18 Eylül 2015 Cuma

TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ



TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ

ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir.ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

Fenni Muayene

Fenni Muayene performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. Fenni Muayene soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. Fenni Muayene ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. Fenni Muayene sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

Topraklama Ölçümü

Topraklama Ölçümü performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. Topraklama Ölçümü soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. Topraklama Ölçümü ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. Topraklama Ölçümü sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

Elektrik Kontrolü

Elektrik Kontrolü performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. Elektrik Kontrolü soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. Elektrik Kontrolü ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. Elektrik Kontrolü sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

Forklift Kontrolü

Forklift Kontrolü performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. Forklift Kontrolü soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. Forklift Kontrolü ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. Forklift Kontrolü sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

Vinç Kontrolü

Vinç Kontrolü performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. Vinç Kontrolü soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. Vinç Kontrolü ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. Vinç Kontrolü sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir.

Asansör Kontrolü

Asansör Kontrolü  performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. Asansör Kontrolü soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. Asansör Kontrolü ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. Asansör Kontrolü sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

Periyodik Kontrol

Periyodik Kontrol performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. Periyodik Kontrol soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. Periyodik Kontrol ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. Periyodik Kontrol sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

Teknik kontrol

Teknik kontrol performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. Teknik kontrol soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. Teknik kontrol ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. Teknik kontrol sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

Kompresör Hava Tankı

Kompresör Hava Tankı performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. Kompresör Hava Tankı soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. Kompresör Hava Tankı ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. Kompresör Hava Tankı sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

Kompresör testi

Kompresör testi performansı makinanın daha önce belirtilen görevini yerine getirebilme yeteneğinin değerlendirilmesidir. Kompresör testi soğutucunun kompresörün ve motorun belli fiziksel sınırlamalarının bir araya gelerek oluşturduğu tasarımın bir sonucudur ve şunları sağlamasına çalışılır. Kompresör testi ait öncelikle kompresör tasarım mühendislerinin kullandığı ve soğutma teknisyenleri için pratik kullanımı olmayan üç diğer tanımlama ve ölçü vardır yinede bunları kabaca bilmek iyidir. Kompresör testi sadece silindirin içinde olan bitenle ilgilidir. 

Esenyurt osgb

Esenyurt osgb , İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetmeliği ile tanımlanmış; en son yasal düzenlemelere göre 1 işçinin dahi çalıştığı sanayiden sayılan ve sayılmayan her türlü iş yerine; iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluşlardır. Esenyurt osgb yeni yasal düzenlemelerde de  Bakanlıkça yetkilendirilmiş, verdiği hizmetler karşılığında fatura kesebilen ticari kuruluşlardır” şeklinde yer almış, Esenyurt osgb ayrıca yetki ve sorumlulukları detaylandırılmış ve çalışma esasları belirlenmiştir. 

Beylikdüzü osgb

Beylikdüzü osgb , İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetmeliği ile tanımlanmış; en son yasal düzenlemelere göre 1 işçinin dahi çalıştığı sanayiden sayılan ve sayılmayan her türlü iş yerine; iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluşlardır. Beylikdüzü osgb yeni yasal düzenlemelerde de  Bakanlıkça yetkilendirilmiş, verdiği hizmetler karşılığında fatura kesebilen ticari kuruluşlardır” şeklinde yer almış, Beylikdüzü osgb ayrıca yetki ve sorumlulukları detaylandırılmış ve çalışma esasları belirlenmiştir. 

İşyeri hekimi

İşyeri hekimi , İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetmeliği ile tanımlanmış; en son yasal düzenlemelere göre 1 işçinin dahi çalıştığı sanayiden sayılan ve sayılmayan her türlü iş yerine; iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluşlardır. İşyeri hekimi yeni yasal düzenlemelerde de  Bakanlıkça yetkilendirilmiş, verdiği hizmetler karşılığında fatura kesebilen ticari kuruluşlardır” şeklinde yer almış, İşyeri hekimi ayrıca yetki ve sorumlulukları detaylandırılmış ve çalışma esasları belirlenmiştir. 

