23 Eylül 2016 Cuma

Kedi Şampuanı Nasıl Olmalıdır?

    Kedi şampuanı alırken öncelikle kedimizin derisine uygun şampuanları tercih etmeliyiz. Diğer bir husus ise kedimize insanlar için üretilmiş olan şampuanları tercih etmemeliyiz. Çünkü; insanlar için üretilmiş olan şampuanların içerisinde bulunan kimyasallar kedinin cildine uygun olmadığından derilerine zarar verebilir.Kedi şampuanı alırken veteriner ve doktor onaylı şampuanlar almalıyız. 

Forklift

     Forklift , operatörlük eğitimi almış kişiler tarafından , güvenli ayakkabı ve baret giymeli ve bol kıyafetler tercih etmek yerine tulum giymeyi tercih etmelidir. Forklift , güvenli ortamlarda sürülmelidir. Aksi taktirde can kaybına yol açılabilir. Forklift kullanırken güvenlik önlemlerini daima alın.

İş Sağlığı Ve Güvenliği

     İş sağlığı ve güvenliği , çalışanların fiziki kazalara uğramalarını önlemek amacıyla güvenli çalışma ortamı oluşturmak için alınan önlemlere denir. Önemi ise önceden alınan bu önlemler sayesinde iş yerlerini daha güvenli bir yer haline getirmektir. İş sağlığı ve güvenliği , bu sebeplerden dolayı son zamanlarda en çok önem kazanan konulardan birisi olmuştur.

Panel Çit Kullanım Alanları

Panel çit , aklınıza gelebilecek hemen hemen her mekanda bulunabilir. Mermer, beton, toprak ve benzeri bütün yüzeylere kolayla uygulanabilir. Panel çitin kolay montajı sebebiyle günümüzde en çok tercih edilen güvenlik sistemi olmuştur. Panel çit size bir çok yönden kolaylık sağladığı gibi temizlemek gibi bir sorununuz da yok.

Köpek Traşı

Köpek tıraşı yapılırken bilmeniz gereken ilk  konu her cinse ve her köpek boyutuna göre farklı bir tıraş işlemi uygulanır. O yüzden köpeğinizi tıraş ettirmek istiyorsanız en yakın pet kuaförüne gitmeniz tavsiye edilir. Köpek tıraşı yaparken işlem özel makinelerle yapıldığından köpeğin zarar görmemesi için uzman bir pet kuaförüne gidilmelidir.

Yüksek Performans Rezistans

Rezistans alırken kaliteli, sağlam, uzun ömürlü olmasının yanında, ucuz, güvenilir ve yüksek performanslıdır. Eğer sizde az fiyata yüksek kaliteli ürün almak istiyorsanız Engin Rezistans’dan rezistans alabilirsiniz. 

Philips Servis İstanbul

    Philips Servis İstanbul ile İstanbul’un neresinde olursanız olun hızlı ve güvenilir servis imkanını veriyoruz. Eğer siz de güvenilir bir hizmet istiyorsanız ve nereden yapacağınızı bilmiyorsanız Philips ürününüzü getirin , size en iyi hizmet imkanını sunalım. Philips Servis İstanbul bugüne kadar sizin için var oldu ve sizler için de olmaya devam edeceğiz. 

Philips Servisleri İstanbul

     Philips Servisleri İstanbul ile İstanbul’un neresinde olursanız olun hızlı ve güvenilir servis imkanını veriyoruz. Eğer siz de güvenilir bir hizmet istiyorsanız ve nereden yapacağınızı bilmiyorsanız Philips ürününüzü getirin , size en iyi hizmet imkanını sunalım. Philips Servisleri İstanbul bugüne kadar sizin için var oldu ve sizler için de olmaya devam edeceğiz. 

Philips İstanbul Servis

      Philips İstanbul Servis ile İstanbul’un neresinde olursanız olun hızlı ve güvenilir servis imkanını veriyoruz. Eğer siz de güvenilir bir hizmet istiyorsanız ve nereden yapacağınızı bilmiyorsanız Philips ürününüzü getirin , size en iyi hizmet imkanını sunalım. Philips İstanbul Servis bugüne kadar sizin için var oldu ve sizler için de olmaya devam edeceğiz.

Periyodik Kontrol Neden Yaptırılmalıdır?

