20 Aralık 2014 Cumartesi

Asimato - Forklift Servisi

Asimato forklifleriniz için en doğru forklif servisiniz.

ASİMATO - Personel Yükseltici

Asimato 15 farlı personel yükseltici çeşidiyle siz değerli müşterilerine hizmet sunmaktan mutluluk duyar.

Asimato - İstif Makinası

Asimatonun son model istif makinaları siz değerli müşterilerimizin hizmetinde.

ASİMATO - Terazili Transpalet

Asimato TPV-SS  serisi paslanmaz terazili manuel transpalet siz değerli müşterilerimizin hizmetinde.

Asimato - Forklift

Asimato siz değerli müşterilerine disbürütörü olduğu forklift markalarıyla kaliteli hizmet vermeyi prensip edinen, yücelen grubun markasıdır.

18 Aralık 2014 Perşembe

Bilge Hadımköy OSGB

Uzmanlarımız, güvenlik kültürünün kazandırılması ve farkındalık oluşması için işletmelerde yönetici ve çalışanlarla birebir temasta çalışarak tespit, teşhis ve ikna metoduyla öneriler sunarak çalışmaktadırlar. İstanbul Bilge İş Güvenliği HADIMKÖY OSGB firması olarak çoğunluğu kendi ilçemizde olmak üzere İstanbul’un her tarafına ve sınır illere hizmet götürmektedir.

Bilge Esenyurt OSGB

Uzmanlarımız, güvenlik kültürünün kazandırılması ve farkındalık oluşması için işletmelerde yönetici ve çalışanlarla birebir temasta çalışarak tespit, teşhis ve ikna metoduyla öneriler sunarak çalışmaktadırlar. İstanbul Bilge İş Güvenliği ESENYURT OSGB firması olarak çoğunluğu kendi ilçemizde olmak üzere İstanbul’un her tarafına ve sınır illere hizmet götürmektedir.

Bilge Beylikdüzü OSGB

Uzmanlarımız, güvenlik kültürünün kazandırılması ve farkındalık oluşması için işletmelerde yönetici ve çalışanlarla birebir temasta çalışarak tespit, teşhis ve ikna metoduyla öneriler sunarak çalışmaktadırlar. İstanbul Bilge İş Güvenliği Beylikdüzü OSGB firması olarak çoğunluğu kendi ilçemizde olmak üzere İstanbul’un her tarafına ve sınır illere hizmet götürmektedir.

Bilge işyeri hekimi

İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş iş yeri hekimliği belgesine sahip hekimi ifade eder.

Bilge İş Güvenliği- İş Sağlığı ve Güvenliği

İlk önce iş sağlığı ve  güvenliği.

Bilge İş Güvenliği-Teknik Kontrol ve Ölçümler

İşyerinizde kullanmakta olduğunuz yasal olarak belirli periyotlarla test ve kontrolleri gereken makine ve cihazların, insan sağlığına ve güvenliğine zarar vermemesi için yapılması gerekli olan kontrollerdir. Basınçlı Kaplar ve Tanklar Peryodik Kontrol faaliyetlerini, yetkili ve tecrübeli Makine Mühendislerimiz tarafından, kalibre edilmiş makine ve teçhizatlar kullanarak gerçekleştirilmekte ve raporlandırılmaktadır.

Bilge İş Güvenliği, OSGB


OSGB’ler ilk olarak, 27 Kasım 2010 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 4857 sayılı İş Kanununa dayanılarak yayınlanan “İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliği”nde tanımlanmıştır.

ENGİN REZİSTANS-Seramik Rezistans

Seramik rezistanlar plastik sektöründe ürün kalitesini arttırmak ,ısıdan ve enerjiden maksimum düzeyde yararlanmak amacıyla imal edilmiş rezistanslardır.

Engin Rezistans – Rezistans

Rezistans çok yüksek ısılara karşı direnç gösteren bir üründür. Rezistanslar güven vermelidir.Güvenli Rezistanslar için Engin Rezistansa uğrayınız.

Engin Rezistans - Kapı Rezistans Kablosu

Engin Rezistans kapı rezistans kablosu, müşterilerine ucuz ve kaliteli  kapı rezistans kablosu üretmektedir.

