24 Temmuz 2015 Cuma

Forklift

En sık kullanılan forklift tipi 'front' (önden yüklemeli) olanlarıdır. Derli toplu yapıları ve üstün manevra kabiliyetleri en önemli özellikleridir. Operatörün görüş alanının kısıtlı olması ise dezavantajıdır. Diğer bir tip ise 'yandan taşımalı' olanlarıdır. Bu tipler diğerlerine göre daha uzun olan yükleri taşıyabilme özelliğine sahiptirler. Forkliftlerin büyüklükleri kullanım yerine ve amacına göre değişir. Taşıma kapasiteleri ise 0,5 tondan başlayıp 30 tona kadar değişir.

23 Temmuz 2015 Perşembe

Özgür Tel - Jiletli tel

Jiletli tel güvenliği üst seviyeye çıkarmak için üretilmiştir genellikle panel çitlerin üzerine yerleştirilen jiletli teller, keskin jiletleri ile yüksek düzeyde güvenlik sağlayan bir çit modelidir. 

Özgür Tel - Dikenli tel

Dikenli tel askeri alanlar, inşaat alanları, bina gibi geniş bir kullanım alanına sahip ve mükemmel kaplaması caydırıcı dikenleri ile jiletli tel üst düzeyde güvenlik sağlayan bir tel çit sistemidir. 

Özgür Tel - Panel Çit

Panel çit her türlü alana kolay montajı ile genellikle okul, hastane, saha gibi alanlarda kullanımı tercih edilir ve oldukça kullanışlı olan panel çitler müşterinin zevkine göre tasarlanmaktadır. 
Özgür tel, yüksek kaliteli panel çit ürünleriyle tüm alanlar ve projelerde faaliyet göstermekte ve çevre güvenliğinizde en kolay ve doğru çözümleri uygulamayı kendisine prensip edinmiş sektöründe önemli bir yere sahiptir.

CMY AJANS - Katalog Fiyatı

Katalog baskıları en önemli baskı çeşidi olup  tasarımda kullanılan baskı malzemeleri matbaa ekipmanları müşteriler için referans oluşturur ve katalog fiyatları müşterinin isteğine göre çalışma süreci içerisinde değişiklik gösterebilir.
 Kataloglar müşterilerin kurumsal kimliğini yansıttığı için istediğimiz özelliklere sahip özgün katalog tasarımlarınızın baskı işlemlerini en iyi kalitede uygulayan uygun katalog fiyatlarını müşterilerine sunan firmalar tercih edilmelidir. 

CMY AJANS- Ucuz Katalog

Günümüzdeki mağazalar reklam yapıp maliyetlerini artırmak ve isimlerini duyurmak amacıyla katalogları tercih ederler ve daha az sayfada ilan yapacakları için mağazalar ve esnaflar tarafından ucuz katalog ön plandadır.

Matbaacılar Sitesi

Bazı ürünler birçok yerde bulunmasına karşın bazıları da sadece belli bir yerde bulunuyorlar ve mağazalar piyasada bulamadıkları tüm ürünleri matbaacılar sitesi ile kolaylıkla bulabilirler.

Kartvizit Fiyatları

Kartvizit bastırmak dünyanın en kolay işi gibi gözükse de başlı başına bir basım işidir ve kartvizit basımında her renk bir maliyet olarak gözüktüğünden dolayı tek renk veya iki renk olarak kullanılan kartvizit fiyatları daha düşüktür.

Karton Çanta Fiyatı

İstediğiniz karton çanta tasarımı ve renk seçeneğini yaptıktan sonra firmadan karton çanta fiyatı alırken adedini, ebadını, sap özelliğini, kâğıt çeşidini, extra işçilik olup olmadığını mutlaka belirtiniz

Karton Çanta Fiyatı

İstediğiniz karton çanta tasarımı ve renk seçeneğini yaptıktan sonra firmadan karton çanta fiyatı alırken adedini, ebadını, sap özelliğini, kâğıt çeşidini, extra işçilik olup olmadığını mutlaka belirtiniz

21 Temmuz 2015 Salı

Tural Makina Transfer Baskı

Transfer baskı 1950’li yılların sonlarına doğru ortaya çıkması ile birlikte son dönemlerde ki gelişimini gün geçtikçe daha çok artırmıştır ve transfer baskı diğer baskı çeşitlerine bakarak daha büyük yararlar sağlamaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Topraklama ölçümü bir binada yer alan topraklama değerinin ölçülmesi, bu işlem sonunda topraklama raporu hazırlanır ve topraklama ölçümü elektrik mühendisliği eğitimi almış topraklama konusunda sertifika almış teknik yetkili kişiler tarafından gerçekleştirilen çalışmadır.

