19 Ekim 2016 Çarşamba

Kaç Ayda Bir Yangın Tesisatı Kontrolü Yapılmalıdır?

Yasalar gereği her şirket ve firma yılda en az 1 kere yangın tesisatı kontrolü yapmak zorundadır. Aksi takdirde hem iş kazaları ihtimali artar ve işçi sağlığı tehlikeye atılır, ayrıca bu kanuna uymayan firmalarda ceza ödemek durumunda kalırlar. Firmanıza profesyonel bir kontrol yapıp tarafsız olarak rapor sunulması şart olup mühendisler veya kontrol yapan firmalar tarafından onay almalıdır. Yangın tesisatı kontrolü yapmayı aksatmayın!

Sultangazi'de Yapı Denetim ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri

Yapı denetim Sultangazi ve kentsel dönüşüm Sultangazi hizmetleri için İstanbul Zirve Yapı ailesi olarak sizlere her daim yardımcı olmaya amaçlıyoruz. Daha iyi bir yaşam, sizin ve ailenizin geleceği için kentsel dönüşüm projesindeki yerinizi şimdiden alın. Size özel fiyatlar sağlayan ve yapınızı en iyi şekilde değerlendireceğimizi biliyoruz. Yaptığımız çalışmalara, referanslarımıza, yapı denetim Sultangazi ve kentsel dönüşüm Sultangazi için web sitemiz üzerinden veya telefon ile bize ulaşabilirsiniz.

Ahşap Fuar Stand Tasarım

Ahşap fuar stand tasarım hizmetlerimizle mükemmel görünümü standınıza kazandıralım. Standınızın ahşaptan olması ona sade ve şıklık katmakla birlikte müthiş bir malzeme kalitesini de sunar. Bilgisayar ortamında hazırladığımız için istediğiniz malzemeyi ek uğraş gerektirmeden seçebilirsiniz. Ekip olarak tavsiyelerimizden birisi olan ahşap görünüm sayesinde işinize profesyonel bir görünümde katarsınız. Fuar stand tasarım ile ilgili detaylar için web sitemiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Dolar Forklift Fiyatlarını da Etkiledi mi?

Forklift satışlarının dolar üzerinden yapılması fiyatları da bir hayli etkilemekte. Türkiye'de yaşanan olayların ardından doların hızla yükselmesi Türkiye'deki bütün hayatı zorlaştırmaktadır, ticaret gibi önemli bir alanda bu işten oldukça etkilenmiş durumda. Fabrikalarda kullanılan birçok araç gibi forkliftlerde bu işten nasibini almış durumdadır. Genel olarak taşıma işleri için en çok kullanılan araç forklift doların artmasıyla birlikte fiyatları artmış durumda.

18 Ekim 2016 Salı

Günlük Hayatta Forklift

Forklift günlük hayatımızda pek görülmese de aslında hayatımızı epeyce kolaylıştırıyor. Ticaret hayatında olmazsa olmaz olan araçlardan birisi olan forklift sayesinde hem ulaşım hemde yiyeceklerin sağlığı daha güvenli bir şekilde korunuyor. Eğer forkliftler olmasaydı iş yerlerinde transpalet kullanılırdı ve transpaletler işi oldukça kolaylaştırsada forkliftlere kıyasla daha yavaştırlar. Ayrıca her geçen gün dahada gelişmektedirler. Lider marka Asimato forklift ise bu sağlamlığı firmanıza taşıyıp kalitenizi bir kat daha arttırıyor.