16 Ocak 2016 Cumartesi

Forklift Hızlı İstifleyici

Forklift  ağır yükleri paletler aracılığıyla taşıyabilen bir iş makinesidir.Böylelikle   depo  gibi ,yüklerin sürekli taşınılması ve istiflenmesi gereken   yerlerde     bu çatallı istifleyici kullanılarak  iş gücü  azaltılır  ve çalışanların  iş yerlerinde daha verimli olması sağlanır.Sizlerde    yüklerinizi   daha hızlı taşımak istiyorsanız  Asimato dan Forklift satın alabilirsiniz.

15 Ocak 2016 Cuma

Forklift Kazaları

Depolarda  sıklıkla kullanılan Forklift makinesi çeşitli nedenlerden dolayı  kazaya neden olmaktadır.Bu kazalar bazen can ve mal kaybına neden olabilir.En çok  yaşanan kazalardan birisi ise  makinanın  devrilmesidir buda   aracın  kapasitesinin üstünde yük konulması ile gerçekleşmektedir.Sizlerde  araçlarınızın  devrilme gibi kazalara yol açmasını istemiyorsanız  Forklift  makinasının üstünde bulunan madeni etiketi okuyunuz ve konulacak yükün ağırlığını da  bu kritere  göre belirleyiniz.

14 Ocak 2016 Perşembe

Akılda Kalıcı Fuar Stand Tasarım

Fuar stand  tasarım  hizmetimiz ile   fuarlarda şık ve dikkat çekici  standlar    tasarlamaktayız.Uzman kadromuz ile  fuarlarda alıcı kitlenizi çoğaltacak  müşteri odaklı çalışmalar yapmaktayız.Fuar stand  tasarım çalışmalarında  daha kaliteli ve akılda kalıcı  bir sonuç elde etmek istiyorsunuAkılda Kalıcı Fuar Stand Tasarımz  Polinorm  sizlere  bu güveni sağlayacaktır.

Stand Tasarım Çalışmaları

 Stand tasarım uygulamalarında  iyi bir aydınlatma olmalıdır çünkü  iyi bir aydınlatma standın dikkat  çekme olasılığını arttıracaktır.Stand çalışmalarımızda kullandığımız kaliteli ve sağlam yapılı malzemelerimiz müşterilerimize güven vermektedir. Sizlerde Stand tasarım uygulamaları  ile   alıcı kitlenizi genişletmeyi istiyorsanız  müşteri    odaklı  çalışmalarınızı  Polinorm ile daha iyi tanıtabilirsiniz.

13 Ocak 2016 Çarşamba

Forklit İle İstifleme

Forklift aracı ile yük  taşınırken yük olduğunca geriye  doğru eğilmelidir.Böylece yükün devrilmesi engellenmiş olur.Sonrasında ise aracı  yükün istifleneceği yere  götürerek,   aracın çatalları yükün konulacağı rafın yüksekliğine kaldırılır ve en son olarak  aracı  yavaş bir şekilde  ileriye doğru sürerek istifleme yapılır.Sizlerde Forklift  aracı ile istifleme  yapılması hakkındaki detaylı bilgiyi  Asimato’dan alabilirsiniz.

12 Ocak 2016 Salı

Transpalet Kullanma Talimatı

Transpalet dağınık olan yükleri paletler aracılığıyla daha düzenli ve güvenli bir şekilde taşır.Taşınan yükün devrilmemesi ve yıkılmaması için  araç sürülürken ani manevralardan kaçınılmalı ve eğimin yüksek olduğu yerlerde kullanılmamalıdır.Sizlerde  bu makineyi kullanmadan önce Transpalet kullanma talimatlarını okuyunuz.

Enerji Türlerine Göre Forklift

Forklift araçları kullandıkları enerjiye göre   elektrikli, dizel ve lpg olmak üzere üçe ayrılır.Elektrikli olan araçlar akü ile çalışır ve şarj edilmeden 18 saat kullanılabilirler.Dizel tiplerinde ise  yakıt olarak mazot kullanılır.Likit petrol gazı ile çalışan  Forklift  ise yakıt olarak  lpg gazı kullanır.