13 Kasım 2015 Cuma

Beylikdüzü Rubenis Servisi

Beylikdüzü bölgesinde vermiş olduğumuz  Beylikdüzü rubennis servisi hizmetimiz her geçen gün sizlerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çabalamaktadır.Bu hizmeti son derece kaliteli ve güvenli olarak veren Beylikdüzü rubenis servisi  ile ürünlerinizin bakımını yaptırabilirsiniz.

Küçükçekmece Rubenis Servisi

Küçükçekmece rubenis servisi hizmetinde sorunu çözmekten önce kaynağını belirlemek ilk adımdır.Servis hizmetimiz ile rubenis markalı ürünlerin bakım ve onarımını yapmaktayız.Küçükçekmece rubenis servisi  profesyonel  çalışanlardan oluşmaktadır.

Bakırköy Rubenis Servisi

Bakırköy rubenis servisi yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet vermek için çalışmaktadır.Bu  hizmeti müşterilerine uygun bütçelere vererek,servisimiz daha çok iş almayı hedeflemiştir.Bakırköy rubenis servisi her zaman müşteri memnunuyeti için çalışmaktadır.

Bahçeşehir Rubenis Servisi

Bahçeşehir rubenis  servisi rubenis markalı ürünlerinizdeki arızalanmaları tamir etmek için profesyonel ekipmanları ve çalışanları ile hizmet vermektedir.Müşteri memnunuyeti için elinden geleni yapan servisimize     
Bahçeşehir rubenis servisi sitemizden iletişim bilgileri kısmından  hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Büyükçekmece Eca Servisi

Büyükçekmece eca servisi ,eca markalı ürünlerin arıza tamir ve bakım hizmeti vermektedir.Sizlerde ürünlerinizin sağlıklı bir biçimde,daha kontrollü olarak tamir edilmesini ve montajının yapılmasını istiyorsanız servisimize gelebilirsiniz.Ürünlerinizin arızalanmasında Büyükçekmece eca servisi  ile irtibata geçiniz.

12 Kasım 2015 Perşembe

Beylikdüzü Bosch Servisi

  Beylikdüzü bosch servisi deneyimli kadrosu ve   kaliteli servis işçiliği ile  ürünlerin arızalanmasında  müşterilerimizin ilk tercihi olmuştur.Ayrıca bosch markalı beyaz eşya ürünlerinizi kapınızdan alarak iş yerimizde daha kontrollü ve daha incelikli  bakarak arızalanma nedenlerini bulup,tamir ediyoruz.Beylikdüzü bosch servisi sitemizden detaylı bilgiyi alabilirsiniz.

Avcılar Auer Servisi

Avcılar auer servisi ,auer markalı ürünlerinizi tamir etmek üzeri yetişmiş uzman kadrodan oluşmaktadır.Servisimiz kaliteli hizmetlerimizin yanı sıra ,ürünlerinize garanti kapsamında bir yıl parça garantisi de vermektedir.Avcılar auer servisi  onarımı yapılmak üzere  getirilen ürünlerinizi hızlı bir şekilde  teslim eder.

Bakırköy Eca Servisi

Bakırköy  eca servisi  eca markalı ürünlerinizin montajını yapmaktadır.Bakım ve onarım hizmetide bulunan servisimiz  her yıl eca markalı kombilerin  temizliğini yapmaktadır .Sizlerde ürünlerinizin  Bakırköy eca servisi  ile bakımını ve onarımını yaptırabilirsiniz.

Avcılar Bosch Servisi



Avcılar bosch servisi ,bosch markalı ürünlerinizin arızalanma nedenlerini bularak tamir eder ve sizlere ürünlerinizi  hızlı bir şekilde teslim etmek için elinden geleni yapar.Ürünlerinizin yetkili servis dışında başka bir yerde tamir edilmesi,ürünlerinizi garanti kapsamından çıkartır.Avcılar bosch servisi ürünlerinizin tamir edilmesi için en uygun ve ideal yetkili servisdir.

Büyükçekmece Bosch Servisi

Büyükçekmece bosch servisi ,bosch markalı ürünlerinizin arızalanma nedenlerini bularak tamir eder ve sizlere ürünlerinizi  hızlı bir şekilde teslim etmek için elinden geleni yapar.Büyükçekmece bosch servisi , bosch markalı ürünlerin arızalanmasında en çok tercih edilen yetkili servislerdendir.

Bebek Philips Servisi

Bebek philips servisi Philips markalı ürünlerinizde çıkabilecek herhangi bir  sorundan dolayı bakım ve onarım hizmeti vermektedir.Alanlarında uzmanlaşmış ustalardan oluşan kadromuz  sıfır hata ve yanılma ile çalışmaktadır.Ürünlerinizi onarım için bizlere getirdiğinizde artık içiniz daha da rahat olucak.Bebek philips servisi  her zaman müşteri memnuyetini öncelik edinmiştir.

