28 Mart 2015 Cumartesi

Truss Kiralama 0212 476 9998

Polinorm stand tasarım olarak isteğinize uygun stand tasraımlarını gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca truss kiralama hizmetinide siz değerli 

Polinorm Stand Tasarım - Fuar Stand Tasarım - Alüminyum Truss Kiralama

Polinorm Şirketi olarak, 1980 yılından bu yana ulusal ve uluslararası ticari fuar alanları için stand tasarımı ve özel dekorasyon uygulamaları konusunda başarılı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.

POLİNORM - AHŞAP STAND

Oluşumunda; sunta, suntalam ve mdf malzemeler kullanılan ahşap stand, tasarım anlamında estetiksel çizgiyi yakalayan projelerde oldukça sık tercih edilmektedir. Kullanım ve görsel bakımdan müşteriyi memnun eden bu sistem, de-montaj esnasında temiz işçilik kullanıldığı takdirde ikinci defa da kullanılabilmektedir. Ahşap stand diğer fuar stand kurulum malzemelerinden ayıran bir özellikte statik anlamda sağlamlığıdır. Zeminde kullanılan sunta-lam, parke, halı ya da karolaj üzerine her şekilde uygulanabilen ahşap stand dekoratif anlamda prestiji yakalarken, ergonomik ve ekonomik anlamda da müşterilerimizin beklentisine olumlu cevap vermektedir.

POLİNORM - ALÜMİNYUM TRUSS KİRALAMA

Firma bünyemizde bulundurduğumuz hizmetlerimiz arasında alüminyum truss kiralama da yer almaktadır. Uzun süredir endüstriyel anlamda fuar, kongre, stand, konser ve diğer etkinlikler için firmamız alüminyum truss kiralama konusunda sektörün en fazla stoğuna sahip firması olmakla birlikte, 2000 metretül Avrupa standartlarına göre hazırlanmış trusslarımız; deforme olmamış şekilde saklanırken, montaj ve de-montaj hizmetimizle de müşteri ihtiyaçlarına yanıt vermekteyiz. Truss sistemi genellikle ışık ve statik sağlamlığı yakalamak amacıyla kullanılırken, isteğe göre; ses, görüntü ve tanıtım materyalleri gibi ürün sergilemek amacıyla da kullanılmaktadır. Hammaddesinde bulunan steril alüminyum sayesinde modüler konstrüksiyonların arasında en ergonomik olan truss, ekonomik olarak da müşteri memnuniyeti sağlar. Polinorm Fuar Stand olarak alüminyum truss kiralama ile hem tasarımlarımızı modern dünya standartlarına çekiyor hem de statik olarak güvenli yapılar inşa ediyoruz.

POLİNORM FUAR STAND TASARIM

lk etaptan son basamağa kadar gerek fuar stand tasarım gerekse fuar stand kurulumunda uzman ekiplerimiz projeleri son dakikaya kadar takip edip, müşteriye anahtar teslimini gerçekleştirdikten sonra fuar alanından ayrılmaktadır. 

Stand tasarım konusunda her zaman kendini yenileyen ve dünya tasarım çizgilerinden geri kalmayan mimarı düşüncemizle fuar stand tasarım anlamında da adından sıkça bahsettiren Polinorm, müşterinin isteklerini de göz önünde bulundurarak ürün tanıtım ve reklam önyüz çalışmalarıyla çalıştığı firmaların prestijini katlayarak fuardan mutlu ayrılmalarını sağlamıştır.

Forklift, Transpalet, Makaslı Platformlar, İstif Makinası, Akülü Forklift

Yük taşıma devrinde çağ atlatıldı . Eskiden ağır yük taşımalarında binek hayvanlar kullanılarak hem hayvanın canına kast ediliyordu hemde çalışma verimliliği şuanki çalışmanın yanından bile geçmezdi. Şimdilerde ise transpalet,forklift,istif makinası ,makaslı platformlar ve akülü forklift gibi ağır yük kaldıraçlarıyla yükünüzü Asimatoya bırakın çalışma verimliliğiniz ve iş gücünüz artsın.

27 Mart 2015 Cuma

26 Mart 2015 Perşembe

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

Bilge Teknik Kontrol farkıyla fenni muayene çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz...

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Bilge Teknik Kontrol farkıyla topraklama ölçümü çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz...

Bilge Teknik Kontrol - Forklift Kontrolü

Bilge Teknik Kontrol farkıyla forklift kontrolü çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz...

