31 Ocak 2015 Cumartesi

Panel Çit

Panel Çit Üretiminde en kaliteli malzemeleri kullanan firmamız size bir telefon kadar yakındır.

Bakırköy Rubenis Servisi 0212 852 52 28

Bakırköy Rubenis Servis Hizmeti. Tüm hizmetlerimiz 1 yıl paça ve işçilik garantisi altındadır.

Bahçeşehir Rubenis Servisi - 0212 852 52 28

Bahçeşehir Rubenis Servis Hizmeti. Tüm hizmetlerimiz 1 yıl paça ve işçilik garantisi altındadır.

Küçükçekmece Rubenis Servis

Küçükçekmece Rubenis Servis Hizmeti. Tüm hizmetlerimiz 1 yıl paça ve işçilik garantisi altındadır.

Büyükçekmece Eca Servisi - 0212 852 52 28

Büyükçekmece Eca Servis Hizmeti. Tüm hizmetlerimiz 1 yıl parça ve işçilik garantisi altındadır.

Bakırköy Eca Servisi - 0212 852 52 28

Bakırköy Eca Servis Hizmeti. Tüm hizmetlerimiz 1 yıl paça ve işçilik garantisi altındadır.

Avcılar Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Avcılar Bosch Servis Hizmeti. Tüm hizmetlerimiz 1 yıl paça ve işçilik garantisi altındadır.

Büyükçekmece Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Büyükçekmece Bosch Servis Hizmeti. Tüm hizmetlerimiz 1 yıl paça ve işçilik garantisi altındadır.

Beylikdüzü Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Beylikdüzü Bosch Servis Hizmeti. Tüm hizmetlerimiz 1 yıl paça ve işçilik garantisi altındadır.

Avcılar Auer Servisi

Avcılar Auer Servis Hizmeti. Tüm hizmetlerimiz 1 yıl paça ve işçilik garantisi altındadır.

Synergy labs Köpek Şampuanı

Synergy Labs köpek sampuanları, Amerikan Veterinerleri tarafından onaylanmış olup evcil hayvanlarımızın dermatolojik hastalıklarına çözümler sunar.
İçerigindeki Yulaf Özü, E vitamini, laktik asit, Aloe Vera, Koloit Yulaf sayesinde, evcil hayvanımızın üzerinde çıkan kızarıklık, Seborrhea olarak bilinen kabarıklıkların tedavisinde, pire ve kenelerin kontrollu şekilde atılmasında kullanılır.
Değerli veterinerler ve petshoplar, bizimle iletişime geçmek ve ürünler hakkında daha fazla bilgi için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz,

İstif Makinası - Akülü İstif Makinası

İstif makinası kullanım kolaylığı sağlar. Ayrıca istif makinaları sayesinde iş gücünüz artacaktır.

Transpalet

Ağır yüklü yer değiştirme işlemlerinde çok fazla tercih edilen transpaletler asimato farkıyla sizlerle...

Forklift

Asimato forklift olarak sektörün öncüsü olmaya devam ediyor. Güçlü markalar dünyayı kaldırır. 

Bilge İş Güvenliği, OSGB

Bilge İş Güvenliği sunduğu osgb hizmetleri ile güvenli bir ortamla çalışmanıza vesile olmakla beraber sizi motive etmek adına çalışma verimliliği konusundada bilgilendirmeler yapar.

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

Fenni Muayene işleminde yük ve personel asansörleri vinçler ceraskallar, çeşitli kaldırma liftleri, transpalet, platform, forklift, yürüyen merdiven ve diğer iletme ve kaldırma araçlarının Fenni Muayeneişlemleri ile kompresör hava tanklarının, boyler, otoklav, hidrofor ve genleşme tankları kalorifer, buhar ve sıcak su kazanlarının teknik kontrol ve fenni muayeneleri yapılmaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Uzman ekibimizle yarın daha iyisi olmalı mantığıyla çıktığımız bu yolda sizlerinde desteğini alarak hizmetlerimize devam etmekteyiz. Topraklama ölçümü ile elektrik testisat ve ölçümleri mühendislerimiz tarafından yapılmaktadır. Topraklama ölçümleri için bizi seçiniz...

