26 Ekim 2016 Çarşamba

Panel Çit Üretimi

Panel çit üretimi yaparken çitin kalitesi ve sağlamlığı ön planda olmak durumundadır. Bunun için hem kaliteli malzemeler kullanılmadır ve kalın olmalıdır. Panel çitin üretimini yaparken ilk olarak yapılacak çitin boyu ve eni belirlenir. En ve boy belirlendikten sonra çitler kaynatılır ardından elektrostatik olarak boyanıp fırına atılır, yeterince piştikten sonra soğutularak bekletilir. Panel çitlerin bir sürü farklı çeşidi bulunmaktadır. Firmamıza gelerek bunları inceleyebilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. Panel çit ile mülkünüzü koruyun!

Periyodik Kontrol'ün Yapılma Nedenleri

Periyodik kontrol yapılmasındaki nedenler malzemelerin kalite kontrolünü sağlamak, sağlık ve hijyen açısından kontrol etmek, işçi sağlığı ve güvenliğini tehlikeye atabilecek her şeyi tespit etmek ve oluşabilecek kazalarında bir nebze önlemektir. Kaliteli ve işe uygun aletler kullanılarak kontrolün düzgün bir şekilde tamamlanması hem işin ve iş yerinin kalitesini arttırır hem de kaza riskini azaltır. Periyodik kontrol yaptırmayı unutmayın!

Forklift Çatal Daraltma Ataşmanı

Fabrikalarda taşıma işlerinde en çok kullanılan araç olan forklift sadece kaldırma gibi işlemleri sağlamaz. Bunun haricinde farklı ataşmanlar ile forkliftin iş yönünü değiştirebilirsiniz. Bu araçlar hidrolik ve mekanik olmak üzere 2 sınıfa ayrılırlar. Hidrolik ataşmanlardan birisi olan çatal daraltma ataşmanı hem kolayca montaj edilebilir hemde çatallar kabindeki mekanizma ile daraltılıp genişletilebilir. Böylece forklift çatal daraltma işlemlerinde kullanılabilir.

24 Ekim 2016 Pazartesi

Forklift Aparatları

Forklift ile taşıma yaparken taşınacak malzemeye bağlı olarak farklı aparatlar takılmalıdır, bu aparatlar malzemenin şekline, sertliğine, kırılıp kırılmamasına gibi farklı farklı özellikler barındırır. Ancak her malzeme aynı özellikte olmadığından farklı şekillerde taşınması gerekir. Malzemeye uygun olarak yapılan forklift aparatları sayesinde malzemenin taşınması hem daha hızlı hem de daha güvenli bir şekilde gerçekleşir.