16 Ekim 2015 Cuma

İkamet İzni

İkamet izni başvuru sürecinde, Dilkent tercüme sizlere gerekli bilgileri vermektedir.Hem  başvuru sürecinin takibi hemde güvenilir  bir şekilde süreci sizlere aktaran Dilkent tercüme,İkamet izni alımını kolaylaştırmış olur.

İkamet Tezkeresi

Dilkent tercüme  müşterilerini  
İkamet tezkeresi  alımında  bilgilendirerek, belgelerin toparlanmasını daha kolay bir şekilde halleder.Böylece  yapılması gereken işlem  daha hızlı bir şekilde bitirilerek  müşterinin zamandan tasarruf etmesini sağlarız.
İkamet tezkeresi alımında  bütün bireylere  Dilkent tercüme'yi tavsiye ediyoruz.

Rezistans

Rezistans  ısınma teknolojisinde önemli bir yere sahiptir.Bir çok çeşidi bulunur ve yüksek ısıya dayanan bir maddedir.En önemli özelliği elektrik enerjisini ısı enerjisine döndürmesidir.Sizlerde daha sağlam  ve kaliteli Rezistans için Engin rezistans sitemizden bizle iletişime geçebilirsiniz.

Silikon Kablo

Silikon kablo kullanım alanı  çok geniş bir  malzemedir.Beyaz eşya ,cam sanayisi, ısıtma ve aydınlatma  gibi daha bir çok alanda kullanılmaktadır.Yüksek ısı bulunan ortamlarda da kullanılabilen Silikon kablo   Engin rezistans tarafından satılmaktadır.

Kapı Rezistans Kablosu

Kapı rezistans kablosu soğuk odalar için  önem taşıyan önemli etkenlerdendir.Kullanımı ve kurulumu kolay olan bir  rezistans çeşididir.Engin rezistans  sadece klasik kapılar için değil,özel kapılar içinde Kapı rezistans kablosu üretmektedir.

Kendinden Regüleli Kablolar

Kendinden regüleli kablolar donmayı engellemek için kullanılan kablolardır.Kullanım alanları çeşitlerine göre değişiklik gösteren kablonun, en çok kullanıldığı yerler oluklar ve çatılardır .
Kendinden regüleli kablolar  Engin rezistans tarafından satılmaktadır.

Kaliteli Teflon Kablo

Teflon kablo, yüksek performanslı  yalıtım özelliğiyle bilinir.Isıya ve dona karşı dayanıklı olması da  tercih edilmesinin  büyük özelliklerindendir.Engin rezistans,  kaliteli ve dayanıklı  Teflon kablo  üreterek  sektöründe fark yaratmıştır.

Pt 100 Kablosu

Pt 100 kablosu bir nevi sıcaklık sensörü  olarak da tanımlanabilir.Isı değerini ölçerken bir çok  yöntem kullanılmaktadır fakat daha hassasiyet gerektiren işlemlerde, daha doğru  ölçüm yapmak ve direnci hesaplamak için Engin rezistans  müşterilerine Pt 100 kablosu satmaktadır.

Dayanıklı Yanmaz Kablo

Yanmaz kablo,  yangın esnasında bile acil durum devreleri, yangın suyu sistemlerinin çalışmasını sağlar.Özellikle  kalabalık olan   binalar da yani okul,hastane, fabrikalar ve madenlerde kullanılırlar.Sizlerde  olası büyük yangınlarda can ve mal  tehlikesini en alt seviyeye indirmek için  Engin rezistans 
Yanmaz kablo kullanın.

Termokupl Kablosu

Termokupl kablosu, zor çalışma ortamlarında dayanıklılığı ile bilinen kablolardır.Demir çelik,kamu tesislerinde ve tarımsal sanayi gibi daha bir çok yerde  tercih edilen  Termokupl kablosu  Engin rezistans  tarafından satışa sunulmaktadır.

15 Ekim 2015 Perşembe

Güvenli Isıtıcı Kablo

Isıtıcı kablo, ısıtma ve ısı izlemek için kullanılan kablolardır.Bir çok yönden avantajı bulunan  rezistans kablonun   endüstride daha çok tercih edilmesinin sebebi  bakım gerekmemesine rağmen, uzun ömürlü olmaları ve  daha makul fiyatlarla piyasaya sürülmeleridir.Sizlerde  daha güvenli ve daha sağlam Isıtıcı kablo için Engin rezistansı seçebilirsiniz.