Bilge Teknik - Vinç Kontrolü

Bilge Teknik Kontrol farkıyla vinç kontrolü çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz...

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Bilge Teknik Kontrol farkıyla asansör kontrolü çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz...

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Bilge Teknik Kontrol farkıyla periyodik kontrol çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz...

Kompresör Test

Bilge Teknik Kontrol farkıyla kompresör testi çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz...

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Bilge Teknik Kontrol farkıyla kompresör hava tankı testi çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz...

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Bilge Teknik Kontrol farkıyla elektrik kontrolü çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz...

POLİNORM - AHŞAP STAND

Ahşap stand yaptırmak istiyorsanız polinorm kalitesiyle tanışarak diğer ahşap stand örneklerinden ayrılabilir kaliteli bir ahşap stand örneğiniz olabilir.

POLİNORM FUAR STAND TASARIM

Müşteri istikrarı ile fuar stand tasarım ve stand tasarım alanlarında uzmanlaşan firmamız; fuar stand tasarım ve stand tasarım alanlarında yer alır.

Polinorm Stand Tasarım - Fuar Stand Tasarım - Alüm

Polinorm fuar stand tasarım şirketi olarak Fuar Stand Tasarım,Stand Tasarım,Ahşap Stand ve Alüminyum Truss Kiralama gibi hizmetler vermekteyiz.

Arapça Tercüme

Yeminli tercüme dâhil olmak üzere tüm Arapça tercüme işleriniz için bize güvenebilirsiniz. Dilkent Tercüme Hizmetleri Limited Şirketi tüm hizmetlerini uygun fiyatlarla sağlamaktadır. Şirketimiz tercüme sektöründe en fazla ihtiyaç duyulan hizmetlerden biri olan Arapça tercüme için müşteriye özel çözümler sunar ve bu alandaki faaliyetlerini her zaman müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurarak gerçekleştirir. Dilkent Tercüme, her hizmetinde olduğu gibi Arapça tercüme hizmetinde de kaliteden ödün vermemektedir.

Rusça Tercüme

Dilkent Tercüme, tüm Rusça tercüme ihtiyaçlarınızı karşılayabilmek adına hizmetinizdedir. Dilkent Tercüme Hizmetleri Limited Şirketi olarak hem yüksek kalite hem de uygun fiyatlar ile sağlamakta olduğumuz Rusça tercüme hizmetlerine yeminli tercüme de dâhildir. Bilindiği üzere Rusça, tercüme sektöründe en çok aranan diller arasında bulunmaktadır. Şirketimiz müşteriye özel çözümler sunmakta olup, Rusça tercüme alanındaki faaliyetlerini müşteri memnuniyetini esas alarak devam ettirmektedir.

Fuar Stand Uygulama 0212 476 9998

İhtiyaç doğrultusunda tasarımcılarımızın çalışmaları sonucu fuar stand uygulama işlemlerinizi gerçekleştirmekteyiz. Yüzlerce tasarım çeşitlerimiz farklı fuarlarda sergilenmiş olup ilgi odağı olmuştur. Fuar stand uygulama hizmetini sizlerin hayal gücünü kullanarak tasarımcılarımızla gerçekleştirmekteyiz. Fuar Stand uygulama için bizi 0212 476 9998 arayınız.
Müşterilerimizin stand tasarım projeleri için kalite ve şıklığı önem vermekteyiz.

Truss Sistem 0212 476 9998

Fuar Stand Tasarım Dünyasında İmalatın Gücü olma yolunda ilerliyoruz. Truss sistem ile kolay kurulum yapabileceksiniz. Truss  sistemi alüminyum, cam yünü ve kaliteli plastik ham maddelerden üretilmiş hafif ve çok sağlam bir yapıdadır. İstediğiniz alana kolayca sevk edebilirsiniz.

Truss Kiralama 0212 476 9998

Müşterilerimizin truss kiralama ve stand tasarım projeleri için kalite ve şıklığa önem vermekteyiz. Tasarımcılarımız, hayalinizdeki sunum alanlarına ulaşmak için, yenilenen dünya teknoloji trendlerini takip ederek en mükemmel tasarımlarını ortaya çıkarmak adına kendilerini sürekli geliştirmektedirler. Deneyimli teknik ekibimiz ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda truss kiralama çözümleri üretiyoruz.