İş Güvenliği Uzmanı

İş Güvenliği Uzmanı , İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetmeliği ile tanımlanmış; en son yasal düzenlemelere göre 1 işçinin dahi çalıştığı sanayiden sayılan ve sayılmayan her türlü iş yerine; iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluşlardır. İş Güvenliği Uzmanı yeni yasal düzenlemelerde de  Bakanlıkça yetkilendirilmiş, verdiği hizmetler karşılığında fatura kesebilen ticari kuruluşlardır” şeklinde yer almış, İş Güvenliği Uzmanı ayrıca yetki ve sorumlulukları detaylandırılmış ve çalışma esasları belirlenmiştir. 

OSGB

OSGB , İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetmeliği ile tanımlanmış; en son yasal düzenlemelere göre 1 işçinin dahi çalıştığı sanayiden sayılan ve sayılmayan her türlü iş yerine; iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluşlardır. OSGB yeni yasal düzenlemelerde de  Bakanlıkça yetkilendirilmiş, verdiği hizmetler karşılığında fatura kesebilen ticari kuruluşlardır” şeklinde yer almış, OSGB ayrıca yetki ve sorumlulukları detaylandırılmış ve çalışma esasları belirlenmiştir. 

Teknik kontrol

Teknik kontrol , İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetmeliği ile tanımlanmış; en son yasal düzenlemelere göre 1 işçinin dahi çalıştığı sanayiden sayılan ve sayılmayan her türlü iş yerine; iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluşlardır. Teknik kontrol yeni yasal düzenlemelerde de  Bakanlıkça yetkilendirilmiş, verdiği hizmetler karşılığında fatura kesebilen ticari kuruluşlardır” şeklinde yer almış, Teknik kontrol ayrıca yetki ve sorumlulukları detaylandırılmış ve çalışma esasları belirlenmiştir. 

İş Sağlığı ve güvenliği

İş Sağlığı ve güvenliği , İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetmeliği ile tanımlanmış; en son yasal düzenlemelere göre 1 işçinin dahi çalıştığı sanayiden sayılan ve sayılmayan her türlü iş yerine; iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluşlardır. İş Sağlığı ve güvenliği yeni yasal düzenlemelerde de  Bakanlıkça yetkilendirilmiş, verdiği hizmetler karşılığında fatura kesebilen ticari kuruluşlardır” şeklinde yer almış, İş Sağlığı ve güvenliği ayrıca yetki ve sorumlulukları detaylandırılmış ve çalışma esasları belirlenmiştir. 

Teknik Kontrol ve Ölçümler

Teknik Kontrol ve Ölçümler , İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetmeliği ile tanımlanmış; en son yasal düzenlemelere göre 1 işçinin dahi çalıştığı sanayiden sayılan ve sayılmayan her türlü iş yerine; iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluşlardır. Teknik Kontrol ve Ölçümler yeni yasal düzenlemelerde de  Bakanlıkça yetkilendirilmiş, verdiği hizmetler karşılığında fatura kesebilen ticari kuruluşlardır” şeklinde yer almış, Teknik Kontrol ve Ölçümler ayrıca yetki ve sorumlulukları detaylandırılmış ve çalışma esasları belirlenmiştir. 

OSGB Hizmetleri

OSGB Hizmetleri , İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetmeliği ile tanımlanmış; en son yasal düzenlemelere göre 1 işçinin dahi çalıştığı sanayiden sayılan ve sayılmayan her türlü iş yerine; iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluşlardır. OSGB Hizmetleri yeni yasal düzenlemelerde de “Ortak Sağlık Güvenlik Birimi-OSGB” Bakanlıkça yetkilendirilmiş, verdiği hizmetler karşılığında fatura kesebilen ticari kuruluşlardır” şeklinde yer almış, OSGB Hizmetleri ayrıca yetki ve sorumlulukları detaylandırılmış ve çalışma esasları belirlenmiştir. 