Engin Rezistans - Kendinden Regüleli Kablolar

İç ve dış koruma izolasyonu kullanıldığı çalışma şartlarına göre değişkenlik göstermektedir Sürekli çalışma sıcaklıkları - 30 C ile + 300 C ve güçleri 10 W/mt den 60 W/mt ye değişkenli gösteren modelleri mevcuttur Sıcaklık kontrolü kullanmak gerektirmez ve kendi ısısını ayarlayabilir özelliktedir.Enerji tasarrufu için termostat kullanılabilir. İstenilen uzunlukta kesilip kullanılabilir.
Kendinden Regüleli Kablolar için Engin Rezistansa uğrayınız.

ENGİN REZİSTANS Teflon Kablo

Engin teflon kablo, sizlere kaliteli ürünleriyle teflon kablo üretmektedir. Ayrıca teflon kablolarına garanti vermektedir.

ENGİN REZİSTANS PT 100 KABLOSU

Rezistans termometreler -200°C'den + 850°C'ye kadar çeşitli proseslerde (özellikle endüstride ve labaratuvar uygulamalarında) yaygın olarak kullanılır. Düşük sıcaklıklarda termokuplla göre daha doğru değer verirler. Rezistans termometreler iletken bir telin sıcaklığa bağlı olarak direnç değerinin değişmesi ile elde edilen bir sıcaklık sensörüdür. PT100 Kablosu için Engin Rezistansa uğrayın. 

ENGİN REZİSTANS Yanmaz Kablo

Kablo üretiminde çok çeşitli malzemeler kullanılır. Fakat kullanılan bu maddeler can ve mal güvenliği açısından olası bir yangın durumunda farklı etkiler yaratırlar.Engin Rezidans güvenliği ön planda tutup yangın kablolarını ateşe dayanıklı bir şekilde yanmaz kablo olarak tasarlamıştır. 

ENGİN REZİDANS Termokupl Kablo

Termokupllar ile cihazlar arasındaki bağlantılar özel kablolar ile yapılır. Bu kablolar termokupl  kabloları olarak anılır. Termokupl kablolarının iletkenleri yine termokupl eleman telinin özelliklerine yakın özel alaşımlardır.

ENGİN REZİDANS Drenaj Rezistans Kablosu

Drenaj Rezistans Kablosu sanayinin her türlü kolunda ve çatı oluklarını ısıtmada da kullanılmaktadır. Drenaj Rezistans Kablosu bu gibi alanların üzerine sarmak suretiyle, likit maddelerin donmasını engellemek veya herhangi bir ısı derecesine ulaştırmak amacı ile kullanılabildiği gibi, çatılarda bulunan oluklarda oluşabilecek donmaları engellemek amacı ile de kullanılabilmektedir. Engin Rezistans üretmiş olduğu hiçbir üründe Çin malzemesi kullanmamaktadır.

ENGİN REZİDANS Isıtıcı Kablo

Engin Rezidans elektrikli ısıtıcılar ile hemen tüm ortamlarda ısıtma, ısı kayıplarını karşılama, buzlanmanın, donmanın ve kar birikiminin önlemesi konularında çözüm getiren Türkiye’nin en güvenilir kuruluşudur. Engin Rezidans ihtiyaç duyulan her alanda çözüm sunmaktadır.Isıtıcı kablolar ihtiyaç doğrultusunda döşenip ihtiyaçlar karşılanır.

MİLANO KALEMLİK BESLENME ÇANTASI

Öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimlerini tamamlamaları ve başarılı bir eğitim dönemi geçirmeleri için beslenme düzenlerini oluşturmak oldukça önemlidir.Okula götürülen besinlerin taşınması için beslenme çantası seçimi  çok önemlidir.Çünkü beslenme çantası besinlere temas eder ve eğer kalitesiz bir beslenme çantası taşıyorsanız sağlığınız risk altında olacaktır.Bu yüzden beslenme çantası için bizi tercih ediniz.

BERA YAZILIM AVCILAR WEB TASARIM

Web Tasarım; Firmaların, kurumsal kimliklerini ve profillerini, ürün ve hizmetlerini, Referanslarını bütün detayları ve fotoğraflarıyla, süre, sayfa kısıtlaması ve sınırı olmaksızın internet üzerinden kitlelere ulaşabilmesini sağlayan tanıtım ve bilgilendirme yöntemlerinden biridir.Bir çok açıdan diğer iletişim ve tanıtım araçlarından üstünlük gösterir.İyi tanıtım için geniş bir kitleye seslenip, kaliteye gereksinim vardır. Avcılar web tasarım kalitenin gerçek adıdır.

