22 Nisan 2015 Çarşamba

Fuar Stand Uygulama 0212 476 9998

Polinorm Fuarcılık, fuar stand uygulama dekorasyon işlemlerimi profesyonel ekibiyle kendi özel  atölyesinde modüler ve özel imalatlarını gerçekleştirmektedir. 

Truss Sistem 0212 476 9998

Truss sistem ile beraber sahne dekor , efekt ve ışıklandırma seçenekleri polinorm ayrıcalıklarıyla sizlerle...

ASİMATO | Forklift | Transpalet | İstif Makinası

Asimato sahibinden forklift ve sahibinden transpalet satışlarını istanbul merkezli yürütmektedir. Yükünüzü hafifleten Asimato garantili ürünler ile sizlerle...

21 Nisan 2015 Salı

Büyükçekmece Eca Servisi - 0212 852 52 28

Tüm eca markalı ürünlerinizin bakım ve onarım işlemleri tarafımızca yapılmaktadır. Büyükçekmece eca servisi olarak sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bakırköy Eca Servisi - 0212 852 52 28

Tüm eca markalı ürünlerinizin bakım ve onarım işlemleri tarafımızca yapılmaktadır. Bakırköy Eca servisi olarak sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Büyükçekmece Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Tüm Bosch markalı ürünlerinizin bakım ve onarım işlemleri tarafımızca yapılmaktadır. Büyükçekmece bosch servisi olarak sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Beylikdüzü Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Tüm Bosch markalı ürünlerinizin bakım ve onarım işlemleri tarafımızca yapılmaktadır. Beylidüzü bosch servisi olarak sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Avcılar Auer Servisi - 0212 852 52 28

Tüm auer markalı ürünlerinizin bakım ve onarım işlemleri tarafımızca yapılmaktadır. Avcılar auer servisi olarak sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Avcılar Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Tüm Bosch markalı ürünlerinizin bakım ve onarım işlemleri tarafımızca yapılmaktadır. Avcılar bosch servisi olarak sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Synergy labs Köpek Şampuanı

Sağlıklı köpekler için organik köpek şampuanı tercihi yapınız. Synergy Labs köpek şampuanı içeriğindeki bileşenler sayesinde köpeğinizin derisini ve tüylerini ilk günkü gibi canlı tutar.

Köpek şampuanı

Sağlıklı köpekler için sağlıklı derilerinin olması gerekmektedir. Köpeğinizin ciddini ve tüylerini canlı tutmak için animology köpek şampuanı nı deneyiniz.

LED EKRAN

Led ekran ile reklamlarınızı hedef kitleye en kısa yoldan iletebilirsiniz. Dikkat çekmek bizim işimiz Ledsat...

LED TABELA

Pikseli yüksek tasarımı olağanüstü tasarımlar ile led tabela Ledsat'ta yapılır. Tanıtımızın ve en doğal reklamlarınız için tasarımcılarımızla istediğiniz dekorda tasarımlar yapılır.

Polinorm Stand Tasarım - Fuar Stand Tasarım

Polinorm Şirketi olarak, 1980 yılından bu yana ulusal ve uluslararası ticari fuar alanları için stand tasarımı ve özel dekorasyon uygulamaları konusunda başarılı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Müşterilerimizin stand tasarım projeleri için her zaman kalite ve şıklığı sağlamak için çalışmaktayız.. Tasarımcılarımız, hayalinizdeki sunum alanlarına ulaşmak için, yenilenen dünya teknoloji trendlerini takip ederek en mükemmel tasarımlarını ortaya çıkarmak adına kendilerini sürekli geliştirmektedirler. Şirketimizin sahibi ve yöneticisi olan Cihan Beyazay, 2003 yılında kendi tasarımı olan yeni bir stand profil sistemini üretime geçirmiş ve adını Poliprofil Stand Sistemleri olarak belirleyip, patentini almıştır.

POLİNORM - AHŞAP STAND

Zeminde kullanılan sunta-lam, parke, halı ya da karolaj üzerine her şekilde uygulanabilen ahşap stand dekoratif anlamda prestiji yakalarken, ergonomik ve ekonomik anlamda da müşterilerimizin beklentisine olumlu cevap vermektedir. 

