12 Mayıs 2017 Cuma

Asimato Forklift Garantisi

Asimato Forklift 2007 yılından bu yana iş araçlarının ithalatı, satışı, kiralanması ve satış sonrası servisini sağlamaktır. Kurulduğu günden bu yana ürünlerinin kalitesini kanıtlamış ve garanti belgeleri ile doğrulanmıştır. İşinizde kaliteyi ve güvenceyi sağlayarak bir adım öne geçin ve her geçen gün büyüyen ailemize katılarak bizimle birlikte büyüyün. İhtiyacınız olan araçlara yüksek kalite ve güvenilirlik ile sahip olmak için sizinde ihtiyacınız olan Asimato forklift araçları.

11 Mayıs 2017 Perşembe

Kiralık Markalar Çadırı

Kiralık çadır alırken seçebileceğiniz modeller arasında markalar çadırı için kullanabileceğiniz modellerde mevcuttur. Uygun fiyatlarımız sayesinde işinizden daha çok kar elde edebilirsiniz ayrıca dayanıklı, kaliteli ve temiz olarak teslim alacağınız ürünlerimizi güvenle kullanabilirsiniz. Soğuk, rüzgarlı kış aylarında bile dayanabilen, kırılmaz yapısı sayesinde birçok firmanın tercihi olan markamız tarafından kiralık çadır almak için hemen çağrı merkezimizi arayın.

Forklift Teslimatı

Asimato kalitesinde sahip olabileceğiniz forklift araçlarımızı bizzat teslim etmekteyiz. Özellikle uzak mesafelerde taşınması gereken bölgeler için sağladığımız kolaylıklar ile bize ulaşmanız bir hayli kolaydır. Sizde işinize kalite ve güvence katmak için, her geçen gün büyüyen ailemize katılıp daha da büyümek için bizimle iletişime geçin. Dilediğiniz ürünü uygun fiyat ve hizmet garantisi kapsamında satın alabilir, işinizi kolaylaştıracak forklift araçlarına sahip olabilirsiniz.

10 Mayıs 2017 Çarşamba

Rezistans Ürünleri ile Daha Güvenli Çalışma Ortamları

Rezistans ürünlerinin kullanımı artmaktadır. Teknoloji her geçen gün daha da gelişmekte ve hayatımızın büyük bir bölümünü kapsamış bulunmaktadır. Bununla birlikte elektrik tesisatları da fazlalaşmış ve dünyanın her yerine yayılmıştır. Ancak bu enerji çok işe yarasa bile büyük tehlikelere kapı açmaktadır. Olası kazalarda büyük yaralanmalara ve ölümlere yol açan bu enerjiyi aktardığımız kabloların güvenliği çok önemlidir. Bu yüzden bu tip kablolarda rezistans bulunur.

Transfer Baskı Kullanımı Artıyor

Transfer baskı sayesinde kaliteli basım ve kopyalama işlemleri çok hızlı ve temiz bir biçimde yapılabilmektedir. Ayrıca yapılan yenilikler sayesinde basım hızı ve kaliteli her geçen gün daha da artıp güzelleşmekte, ihtiyacınız olan basımlar için hemen bir makine satın alın. Kolayca, çizilen projelerinizi de çıkarabilir ihtiyacınız olan bütün malzemeleri de bulabilirsiniz. Baskı yapılacak malzemeyi seçtikten sonra uygun kaynağı seçebilirsiniz. Sizde transfer baskı için bizi arayın.

Uzun Çadır Kiralama

Kiralık çadır için bizlere ulaşın! en kaliteli yüksek teknoloji çadırlarımıza göz atabilir ve fikir edinebilirsiniz. Hi-tech çadırlarımız sayesinde daha sağlam ve güvenilir bir zemine sahip olabilirsiniz, özellikle düğünlerde kullanılan bu tip malzemeleri kiralamak için hemen bizi arayın. Sitemiz üzerinden iletişim sayfasına girerek bize ulaşım yolları hakkında daha çok bilgiye sahip olabilirsiniz, sizde uzun ve uygun kiralık çadır için hemen başvurun.

Forklift Çatal Vinç Kancası

Forklift çatal vinç kancası sayesinde yüklerinizi kancaya takarak da taşıyabilirsiniz. Ataşmanı kullanmak için tek yapmanız gereken forklift çatallarına takmaktır, ardından yüklerinizi kolayca kaldırıp taşıyabilirsiniz. Yükünüzü güvenle taşımak ve hızlı iş yapmak için sizde hemen Asimato'nun kaliteli araçlarını kullanın. Site üzerinden modellere göz atabilir ve dilediğiniz araç hakkında teklif verebilirsiniz, işinize kalite katarak firmanızı daha da büyütmek için Asimato Forklift.

