5 Ekim 2016 Çarşamba

Kedi ve Köpek Mamasında İndirim

Kedi maması ve köpek maması alırken iki ürün alana üçüncü ürün bedava sizde köpeğiniz için iyi olanı istiyorsanız sizde bizim orjinal ürünlerimizi kullanabilirsiniz. Her kedi ve köpek cins olarak farklı özelliklere sahiptir buna tüy yapısı da dahil. Tıpkı insanlardaki saç tipi gibi onlarında tüy tipleri bulunmaktadır. Bunun için hayvanınız için uygun olan kedi maması veya köpek maması tercihinde bulunun.

Kadıköy İçinde Araç Kiralama

Kadıköy araç kiralama firmaları lüks ve orta seviye araçların bol bulunduğu yerlerden birisidir. Ferrari, Ford, Maserati, Hyundai, Mercedes-Benz, BMW, Audi gibi bir çok markayı uygun fiyatlarla kiralayabilirsiniz. Havaalanından bile kiralayabileceğiniz araçlarımız için bize ulaşın. Firmamız uzun yıllar boyunca hizmet vermekte olup kalitesini her gün arttırmaktadır. Kadıköy araç kiralama firmaları arasındaki yerimiz her zaman sizlere açık.

Tel Örgü ile Mülkünüzü Koruyun

Tel örgü genel olarak sitelerde, metrobüs yollarında, özel mülklerde kullanılır. Tel örgü kullanmak mülk için ciddi koruma sağlayan yöntemlerden birisidir. Örneğin olası bir hırsızlık olayında bile tel örgüler sayesinde hırsızı yavaşlatır veya bir araç kazasında araçların doğruca mülke girmesini engelleyerek ekstra koruma sağlar. Bağlarınızda, bahçelerinizde kullanır iseniz de aynı şekilde tarım ürünlerinize gelecek zararlara karşı koruma sağlarsınız. Tel örgü kullanın mülkünüz zarar görmesin.

Oyuncu Ajansı Başvuruları

Oyuncu ajansı başvuruları için ihtiyaç olan bilgiler kimlik bilgileri, eğitim bilgileri ve fiziksel bilgiler gibi yüzeysel bilgilerdir fakat bu bilgilerden de önemlisi fiziksel görünüşten geçer bunun için ise profesyonel olarak çekilmiş fotoğraflara ihtiyaç vardır. Bu fotoğraflar önden, yanlardan, arkadan ve vesikalık gibi çeşitli yönlerden çekilmeli. Bunun haricinde ajanslar için harcanabilecek vaktinizde bulunmalıdır. Başvuru yeterli bulunulursa oyuncu ajansı sizi çağırıp mülakata tabi tutacaktır.

Cast Ajansı Başvuruları

Cast ajansı sektörü Türkiye sınırları içerisinde önemli yerlere sahip. Bir çok ajans işin içerisinde bulunuyor ancak istenilen karşılığı almak biraz zor, bu durumda fiziksel görünüşe ciddi önem veriliyor. Bu ajanslarda insanlara umutlar bağlayıp yalan işler ile insanları kullanan firmalar da bulunuyor bu sebepten ötürü daha çok ajanslara fazla umut bağlanmamalı. Cast ajansı arayışını devam ettirip istenilen başarıya da ulaşmak var tabi.

4 Ekim 2016 Salı

Kompresör Hava Tankı Kontrolü

Kompresör hava tankı içince yüksek miktarda basınç bulundurur, bu sebepten ötürüde düzenli olarak kontrolü yapılmalıdır. Özellikle de kompresör hava tanklarının güvenli yerlerde tutulması gerekir, içerisindeki hava basıncı onu bomba gibi patlayabilecek şekilde tehlikeli yapar. Birçok yerde kompresör hava tankı patlamaları gerçekleşmiştir ve ölümlere yol açmıştır. Çok geç olmadan kompresör hava tankı kontrolü yapılmalıdır.

Periyodik Kontrol Yapılmamasının Sonuçları

Periyodik kontrol yapılması gereken araçlar örneğin; Buharlı kazanları, kompresörler, kaloriferler gibi çeşitli araçlarda yapılır. Bu araçlarda periyodik kontrol yapılmasındaki sebep içlerinde bulunan basınç, buhar gibi kaçaklar halinde büyük zararlara yol açabilecek maddelerin bulunmasıdır. Bunların kontrolünün sağlanmadığı durumlarda ise bu zararlar dahada büyük hal alabilirler örneğin; Patlama, yangın, kaçaklar oluşabilir. Periyodik kontrol yapılmaz ise işçilerin hayatları tehlikeye atılır.