Bebek Philips Servisi

Philips  markalı  ürünlerdeki  her hangi bir arıza durumunda  Bebek philips servisi sizlere yardımcı olacaktır. Yıllardır aldığı tecrübelerle alanında  fark yaratmış personellerden oluşan ve  ürünlerin bakımıyla da ilgilenip ileride daha büyük sorunlara yol açılmasın engelleyen Bebek philips servisi  İstanbul’da  faaliyet göstermektedir.

Gürpınar Philips Servisi

Philips  markalı  ürünlerdeki  her hangi bir arıza durumunda Gürpınar  philips servisi  sizlere yardımcı olacaktır. Yıllardır aldığı tecrübelerle alanında  fark yaratmış personellerden oluşan ve  ürünlerin bakımıyla da ilgilenip ileride daha büyük sorunlara yol açılmasın engelleyen Gürpınar philips servisi  İstanbul’da  faaliyet göstermektedir.

Yeşilköy Philips Servisi

Philips  markalı  ürünlerdeki  her hangi bir arıza durumunda Yeşilköy  philips servisi   sizlere yardımcı olacaktır. Yıllardır aldığı tecrübelerle alanında  fark yaratmış personellerden oluşan ve  ürünlerin bakımıyla da ilgilenip ileride daha büyük sorunlara yol açılmasın engelleyen Yeşilköy philips servisi İstanbul’da  faaliyet göstermektedir.

Levent Philips Servisi

Philips  markalı  ürünlerdeki  her hangi bir arıza durumunda Levent philips servisi   sizlere yardımcı olacaktır. Yıllardır aldığı tecrübelerle alanında  fark yaratmış personellerden oluşan ve  ürünlerin bakımıyla da ilgilenip ileride daha büyük sorunlara yol açılmasın engelleyen Levent philips servisi   İstanbul’da  faaliyet göstermektedir.

Akatlar Philips Servisi

Philips  markalı  ürünlerdeki  her hangi bir arıza durumunda Akatlar philips servisi   sizlere yardımcı olacaktır. Yıllardır aldığı tecrübelerle alanında  fark yaratmış personellerden oluşan ve  ürünlerin bakımıyla da ilgilenip ileride daha büyük sorunlara yol açılmasın engelleyen Akatlar philips servisi   İstanbul’da  faaliyet göstermektedir.

Etiler Philips Servisi

Philips  markalı  ürünlerdeki  her hangi bir arıza durumunda   Etiler philips servisi sizlere yardımcı olacaktır. Yıllardır aldığı tecrübelerle alanında  fark yaratmış personellerden oluşan ve  ürünlerin bakımıyla da ilgilenip ileride daha büyük sorunlara yol açılmasın engelleyen  Etiler philips servisi  İstanbul’da  faaliyet göstermektedir.

Ulus Philips Servisi

Philips  markalı  ürünlerdeki  her hangi bir arıza durumunda Ulus philips servisi   sizlere yardımcı olacaktır. Yıllardır aldığı tecrübelerle alanında  fark yaratmış personellerden oluşan ve  ürünlerin bakımıyla da ilgilenip ileride daha büyük sorunlara yol açılmasın engelleyen Ulus philips servisi   İstanbul’da  faaliyet göstermektedir.

Maslak Philips Servisi

Maslak  philips servisi, uzman kadrosuyla  Philips marka ürünlerde çıkabilecek her sorunu çözmek için  kurulmuştur.Sadece İstanbul’da hizmet veren iş yerimiz   Philips’in öncülüğünde büyüyerek , alanında çok ilerlemiştir.Maslak philips servisi  yıllarca kullandığınız ürünlerin bakımını da yapmaktadır.

Bahçeşehir Philips Servisi

Bahçeşehir philips servisi, uzman kadrosuyla  Philips marka ürünlerde çıkabilecek her sorunu çözmek için  kurulmuştur.Sadece İstanbul’da hizmet veren iş yerimiz   Philips’in öncülüğünde büyüyerek , alanında çok ilerlemiştir .Bahçeşehir philips servisi yıllarca kullandığınız ürünlerin bakımını da yapmaktadır.

Mecidiyeköy Philips Servisi

Mecidiyeköy philips servisi, uzman kadrosuyla  Philips marka ürünlerde çıkabilecek her sorunu çözmek için  kurulmuştur.Sadece İstanbul’da hizmet veren iş yerimiz   Philips’in öncülüğünde büyüyerek , alanında çok ilerlemiştir.Mecidiyeköy philips servisi yıllarca kullandığınız ürünlerin bakımını da yapmaktadır.

