15 Şubat 2017 Çarşamba

OSGB Nedir?

Osgb, ortak sağlık ve güvenlik biriminin kısaltmasıdır. Yasal olarak kurulan ve yeterli ekipman ve bilgiye sahip osgb firmaları ile şirket ve diğer kuruluşların güvenlik kontrolleri denetlenmektedir. Yasalar gereği her işletmenin yılda en az 2 defa kontrol yaptırmak zorundadır, bu kontrolleri yapan firmanın devlet tarafından onaylanmış ve yeterli bulunmuş firmalar tarafından yaptırması zorunludur. Yapılan denetleme sonucunda alınan raporlar doğrultusunda önlemler alının osgb hizmeti yapılmaktadır.

14 Şubat 2017 Salı

Kaliteli Fuar Stand Firmaları

Fuar stand firmaları arasındaki yerimizi almaktayız, her geçen gün dahada büyüyen ailemize katılarak büyümemize katkı sağlayabilirsiniz. kaliteli fuar standları ile markanızı bir adım öne taşımak ve fuarda gözleri üzerinizde toplamak için sizde hemen bir fuar stand tasarımı yaptırın. Ardından istediğiniz materyaller ile bunları yaparak fuardaki yerinizi alın, aldığınız yere daha fazla ilgi çekin. Bizim gibi kaliteli fuar stand firmaları ile çalışın.

Hadımköy Kombi Servisi

Hadımköy kombi servisi, baymak, demirdöküm, eca, bosch, ariston gibi kaliteli markaların en yeni model ve şık tasarımlı kombileri dahil eski ve çalışabilecek kombilerin bakımını yapıyor ve tamiratını sağlıyoruz. Hadımköy ve civarındaki bütün evlere gece gündüz demeden hizmet veriyor, sıcak suyunuz kesilmesin diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübeler sayesinde bütün markalar hakkında bilgi sahibi olmuş ve işimizde profesyonel seviyeye erişmiş bulunmaktayız. Sizde ihtiyacınız olan hadımköy kombi servisi için bizi arayabilirsiniz.

Fuar Stand Uygulama ile Hızlı Kurulum

Fuar stand uygulama hizmetimiz sayesinde, yaptırdığınız standınızı kuruyoruz. Bu kurulum standın türüne göre zaman almakta. Örneğin truss sistem ile yaptığınız kurulumlar adeta bir set kurulumu gibi kolayca yerleştirilebilir veya ahşap kurulumlar adeta bir lego gibi takılarak bile yapılabilir. Sizde tasarıma uygun olarak seçeceğiniz stand ile birlikte uygulama hizmeti alabilirsiniz. Bize internet sitemiz üzerinden veya telefon ile kolayca ulaşabilir ve fuar stand uygulama yaptırabilirsiniz.

Esenyurt Kombi Servisi

Esenyurt kombi servisi sayesinde esenyurt ilçesi içerisindeki ve çevresindeki evlere kombi servisi hizmeti sağlanmaktadır. Evinizde suyu ısıtmak ve kalorifer petekleri ile ısıtma sağlamak için ihtiyaç duyduğunuz baymak, demirdöküm, arçelik, beko... gibi markaların kombilerinin tamirini ve bakımını sağlayabiliriz. Çağrı merkezimize haftanın her günü ve saatinde ulaşabilir, böylece zor kaldığınız bir durum anında bizi arayarak esenyurt kombi servisi çağırabilirsiniz.

13 Şubat 2017 Pazartesi

Forklift Periyodik Kontrol

Periyodik kontrol, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu ile birlikte iş yerlerinde kullanılan ekipmanların, araçların ve aletlerin kontrol edilmesi gerekmektedir. Bu kontrolün yapılmadığı işletmelerde para cezası ve daha büyük cezalar uygulanmaktadır. Bu araçlar içerisinde forklift de bulunmaktadır. Forklift, birçok firma ve iş yerinde bulunmakta ve oldukça sık kullanılmaktadır, bunun güvenliği içinde forklift de periyodik kontrol yapılmaktadır.