Alçıpan taşıma makinası

Alçıpan taşıma makinası , istif yapmak yada kısa mesafelerde taşımak için çoğunlukla depolarda kullanılan ağır ve büyük hacimli yükleri, çatalları aracılığıyla alttan kaldıran aygıt ve bu aygıtın bağlı olduğu aracın tümü. Alçıpan taşıma makinası daha çok paletlerin üzerindeki yükleri kaldırmak ve taşıma istif etmek için kullanılır. Alçıpan taşıma makinası elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır. 

İskele kalıp taşıma makinası

İskele kalıp taşıma makinası , istif yapmak yada kısa mesafelerde taşımak için çoğunlukla depolarda kullanılan ağır ve büyük hacimli yükleri, çatalları aracılığıyla alttan kaldıran aygıt ve bu aygıtın bağlı olduğu aracın tümü. İskele kalıp taşıma makinası daha çok paletlerin üzerindeki yükleri kaldırmak ve taşıma istif etmek için kullanılır. İskele kalıp taşıma makinası elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır. 

Bims taşıma makinası

Bims taşıma makinası , istif yapmak yada kısa mesafelerde taşımak için çoğunlukla depolarda kullanılan ağır ve büyük hacimli yükleri, çatalları aracılığıyla alttan kaldıran aygıt ve bu aygıtın bağlı olduğu aracın tümü. Bims taşıma makinası daha çok paletlerin üzerindeki yükleri kaldırmak ve taşıma istif etmek için kullanılır. Bims taşıma makinası elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır.

Yük platformu

Yük platformu , istif yapmak yada kısa mesafelerde taşımak için çoğunlukla depolarda kullanılan ağır ve büyük hacimli yükleri, çatalları aracılığıyla alttan kaldıran aygıt ve bu aygıtın bağlı olduğu aracın tümü. Yük platformu daha çok paletlerin üzerindeki yükleri kaldırmak ve taşıma istif etmek için kullanılır. Yük platformu elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır. 

Terazili transpalet

Terazili transpalet , istif yapmak yada kısa mesafelerde taşımak için çoğunlukla depolarda kullanılan ağır ve büyük hacimli yükleri, çatalları aracılığıyla alttan kaldıran aygıt ve bu aygıtın bağlı olduğu aracın tümü. Terazili transpalet daha çok paletlerin üzerindeki yükleri kaldırmak ve taşıma istif etmek için kullanılır.Terazili transpalet elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır. 

Transpalet

Transpalet , istif yapmak yada kısa mesafelerde taşımak için çoğunlukla depolarda kullanılan ağır ve büyük hacimli yükleri, çatalları aracılığıyla alttan kaldıran aygıt ve bu aygıtın bağlı olduğu aracın tümü. Transpalet daha çok paletlerin üzerindeki yükleri kaldırmak ve taşıma istif etmek için kullanılır.Transpalet elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır. 

Akülü forklift

Akülü forklift , istif yapmak yada kısa mesafelerde taşımak için çoğunlukla depolarda kullanılan ağır ve büyük hacimli yükleri, çatalları aracılığıyla alttan kaldıran aygıt ve bu aygıtın bağlı olduğu aracın tümü. Akülü forklift daha çok paletlerin üzerindeki yükleri kaldırmak ve taşıma istif etmek için kullanılır. Akülü forklift elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır. 

Makaslı platformlar

Makaslı platformlar , istif yapmak yada kısa mesafelerde taşımak için çoğunlukla depolarda kullanılan ağır ve büyük hacimli yükleri, çatalları aracılığıyla alttan kaldıran aygıt ve bu aygıtın bağlı olduğu aracın tümü. Makaslı platformlar daha çok paletlerin üzerindeki yükleri kaldırmak ve taşıma istif etmek için kullanılır. Makaslı platformlar elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır.