8 Mayıs 2015 Cuma

LED EKRAN

Uzun ve sıkıcı yollarda en çok etrafa bakarız dikkatimizi çeken birşeylere odaklanırız. Ledsat Led Ekran ile dikkatler sizin reklamlarınız üzerinde sizde ledsat ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz.

LED KASALARI

Ledsat reklamlarınız için üretmiş olduğu onlarca led ekran, led tabela ve daha bir çok ürünün yanında led kasaları hizmetinide sağlamaktadır. Led ile ilgili herşey ledsat ile sizlerle...

LED TABELA

Reklamlarınızı led uzmanlarınca Led Tabela merkezi olan ledsat farkıyla yaptırınız. Dikkat çekmek isterseniz yanınızdayız...

7 Mayıs 2015 Perşembe

Forklift

Akülü ve dizel seçenekleri ile asimato bir çok forklift ürününü sizlere sunmakta. İşinizde kalite ve konfor istiyorsanız asimato'yu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz...

Transpalet

Asimato her geçen gün sizlere daha iyi bir iş keyfi sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Forklift , transpalet , istif makinası ürünlerinde size bir çok seçenek sunan asimato , ürünlerinde konforun ve güvenliğin de garantisini vermekte. Asimato 'yu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz..

Araç Kiralama

İhtiyaçlarınız doğrultusunda araç kiralama hizmetini veren Boğaziçi Car Rental siz değerli halkına araç kiralama konusunda hizmet vermektedir.

6 Mayıs 2015 Çarşamba

Fuar Stand Uygulama 0212 476 9998

Yapılan Fuar Stand Uygulaması ile birlikte firmanın ürünlerini en iyi şekilde sergileyebilmesi ve tanıtabilmesi sağlanır.
Müşterilerimizin stand tasarım projeleri için kalite ve şıklığı önem vermekteyiz.

Tasarımcılarımız, hayalinizdeki sunum alanlarına ulaşmak için, yenilenen dünya teknoloji trendlerini takip ederek en mükemmel tasarımlarını ortaya çıkarmak adına kendilerini sürekli geliştirmektedirler.

Truss Sistem 0212 476 9998

Müşterilerimizin truss sistem ve stand tasarım projeleri için kalite ve şıklığı önem vermekteyiz.
Tasarımcılarımız, hayalinizdeki sunum alanlarına ulaşmak için, yenilenen dünya teknoloji trendlerini takip ederek en mükemmel tasarımlarını ortaya çıkarmak adına kendilerini sürekli geliştirmektedirler.

Truss Kiralama 0212 476 9998

Tasarımcılarımız, hayalinizdeki sunum alanlarına ulaşmak için, yenilenen dünya teknoloji trendlerini takip ederek en mükemmel tasarımlarını ortaya çıkarmak adına kendilerini sürekli geliştirmektedirler. Deneyimli teknik ekibimiz ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda truss kiralama çözümleri üretiyoruz.

Transpalet

Transpaletler günümüz iş yerlerinde olmazsa olmaz dediğimiz taşıma  araçlardan sadece bir tanesidir. Çatalları sayesinde forklift ler kadar olmasada ağır eşyaların kaldırılması ve bir yerden bir yere götürülmesinde taşınmasında kullanılır. Transpalet itilerek değil çekilerek kullanılar bir araçtır. Üzerinde ağır bir yük varken ani dönüşlerden kaçınılmalı eşyanın olduğu kadar kendimizinde güvenliğini düşünmemiz gerekmektedir. Asimato 'da uygun fiyatlarda kaliteli ve kullanışlı transpalet çeşitlerine ulaşabilirsiniz.

Forklift

Ağır eşyaların kaldırılmasının yapıldığı bir iş yerinde " olmazsa olmaz dediğiniz şey nedir ? " diye sorucak olursak akla ilk gelen şey " forklift " tir. Forklift ler insan gücüyle kaldırılamayacak kadar ağır eşyaların kaldırılmasında ve raflara yada bir yerden başka bir yere eşyanın taşınmasında bizlere yardımcı olan iş makineleridir. Birçok çeşitleriyle Asimato size kaliteli ve konforlu forklift ler sunmakta. İşinizde kalite ve konfor istiyorsanız Asimato'yu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz... 

Araç Kiralama

Boğaziçi car rental istanbulun anadolu yakası başta olmak üzere havaalanı, istanbul ve çevresine araç kiralama hizmeti vermektedir.

5 Mayıs 2015 Salı

Örgülü Tel- Tel Örgü

En çok kullanılan çit sistemlerinden biri olan Örgülü Tel - Tel Örgü özgürtel farkıyla siz değerli müşterilerin hizmetinde . Sizde kaliteli tel çeşitleri için bizlerle irtibata geçiniz.

Dikenli tel

Çevre güvenliği amaçlı dikenli tel ile sınırları belirtebilir ve geçişleri engelleyebilirsiniz. Özgürtel ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz.

Panel Çit

Yol kenarlarında, bahçelerde , binanın çevresinde ve daha bir çok alanda kullanabileceğiniz  Panel çit ürünlerimizin bir çok çeşidini incelemek için firmamızla iletişime geçip çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Truss Kiralama 0212 476 9998

Polinorm Şirketi olarak, 1980 yılından bu yana ulusal ve uluslararası ticari fuar alanları için stand tasarımı , truss kiralama ve özel dekorasyon uygulamaları konusunda başarılı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. 

Bilge işyeri hekimi

İş sağlığı ve güvenliği hizmetleri kapsamında çalışanların sağlık gözetimi ve çalışma ortamının gözetimi ile ilgili işverene rehberlik yapan iş yeri hekimi ayrıca çalışanların psikolojisinide anlayarak onları motive eder.

İş Güvenliği Uzmanı

İş güvenliği uzmanı : İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş, iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip mühendis, mimar veya teknik elemanını ifade eder. İşverence iş güvenliği uzmanı olarak görevlendirilecekler, bu Yönetmeliğe göre geçerli işgüvenliği uzmanlığı belgesine sahip olmak zorundadır.

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

Bilge İş güvenliği, iş yerinizde olası faciaları uzman ekibi eşliğinde iş sağlığı ve güvenliği adı altında kontrol ederek güvenliğinizi sağlayarak çalışma devamlılığınızı sağlar. Uzak kontroller büyük canlar kurtarır.

Osgb

Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi ( Osgb ) , ile iş yerinizim iş güvenliği tedbirleri alınarak güvenli bir çalışma ortamında üretim yapılmasına olanak sağlamaktadır ...

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Bilge İş güvenliği, iş yerinizde olası faciaları uzman ekibi eşliğinde iş sağlığı ve güvenliği adı altında kontrol ederek güvenliğinizi sağlayarak çalışma devamlılığınızı sağlar. Uzak kontroller büyük canlar kurtarır.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Bilge İş güvenliği Alanında uzman ekibiyle iş yerinizdeki çalışanların motivasyonu ve çalışma verimliliği dahil bir çok unsuru göz önünde bulundurarak çalışma verimliliğinizi osgb hizmetleri ile arttırmaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

İş ekipmanları yönetmeliğine göre iş veren yılda en az bir defa fenni muayene yapmak zorundadır.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Bilge teknik Kontrol , uzman ekibiyle Topraklama ölçümü hizmetlerini sizlere vermektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Forklift Kontrolü

Bilge Teknik Kontrol uzman ekibiyle yükünüzü hafifleten forkliftlerin forklift kontrolü nü yapınız.

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Güvenliğiniz için bina yapım aşamasında ve her sene düzenli olarak asansör kontrolü nü yapınız.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Hayatımız bir anda değişebilir ufak bir ihmal hayatımızı sonlandırabilir. İş yerlerindeki teknik elemanların kontrolunu periyodik kontrol ile yaparak ihmallere sebebiyet vermeyiniz. İş güvenliğiniz ve canınız herşeyden önemlidir.

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Basınçlı hava sistemlerinin daha verimli çalışmasının yanı sıra çalışma verimliliği sağlayan kompresör hava tankı , Bilge Teknik kontrol uzman ebiplerince denetlenmektedir.  Bizimle irtibata geçmek için  0212 872 52 04 arayınız...

LED EKRAN

LED EKRAN P6 İNDOOR SMD
FİYAT M2 FİYATIDIR.
STOKTAN HEMEN TESLİM
Kaliteli led ekran ledsat led ekran farkıyla alınır.

Indoor Led Display Technical Data:
No.SpecificationsProject
1.ModelP6 indoor full color led display
2.LED chipEPİSTAR
3.Physical Pixel Pitch6mm
4.Physical Pixel Density27777dots/m2
5.Pixel compositionSMD3528
6.Moduel Size192mm*192mm or 192mm*96mm
7.Moduel resolution32*32dots or 32*16dots
8.Cabinet thickness< 170 mm
9.Bracket of cabinetEasy to install onto the LED cabinet and unistall .
10.Brightness≥ 2000cd/ m2
11.Colors16.7million
12.Viewing angleHorizontal ≥120°, Vertical : ≥ 120°
13.Viewing distance5m -100m
14.Scan frequency≥600 Hz
There will be one receive card in each cabinet ,so that the LED display wont sparked .
Also it is very easy to move and connetct
15.Video Frame Rate≥150 fps
16.
Control method

Controlled by PC, synchronous display
17.Life span( half brightness)≥100,000 hours
18.Weight35Kg /sqm for aluminum cabinet
19.Average power consumption300W/sqm
20.Peak power consumption1000W/sqm
21.Input voltageAC220V/50Hz ±10% or AC110V/60Hz ±10% or AC380V/60Hz ±10%
22.Operating EnvironmentTemperature:-20+60 Humidity:10%95%RH
23.Operating systemWindows 98/2000/ME/XP
24.Type of video signalS-video, composite video ,RGB ,VGA ,DVI

LED TABELA

Ledsat Led Tabela Kayan Yazı 32x96
• Model No.:P10-1RW
• Pixel aralığı:10mm
• Model ebatları:320*160mm
• Çzünürlük:10000 dots/m2
• Enerji Tüketimi: 500w/m2
• Tarama Modu: 1/4 Tarama
• Piksel Kompozisyonu :1R (Kırmızı)
• görüş açısı yatay:120 derece
• çalışma voltajı: DC 5 Volt
• Tahmini ömür: >100000hours

led tabela için bizi seçiniz...

Avcılar Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Demirtaş teknik Avcılar bosch servisi olarak beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için bir yıl garanti vermektedir.

Beylikdüzü Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Demirtaş teknik Beylikdüzü bosch servisi olarak beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için bir yıl garanti vermektedir.

Büyükçekmece Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Demirtaş teknik Büyükçekmece bosch servisi olarak beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için bir yıl garanti vermektedir.

Bağcılar Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Bağcılar Philips Servisi , uzman bağcılar Philips Servisi kadrosuyla profesyonel olarak bağcılar philips servisi hizmeti vermektedir.

Bahçelievler Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Bahçelievler Philips Servisi , uzman Bahçelievler Philips Servisi kadrosuyla profesyonel olarak bahçelievler philips servisi hizmeti vermektedir.

Avcılar Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Avcılar Philips Servisi , uzman Avcılar Philips Servisi kadrosuyla profesyonel olarak Avcılar philips servisi hizmeti vermektedir.

Küçükçekmece Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Küçükçekmece Philips Servisi , uzman Küçükçekmece Philips Servisi kadrosuyla profesyonel olarak Küçükçekmece philips servisi hizmeti vermektedir.

Etiler Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Etiler Philips Servisi , uzman Etiler Philips Servisi kadrosuyla profesyonel olarak Etiler philips servisi hizmeti vermektedir.

Bahçeşehir Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Bahçeşehir Philips Servisi , uzman Bahçeşehir Philips Servisi kadrosuyla profesyonel olarak Bahçeşehir philips servisi hizmeti vermektedir.

Mecidiyeköy Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Mecidiyeköy Philips Servisi , uzman Mecidiyeköy Philips Servisi kadrosuyla profesyonel olarak Mecidiyeköy philips servisi hizmeti vermektedir.

Bakırköy Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Bakırköy Philips Servisi , uzman Bakırköy Philips Servisi kadrosuyla profesyonel olarak Bakırköy philips servisi hizmeti vermektedir.

Florya Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Florya Philips Servisi , uzman Florya Philips Servisi kadrosuyla profesyonel olarak Florya philips servisi hizmeti vermektedir.

Bakırköy Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Bakırköy Philips Servisi , uzman Bakırköy Philips Servisi kadrosuyla profesyonel olarak Bakırköy philips servisi hizmeti vermektedir.

POLİNORM EXPO STAND DESIGN

Stand tasarım konusunda her zaman kendini yenileyen ve dünya tasarım çizgilerinden geri kalmayan mimarı düşüncemizle fuar stand tasarım anlamında da adından sıkça bahsettiren Polinorm, müşterinin isteklerini de göz önünde bulundurarak ürün tanıtım ve reklam önyüz çalışmalarıyla çalıştığı firmaların prestijini katlayarak fuardan mutlu ayrılmalarını sağlamıştır.

Polinorm Stand Tasarım - Fuar Stand Tasarım - Alüminyum Truss Kiralama

Polinorm stand tasarım sloganı: TASARIMIN SINIRSIZLIĞI; YARATMANIN GÜCÜ…

Transpalet

Asimato Gebze Transpalet , gebze ve çevresindeki illere gebze transpalet satış  ve kiralama hizmetini vermektedir. Sizde yükünüzü Asimato güvencesi ile taşımak istiyorsanız bizlerle irtibata geçiniz.

Forklift

Asimato Gebze forklift olarak siz değerli müşterilerine yükünüzü kaldıracak forkliftlerin hizmetini vermektedir.