Topraklama Tesisat Kontrolü

Günümüzdeki tüm makinaların çoğu elektrik yardımıyla çalışmakla birlikte oluşabilen kaçak akım, gerilimler insanlara ve mal emniyetini tehlikeye düşürmektedir. Bu yüzden topraklama tesisat kontrolü yapılarak meydana gelebilecek iş kazaların ve insan hayatını korumak amacıyla yapılması gereken kontrollerden biridir.

Forklift Kontrolü

Forklift insanların kaldıramayacağı kadar ağır yükleri çatalları yardımıyla kaldırarak bir yere yüklemesi için kullanılan iş makinalarıdır. Sağlık ve güvenlik şartları nedeniyle yasal olarak yılda en az bir kere forklift kontrolü yapılası gerekmektedir.

Bilge Teknik - Vinç Kontrolü

Vinç, yük altında çalışan tüm makinalar kullanılma açısından sürekli gözetim altında ve belirli periyodik aralıklarla kontrolü yapılması gereken iş ekipmanlarıdır. Vinç Kontrolü için Bilge Teknik Kontrolü seçiniz...

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

2008 yılında resmi gazeteler de yayınlanarak yürürlüğe giren Asansör bakım ve işletme yönetmeliği kanunu ile tüm binaların yöneticileri kullanıcıların can güvenliğini tam olarak sağlamak amacıyla yılda en az bir kere asansör kontrolü yaptırmaları zorunludur.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

İşletmelerde, firmalarda vb. yerlerde kullanılan tüm makinaların çalışan sağlık ve güvenliğine zarar vermemesi için kontrol edilmesi gereken ve bunu belirli aralıklarla yapılması gereken kontrollerden birisi periyodik kontrol dür.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Bilge teknik kontrol uzman ekibi eşliğinde iş güvenliğiniz açısından önem arz eden kontrollerini sizler için gerçekleştirerek iş sağlığı ve güvenliği alanında önlemlerinizi gerçekleştirmiş olacakır. Kompresör hava tankı, kompresör testi gibi kontrolleride Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıkları ile yapabilirsimiz.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Günümüzde elektrik tesisatları hemen hemen her yerde işletmelerde, binalarda vb. yerlerde bulunan ve belirli aralıklarla bakım gerektiren tesisatlar olmakla beraber elektrik kontrolü nün de çabuk ve güvenli bir şekilde yapılmasını gerektiren tesisatlardır.

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

İşçilerin iş kazalarına uğramalarını önlemek amacı ile güvenli çalışma ortamını oluşturmak için alınması gereken tedbirlerdir ve iş sağlığı ve güvenliği olgusu, Avrupa Birliği içerisinde de, 1980’li yıllardan itibaren ele alınmaya başlanmıştır.

20 Temmuz 2015 Pazartesi

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Açılımı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olan Osgb hizmetleri en az bir işçinin bile çalıştığı iş yerlerine İş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluştur.

Teknik Kontrol

Çalışanların ve şirkette üretilenlerin zarar görmemesi adına kullanılan aletlerin ve araçların teknik kontrollerinin yılda bir hassas bir biçimde yapılması gerekir. Aksi durumda işyerlerinde büyük hasarlar meydana gelerek teknik kontrellerin yapılmaması durumunda can ve mal kayıpları olabilir . iş yerlerinde iş sağlığı öncelikte bulunmalıdır . 

Bilge işyeri hekimi

İş yeri hekimi  çalışanları bilgilendirmek olası bir durumu önlemek için bulunur. Ayrıca aynı zamanda çalışanları motive etmek çalışma ortamındaki stres gibi sorunlarda yardımcı olur . 

Bilge iş güvenliği uzmanı

İş güvenliği uzmanı iş sağlığı ve iş güvenliğini yürütür ancak yürütebilmesi için mühendislik ve teknik alanda okumak mecburiyetindedir . iş güvenliği uzmanları kamu ve kuruluşlarda çalışmaları denetler ayrıca risk değerlendirmesi yaparak gerekli önlemlerin alımını sağlar . 

Çocuk Diş

Natural Dizayn estetik diş hekimliği, implant diş, laminate diş, porselen diş, protez diş, yaprak diş, zirkonyum, çocuk diş ve daha onlarca diş tedavisini uzman diş hekimlerince yürütmektedir. Sağlıklı gülüşler ve doğal görünümlü dişler için bizi seçiniz...