Scooter ile Başlangıç

Scooter ile motosiklet kullanma hayallerinin temelini atabilirsiniz. 18 yaşından küçükler ehliyet sahibi olamadığı için scooter gibi daha düşük düşük düzey ile 2 tekerlekli araç kullanımına ilk deneyimini kazanabilir. Yalnızca deneyim için olmasa bile kurye tarzı işlerde de rahatça kullanabilir ve az yakıt tüketimi ile kazançlı yolculuklar yapabilirsiniz. Hero Motor kalitesi ile ayrıcalıklı alışveriş yapmak için hemen internet sitesine girin ve ürünlere göz atın. En uygun ve sağlam scooter için Hero Motor.

Ahşap Stand ile Dayanıklı Stand

Ahşap stand kullanarak hem sağlam hemde mükemmel görünüm elde etmeniz mümkündür. Ağaç malzemeden yaptığımız standlar sayesinde standınıza doğal bir görünüm kazandırmanız da mümkündür. Birçok firma standında ahşap kullanmakta ve fuarda daha iyi şekilde durmaktadır. Referanslarımıza bakarak kafanızda bir fikir oluşturabilir ve tasarımınızı ahşap malzeme ile yapabilirsiniz. Firma olarak da tavsiyemiz olan ahşap stand için bizi arayın.

Fuar Stand Tasarım İçin Polinorm

Fuar stand tasarım sayesinde fuardaki yerinizi en şık tasarımlar ile gözler önüne serin. Yaptığımız tasarımları, tamamen sizlere özel olarak dizayn ediyoruz, böylece sizi en iyi şekilde tanıtıyor ve daha çok insanı standınızda buluşturmak istiyoruz. Profesyonel kadromuz ve uzun yıllar boyunca edindiğimiz tecrübeler sayesinde her geçen gün büyümekteyiz. Sizde ailemize katılın ve bizimle beraber büyüyün, hemen bir fuar stand tasarım yaptırın.

Forklift Ne İşe Yarar?

Forklift sayesinde, fabrikalarda taşıma işlerini kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca farklı özellikte ve motor tipinde olan forkliftlerde bulunmaktadır. İşiniz için en iyi forklifti siz seçin, internet sitemiz üzerinden forklift modellerine göz atabilirsiniz. Ayrıca sadece taşıma işlerinde kullanmak yerine farklı ataşmanlar alarak monte edebilmeniz mümkündür, bu sayede tıpkı bir mini vinç gibi kullanabilir veya çöp toplama aracı olarak kullanabilirsiniz. En kaliteli ataşman ve forklift için Asimato.com.tr.

Küçükçekmece Kombi Servisi Tercihiniz

Küçükçekmece kombi servisi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Üstün hizmet ve profesyonel kadromuz sayesinde aradığınız hizmeti sizlere sunuyoruz. Kaliteli ve orjinal yedek parçalar ile kombinin bozulan parçalarının değişimini sağlayıp eskisi gibi çalışmasını sağlıyoruz. Bizlere çağrı merkezimiz üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz. En iyi ve hızlı küçükçekmece kombi servisi hizmeti.

12 Şubat 2017 Pazar

Beylikdüzü Kombi Servisi ile Kışa Hazırlıklı Olun

Beylikdüzü kombi servisi sayesinde kışa hazırlıklı bir şekilde girmeniz önerilir. Beylikdüzündeki evlerin çoğunda bulunan kombi hem iyi bir ısıtma sağlamakta hemde ortalama bir fiyatta olmaktadır. Ancak kışın bu fiyatlar hem daha yüksek gelmekte hemde evler daha zor ısınmaktadır. Sizde hemen kombinizi kontrol ettirin ve oluşabilecek arızalara karşı önlemlerinizi önceden alın. Böylece kışın ortasında kombi bozulmasından dolayı eviniz donmasın. Beylikdüzü kombi servisi...