Bakırköy Philips Servisi

Bakırköy philips servis ,philips markalı ürünlerinizin bakım ve onarımını yapmaktadır.Müşteri memnuyetini sağlamak için tamir edilecek ürünlerin hızlı bir şekilde onararak,teslim edilmesini sağlar.Philips markalı ürünleriniz için Bakırköy philips servis en  ideal yetkili servistir.

Alüminyum Truss Kiralama

Alüminyum  truss kiralama ile standlarınızın daha kolay montajı yapılabilecek.Daha şık görünümüyle müşterilerinizin dikkatini çekebilecek tasarımlar  istiyorsanız Polinorm  bu hizmeti en kaliteli ve güvenli bir biçimde vermektedir.Alüminyum truss kiralama ile standlarınızı yeni baştan yaratınız.

Dayanıklı Yanmaz Kablo

Yanmaz kablo insan can ve mal kaynağını tehdit eden yangın esnasında  tüm sistemlerin çalışabilmesini sağlar.Sağlam yapısıyla  dikkat çeken bu kablo yangın durumunda etrafa zehirli gaz ve duman salmaz.Sizlerde kendinizi önemsiyorsanız Engin rezistans dan Yanmaz kablo alabilirsiniz.

Uzun Ömürlü Isıtıcı Kablo

Isıtıcı kablo,ısıtma ve ısı izleme sistemlerinde kullanılır.Buharlı ve sulu sistemlere göre daha çok kullanılmasının nedeni ise daha uzun ömürlü olmaları ve sağladığı güvenilirliktir.Isıtıcı kablo bakım istememesi sebebiyle de müşterilerin  önceliği haline gelmiştir.

Kompresör Hava Tankı Kontrolü

Kompresör hava tankı kontrolü ile kompresörlerin ve hava tanklarının güvenli bir şekilde çalışması için çalıştırılmadan önce kontrollerinin yaptırılması lazımdır.Yılda en az bir defa kontrolleri yapılmalıdır ,bu kontrollerin yapılması sonucunda  yaşanabilecek sorunların önüne geçilmiş olur.Bilge teknik kontrol Kompresör hava tankı kontrolü hizmeti vermektedir.

Asansör Kontrolü

Asansör kontrolü ile binalardaki  insan asansörleri ve depolardaki yük asansörlerinin periyodik olarak analizler dahilinle kontrollleri yapılmaktadır.Sizlerde  Asansörlere bindiğinizde kendinizi daha fazla güvende hissetmek istiyorsanız yapılarınıza, Bilge teknik kontrol’e başvurarak Asansör kontrolü yaptırmalısınız.

Vinç Kontrolü

Vinç kontrolü ile vinçler çalışmaya başlamadan önce operatörleri tarafından kontrol edilmelidir.Vinçteki  kancalar,zincirler ve halatlar periyodik olarak üç ayda bir defa kontrol edilmelidir.Bilge teknik kontrol inşaatlarda  Vinç kontrolü yapmaktadır.

Elektrik Tesisat Kontrolü

Elektrik tesisat kontrolü ile binalarınızdaki,şirketlerinizdeki,okullardaki v.b. bir çok yapıda elektrik kaçakları bulunarak,ilerde neden olabileceği büyük sorunların engellenebilmesi için yapılmalıdır.Bilge teknik kontrol yapılarınızda  Elektrik tesisat kontrolü yapmaktadır.

Forklift Kontrolü

Forklift kontrolü uzmanlar tarafından her yıl en az bir defa olmak üzere yapılmalıdır.Bu kontroller sonucunda  çıkarılan analizler hakkında işveren bilgilendirilmelidir.Sizlerde depolarınızda ki araçlarınızda karşılaşılabilecek sorunların azaltılması için
 Forklift kontrolü yaptırmalısınız.

Akülü Forklift

Akülü Forklift dizel çeşitlerine göre daha az yakıt tüketimiyle dikkat çekmektedir.Büyük depolarda ve limanlarda çok kullanılan bir araç olduğu için  müşterilerinin gözünde  yakıt tüketimi önemli rol oynamaktadır.Asimato müşterilerinin Akülü Forklift alabilmesi için uygun fiyatlar sunar.

11 Kasım 2015 Çarşamba

Transpalet Bakımı

Transpalet  elle kullanılan  ve genellikle depolarda yük taşımacılığında kullanılan  çift çatallı araçtır.Asimato  her çeşit istif makinesi üretiminde bakım onarım ve satımı yapmaktadır.Sizlerde daha kaliteli ve sağlam Transpalet için Asimato’yu tercih ediniz.

İstif Makinası

İstif makinası ile malzemelerinizi veya ürünlerinizi  bırakılması gereken yere daha düzenli bir şekilde yığabileceksiniz,böylece çalışma ortamı  daha rahat kullanılabilicektir.Asimato  müşterilerinin İstif makinası alımında ilk tercihi olmuştur.