Bilge Teknik - Forklift kontrolü

Forklift kontrolleri yüklerinizin kaldırılıp indirilmesi açısında önem arz etmektedir. Forklift Kontrolü ile forkliftlerinizin ömrünü uzatabilirsiniz.

Bilge Teknik - Vinç Kontrolü

Vinç kontrollü yapılırken statik ve dinamik kontroller yapılır. Vinç kontrolleri ağır kaldırma araçları kapsamına girer.

Bilge Teknik - Asansör Kontrolü

Senede yüzlerce kişi asansör kontrollerinin aksatılması sonucu hayatını kaybetti. Sizle ölüme sebebiyet vermek istemiyorsanız Bilge Teknik Kontrol farkıyla asansör kontrollerini yaptırınız.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Bilge Teknik Kontrol güvencesiyle senede en az bir defa olmak üzere ve gerekildiğinde periyodik kontrollerin yapılması yapılmaktadır

Bilge Teknik Kontrol - Teknik Kontrol

Bilge Teknik Kontrol ile teknik kontrollerin farkına varabilirsiniz.

30 Ocak 2015 Cuma

Bilge Teknik Kontrol - Kompresör testi

Sektörde kompresör testi olarak bilinen kompresör hava tankı fenni muayenesi; yetkin ve tecrübeli makine mühendislerimiz tarafından yönetmeliklere uygun olarak yapılmaktadır. Sadecekompresör testi değil, aynı zamanda uyarı ve ikaz levhalarının eksikliği, hava tankının konumu, separatör ve titreşim durumu gibi bir çok husus birlikte değerlendirilmektedir. Ayrıca sicil kartı bakım defteri periyodik kontrol dosyası da incelenmektedir. Kompresör testi yapılırken tankın bütün bağlantıları kapatılır 20 C derecede  ½  saat teste tabi tutulur. Yönetmeliğin belirttiği tüm bu işlemler, eksiksiz ve tam olarak yapılır ve sonrasında kompresör testi onay raporu verilir.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Kompresör hava tankı ,basınçlı havanın kurutulması gerektiği durumlarda, biri kurutucudan önce biri de kurutucudan sonra olmak üzere iki hava tankı kullanılması ile kurutucu kaynakları debi ve basınç düşümleri gibi sıkıntıların ortadan kaldırılması açısından yararlıdır.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Elektrik tesisatından sonra elektrik kontrolü yaparak güvenliğiniz için tedbirler alabilirsiniz.

İş Sağlığı ve güvenliği

İşçilerin iş kazalarına uğramalarını önlemek amacı ile güvenli çalışma ortamını oluşturmak için alınması gereken tedbirler iş sağlığı ve güvenliği olarak geçer. İşçi sağlığı ve güvenliği birimi;çalışanların sağlıklarını sosyal, psikolojik ve fiziksel olarak en üst seviyede tutmak, çalışma şartlarını ve üretim araçlarını sağlığa uygun hale getirmek, çalışanları zararlı etkilerden koruyarak işin ve işçinin birbirine uyumunu sağlamak üzere kurulmuş bir alandır.

OSGB

Ortak sağlık ve güvenlik birimi ( OSGB hizmeti ) , sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak üzere işin normal akışını aksatmamak şartıyla ve verimli bir çalışma ortamının sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla verilen hizmettir. Osgb hizmetlerinden yararlanmak için bizi seçiniz.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Kompresör hava tankı sistemde sağlıklı bir şekilde kullanmak için kompresör testi ve kontrolü ile birlikte dikkate alınması gerekir.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Kompresör testi, kompresör hava tankları kontrolü için yapılan testlerdir. Kompresör testleri ile hava tanklarındaki gaz basıncı kontrollerini yapmış olursunuz.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Bilge teknik kontrol,periyodik kontrol muayenelerini istisna ile yapmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet sunmak için her geçen gün gücümüze güç katıyoruz.

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Asansör kontrolleri ile asansör güvenliğinizi sağlamış oluyoruz

Bilge Teknik Kontrol - Vinç Kontrolü

Vinç kontrolü senede en az bir defa ve gerekli görüldüğü heran yapılması gerekmektedir.

Bilge Teknik - Forklift kontrolü

Ağır yük taşımalarının olmazsa olmazlarından olan forkliftlerin teknik forklift kontrollerini aksatmayınız.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Elektrik-Elektronik Mühendislerimiz ile topraklama ölçümü konusunda sizlere yardımcı olabilmekten mutluluk duyuyoruz.