POLİNORM FUAR STAND TASARIM

Müşteri istikrarı ile fuar stand tasarım ve fuar stand kurulum anlamında giderek uzmanlaşan firmamız; kurucumuz Cihan Beyazay’ın patentli projesi Poliprofil Sistemle de endüstriyel anlamda diğer rakiplerinden bir adım önde yer alır.
Uluslar arası platformlarda gerek ahşap, gerekse Oktonorm ve Poliprofil sistemlerimizle ihtiyacınız olan fuar standının kurulumunu dünya normlarına göre gerçekleştirirken, kendi alanında dünyanın en iyi markalarıyla çalışmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Dikenli tel

Özgürtel, daha çok bina, inşaat, tarla gibi alanlarda koruma ve sınır belirlemede kullanılan dikenli tel hizmetiyle en kaliteli metrik ve kiloluk olmak üzere iki çeşit dikenli tel sunmaktadır

Panel Çit

Tarla, bahçe, yol kenarları çiftlik ve daha bir çok alanda kullanılan panel çit özgürtel ayrıcalıklarıyla sizlerle. Üstelik şimdi panel çit te kampanya ile çok ucuz fiyatlara alabilirsiniz.

Araç Kiralama

İstanbul ve genelinde araç kiralama hizmeti veren Boğaziçi Car Rental istediğiniz takdirde özel şoför serviside sağlamaktadır. Ayrıcalıklardan yararlanmak için bizi seçiniz. Hasarsız araç kiralama için bizimle irtibata geçiniz.

Transpalet

Bütçenizi ve belirli periyotta doğabilecek transpalet ihtiyaçlarınızı düşünen asimato kiralık transpalet satışlarına başlamıştır.

Forklift

Sektörün bir numaranı markası olan Asimato müşteri dostu olmaya devam ediyor. Şimdide kiralık forklift satışlarına başlayan Asimato ihtiyacınız doğrultusunda seçeceginiz kiralık forklift in garantisinide vermektedir.

Osgb

Osgb , sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak üzere işin normal akışını aksatmamak şartıyla ve verimli bir çalışma ortamının sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla verilen hizmettir. Bilge iş güvenliği ,osgb hizmetlerini osgb  uzmanları eşliğinde yapmaktadır. Osgb hizmetleri ile çalışma verimliliğini sağlamak için bizi seçiniz.

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

Güvenliğiniz riske atılmamalı , kayıplardan sonra alınan önlemler geride bırakılanları geri getirmeye yetmez bu yüzden iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini alınız. Bilge İş Güvenliği olarak kurumunuzda çalışanları ruhsal dengesini kontrol ederek çalışma verimliliğini sağlamaktayız ayrıca yapılan iş sağlığı ve güvenliği muayaneleri ile çalışanların güvenli bir ortamda çalıştığı izlenimini vermekteyiz.

Bilge İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği

Güvenliğiniz riske atılmamalı , kayıplardan sonra alınan önlemler geride bırakılanları geri getirmeye yetmez bu yüzden iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini alınız. Bilge İş Güvenliği olarak kurumunuzda çalışanları ruhsal dengesini kontrol ederek çalışma verimliliğini sağlamaktayız ayrıca yapılan iş sağlığı ve güvenliği muayaneleri ile çalışanların güvenli bir ortamda çalıştığı izlenimini vermekteyiz.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı için iş güvenliği önlemlerini kontrol altına alın. Bilge İş Güvenliği olarak osgb hizmetleri ile güvenliğinizi baştan aşağı inceleyip iş güvenliğinizi sağlamaktayız. 

20 Nisan 2015 Pazartesi

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Bilge İş sağlığı , iş sağlığı ve güvenliği önlemlerini alarak güvenliğinizi kontrol altına alabilirsiniz. Sizde İş güvenliği için Bilge İş Sağlığı ve güvenliği ni seçiniz.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

İş sağlığı ve güvenliği için Osgb hizmetleri ni aksatmayınız . Sağlığınız ve güvenliğiniz paha biçilmezdir...

Bilge Teknik Kontrol - Forklift Kontrolü

Yükünüzü hafifleten forkliftlerin forklift kontrolü Bilge Teknik Kontrol uzman ekiplerince gerçekleştirilmektedir.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

İş yerlerinde teknik kontrollerin sağlanması ve teknik kontrollerinin yapılması gerekmektedir. Bilge Teknik Kontrol kompresör hava tankı sistemlerinin gaz basıncı kontrollerini sağlayarak güvenliğinizi kontrol alttına almaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Elektrik kontrolü yapılarak kaçak akım problemleri, gereksiz şalter açmaları araştırılarak sebebi bulunur ve çözüm raporlanır. Güvenliğiniz için teknik kontrolleri aksatmayınız.