2 Mayıs 2015 Cumartesi

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

İşyerlerinde şüphesiz ki işverenler kadar çalışanlarda çalışma verimliliğinin artmasını ve iyi bir çalışma ortamının sağlanmasını ister. İş yerlerinde çalışma verimliliği ve başarının artması önemli bir husus olsa dahi iş sağlığı ve güvenliği şüphesiz ki en önemli husustur. İş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliği önlemlerini alınız.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Bİlge İş güvenli , uzman teknik ekibi eşliğinde iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini vermektedir. 

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Bilge iş güvenliği,sektörün öncü iş güvenliği uzmanları ile osgb hizmetleri ,teknik kontrol ve ölçümler,iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini vermektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

Bilge Teknik Kontrol, teknik kontrol  uzman ekibiyle fenni muayene hizmetlerini vermektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Bilge Teknik Kontrol firması olarak Elektrik Mühendisleri Odası tarafından topraklama ölçümü konusunda sertifikalandırılmış mühendislerimizle sizlere toprakla ölçümü konusunda hizmet vermekteyiz
Çalışma verimliliğinizi arttıran forkliftlerin forklift kontrolü nü yaparak iş akışınızın devamını sağlamış olursunuz. Forklift kontrolü ile çalışma verimliliğiniz artarak işlerinize kaldığınız yerden devam edebilecelsiniz.

Asansör Kontrolü

Özellikle inşaatlarda her sene onlarca çalışan asansörün çökmesi sonucu yaşamını yitirmektedir. Asansör kontrolü için Bilge Teknik Kontrolü seçiniz.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

İş sağlığı ve güvenliğiniz için iş yerindeki ekipmanların kontrolünün düzenli olarak yapılması ve raporlanması gerekmektedir. İş yerinizin tüm teknik kontrollerini periyodik kontrol uzmanlarımızca raporlamaktayız. Çalışma verimliliği , iş güvenliği ve iş devamlılığı için periyodik kontrol muayenelerini aksatmayınız.

1 Mayıs 2015 Cuma

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Bilge Teknik Kontrol , kompresör hava tankı muayenelerini uzman teknik ekibi ile gerçekleştirmektedir. Çalışma verimliliğinizi ve güvenliğinizi arttırmak için kompresör hava tankı muayelerini yaptırınız.

30 Nisan 2015 Perşembe

Synergy labs Köpek Şampuanı

Synergy labs kaliteli köpek şampuanı ile köpeklerinizin sağlığını koruyarak sağlıklı gelişmelerine olanak sağlar . Şampuan içeriğindeki bileşenler sayesinde köpeğinizin derisi ilk günkü gibi taze ve yumuşak kalacaktır.

Köpek şampuanı

En sadık evcil hayvanınız olan köpekleriniz için Animoogy Köpek Şampuanı nı seçiniz. 

Milano Kalemlik - Beslenme Çantası - Kalemlik Kutusu

Milano kaliteli beslenme çantası satışlarına hızla devam etmektedir. Sizde son model beslenme çantaları için  http://milanokalemlik.com/4-Beslenme-Cantasi.html adresinden siparişlerinizi verebilirsiniz.

Milano Kalemlik - Beslenme Çantası - Kalemlik Kutusu

Milano kırtasiye ürünleri satışlarına hız kesmeden devam etmektedir. Son model kalemlik modellerini görmeniz için sizi magazamıza bekliyoruz.

Araç Kiralama

Anadolu yakasının 1 numaralı araç kiralama kurumu olan Boğaziçi Rent a Car siz müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda her türlü bütçeye ve ortama uygun araç kiralama seçenekleri ile hizmetinizde.

Panel Çit

Özgürtel siz müşterilerilerine özel uygun panel çit fiyatları ile alıcılarını beklemektedir. Panel çit ihtiyaçlarınız için bizimle irtibata geçerek siparişlerinizi verebilirsiniz.

Örgülü Tel

En yaygın kullanılan çit sistemlerinden birisi olan örgülü tel veya tel örgü benzer sistemlere göre daha ekonomiktir. Kullanım kolaylığı ve ekonomik olması nedeniyle geniş alanları kapsayan tarla çiftlik ve endüstriyel alanlarda örgülü tel veya tel örgü tercih edilmektedir.. 

Jiletli tel

Özgürtel jiletli tel ile tarla, bahçe ve daha bir çok alanda ekstra güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.

Dikenli tel

Özellikle Tarla ve bahçeleriniz için dikenli tel imalatı ve dikenli tel satışları yapılmaktadır.

28 Nisan 2015 Salı

Transpalet

Manuel ve akülü transpalet  seçenekleri ile asimato transpalet konusunda başarılı ve kaliteli bir hizmet vermeye devam ediyor. Eğer işinizde insan gücüyle kaldırılamayacak kadar ağır eşyalar varsa asimato 'yu ziyaret etmenizi ve kiralık  transpalet seçeneklerine göz atmanızı tavsiye ediyoruz...

Forklift

Birçok ucuz forklift seçenekleri ile asimato sizleri bekliyor. İş yerlerinizde kaliteli ve güvenli forklift 'ler istiyorsanız sizde asimato'yu ziyaret etmelisiniz...