İş Yeri Hekiminin Önemi

Belli bir seviyenin üzerindeki firmalarda iş yeri hekimi bulundurmak zorunludur. Ancak iş yeri hekimlerinin olduğu gibi görev yapmaması, iş yerlerinde bulunan revirlerin sadece boş odalardan ibaret oluşu işçinin geçirebileceği olası kazalarda acil müdahale almasını önlüyor ve oluşabilecek hasarlar daha ciddi sorunlar doğuruyor, hatta bunların arasında ölüm dahi var. İşçilerin bir yerlerinde kopma, kesik gibi kazalar kan kaybı, iltihap gibi bir çok sorunları doğuruyor. Eğer iş yeri hekimi olması gerektiği gibi işini yapmıyorsa iş kazalarının zararları hiçbir zaman azalmayacaktır.

3 Ekim 2016 Pazartesi

İş Güvenliği Uzmanı Zorunluluğu

Artık şirketler, firmalar, holdingler gibi işletmeler bünyesinde en az 1 iş güvenliği uzmanı bulundurmak zorundadır. İş güvenliği uzmanları hem bilgi yönünden güvenlik için önlemlerde katkılarını sağlarlar hem de yapılan işin kalitesini arttırır. Olası iş güvenliği sorunlarını bitirmek imkansız da olsa bu oranı düşürmek adına yapılan gayet önemli bir çalışmadır. İş güvenliği uzmanı bulundurulmalıdır!

Pet Kuaförüne Gidilmeli midir?

Pet kuaförü isminden anlaşılacağı üzre petinizin temizliğini ve bakımını sağlayan işletmelerdir. Bu işletmeler Türkiye'de pek bulunmazlar ancak bazı ülkelerde petler sosyal hayatın içerisindedirler. Bu ülkelerde fazlasıyla bulunan pet kuaförleri fazlasıyla iş yapmaktadır. Petinizin temiz ve sosyal hayatın içerisine girmesini istiyorsanız pet kuaförü hizmetleri sizin için iyi birer hizmettir.

Köpek Traşı Yapılması Gerekli midir?

Köpek traşı yapmak evde yetişen köpekler için gereklidir, bunun sebebi ise dışarıdaki soğuğun etkisini azaltan tüyler dışarıda yaşayan köpekler için koruyucu etkiye sahiptir. Fakat evde yaşayan köpekler soğuktan ve rüzgardan etkilenmedikleri için belirli bir uzunluğu geçtikten sonra hem köpeği hem de evdekileri rahatsız eden bir durum haline gelir. Köpek traşı hakkında bilgi almak için sitemize uğrayabilirsiniz.

Köpek Bakım Ürünleri Hakkında Bilgiler

Köpek bakım ürünleri alırken dikkat edilmesi gerekilen birçok nitelik vardır, eğer köpeğiniz en iyisini istiyor iseniz Synergy Labs'ın uzun yıllar boyunca edindiği tecrübe sayesinde köpeğiniz için en iyi olanını seçmenize yardımcı olur. İnsanların en iyi dostu olan köpekleri tanımanıza yardımcı olalım. Köpeğinizi bir veteriner tarafından onaylanan köpek bakım ürünleri ile temizleyin ve ona özenle bakın.

İşçi Sağlığı İçin Transpalet Kullanın

Transpalet kullanımı iş yerlerinde ki malzemelerin kolayca ve hızlıca taşınması için önemlidir. Bunun yanında forklift gibi araçlarda aynı görevi görmektedirler fakat transpalet kullanımını sadece işin hızlı ve kolay olmasını sağlamaz, bunun yanında oluşabilecek bel, sırt gibi bölgelerde oluşabilecek sorunların da önüne geçer. Aldığınız transpalet aynı zamanda kaliteli de olmalıdır.

Fuar Stand Uygulama Hizmeti

Fuar Stand Uygulama için önde gelen firma Polinorm, sizlere sunduğu ayrıcalıklar sayesinde her geçen gün daha da büyüyor. Polinorm Stand Yapı ve Dekorasyon 2001'den bu yana yaptığı muazzam çalışmalarını büyük firmalar ile beraber de yapmaktadır. Kaliteli hizmet bulabileceğiniz firmamızdan fuar stand uygulama yaptırabilirsiniz.

İletişim için;
Web sitemiz: http://polinorm.com/
Telefon numaramız: 0212 476 99 98

Copyright © 2001 Polinorm

Forklift Satış

Forklift satışı için bulunabilecek önde gelen firma Asimato Forklift, sunduğu ayrıcalıklar sayesinde her gün bir adım ileriye taşınıyor. Endüstriyel ekipman tedarikçisi Asimato Forklift 2007'den beri yaptığı çalışmaları sizlere sunar. Üstün hizmet bulabileceğiniz firmamızdan forklift satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İletişim için;
Web sitemiz: http://asimato.com.tr/
Telefon numaramız: 444 28 71

Copyright © 2007 ASİMATO FORKLİFT