           Periyodik kontrol , başlıca oluşabilecek iş kazalarının önüne geçmek, verimli çalışma şartlarını düzenlemek, çevre kirlenmesinin önüne geçebilmek ve üretimin verimli olmasına katkıda bulunmaktır. Periyodik kontrol , yapılan düzenli onarım ve bakımlar neticesinde iş kazalarının çoğunluk bir kısmı önlenerek iş güvenliğini de sağlamış olmasıdır. Bu da sağlıklı bir iş yaşamı demektir.

Periyodik Kontrol Nedir?

   Periyodik kontrol , çalışma koşulları ve zamana bağlı olarak kaldırma - itme makinaları zaman içerisinde bozulmaya başlar. Bu süreç ilerledikçe ve ilerlemeye devam ettikçe makinelerin ömürleri tükenmeye başlar. Sürekli bakım yaptırarak bu süreç geciktirilebilir anca sadece periyodik kontrol ve bakım yaptırarak güvenli bir şekilde çalışıp çalışmayacağı test edilebilir.

Elektrik Tesisat Kontrolü Nasıl Yapılır?

      Elektrik tesisat kontrolü , işletmelerin   sayaç panoları , enerji odaları ,   prizler ve aydınlatma doğrultusunda gözden geçirilip ilgili yönetmeliklere uyduğu  veya uymadığı kontrol edilir. Bu kontrolü yaparken en önemli işlem termal kamera ile kontroldür. Elektrik tesisat kontrol , aynı zamanda  süreklilik testi yaparak topraklama hattının en son kullanıcıya kadar ulaşıp ulaşmadığını da kontrol eder.

Kompresör Hava Tankı Nedir?

     Kompresör hava tankı , kompresör dışarısındaki basıncı kendine çeker. Düzgün hava basıncı sağlanıyor. Hava tankının diğer bir iyi yanı hava içindeki nemin yoğuşturulmasını ve yoğuşan havanın boşaltılmasını sağlar. Kompresör hava tankı , nemin yoğuşması sonucu tankın içinde toplanan su , tahliye aygıtları sayesinde dışarı atar.

Fenni Muayene Nedir?

     Fenni muayene , trafikteki motorlu taşıtların belli zaman aralıklarıyla tekniki yönden yapılan denetimine verilen isimdir. Çoğu kişinin umursamadığı fenni muayene , bakım zamanı gelmiş ve yapılma zamanı çoktan geçmiş araçlar için tehlike arz eder. İleri de herhangi bir can ve mal kaybına yol açmaması için fenni muayene  düzenli olarak yapılması gerekir.

İş Yeri Hekiminin Görevleri Nelerdir?

    İş yeri hekimi , başlıca olarak iş yerinde çalışma ortamının denetlenmesini ve çalışanların sağlık gözetimini inceler. Soyunma odası, duş , kantin ve yemekhane gibi herkese açık yerlerin temizliği konusunda inceleme yapar ve tavsiyelerde bulunur. İş yerinde sağlığa zararlı her şeyin denetimi yapar. İş yeri hekimi olmak isteyenlere söylemek gerekir ki eğitim toplam olarak 220 saattir.

İş Güvenliği Uzmanı Nerelerde Çalışır?

    İş güvenliği uzmanı , maden ve inşaat gibi çok tehlikeli sektörlerde çalışan bu kişilerin sorumlulukları oldukça fazladır. Sektörlere göre güvenlik uzmanı , çalışan sayısı ve sektörün tehlike seviyesine göre farklılık göstererek sabitlenmiştir. İş güvenliği uzmanı şu an daha az tehlikeli olan eğitim ve tekstil sektöründe de son yıllarda oldukça fazla faaliyet göstermeye başlamıştır.

22 Eylül 2016 Perşembe

Köpek Cildi ve Hastalıkları

     Köpek cildi ve hastalıkları denildiği zaman ilk başta ülkemizde de sıkça karşılaşılan uyuz hastalığı akıllara gelir. Uyuz hastalığının tedavisi mümkündür ve genelde sokak köpeklerin de bulunur. Bazı uyuz hastalıkları kulak ve çevresinde oluşurken bazıları ise göz çevresinde oluşabilir. Köpek cildi ve hastalıkları olarak şunu söylememiz gerekir ki bulaşıcı olan türleri bolca bulunur. Ortak kullanılan mama kapları ve tasmalar bunların başında gelir.