Fenni Muayene

İş ekipmanları Yönetmeliğine göre;  İşveren yılda en az bir kere iş ekipmanlarına Fenni Muayene yaptırması ve gerekli önlemleri alması yasal bir zorunluluktur.

29 Ocak 2015 Perşembe

Bilge İş Güvenliği, İş Yeri Hekimi

İş yeri hekimleri ile sağlıklı yarınlar sizlerin olsun...

Bilge iş güvenliği uzmanı

İş güvenliği uzmanlarımız sayesinde iş yerlerinde güvenle çalışabileceksiz. 

Bilge İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği

İşçilerin iş kazalarına uğramalarını önlemek amacı ile güvenli çalışma ortamını oluşturmak için alınması gereken tedbirler iş sağlığı ve güvenliği olarak geçer. İşçi sağlığı ve güvenliği birimi;çalışanların sağlıklarını sosyal, psikolojik ve fiziksel olarak en üst seviyede tutmak, çalışma şartlarını ve üretim araçlarını sağlığa uygun hale getirmek, çalışanları zararlı etkilerden koruyarak işin ve işçinin birbirine uyumunu sağlamak üzere kurulmuş bir alandır.

OSGB

İş yerindeki sağlığınız ve güvenliğiniz için OSGB hizmetlerini yapınız.

Teknik Kontrol

Teknik kontroller ile iş yerlerinde ki güvenli çalışma sahasını sizlerde bir düzen içerisine sokabilirsiniz. Ama bunun için Bilge Teknik Kontrol uzman ekibi ile çalışmamız gerekir. İşi bilen ve yıllardır bu konuda hizmetlerini müşterilerine sunmuş olan ekibimize hemen ulaşarak sizlerde iş alanınızda ki güvenilir çalışma sahasına sahip olabilirsiniz. Teknik kontroller yapılma nedeni düzenin daha sağlam oturarak iş güvenliğini sağlamaktır. Sizlerde firmamız ile düşünce alış verişine girerek sağlığınızı tehlikelerden koruyabilirsiniz. Firmamız bu konuda sizlere her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Teknik kontrolleri de üstelenen ekibimizin tüm uğraşı sizleri memnun edebilmektir.

Bilge İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği

İş sağlığı ve güvenliği için işin uzmanını seçmeniz gerekmektedir. Bilge iş güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği konusunda sektördeki birikimini sizlerle paylaşmak ve sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyar.

Bilge İş Güvenliği, Teknik Kontrol ve Ölçümler

Bilge Teknik Kontrol adının hakkını vermeye devam ediyor. Sektörün tecrübeli ve bilge mühendisleriyle teknik kontrol ve ölçümlerini sağlıklı bir şekilde yapmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Bilge İş Güvenliği, OSGB

OSGB hizmetlerini aksatmayınız.Bilge iş güvenliği, osgb alanında uzman kadrosuyla iş güvenliği alanında güvence sağlar. Osgb hizmetlerimiz için iş güvenliği uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Toprak direnci, toprağın elektrik akımını geçirebilmesi sırasında gösterdiği tepkidir. Topraklama ölçümü, toprak direnci test cihazı (Toprak Megeri) kullanılarak hassasiyetle yapılmalıdır.Topraklama ölçümü için sizi seçiniz.

Bilge Teknik - Forklift kontrolü

İş yükünüzü hafifleten ve çalışma verimliliği kazandıran forkliftlerin, forklift kontrollerini aksatmayınız. İşlerinizin aksamaması için forklift kontrollerini düzenli aralıklarla yapınız.

Bilge Teknik - Vinç Kontrolü

Vinç kontrollerini aksatmayınız aksi takdirde vinçlerdeki halatların kopması can ve mal kaybına sebebiyet verebilir.

