23 Mart 2016 Çarşamba

Asimato Forklift Yedek Parça Hizmeti

Asimato Forklift makinaları ve diğer bütün istif araçlarına sunduğu servis hizmeti ile araçlarının garantisini vermektedir.Fakat Asimato her durumu gözeterek araçların uzun kullanım sürelerinde yıpranmasını göz önünde bulundurmuş bunun sonucunda araçların yedek parçalarının arızalanma veya bozulma durumlarında kolay bulunabilmesi sağlanmıştır. Sizleri de Forklift araçları satımında en iyi hizmeti sunan Asimato’ya bekleriz.

Forklift Araçlarında Motorda Güç Kaybı Olması

Forklift araçlarında motorda güç kaybı var ise bu durum operatörler tarafından kolaylıkla düzeltilebilir.Güç kaybının olmasının bir çok nedeni vardır bu nedenlerden bazıları şunlardır;yakıt filtresi tıkalı olabilir, hava filtresi kirli olabilir veya kullandığımız yakıtın kalitesi düşük olabilir .Sizlerde Forklift araçlarınızda güç kaybını farkettiyseniz ilk bu üç unsuru kontrol ediniz.

21 Mart 2016 Pazartesi

Forklift Makinasının Günlük Bakımı

Her gün Forklift araçlarında operatörlerin iş başlamadan önce ve iş bitiminde yaptığı gözlemler ve kontroller makinaların günlük bakımlarıdır.Motor yağı seviyesinin kontrolü, kaldırma sitemi kontrolü, lastiklerin bakımı ve motor kontrolü operatörlerin kolaylıkla yapabileceği basit kontrollerdir.Sizlerde Forklift araçlarınızı eskitmemek ve daha uzun ömür kazandırmak için günlük bakımlarını aksatmayınız.

Forklift Araçlarında Motorun Fazla Isınması

Forklift araçlarında eğer motorun fazla ısındığını farkettiyseniz ilk olarak egzoz borusunun tıkalı olup olmadığına ve motor yüzeyinin kirli olup olmadığına bakınız.Eğer herhangi bir kirlilik yoksa ve motorunuz hala fazla ısınmaya devam ediyorsa aracı satın aldığınız firma ile iletişime geçiniz. Asimato müşteri memnuniyeti için Forklift araçlarının diğer araçlarına göre daha sağlam ve daha az arızalanma olacağı garantisi vermektedir.

20 Mart 2016 Pazar

Forklift Makinalarının Güvenilir Adresi

Forklift makinaları günümüzde en çok istifleme ve taşımacılığın ön planda olduğu iş alanlarında kullanılmaktadır çünkü temel amacı bu işlemleri daha hızlı ve güvenli bir şekilde yerine getirmektir.Tabi ki işlemin emniyetli bir şekilde yapılması sadece araçlara bağlı değil operatörlere de büyük sorumluluklar düşmektedir. Forklift makinaları satımında Asimato verdiği kaliteli hizmet ve destek ile iş makinaları satımında ülkesinin güvenilir adresi haline gelmiştir.

Çok Fonksiyonlu Forklift

Çok fonksiyonlu Forklift makinaları her yöne rahatlıkla hareket edebilen bir iş makinasıdır. Her yöne hareket edebilmesi normal tiplerine göre daha az yük taşıyabileceği anlamına gelmez hatta daha fazla ve daha geniş yükleri taşıyabilme özelliğine sahiptir.Bu tip iş makinalarında operatörlerin Forklift makinalarını kullanması için bulunduğu kabinlerin üstü kapalı olması gerekmektedir.