Zirkonyum Diş

Natural Dizayn estetik diş hekimliği, implant diş, laminate diş, porselen diş, protez diş, yaprak diş, zirkonyum diş , çocuk diş ve daha onlarca diş tedavisini uzman diş hekimlerince yürütmektedir. Sağlıklı gülüşler ve doğal görünümlü dişler için bizi seçiniz...

Yaprak Diş

Natural Dizayn estetik diş hekimliği, implant diş, laminate diş, porselen diş, protez diş, yaprak diş, zirkonyum, çocuk diş ve daha onlarca diş tedavisini uzman diş hekimlerince yürütmektedir. Sağlıklı gülüşler ve doğal görünümlü dişler için bizi seçiniz...

Protez Diş

Natural Dizayn estetik diş hekimliği, implant diş, laminate diş, porselen diş, protez diş, yaprak diş, zirkonyum, çocuk diş ve daha onlarca diş tedavisini uzman diş hekimlerince yürütmektedir. Sağlıklı gülüşler ve doğal görünümlü dişler için bizi seçiniz...

Laminate Diş

Natural Dizayn estetik diş hekimliği, implant diş, laminate diş, porselen diş, protez diş, yaprak diş, zirkonyum, çocuk diş ve daha onlarca diş tedavisini uzman diş hekimlerince yürütmektedir. Sağlıklı gülüşler ve doğal görünümlü dişler için bizi seçiniz...

İmplant Diş

Natural Dizayn estetik diş hekimliği, implant diş, laminate diş, porselen diş, protez diş, yaprak diş, zirkonyum, çocuk diş ve daha onlarca diş tedavisini uzman diş hekimlerince yürütmektedir. Sağlıklı gülüşler ve doğal görünümlü dişler için bizi seçiniz...

Estetik Diş Hekimliği

Natural Dizayn estetik diş hekimliği, implant diş, laminate diş, porselen diş, protez diş, yaprak diş, zirkonyum, çocuk diş ve daha onlarca diş tedavisini uzman diş hekimlerince yürütmektedir. Sağlıklı gülüşler ve doğal görünümlü dişler için bizi seçiniz...

Köpek şampuanı

Kaliteli köpek şampuanı animology türkiye ayrıcalıkları ile sizlerle. Sizde garantili ve kullanışlı ürünler için bizi seçiniz. Üstelik şimdi 100 tl ve üzeri alışverişlerde kargo BEDAVA !

Synergy labs Köpek Şampuanı

Synergy labs Köpek Şampuanı kaliteli ve ucuz olmasının yanı sıra hızlı teslimat garantisi ile http://epet.com.tr/ adresinde. Üstelik 100 tl ve üzeri alışverişlerinizde kargo BEDAVA !!

Engin Rezistans, Rezistans

Rezistans, elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştüren dayanıklı tellere verilen addır. Yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklılık gösteren Rezistansın içinde nikel, demir, krom ve alüminyum bulunur. Rezistans telinin birçok kullanım alanları vardır ve bu tel elektrik akımına karşı dayanıklılık gösterir.

Engin Rezistans Silikon Kablo

Silikon, kapsamlı kullanım alanı olan bir buluştur ve sentetik bir kauçuk olup, silisyum elementlerinden bir seri kompleks reaksiyonlar sonucu elde edilir. Silikon kablo hem düşük sıcaklığa hem de yüksek sıcaklığa dayanıklılığı yanı sıra düşük duman yoğunluğu ve alev geciktirici özelliğe de sahiptir ve insan sağlığına verilen değerden dolayı kablolar RoSH talimatlarına uygun üretilmektedir. Sıcaklık değişimlerinde problem yaratmayan izolasyon malzemesi olan silikon, silikon kabloya esneklik sağlamaktadır ve iyi bir yalıtıma sahip oldukları için akım taşıma oranı yüksektir. Silikon kablolar Makine Sanayi, Elektronik Sanayi, İnşaat Sanayi, Ev Aletleri, Elektrik Sanayi, Otomotiv Sanayi gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.

Transpalet

Transpalet fabrikadaki yüklerin taşınması depolanması sevk edilmese ve ya istiflenmesi gibi işlerin yapılması için kullanılır işlerin kolay yapılmasını sağlar.

Kaliteli ve Ucuz Forklift

Forklift insan gücünü en aza indirmeyi amaçlar . Forklift türü iş makinaları depolarda şantiyelerde ve kapalı bütün mekanlarda kullanılır. Uzak mesafe yükü taşınamaz. Hem toprak sahalarda kullanılmaz ve yetki belgesi olmayan kişiler tarafından kullanılamaz.