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Asansör kontrolü 18.11.2008 Tarihli, 27058 sayılı Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği gereğince asansörün hizmete alınmasını müteakip iki yıl sonra, devamında yılda en az bir kere olmak üzere yapılması gereken kontrollerdir. Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği’nin amacı, insanların ve/veya yüklerin taşınmasında kullanılan asansörlerin hizmete alındıktan sonra çevrenin, insanların ve canlıların sağlık ve güvenliğini tehdit etmeyecek şekilde kullanımlarını sağlamak üzere; işletilmesi, bakımı ve yıllık kontrolleri için uyulması gereken kuralları belirlemektir.Asansör kontrolleri için Bizleri seçiniz.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

İş ekipmanlarının bakım, onarım ve periyodik kontrolleri, ilgili ulusal ve uluslararası standartlarda belirlenen aralıklarda ve kriterlerde, imalatçı verileri ile fen ve tekniğin gereklilikleri dikkate alınarak yapılır.İş ekipmanlarının bakımları (günlük, haftalık, aylık, üç aylık, altı aylık ve benzeri), ilgili standartlarda belirlenen veya imalatçının belirlediği şekilde, imalatçı tarafından yetkilendirilmiş servislerce veya işyeri tarafından görevlendirilmiş kişilerce yapılır.

Bilge Teknik Kontrol - Kompresör testi

Firmalar için zorunlu olan Kompresör Testi konusunda yasal yönetmelikler doğrultusunda Bilge Teknik Kontrol olarak hizmet vermekteyiz.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Sektörün tecrübeli mühendis ve çalışanlarıyla itina ile kompresör hava tankı kontrolleri yapılmaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Bilge Teknik kontrol olarak alanında özel eğitim almış mühendis ve personellerimizde sizlere en iyi hizmeti sunmayı hedef edindik. Sizlerde elektrik kontrolleri başta olmak üzere her türlü teknik kontrollerinizi bizler aracılığıyla yapabilirsiniz...

28 Ocak 2015 Çarşamba

Bilge işyeri hekimi

Bilge İş Güvenliği ,İşyeri hekimi ile sağlığınız ve güvenliğiniz kontrol altında...

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

İş sağlığı ve güvenliği konusnda uzman ekibimizle sizlere destek vermekten mutluluk duyuyoruz.

OSGB

OSGB hizmetleri için Bilge Teknik Kontrolü seçiniz tüm OSGB ihtiyaçları için en doğru adresiz...

Teknik Kontrol

Teknik kontroller ile iş yerlerinde ki güvenli çalışma sahasını sizlerde bir düzen içerisine sokabilirsiniz. Ama bunun için Bilge Teknik Kontrol uzman ekibi ile çalışmamız gerekir. İşi bilen ve yıllardır bu konuda hizmetlerini müşterilerine sunmuş olan ekibimize hemen ulaşarak sizlerde iş alanınızda ki güvenilir çalışma sahasına sahip olabilirsiniz. Teknik kontroller yapılma nedeni düzenin daha sağlam oturarak iş güvenliğini sağlamaktır. Sizlerde firmamız ile düşünce alış verişine girerek sağlığınızı tehlikelerden koruyabilirsiniz. Firmamız bu konuda sizlere her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Teknik kontrolleri de üstelenen ekibimizin tüm uğraşı sizleri memnun edebilmektir.

Bilge İş Sağlığı ve Güvenliği

Alanında eğitim almış onlarca mühendisler ile iş sağlığı ve güvenliği hususunda sektörün en tecrübeli firması olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.Bilge İş Güvenliği aracılığıyla iş sağlığı ve güvenliği için bize başvurunuz.

Bilge İş Güvenliği, Teknik Kontrol ve Ölçümler

Teknik kontrol ve ölçümler ile iş yerlerinde ki güvenli çalışma sahasını sizlerde bir düzen içerisine sokabilirsiniz. Ama bunun için Bilge İş Güvenliği uzman ekibi ile çalışmamız gerekir. İşi bilen ve yıllardır bu konuda hizmetlerini müşterilerine sunmuş olan ekibimize hemen ulaşarak sizlerde iş alanınızda ki güvenilir çalışma sahasına sahip olabilirsiniz. Teknik kontrol ve ölçümler yapılma nedeni düzenin daha sağlam oturarak iş güvenliğini sağlamaktır. Sizlerde firmamız ile düşünce alış verişine girerek sağlığınızı tehlikelerden koruyabilirsiniz. Firmamız bu konuda sizlere her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Teknik kontrol ve ölçümleri de üstelenen ekibimizin tüm uğraşı sizleri memnun edebilmektir.