Engin Rezistans Silikon Kablo

Farklı ihtiyaçlarda farklı kablolar elektrik bağlantıları için kullanılmaktadır. Kabloların kaliteli olanlarıyla olmayanları arasında elektrik akımı farkı ve elektrik kaçırması gibi sorunlar vardır. Güvenliğiniz için kaliteli ve güvenilir olan Engin Rezistans ayrıcalıklı silikon kablo güvenliğinizi sağlayarak sizlere güvenli hizmet sunuyor.

Tural Makina

Baskıda önemli olan basılmak istenileni basmak ve renk ahengini yakalamaktır . Tural makina ile trasfer baskı istenilen şekilde yapılarak sizlerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Dikenli tel

Özgürtel farkıyla arsa , bahçe , sınır ve daha bir çok alanda kullanabileceğiniz dikenli tel sizlerle. Sizde dikenli tel için Özgürtel ayrıcalıklarından yararlanın.

Terazili Transpalet

Asimato terazili transpalet lerde çok büyük indirime girdi. Yükünüz derdiniz olabilir ama dermanınız Asimato Tranpalet te.

İstif Makinası - Akülü İstif Makinası

Asimato sektörün öncüsü olduğunu yük taşıma ekipmanlarıyla gün geçtikçe göstermektedir. İstif makinaları yük kaldırmak için kullanılan makinalardır. Paletli yükler başta olmak üzere hemen her tür yük için uygundur. Kamyondan mal indirmek veya bindirmek için en fazla tercih edilen  model olan istif makinası için bizi seçiniz.

Transpalet

Depoların ve matbaaların olmazsa olmazı olan transpalet ler asimato ayrıcalıklarıyla sizlerle. Sizde Asimatonun ayrıcaklarıyla tanışmak için bizi seçiniz...

25 Mart 2015 Çarşamba

Forklift

Ağır eşyaların kaldırılmasının yapıldığı bir iş yerinde " olmazsa olmaz dediğiniz şey nedir ? " diye sorucak olursak akla ilk gelen şey " forklift " tir. Forklift ler insan gücüyle kaldırılamayacak kadar ağır eşyaların kaldırılmasında ve raflara yada bir yerden başka bir yere eşyanın taşınmasında bizlere yardımcı olan iş makineleridir. Birçok çeşitleriyle Asimato size kaliteli ve konforlu forklift ler sunmakta. İşinizde kalite ve konfor istiyorsanız Asimato'yu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz...

Brokoly Cast Ajansı - Oyuncu Ajansı - Casting - Menajerlik - Cast

Brokoly Cast Ajansı ve Oyuncu Ajansı, yepyeni yüzleriyle cast ajansı ve oyuncu Ajansı hizmeti vermektedir.

Bakırköy Rubenis Servisi 0212 852 52 28

Bakırköy Rubenis Servisi olarak sattığımız ve onardığımız ürünlerin 1 yıllık garantisini vermekle beraber teknik desteklerde herhangi bir ücretlendirme talep etmemekteyiz. Sizde Bakırköy Rubenis Servisi ne gelerek ayrıcalıkların farkına varınız.

Küçükçekmece Rubenis Servisi 0212 852 52 28

Küçükçekmece Rubenis Servisi olarak sattığımız ve onardığımız ürünlerin 1 yıllık garantisini vermekle beraber teknik desteklerde herhangi bir ücretlendirme talep etmemekteyiz. Sizde Küçükçekmece Rubenis Servisi ne gelerek ayrıcalıkların farkına varınız.

Büyükçekmece Eca Servisi - 0212 852 52 28

Büyükçekmece Eca Servisi olarak sattığımız ve onardığımız ürünlerin 1 yıllık garantisini vermekle beraber teknik desteklerde herhangi bir ücretlendirme talep etmemekteyiz. Sizde Büyükçekmece Eca Servisi ne gelerek ayrıcalıkların farkına varınız.

Bakırköy Eca Servisi - 0212 852 52 28

Bakırköy Eca Servisi olarak sattığımız ve onardığımız ürünlerin 1 yıllık garantisini vermekle beraber teknik desteklerde herhangi bir ücretlendirme talep etmemekteyiz. Sizde Bakırköy Eca Servisi ne gelerek ayrıcalıkların farkına varınız.

Avcılar Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Avcılar Bosch Servisi olarak sattığımız ve onardığımız ürünlerin 1 yıllık garantisini vermekle beraber teknik desteklerde herhangi bir ücretlendirme talep etmemekteyiz. Sizde Avcılar Bosch Servisi ne gelerek ayrıcalıkların farkına varınız.