TURAL Transfer Baskı

Transfer baskı,sıcak ve kuru baskı olarakta bilinen son dönemlerde baskı teknikleri için bir sanatsal teknoloji haline gelmiştir.Dünyada 1950'li yılların sonlarında keşfedilen transfer baskı, endüstriyel uygulamalar için son 10 yılda daha da ileri bir teknoloji ile geliştirildi. O zamandan günümüze kadar transfer baskı teknolojisi dünyada çok yaygın hale geldi.Tekstil endüstrisindeki transfer baskı kağıtçıları,transfer baskı baskıcıları ve kullanıcıları olağan üstü hızla büyüyen ve ilerleyen sürece tanık olmuştur. Transfer baskı, tekstil baskısıyla ilişkili olarak sürekli artmakta olduğu günümüzde bir gerçektir.Transfer baskının,geleneksel yaş baskı tekniklerine nazaran çok büyük avantajları vardır.

Brokoly Cast Ajans

Brokoly Cast Ajans, özellikle erken yaştaki yeni yeteneklerini keşfederek, onları yetenekleri doğrultusunda geliştirmek için uygun ve gerekli olan alt yapı, eğitim, motivasyon, yetenek yönetimi ve kariyer programlarını tasarlayan dünyanın sayılı cast ajansları arasında yerini almıştır.

17 Aralık 2014 Çarşamba

ÖZGÜR TEL PANEL ÇİT

Panel çit farklı zeminlere uygulanabilen, tüm panellerin aynı yükseklikte üretilmesiyle simetri bir yapıya sahip olan, genellikle dekoratif amaçlı kullanılan bir güvenlik çitidir. Paneller polyesterden üretilir. Montajı kolaydır. Şık, sade ve dayanıklıdır. Ev, site, parklar, okul çevreleri genel kullanım alanlarıdır. Panel çit hem beton hem de toprak zemin üzerine rahatlıkla monte edilebilir. Montaj aşamasında kelepçe, dübel, direk ve civatalar kullanılır. Farklı renk seçenekleri mevcuttur. Çimlerden oluşan panel çitler de bulunmaktadır. Bu tür çitler genellikle restoran ya da cafe etrafında kullanmaya yöneliktir. Özgür Tel tüm panel çit uygulamalarınızı kalite protokollerine uygun, ekonomik fiyatlarla ve müşteri memnuniyetini esas alarak gerçekleştirmekte, en kısa sürede teslimini yapmaktadır.

ASİMATO FORKLİFT SERVİSİ

Profosyonel kadrosuyla müşteri ve çözüm odaklı çalışma felsefesi ile hareket eden asimato forklift servisi ; kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı prensip edinmiştir. Asimato forklift olarak; forkliflere ait yedek parça ihtiyaçlarınızı geniş stoklarımızdan derhal gidermekte ve tüm ürünleri firmamız garantisi altında satışa sunmaktayız.

ASİMATO MAKASLI PERSONEL YÜKSELTİCİ

Makaslı liftler fazla yükseklik gerekmeyen, fakat daha fazla çalışma alanı ve daha ağır kaldırma kapasitesi gereken işlerde kullanılır. Bunlar daha büyük iş platformu ve personel yükselticilerden daha ağır yükler kaldıracak şekilde tasarlanmışlardır. Makaslı liftlerde bom liftlerin manevra tekniğiyle hareket ederler, ancak platformları yalnızca dikey olarak kalkar. Makaslı liftler 15,24m'ye varan platform yükseklikleriyle, değişik modellerde üretilmektedir. Sağlam ve esnemeyen kollar operatöre sabit ve sağlam durma imkanı sağlar. JLG'nin zorlu arazi şartlarına göre tasarlanmış makaslı liftleri, bu şartlarda maksimum verim sağlar. İnşaat, bakım-onarım, eğlence sektörü ve kurumsal kullanımlar için tüm dünyaya satılmaktadır. Depolama ve dağıtım merkezleri için özellikle aranan bir modeldir. Oteller, restorasyon işleri ve eğitim merkezleri alanında yoğun kullanımı mevcuttur.

ASİMATO İSTİF MAKİNASI VE TRANSPALET

Ağır yük taşıma ve kaldırma işlerinde en ekonomik taşıma araçları manuel özellikli araçlardır. Manuel istif makinası, manuel transpalet gibi oldukça verimli ve ekonomik araçlar ağır yüklerin taşınmasında önemli rol oynamaktadır. Depolarda, fabrikalarda ve ağır yükün taşınması ihtiyacının doğduğu her alanda manuel istif makinası ve manuel transpaletler oldukça yardımcı araçlardır.

