9 Ekim 2015 Cuma

İkamet Tezkeresi

Dilkent  tercüme, büyüyen kadrosuyla  tercüme alanında fark yaratmıştır.İkamet tezkeresi  gibi  belgelerin takibini  sizleri daha iyi bilgilendirerek  yapılabileceğini ve  takip sürecindeki gelişmelerin sizlere iletilmesinde  önemli rol oynayan   şirketimiz ,  çoğu tam zamanlı çalışanlarımızdan oluşmaktadır.Sizlerde  İkamet tezkeresi ,çalışma izni ve noterle olan işlemlerinizde bilgilendirmeyi bizden alabilirsiniz.

Forklift

 Forklift  alımında makinenin  taşıyacağı malzemenin cinsi , malzemenin ağırlığı ve makinenin kullanılacağı zemin önemli etkenlerdendir.Bu etkenlere göre akülü , lpgli ve dizel seçeneklerinden birisi seçilmelidir.Dizel seçeneği  kırk beş tona kadar yük taşıyabilme , lpgli ve akülü seçeneği on beş tona kadar yük taşıyabilme kapasitesine sahiptir. Asimato müşterilerine her türlü  Forklift   seçeneğinde yardımcı olmaktadır.

Transpalet

Transpalet ,bir çok farklı zemin ve arazide kullanılmaktadır . Asimato ise makinelerinde çeşitliliği daha fazla ön plana çıkartarak sektöründe en çok satış yapan firmalardan biri olmuştur .Transpalet  makinelerinde de çeşitliliği önemseyen Asimato da arazi , rulo taşıma , akülü  Transpalet  olmak üzere bir çok çeşidi vardır .Asimato bu çeşitlerin tümünü müşterilerine kolaylıkla sağlayabilir.

8 Ekim 2015 Perşembe

İkamet İzni

Dilkent tercüme, üst düzey personel yapısından oluşturulmuş bir kurumdur.Bu personel yapısında İkamet izni hakkındaki her şey için bilgi alabilirsiniz.Bu bilgiler arasında harç miktarı,İkamet izni için gerekli belgeler ve daha bir çok konuda bizden yardım alabilirsiniz.Her zaman sizler için en iyisini yapmaya uğraşan Dilkent tercüme, yabancılar için ülkemizi  daha kolaylaştırmaya uğraşmaktadır.

İkamet Tezkeresi

İkamet tezkeresi, yabancı bireylerin ülkemizde kalabilmesi için düzenlenen belgedir.Belgenin izninin alınması sonrasın da kişi artık ülkemizde on beş günden fazla izinli kalabilir.Belgenin süresinin dolması halinde, kişinin on beş gün içerisinde süreyi uzatması       gerekmektedir,eğer İkamet tezkeresi   süresini uzatmamış  ise kişi gerekli cezai yaptırımlara çarptırılır.Sizde bu cezai yaptırımlardan kaçınmak için bizlerle  dilkent tercüme sitemizden irtibata geçip takibinizi kolayca yapabilirsiniz.

İkamet Tezkeresi

Türkiye de üst düzey üniversiteler bulunduğu için bir çok yabancı öğrenciye ev sahipliği yapmak durumundadır.İkamet tezkeresi  ile , Türkiye de öğrenim görmek isteyen  yabancı öğrencilerin , ilk olarak öğrenci ikamet izni almaları gerekmektedir.Bu iznin alınması ve tamamlanması  öğrencinin öğretimine  Türkiye de devam edebileceğini belgelemektedir.Yabancı öğrencilerin  İkamet tezkeresi  alımındaki detaylı bilgiyi  dilkent tercüme sitemizden bizlere ulaşarak alabilirsiniz

İkamet Tezkeresi

Türkiye’de süresiz kalmak isteyen yabancıların, ilk olarak İkamet tezkeresi  çeşitlerinden uzun dönem izni şartlarına uygun olmasına dikkat edilir.Bu şartlardan en önemlisi bireyin Türkiye’de İkamet tezkeresi  ile sekiz yıl kalmış olmasıdır.Bu süreç, tamamlandıktan sonra bireye artık Türkiye’de sınırsız kalma hakkı tanınacaktır.