Köpek Şampuanı Nasıl Olmalıdır?

    Köpek şampuanı alırken öncelikle köpeğinizin derisine uygun şampuanları tercih etmeliyiz. Diğer bir husus ise köpeğimize insanlar için üretilmiş olan şampuanları tercih etmemeliyiz. Çünkü; insanlar için üretilmiş olan şampuanların içerisinde bulunan kimyasallar köpeğin cildine uygun olmadığından derilerine zarar verebilir. Köpek şampuanı alırken veteriner ve doktor onaylı şampuanlar almalıyız.

Mecidiyeköy Philips

     Mecidiyeköy Philips Servis ile siz de hızlı ve güvenilir servis imkanından yararlanabilirsiz. Hem ucuz ve güvenilir olsun hem de eskisi kadar dayanıklı olsun istiyorsanız sizi de Mecidiyeköy Philips Servis şubemize bekliyoruz. 

Bakırköy Philips

   Bakırköy Philips Servis ile siz de hızlı ve güvenilir servis imkanından yararlanabilirsiz. Hem ucuz ve güvenilir olsun hem de eskisi kadar dayanıklı olsun istiyorsanız sizi de Bakırköy Philips Servis şubemize bekliyoruz.

Fuar Stand Tasarım Nasıl Yapılır?

   Fuar stand tasarım , konunun uzmanı olan tasarımcılar veya mimarlar tarafından hazırlanır. Stand tasarımının yapılacağı firmanın büyüklüğüne göre proje de birden fazla tasarımcı bulunabilir. Tasarım yapılırken tasarımcıların fikirleri tartışılır ve en sonunda firmayı en güzel şekilde temsil edecek tasarım yürürlüğe konulur. Fuar stand tasarım yapılırken ilk proje yapıldıktan sonra firmaya gönderilir ve firma son kararı verip uygulayacağını veya eksiklerin olduğunu söyleyerek projeyi tekrar tasarımcılara iletir.

Yük Platformu Ne Zaman Bakıma Götürülmelidir?

   Yük platformu , ağır çalışma ortamı için üretilmiş olup aynı zaman da malzeme taşıma amacıyla kullanılan platformlardır. Her ne kadar bütün modelleri çalıştırmak için bir operatör bulunsa da , bu platformlar ağır işlerde kullanıldığından dolayı arıza yapma ihtimali her zaman vardır. Yük platformu , zaman zaman servise götürülüp muayene edilmelidir.

Transpalet Türleri Nelerdir?

    Transpalet türleri denildiği zaman yine akıllara 2 tür gelmektedir. Bunlar manuel transpalet ve motorlu transpalettir. Manuel transpalet insan gücüyle kontrol edilen transpaletlerdir. Motorlu transpaletler ise bir motor yardımı sayesinde yükleme ve ilerleme işleri yapabilen transpaletlerdir. Transpalet türleri kullanım türü ve amacına göre farklılık gösterebilir.

Forklift Türleri Nelerdir?

   Forklift türleri dediğimiz zaman aklımıza 2 tür gelmelidir. Önden yüklemeli ve yandan taşımalıdır. Düzgün biçimde olmaları ve manevra kabiliyetleriönemli özelliklerindendir fakat sürücünün görüş alanının kısıtlı olması büyük bir dezavantajdır. Yandan taşımalı forkliftler ise daha çok uzun yükleri taşımada kullanılır. Forklift türleri kullanım amacı ve yerine farklılıklar gösterebilir.

Panel Çit

Panel çit almak istiyorsanız ve nereden alacağınızı bilmiyorsanız size yardım edelim. Ucuz fiyata ve güvenilir yerden kaliteli ve uzun ömürlü panel çitler. Siz de dayanıklı panel çit istiyorsanız Özgür Tel’ten şaşmayın.

Rezistans

Rezistans almak istiyorsanız ve alırken kaliteli, sağlam, uzun ömürlü olmasının yanında, ucuz ve güvenilir bir rezistans istiyorsanız bu adresten şaşmayın. Sizde az fiyata yüksek performans sağlayan uzun ömürlü rezistans istiyorsanız Engin Rezistans’tan şaşmayın. 

Kedi Şampuanları Alınırken Neler Göz Önünde Bulundurulmalıdır?