14 Ekim 2015 Çarşamba

Merter Philips Servisi

Merter philips servisi, uzman kadrosuyla  Philips marka ürünlerde çıkabilecek her sorunu çözmek için  kurulmuştur.Sadece İstanbul’da hizmet veren iş yerimiz   Philips’in öncülüğünde büyüyerek , alanında çok ilerlemiştir.Merter philips servisi yıllarca kullandığınız ürünlerin bakımını da yapmaktadır.

Bakırköy Philips Servisi

Bakırköy philips servis, uzman kadrosuyla  Philips marka ürünlerde çıkabilecek her sorunu çözmek için  kurulmuştur.Sadece İstanbul’da hizmet veren iş yerimiz   Philips’in öncülüğünde büyüyerek , alanında çok ilerlemiştir.
Bakırköy philips servis yıllarca kullandığınız ürünlerin bakımını da yapmaktadır.

Florya Philips Servisi

Florya philips servisi, uzman kadrosuyla  Philips marka ürünlerde çıkabilecek her sorunu çözmek için  kurulmuştur.Sadece İstanbul’da hizmet veren iş yerimiz   Philips’in öncülüğünde büyüyerek , alanında çok ilerlemiştir.Florya philips servisi yıllarca kullandığınız ürünlerin bakımını da yapmaktadır

Işıklı Bistro Masa

Işıklı bistro masa kendi başına bir tasarım harikasıdır.Kullanım alanı çok geniş olup , bir çok çeşidi bulunmaktadır .Helmelıght  bu tasarım harikasını  üreterek bir çok çeşidini de piyasaya sürmüştür ve piyasada büyük bir ilgi gören  Işıklı bistro masa  Helmelıght  satılmaktadır.

Işıklı Saksı

Işıklı saksı  ile bahçenizdeki çiçekleri daha şık bir görünüme kavuşturabilirsiniz.Evlerinizdeki ve ofisteki balkonlarda da kullanarak  hayatınızı renklendirip  farklı tasarımlar yapabilirsiniz.Helmelıgt  makul fiyatlarıylada  Işıklı saksı satımını  çoğaltmıştır.

Işıklı Küre

Işıklı küre,zemin küre ve tavan küre olarak ikiye ayrılmaktadır.Zemin küre evlere kullanılabileceği gibi bahçelerinizde ilginç tasarımlar yapabilirsiniz  çünkü taşınabilme özelliğine sahip olduğu için çok kullanşlı bir lambadır.Sizlerde hayatınızı renklendirmek istiyorsanız farklı Işıklı küre seçenekleriyle Helmelıght’a   bakabilirsiniz.

Işıklı Sehpa

Işıklı sehpa ile evler, ofisler ve kafeler  daha aydınlık ve  daha şık olacaktır.Sizlerde  farklı renk seçenekleri ve farklı  sehpa şekilleriyle  göz zevkinize uygun olan  tasarımı seçebilirsiniz. Helmelıght  Işıklı sehpa  üretiminde bir çok tasarım ortaya çıkarmıştır.

Truss Sistem

Truss sistem ile standlarınızda istediğiniz  yapıların  daha şık görünmesi sağlanabilir.Sizlerinde standlarınızda fark yaratmanız    ve gelecek olan müşterilerin daha şık bir ortam görmesini sağlamak için  Truss sistem  kullanmanızı öneririz.

Fuar Stand Uygulama

Fuar stand uygulama ile sadece konseptinizi seçerek işi tasarımcılarımıza bırakabilirsiniz.Sizler için en iyisi tasarımı seçebilecek ve tasarlayabilecek kişiler personel yapımızda bulunmaktadır .Fuar stand uygulama için  yapmanız gereken işlem Polinorm sitemizden bizlere ulaşmaktır

Ahşap Stand

Ahşap stand  satımında güvenilir bir  firma olan Polinorm sizlere farklı seçeneklerde ucuz  tasarımlar sunmaktadır.Bünyesindeki  üst düzey personel yapısı ile  sizlerde en şık   tasarımla hayatınızda fark yaratabilirsiniz..Sizlerde Ahşap stand alımında Polinorm firmasını öneririz.