Büyükçekmece Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Büyükçekmece Bosch Servisi olarak sattığımız ve onardığımız ürünlerin 1 yıllık garantisini vermekle beraber teknik desteklerde herhangi bir ücretlendirme talep etmemekteyiz. Sizde Büyükçekmece Bosch Servisi ne gelerek ayrıcalıkların farkına varınız.

Beylikdüzü Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Beylikdüzü Bosch Servisi olarak sattığımız ve onardığımız ürünlerin 1 yıllık garantisini vermekle beraber teknik desteklerde herhangi bir ücretlendirme talep etmemekteyiz. Sizde Beylikdüzü Bosch Servisi ne gelerek ayrıcalıkların farkına varınız.

Avcılar Auer Servisi - 0212 852 52 28

Avcılar Auer Servisi olarak sattığımız ve onardığımız ürünlerin 1 yıllık garantisini vermekle beraber teknik desteklerde herhangi bir ücretlendirme talep etmemekteyiz. Sizde Avcılar Auer Servisi ne gelerek ayrıcalıkların farkına varınız.

24 Mart 2015 Salı

Araç Kiralama

Boğaziçi Car Rental araç kiralama sektöründe siz değerli müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermektedir

Truss Sistem 0212 476 9998

Söz konusu truss sistem ise kaliteli truss çeşitlerimiz ile truss sistem hizmeti vermekteyiz.

Truss Kiralama 0212 476 9998

Müşterilerimizin truss kiralama ve stand tasarım projeleri için kalite ve şıklığa önem vermekteyiz.
Tasarımcılarımız, hayalinizdeki sunum alanlarına ulaşmak için, yenilenen dünya teknoloji trendlerini takip ederek en mükemmel tasarımlarını ortaya çıkarmak adına kendilerini sürekli geliştirmektedirler. Deneyimli teknik ekibimiz ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda truss kiralama çözümleri üretiyoruz.

Köpek şampuanı

Animology köpek şampuanı köpeğiniz için en ayrıcalıklı şampuandır. Köpek şampuanları arasında farklı bir yere sahip olan Animology evcil hayvanınızın yıkanırken en yakın dostudur. Animology köpek şampuanı köpeğinizin cildini korumakla kalmaz onun dermatolojik sıkıntılarını da giderir. köpek şampuanı Ayrıca köpeğinizin tüylerinin daha parlak gözükmesi için kullanabileceğiniz bir şampuan. İçerisinde ki aromalar ile kötü kokuları engeller ve küçük dostlarımızın daha güzel kokmasını sağlar. pH değeri sadık dostlarımızın deri sağlığına zarar vermeyecek şekilde formüle edilmiştir. Dostlarımızın sağlığı için belirli aralıklarda düzenli olarak duş aldırınız.Sağlıklı köpekler için Animology köpek şampuanı tek tercihiniz olsun.

Synergy labs Köpek Şampuanı

 Synergy Labs köpek şampuanı köpeğinizin sağlığı için en ideal köpek şampuanıdır. Kaliteli köpek şampuanı için bizi seçiniz.

OSGB

Osgb hizmetleri ile iş yerinizin tüm işlerini tek elden yürüterek çalışma verimliliği sağlamış olursunuz. Sizde osgb hizmetleri için Bilge İş Güvenliğinin ayrıcalıklarından yararlanın.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

İş güvenliğiniz bizim için önemlidir çünkü biz insan sağlığına önem veririz. Bilge İş Güvenliği farkıyla teknik kontrol ve ölçümlerini yapabilirsiniz.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Kurumların öncelikli amacı hizmet vermek ve ticari tutarlılıktır. Ticari tutarlılıkla beraber hizmetinde iyileşmesi için osgb hizmetleri nden yararlanmanızı tavsiye ederiz.

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

Bilge Teknik Kontrol fenni muayene kontrollerini yaparak iş güvenliğiniz için teknik kontrolleri sağlamaktadır. Fenni Muayene işleminde yük ve personel asansörleri vinçler ceraskallar, çeşitli kaldırma liftleri, transpalet, platform, forklift, yürüyen merdiven ve diğer iletme ve kaldırma araçlarının Fenni Muayene işlemleri ile kompresör hava tanklarının, boyler, otoklav, hidrofor ve genleşme tankları kalorifer, buhar ve sıcak su kazanlarının teknik kontrol ve fenni muayeneleri yapılmaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Elektrik işlemleri göz ardı edilecek sorunlar olmamalı . Topraklama ölçümü kontroller için çok önemlidir.