Kedi şampuanı alırken öncelikle dikkat edilmesi konulardan biri tüylerinin dökülmemesi gerektiğidir. Diğer bir husus ise alınan şampuanın veteriner, doktor veya başka bir uzman hekim tarafından onaylanmış olmasıdır. Kedi şampuanı almak hassas bir konudur. Sonucunu düşünmekte gerekir. 

Kedi Spreyi Nedir?

Kedi spreyi özellikle dış mekan olan cafe ve restauranlar için masa etrafına gelmesinler diye sıkılır. Diğer bir kullanım alanı olarak da motor brandasına ve araba altlarına da sıkılabilir. Kedi spreyi hafif yağlı bir ürün olduğu için temas edilmeyecek noktalara sıkılmalıdır.

Köpek Koku Giderici Nedir?

Köpek koku giderici daha çok evlerde köpek besleyenlerin tercih ettiği bir üründür. Eve sinen köpek kokusu dolayısıyla alışkın olmayan kişiyi rahatsız edebilir.Eğer siz de köpek koku giderici de lider markayı arıyorsanız Epet size fazlasıyla yardım edebilir.

Forklift Hakkında

Forklift , son yıllarda özellikle işçi yükünü azaltan  sık sık bakımı yapılması gereken bir araçtır. Bu aracın bakımları yapılırken özellikle kaliteli malzemeler kullanılmalı ve kaliteli  servis hizmeti veren firmalar tercih edilmelidir. Forklift servis hizmetleri için sizlere Asimato’yu tanımanızı ve işçinizle kendinizi güvende hissetmenizi tavsiye ediyoruz. 

Topraklama Ölçümü

   Topraklama direnci olarak da adlandırılabilir. Elektrik akımını topraktan geçirdiği sırada gösterdiği tepkiye verilir. Toprak direnci ölçen alete Toprak Megeri adı verilir. Topraklama direnci ölçülürken olabildiğince hassas olunmalıdır.

Pet Kuaför Nedir?

   Pet kuaför , kedi ve köpeklerin ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş dükkanlardır. Kedi ve köpeklerin tıraş , banyo gibi ihtiyaçlarının uzman eller tarafından gerçekleştirilmesidir. Pet kuaför , isteğe bağlı olarak diş ve tırnak bakımlarını da yapabilir.

Transfer Baskı Nedir?

Transfer baskı  , özel bir kağıt üzerine sıcak ve basınçlı bir şekilde boyanın geçirilme yöntemine verilen isimdir. Bu baskı çeşidinin kendi arasında da çeşitli baskı türleri mevcuttur. Transfer baskı , kendi içerisinde ofset , süblimasyon ve serigrafi olarak ayrılır. Bu çeşitler de kendi aralarında ayrılır.

Kedi Şampuanı Nasıl Alınmalıdır?

  Kedi şampuanı alırken öncelikle dikkat edilmesi konulardan biri tüylerinin dökülmemesi gerektiğidir. Diğer bir husus ise alınan şampuanın veteriner, doktor veya başka bir uzman hekim tarafından onaylanmış olmasıdır. Kedi şampuanı almak hassas bir konudur. Sonucunu düşünmekte gerekir.

Köpek Cildi ve Hastalıkları Nelerdir ?

   Köpek cildi ve hastalıkları denildiği zaman ilk olarak tüy dökülmesi gelebilir. Sebebi ise yanlış kullanılan deterjan , sabun ya  da şampuan olabilir. Sokak hayvanların da ise vücutlarına bulaşan kimyasal maddeler sebebiyle deri tahriş olabilir. Köpek cildi ve hastalıkları denildiği zaman akla gelen diğer bir hususta elbette toprakta yaşayan pire, kene ve çeşitli küçük canlılardır.

Köpek Spreyi Nedir?

Köpek spreyi , köpeğin üzerine herhangi bir küçük canlının (bit,pire) bulaşmaması için kullanılır. Ayrıca köpeğin kaşıntı ve tüylerinin dökülmesi durumunda da kullanılan köpek spreyi basit ve pratiktir.

Rezistans Nedir?

Rezistans , elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştürür. İçerisinde aliminyum , krom ve nikel alaşım bulunmaktadır. Rezistanslar ikiye gruba ayrılır. Bunlar çemberli ve boru rezistanslardır. Evlerimizde de sık sık kullanılan rezistans , başlıca olarak çamaşır makinelerinde bulunur.

