12 Şubat 2016 Cuma

Polinorm Fuar Stand Tasarım

Fuar stand tasarım uygulamaları ile  rekabetin yoğun olduğu sektörlerde bile standlarınızın dikkat çekici olmanızı sağlıyoruz.Böylece fuarlara gelen ziyaretçilere sunduğumuz şık tasarımlarımız ile ilgilerini çekmeyi başarıyoruz.Polinorm uzman kadrosu ile yapılacak olan çalışmaların konseptlerine göre  standların  dekorasyonlarını şekillendirmektedir.  Sizlerde  Fuar stand tasarım çalışmalarında kaliteli bir hizmet sunan Polinorm’u tercih edebilirsiniz.

Transpalet Makinası

Transpalet paletlere konulmuş yükleri  emniyetli bir şekilde taşımada kullanılır.3 ton kaldırma kapasitesine sahip olan bu makinalar genellikle depolarda  kullanılırlar.Manuel ve akülü çeşitleri bulunmaktadır.En çok tercih edilen çeşidi manuel yani insan gücü ile kontrol edilen  Transpalet makinasıdır.

11 Şubat 2016 Perşembe

Forklift Aracının Özellikleri

Forklift yükleri çatalları aracılığıyla kaldırabilen ve yükü belirlenen yere  istiflemeye yarayan iş makinedir. Bu çatallı istifleyiciler  1 ile 40 ton arasında yük taşıma kapasitesine,3 ile 4 metre de kaldırma yüksekliğine sahiptir.Özel maçlarla üretilen ve çatalların kaldırma sistemlerin de yapılan değişiklerle  kaldırma yüksekliği 9 metreye kadar çıkartılabilir.Forklift araçlarında dönme işlemi arka tekerlekler tarafından yapılır.