Truss Kiralama

Polinorm  Truss kiralama  ile  tasarımcıların  standar da istediği tüm farklılıkları  ve tasarımdaki şıklığı  yansıtmalarını  sağlamıştır.Makul fiyatlarla  piyasaya  sürülen  ve  müşterilerinde güvenliği  ele alınarak daha sağlam ve kaliteli  trusslar üreten  firmamız   alanında sayılı markalar arasındadır .Truss kiralama için  Polinorm sitemizden bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

Alüminyum Truss Kiralama

Polinorm  Alüminyum truss kiralama ile  tasarımcıların  standar da istediği tüm farklılıkları  ve tasarımdaki şıklığı  yansıtmalarını  sağlamıştır.Makul fiyatlarla  piyasaya  sürülen  ve  müşterilerinde güvenliği  ele alınarak daha sağlam ve kaliteli  trusslar üreten  firmamız   alanında sayılı markalar arasındadır.Alüminyum truss kiralama için  Polinorm sitemizden bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

Fuar Stand Tasarım

Polinorm,  müşterilerinin  Fuar stand tasarım  projeleri için tasarımcıları ile  her zaman kaliteyi ve  şıklığı üst seviyeye taşımıştır.Bu nedenle alanında en çok tercih edilen markalardan biri olmuştur ve  bunu da referansları ile  kanıtlamıştır.Sizlerde  Fuar stand tasarım  projelerinizde fark yaratmak istiyorsanız  Polinorm’u seçiniz.

Stand Tasarım

Polinorm,  müşterilerinin  stand  tasarım projeleri için her zaman kaliteyi ve  şıklığı üst seviyeye taşımıştır.Bu nedenle alanında en çok tercih edilen markalardan biri olmuştur ve  bunu da referansları ile  kanıtlamıştır.Sizlerde  stand tasarım projelerinizde fark yaratmak istiyorsanız  Polinorm’u seçiniz.

İskele Kalıp Taşıma Makinesi

İskele kalıp taşıma makinesi  ağır yükleri kaldırabilme  ve  belli mesafeye  kadar götürebilme özelliğine sahiptir.Sizlerinde  bu makineyi üretimimizle  işlerinizi rahat ve  daha kolay halletmenizi sağladık.Üretiminde çok önem verdiğimiz  İskele kalıp taşıma makinesi  Asimato ile yeni bir  kalıba girmiş ve ünvana kavuşmuştur.

Alçıpan Taşıma Makinesi

Alçıpan taşıma makinesi ile alçıpan, betopan gibi maddeleri  tek başınıza iskele kurmadan monte edebilirsiniz. Asimato müşterilerine  bu kolaylığı sağlayarak  daha kolay ve daha masrafsız bir yol   ile de  bu işin yapılabildiğini göstermiştir.Sizlerde  Asimato’ya gelerek  
Alçıpan  taşıma makinesi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bims Taşıma Makinesi

Bims taşıma makinesi , ağır yükleri çatalları aracılığıyla kolaylıkla kaldırabilen bir iş makinesidir.Bir çok farklı alanda kullanıldığı için , kullanılan zeminin özellikleride önemlidir .Bu yüzden daha zor şartlar için  Asimato  arazi şartlarına uygun   Bims taşıma makinesi üretmektedir.

Yük Platformu

Yük platformu  daha geniş  çalışma alanı yaratarak , daha fazla ağırlık  kaldırma kapasitesine  sahip bir iş makinesidir.Bu iş makinesinin hareket etme tekniği bom liftleri ile olmaktadır.Bu yüzen bu makinelerde  yüksek dayanılırlık  ve daha yükseğe kaldırma bulunması gereken özelliklerindendir..Sizde daha sağlam ve dayanıklı Yük platformu   için Asimato’ ya geliniz.

Terazili Transpalet

Terazili transpalet  yük taşıma amaçlı  üretilen bir makinedir.Kendisini diğer çeşitlerden ayıran özelliği ise üzerine konulan malzemenin veya yükün ağırlığını ölçebiliyor olmasıdır .Adını da bu özelliğinden alan makinemiz çok fonksiyonlu bir araçtır.Günümüzde Terazili transpalet  üretiminde yeni bir çağı başlatan Asimato’ ya sizleri de bekleriz.

Yüksek Kaliteli Transpalet

Transpalet   yük taşıma amaçlı  üretilen bir makinedir.Bu yüzden her depoda görebileceğiniz bir makine haline gelmiştir.İnsan kontrollü   olarak kullanılan bu aracın manuel ve dizel olmak üzere iki farklı seçeneği bulunmaktadır.Günümüzde Transpalet  üretiminde yeni bir çağı başlatan Asimato ya sizleri de bekleriz.