Fuar Stand Tasarım

Fuar stand tasarım , her firmanın kendine özgü yaptığı bir iş olup olabildiğince özgün olmalıdır. Göze ışıltılı gelen standların müşterileri daha iyi çekmesi olanaktır.Fuar stand tasarım için Polinorm’u seçin , rakiplerinizi farkla geçin.

Forklift Nedir?

Forklift , ağır yükleri çatalları sayesinde bir araca veya rafa yüklemek için kullanılır. Genellikle fabrika ve alışveriş merkezlerinde gördüğümüz forkliftler , kullanım amacına göre elle kullanılabilen manuel olduğu gibi büyük ve motorlu olanları da mevcuttur. Forklift , tonlarca yükü kaldırmak için ideal bir araçtır.

Yük Platformu Nedir?

Yük platformu , depo , alışveriş merkezleri ve fabrikalar başlıca olmak üzere ağır yükler taşınan yerlerde kullanılmak üzere 500 kg ve 15000 kg kapasiteli olarak üretilmektedir.Sık sık arıza olmaması büyük bir avantaj olmakla birlikte teknolojik ve kolay kullanımlı olması da bir adım öne geçirir. Yük platformu , hem size zaman kazandırır hem de sizi yormaz.

Transpalet Nedir?

Transpalet ,insan kontrolüyle veya motor gücüyle çalışan, 2 adet çatalımsı mekanizmaya yüklenmiş olan yükleri taşımaya yarayan araçtır.Farklı işler için kullanılan özel tranpaletler de mevcuttur. Transpalet iterek değil , çekerek kullanılmalıdır ve yük taşırken ani dönüşler yapılmamalıdır.

21 Eylül 2016 Çarşamba

Bebek Philips Servis

Bebek Philips Servis şubesinde yapılan hizmetlerin hızlı ve güvenilir olması, sorunsuz bir şekilde teslim etmeleri ve güler yüzlü hizmetleri onları bir adım öne taşıyor, eğer Philips ürününüzde bir sıkıntı yaşıyorsanız Bebek Philips Servis size gayet iyi yardım edebilir. 

Köpek Deri Hastalıkları Nasıl Önlenir?

Köpeklerde sık sık görülen hastalıklardan birisi de köpek deri hastalıkları olur. Bunun önüne geçmek için ise köpeğin besinlerini güvenilir yerlerden almak, vitamin vs. ile köpeğin bağışıklık sistemini desteklemek, fazla kirli ortamlarda tutmamakdır. Köpek deri hastalıkları nedeni ise bir sahiplerinin bakımlarını düzenli yapılmamasıdır.

Pet Neden Kuaföre Götürülür?

Pet kuaförü olan çok fazla yer bulamazsınız, petin kuaföre götürülmesinin nedeni ise temizliği, kokusu ve hijyenidir petinizi düzenli olarak kuaföre götürmek hem onun hem de yakınınızdaki insanların sağlığı içinde önemlidir. Hayvanlarda çok fazla görülen bit, kene gibi böceklerden de arındırılması için pet kuaförü hizmetleri verilmektedir.

Köpek Traşı Nasıl Yapılmalıdır?

Köpek traşı yaparken çok dikkatli olunmalıdır, kesinlikle ve kesinlikle fazla keskin aletler kullanılmamalıdır. Eğer pet kesim yapılırken haraket ederse zarar görebilir. Köpek traşı yaparken yanınızda mutlaka en az bir kişi daha olmalı.

Pet Traşı Nasıl Yapılmalıdır?

Pet traşı yaparken çok dikkatli olunmalıdır, kesinlikle ve kesinlikle fazla keskin aletler kullanılmamalıdır. Eğer pet kesim yapılırken haraket ederse zarar görebilir. Pet traşı yaparken yanınızda mutlaka en az bir kişi daha olmalı.

İş Sağlığı ve Güvenliği

İş sağlığı ve güvenliği , bir iş yerinde yapılan işin yol açacağı fiziki sorunların azaltılması veya ortadan kaldırılmasıdır.İş sağlığı ve güvenliği öncelikli olarak ağır işler yapılan yerlerde olmalıdır.