Bilge Teknik Kontrol

2014 yılında türkiyede asansör facialarından dolayı yüzlerce kişinin hayatı son buldu. Asansör kontrolü yaparak iş güvenliğini sağlayınız. Bilge Teknik Kontrol vinç kontrolü nüde yapmaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

İş yerinizde iş güvenliğiniz için belirli aralıklarda periyodik kontrol ü yapınız. Çalışma verimliliği ve iş gücünüzü arttıracak olan periyodik kontroller sayesinde iş yükünüz hafifleyecektir.

Bilge Teknik Kontrol - Teknik Kontrol

Kurumlar için en önemli hususlardan biride iş güvenliğidir. İş güvenliği muayeneleri teknik kontrol uzmanları eşliğinde yapılmalıdır. Bilge Teknik Kontrol farkıyla iş yerlerinizde iş güvenliğini sağlamaktayız. 

Bilge Teknik Kontrol - Kompresör testi

Bilge Teknik Kontrol kompresör hava tankları için gerekli ve şart olan kompresör testi aşamalarını baştan aşağıya inceleyerek raporlar halinde sizlere sunar. 
Sizde kaliteli ve güvenilir Teknik Kontroller için Bilge Teknik Kontrolü seçiniz...

Kompresör Hava tankı

Kompresör hava tankı testi için hava tankı içerisindeki hava,tahliye vanasından tamamen boşaltılmalıdır.Kompresör üzerindeki basınçlı hava çıkış borusu ,çekvalf hava tankı ile bağlantılı olacak şekilde sökülmelidir. Kompresrör hava tankı kontrolü uzman ekiplerce yapılmalıdır .Bu yüzden Bilge Teknik Kontrol farkını görmenizi tavsiye ederiz.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

İş ve iş yerlerinde şüphesiz ki elektrik kontrolleri büyük önem arz etmektedir. İş güvenliği ve iş sağlığı açısından elektrik kontrolü muayenelerini aksatmayınız.

Asimato İstif Makinası

Asimato yükünüzü hafifletmeye devam ediyor ! Şimdi sizlere uygun istif makinası  fiyatları ve çeşitli özellikleriyle Asimato’da bizi ziyaret edin yükünüz hafiflesin.

Transpalet

Hem işinizi hemde gücünüzü arttıracak transpalet çeşitler, uygun ve özel fiyatlarla asimatoda sizleri bekliyor sakın kaçırmayın…

Forklift

Asimato Forklift her geçen gün daha iyi bir şirket haline gelmeye devam ediyor. Asimato Forklift, hem başarılı ve hemde güvenilir olmakla beraber müşterilerini hep mutlu uğurluyor. Sizde Asimato Forklift ile tanışın ve işiniz hafiflesin. Ayrıcalıklar için : www.asimato.com.tr

23 Mart 2015 Pazartesi

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Bilge Teknik Kontrol sektörün uzman teknik kontrol ekipleriyle yürüttüğü çalışmalar sonucu iş ve işyerlerinizdeki teknik sorunları raporlarayarak sizlere sunar. Örnek verecek olursak kompresör hava tankı kontrolü için kompresör hava tankı gaz basıncını sıcaklığı gaz hacmi gibi olası tüm durumları raporlayarak sizlere sunar.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

İş ve iş yerlerinde şüphesiz ki elektrik kontrolleri büyük önem arz etmektedir. İş güvenliği ve iş sağlığı açısından elektrik kontrolü muayenelerini aksatmayınız.

Transpalet

İş Gücü ve zaman her sektör için kuşkusuz ki en önemli faktörlerdir. İmalat,satış ve daha bir çok sektörde ise iş gücü çok önemlidir. İş gücünü artırmak ve çalışma verimliliği kazanmanız için asimato transpalet ti öneriyoruz. Asimato transpalet ile ürünlerinizi rahatlıkla kaldırabilir ve yer değiştirebilirsiniz.

Forklift

İş Gücü ve zaman her sektör için kuşkusuz ki en önemli faktörlerdir. İmalat,satış ve daha bir çok sektörde ise iş gücü çok önemlidir. İş gücünü artırmak ve çalışma verimliliği kazanmanız için asimato forklif ti öneriyoruz. Asimato forklift ile ürünlerinizi rahatlıkla kaldırabilir ve yer değiştirebilirsiniz.