ASİMATO FORKLİFT

Forklift, ağır yükleri çatalları aracılığıyla kaldırmak ve özellikle bir araca ya da rafa yüklemek için kullanılan bir çeşit iş makinesidir.

BAKIRKÖY RUBENİS SERVİSİ

Tüm ısıtma ve soğutma cihazlarında olduğu gibi Rubenis cihazlarının da belirli periyotlar ile bakımlarının yapılması gerekmektedir. Demirbaş Teknik bünyesinde bulunan tüm çalışanlar özel olarak eğitimler almış teknisyenlerden oluşmaktadır. Bakırköy Rubenis Servisi güler yüzlü personelleriyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

BAHÇEŞEHİR RUBENİS SERVİSİ

Tüm ısıtma ve soğutma cihazlarında olduğu gibi Rubenis cihazlarının da belirli periyotlar ile bakımlarının yapılması gerekmektedir. Demirbaş Teknik bünyesinde bulunan tüm çalışanlar özel olarak eğitimler almış teknisyenlerden oluşmaktadır. Bahçeşehir Rubenis Servisi güler yüzlü personelleriyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

KÜÇÜKÇEKMECE RUBENİS SERVİSİ

Tüm ısıtma ve soğutma cihazlarında olduğu gibi Rubenis cihazlarının da belirli periyotlar ile bakımlarının yapılması gerekmektedir. Demirbaş Teknik bünyesinde bulunan tüm çalışanlar özel olarak eğitimler almış teknisyenlerden oluşmaktadır. Küçükçekmece Rubenis Servisi güler yüzlü personelleriyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

BÜYÜKÇEKMECE ECA SERVİSİ

Tüm ısıtma ve soğutma cihazlarında olduğu gibi Eca cihazlarının da belirli periyotlar ile bakımlarının yapılması gerekmektedir. Demirbaş Teknik bünyesinde bulunan tüm çalışanlar özel olarak eğitimler almış teknisyenlerden oluşmaktadır. Büyükçekmece eca servisi güler yüzlü personelleriyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

BAKIRKÖY ECA SERVİSİ

Tüm ısıtma ve soğutma cihazlarında olduğu gibi Eca cihazlarının da belirli periyotlar ile bakımlarının yapılması gerekmektedir. Demirbaş Teknik bünyesinde bulunan tüm çalışanlar özel olarak eğitimler almış teknisyenlerden oluşmaktadır. Bakırköy eca servisi güler yüzlü personelleriyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

AVCILAR BOSCH SERVİSİ

Tüm ısıtma ve soğutma cihazlarında olduğu gibi Bosch cihazlarının da belirli periyotlar ile bakımlarının yapılması gerekmektedir. Demirbaş Teknik bünyesinde bulunan tüm çalışanlar özel olarak eğitimler almış teknisyenlerden oluşmaktadır. Avcılar bosch servisi güler yüzlü personelleriyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

BÜYÜKÇEKMECE BOSCH SERVİSİ

Tüm ısıtma ve soğutma cihazlarında olduğu gibi Bosch cihazlarının da belirli periyotlar ile bakımlarının yapılması gerekmektedir. Demirbaş Teknik bünyesinde bulunan tüm çalışanlar özel olarak eğitimler almış teknisyenlerden oluşmaktadır. Büyükçekmece bosch servisi güler yüzlü personelleriyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.

BEYLİKDÜZÜ BOSCH SERVİSİ

Tüm ısıtma ve soğutma cihazlarında olduğu gibi Bosch cihazlarının da belirli periyotlar ile bakımlarının yapılması gerekmektedir. Demirbaş Teknik bünyesinde bulunan tüm çalışanlar özel olarak eğitimler almış teknisyenlerden oluşmaktadır. Beylikdüzü bosch servisi güler yüzlü personelleriyle sizlere   hizmet vermekten mutluluk duyar.

16 Aralık 2014 Salı

AVCILAR AUER SERVİSİ

Tüm ısıtma ve soğutma cihazlarında olduğu gibi Auer cihazlarının da belirli periyotlar ile bakımlarının yapılması gerekmektekdir. Demirbaş Teknik bünyesinde bulunan tüm çalışanlar Daikin tarafından özel olarak eğitimler almış teknisyenlerden oluşmaktadır.Avcılar auer servisi güler yüzlü personelleriyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.