Önden Yüklemeli Forklift

Önden yüklemeli Forklift günümüzde en sık kullanılan  depo araçlarındandır.Genellikle insan gücününün yetmediği yerlerde devreye girer ve malzemeleri öndeki iki çatalı aracılığıyla kaldırarak, istifleyebilir.Asimato piyasada Forklift üretimiyle fark yaratmıştır.

Eklemli Personel Yükseltici

Eklemli Personel yükseltici makaslı çeşidine göre daha yükseğe ulaşabilir fakat makaslı  yükselticiler daha fazla çalışma alanı ve daha fazla yük kaldırma imkanı sunar.İşçilerinizin  yüksek raflara  ulaşabilmesinde önemli rol oynayan  Personel yükseltici ,Asimato tarafından daha  ucuz fiyatlara satılmaktadır.

Kadıköy Araç Kiralama

Kadıköy araç kiralama bir çok ünlü markanın aracını bünyesinde bulundurmaktadır ve bu araçlar piyasada  yüksek fiyatlara satılırken, Kadıköy araç kiralama  bu hizmeti müşterilere daha makul fiyatlarda vermektedir.

Araç Kiralama Hizmeti

Boğaziçi car rental  Araç kiralama ile daha makul fiyatlara  daha yüksek performanslı araçların kullanılabileceğini göstermiştir.Sık tasarımlı ve göz alıcı araçların kullanılabilmesi için Boğaziçi car rental  Araç kiralama hizmeti sunmaktadır.

Teknik Kontrol Ve Ölçümler

Osgb hizmetleri ile işyerlerindeki  Teknik kontrol ve ölçümler yapılır.Bu ölçümler ile işyerlerinde risk analizleri  yapılır ve yaşanabilecek kazalar önlenebilir.Osgb hizmetinin tam olarak yerine getirilebilmesi için  Teknik kontrol ve ölçümler yapılmalıdır.

Bilge İş Güvenliği Osgb Hizmetleri

Osgb hizmetleri dahilinde işyerinde bir iş güvenliği uzmanı, bir işyeri hekimi ve bir diğer sağlık personeli  bulunması yasalar gereği zorunludur.Bu hizmet sayesinde işyerlerinde çalışma ortamı gözetimi yapılır,isg eğitimleri verilir ve risk analizleri hesaplanır.Bilge iş güvenliği Osgb hizmetleri ile işçilere güvenli bir ortam sunar.

Stand Tasarımları

Stand tasarım ile diğer firmalar arasında kendi standınız ile fark yaratabilecek ve ürünlerinizi daha göze çarpıcı bir şekilde müşterilere sunabileceksiniz.Polinorm sizlere kendi ürünlerinizi daha iyi sergileyebileceğiniz Stand tasarım çeşitleri ile  fuarlarda büyük bir ilgi çekebilirsiniz.

Isıya Dayanıklı Rezistans

Rezistans oldukça yüksek ısılara karşı direnç gösteren bir üründür. Termostatlarda,tekstillerde,ısınma teknolojisinde ve elektrikli ev aletlerinde kullanıldığı için kullanım alanı da çok geniş olan bir üründür.Engin rezistans sitemizden Rezistans ile ilgili gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Kaliteli Silikon Kablo

Silikon kablo geniş bir çalışma ısı alanına sahiptir  bu yüzden yüksek ısılara kolaylıkla alışabilir  ve ısının artması veya azalması sırasında silikon herhangi bir fiziksel özelliğini kaybetmez.Kablonun dayanabildiği ısı seviyesini geçtikten sonra alev alması esnasında,havaya herhangi bir gaz ve duman salmaz.Sizlerde kaliteli Silikon kablo için Engin rezistans’a geliniz.

Modüler Fuar Stand Tasarım

Fuar stand tasarım konvansyonel ve modüler standlar olmak üzere ikiye ayrılır.Konvansyonel standlar kurulumu ve tasarımı  maharet isteyen  üzerinde daha çok uğraşılması gereken standlardır ve  bu yüzden maliyetleri yüksektir.Modüler Fuar stand tasarım ise birbirlerine  lego gibi geçen bir sistemle  kurulmaktadır bu yüzden kurulumu kolaydır.Polinorm  istediğiniz çeşit Fuar stand tasarım için hizmet vermektedir.

Sağlam Tel Örgü

Tel örgü çiftlik,askeri alanlar,otoyollar ve  bahçeler gibi koruma gerektiren her yerde kullanılabilirler,bu yüzden kullanım alanları oldukça geniştir.İstediğiniz bölgeye,istediğiniz renkte uygulanabilirliği ile farkınızı göstermek için  Özgür tel  Tel örgü çeşitlerini piyasaya sürmektedir.

Panel Çit Sistemleri

Panel çit dekoratif görünüme sahip bir tel örgü modelidir.Montajının kolaylığı tercih edilmesinin en büyük sebelerindendir.Özgür tel,dayanıklılığı ile de dikkat çeken Panel çitmodelleri,montaj edilen bölgeye  daha şık bir görünüm katmasını sağlar.