9 Mayıs 2017 Salı

Fuar Standları

Fuar standları ile sizde uluslar arası veya ülke içindeki fuarlarda güzel bir standla müşterilerinize daha güzel bir görünüm sunabilirsiniz. Fuarda diğer rakiplerinizden daha güzel standlara sahip olmak ve bu sayede daha çok kişiye tanıtım yapmak istiyorsanız sizde hemen bir tasarım oluşturmaya başlayın. Uzun yıllardan beri yaptığımız çalışmalarımız sayesinde her geçen daha da büyümekteyiz ailemizin bir parçası olmak ve bizimle birlikte çalışmak için hemen fuar standları için bizi arayın.

Tribün Çadır Kiralama

Kiralık çadır ürünlerimiz arasında bulunan tribün modellerimiz sayesinde çok sıcak havalarda gölge, yağmurlu ve soğuk havalarda ise korunma sağlayabilirsiniz. Özel günlerinizde(düğün,nişan,doğum günü partisi, sünnet düğünü) kullanabileceğiniz ve oldukça işlevsel olan bu çadırların fiyatları da gayet uygundur. Kiralanmasının ardından gelip kurulumu sağlanır ve belirtilen süre bittikten sonra teslim alınır. Sizde özel günleriniz için tribün kiralık çadır arıyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

Asimato Servis

Forklift satışı yapan aynı zamanda servis sağlayıcılığı da yapan Asimato, ürünlerinin kalitesini korumakta ve garantili parçalarını sizlere sunmaktadır. Bozulan ürünlerin önce hatalarını tespit ediyor ardından yapılması gereken değişiklikler yapılıyor. Ayrıca aracınızın bozulmamasını istiyor iseniz yılda 2 defa gerekli kontrollerinin ve bakımlarının yapılması için servise götürmeniz gerekmektedir. Sizde kaliteli ürün ve profesyonel servis hizmeti arıyorsanız hemen bir Asimato Forklift sahibi olun.

8 Mayıs 2017 Pazartesi

Etkinlik Çadırı Kiralamak İçin Bizi Arayın

En kaliteli kiralık çadır bizden bulabilirsiniz, özel günlerde düzenleyebileceğiniz çadırlarımızı, düğün, konser, parti gibi etkinliklerinizde kullanabilirsiniz. Ayrıca etkinliklerinizde kullanmak istediğiniz çadırı farklı boyutlarda seçebilir ve isteğinize göre süsleyip kullanabilirsiniz. Hemen bizi arayarak daha detaylı bilgi sahibi olun. Daha detaylı bilgi ve fiyatlarımızı öğrenmek istiyorsanız internet sitemizde bulunan numaradan çağrı merkezimize ulaşarak kiralık çadır alabilirsiniz.

Devirdaim Pompası Tamiri

Esenyurt kombi servisi ne ulaşarak devirdaim pompası ile ilgili sorunları çözebilirsiniz. Bu parçanın bozulması durumunda kombi ciddi şekilde verim kaybına uğrar bu da fazla enerji harcamasına sebep olmaktadır. Ayrıca düzenli bakım yapılması durumunda oluşabilecek sorunların önüne kolayca geçilebilmektedir. Bozulan parça ve kombi tamiri için sizde hemen çağrı merkezimizi tuşlayarak bize ulaşabilir ve esenyurt kombi servisi hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Fuar Stand Yapıları

Fuar stand yapıları ile firmanızı en iyi şekilde temsil edebilirsiniz. Özellikle insanların dikkatini çekerek daha fazla tanıtım olanağını sağlayabilir ve bu sayede daha da fazla büyüme imkanına sahip olabilirsiniz. Birbirinden farklı modeller ve malzemeler ile üretilen yapıları sizler için dizayn ediyor ve sizlere en iyisini sunmaktan gurur duyuyoruz. Tek yapmanız gereken bizleri arayarak detaylı bilgi vermektir ardından biz sizlerle iletişime geçerek en iyisin yapmaya özen gösterir, fuar stand tasarlarız.

Dayanıklı Forklift Araçları

Asimato Forklift ile en kaliteli ve dayanıklı araçlara sahip olabilirsiniz. Şirketimiz 2007 yılından bu yana hizmet vermekte ve her geçen gün daha kaliteli araçlar üretmektedir. Forklift, personel yükseltici, istif makinesi, makaslı yük platformu, transpalet ürünlerinin ithalatının, satışını ve servisini sağlamaktayız. Uzun süre kullanım ömürleri sayesinde güvenle kullanabileceğiniz araçları almak için sizde hemen Asimato Forklift kalitesine başvurun.