İkamet Tezkeresi

İkamet  tezkeresi yabancının ülkeye hangi durumda girdiğine de bağlıdır.Günümüzde en çok kullanılan çeşidi kısa dönem iznidir.Kısa dönem içinde gelecek yabancıları daha çok turistik amaçlarla gelenler oluşturur.Diğer çok kullanılan İkamet tezkeresi, kısa dönem formatı ise Türkiye’de eğitim, araştırma ve kurslara katılacaklar oluşturur.Daha fazla bilgi için Dilkent  tercüme internet adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Yabancının Oturma İzni

Yabancının oturma izni ,bir yabancının ülkemizde ay sınırlaması dahilinde ,kalabileceği gün sayısını ifade eder.Bu sınırlama ile yabancının Türkiye’ye giriş,çıkış tarihleri belgelenir.Yabancının oturma izni  sürecinin takip edilmesi için sizleri dilkent tercümeye bekliyoruz.

7 Ekim 2015 Çarşamba

Oturum İzni

Ülkemize gelecek olan yabancıların,yasalar çerçevesinde verilen maddelere uygunluğu halinde gerek bir ay sonunda gerekse üç ay sonunda Oturum izni  almaları gerekmektedir.Ülkemizde ki bir çok sektörde,turistlerimizi de önemseyerek,kendi dillerinin burada da var olduğunu gösterdik ve bu sayede kendi sektörümüzde fark yarattık.Sektörümüzde ki farklardan biri ise Oturum izni  yani ikamet izni alım sürecini kolaylaştırmak oldu.

Çalışma İzni

Türkiye de çalışacak olan yabancı işçilerin ilk olarak oturma izni alması gerekmektedir.Bu belgenin izni sağlandıktan sonra , Çalışma izni   alınması da  sağlanılarak , bireyin artık çalışması için önündeki tüm engeller kaldırılır.Eğer bireyin gerekli izni almadan çalıştırılması durumunda ,firmaya ve  çalışana gerekli yaptırımlarla ,ceza kesilir. Çalışma izni  alınması,takip edilmesi ve gerekli bilgilerin edinilmesinde dilkent tercüme sizlere büyük kolaylık sağlar.

Oturma İzni

Ülkemize ikamet etmek  için gelecek yabancıların belirli bir süreliğine ,belirli bir yerde yaşaması için Oturma izni alması  gerekmektedir.Bu izni sağlamak amacıyla faaliyete geçmiş olan, dilkent tercüme sitemizden bizlere ulaşarak Oturma izni  başvurusundaki gerekli işlemleri öğrenebilirsiniz.

İkamet Tezkeresi

Ülkemize öğrenim,çalışma veya turistik amaçlarla gelecek olan yabancıların vize muafiyeti bulunan ülkelerden gelecek olmaları halinde üç ay sonunda ,eğer vize muafiyeti bulunmayan ülkelerden gelecek olmaları halinde bir ay sonunda, İkamet tezkeresi    alma zorunluluğu vardır. Dilkent tercüme bu izin için gereken belgeleri takip ederek  sizlere hem daha kolay ,hem de daha güvenceli bir ortam sunarak   İkamet tezkeresi  başvuru sürecinde sizlere gerekli bilgileri verir.

İkamet İzni

Ülkemize öğrenim,çalışma veya turistik amaçlarla gelecek olan yabancıların vize muafiyeti bulunan ülkelerden gelecek olmaları halinde üç ay sonunda ,eğer vize muafiyeti bulunmayan ülkelerden gelecek olmaları halinde bir ay sonunda, İkamet izni  alma zorunluluğu vardır. Dilkent tercüme bu izin için gereken belgeleri takip ederek  sizlere hem daha kolay ,hem de daha güvenceli bir ortam sunarak İkamet izni  başvuru sürecinde sizlere gerekli bilgileri verir.