Bilge İş Güvenliği, OSGB

Açılımı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) olan İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri yönetmeliği ile tanımlanmış; en son yasal düzenlemelere göre 1 işçinin dahi çalıştığı sanayiden sayılan ve sayılmayan her türlü iş yerine; iş yeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sağlayan kuruluşlardır. OSGB hizmeti için Bilge İş Güvenliğini seçiniz...

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Elektrik Mühendisi Odası tarafından sertifika almış uzman mühendislerimizle topraklama ölçümü kontrollerini yapmaktayız...

Bilge Teknik - Forklift kontrolü

Forklift ağır yükleri çatalları aracılığıyla kaldırmak ve özellikle bir araca ya da rafa yüklemek için kullanılan bir çeşit iş makinasıdır. Çatallarının kırılması veya bükülmesi ciddi sorunlara yol açabilir. Bu yüzden forklift kontrollerini aksatmayınız.Forklift kontrolleri için Bilge teknik Kontrolü seçiniz...

Vinç Kontrolleri

Vinç kontrollerinin düzenli yapılması güvenliğiniz için önemlidir.

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Güvenliğiniz için asansör kontrollerini yaptırınız...

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Periyodik kontroller ile iş yerlerinde ki güvenli çalışma sahasını sizlerde bir düzen içerisine sokabilirsiniz. Ama bunun için Bilge Teknik Kontrol uzman ekibi ile çalışmamız gerekir. İşi bilen ve yıllardır bu konuda hizmetlerini müşterilerine sunmuş olan ekibimize hemen ulaşarak sizlerde iş alanınızda ki güvenilir çalışma sahasına sahip olabilirsiniz. Periyodik kontroller yapılma nedeni düzenin daha sağlam oturarak iş güvenliğini sağlamaktır. Sizlerde firmamız ile düşünce alış verişine girerek sağlığınızı tehlikelerden koruyabilirsiniz. Firmamız bu konuda sizlere her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Periyodik kontrolleri de üstelenen ekibimizin tüm uğraşı sizleri memnun edebilmektir.

Bilge Teknik - Teknik Kontrol

Söz konusu hayat ise her türlü önlemi almamız gerekir. İş yerlerinde teknik kontrol muayenesi gereken ekipmanların teknik kontrolleri Bilge Teknik Kontrol farkıyla uzman ekibimizce gerçekleştirmekteyiz.

Bilge Teknik Kontrol - Kompresör testi

Kompresör testi özel olarak teknik kontrol eğitimi almış uzmanlarca yapılmalıdır. Bilge teknik kontrol uzman kadrosuyla kompresör testi yapmaktadır. 

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Kompresör hava tankı muayeneleri ile işçi ve işverenlerin güvenli bir ortamda çalışmasını sağlayabilirsiniz. Uzman ekibimizle kompresör hava tankı fenni muayenelerini yapmaktayız.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Bilge Teknik Kontrol ,EMO ya üye uzmanlarıyla elektrik kontrolerinizi yapmaktadır...

27 Ocak 2015 Salı

Panel Çit

Özgür tel, yüksek kaliteli panel çit ürünleriyle tüm projelerde güvenle kullanılabilir. Direklerin boyu ve kullanılan çaplara göre değişen panel çitler kaynatıldıktan sonra elektrostatik olarak boyanıp fırınlanmaktadır. Panel çit ürünlerimizin bir çok çeşidini incelemek için firmamızla iletişime geçip çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Milano Kalemlik - Beslenme Çantası - Kalemlik Kutusu

Sektörün öncüsü olan milano kalemlik,yeni web sitesiyle ve son model kalemlikler ile sizlerleyiz .Üstelik şimdi internet üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz...

Synergylabs Kedi Köpek Şampuanı

Köpeğinizin sağlığı için Synergy Labs köpek şampuanını seçiniz...

Personel Yükseltici

Ayağınızı yerden kesecek personel yükseltici ile daha verimli çalışabileceksiniz.

Forklift

Teknolojinin gelişmesi bazı kurumlar tarafından her ne kadar kötü algılansa da, bakıldığından insanların hayatlarını kolaylaştırmak için yapılan bir oluşumdur. Geçmiş senelere döndüğümüzde her alanda çok fazla insan gücünü gerek duyuluyordu. İnsanları çok olduğu yerde tabi ki olası kazalar çok fazla sayıda yaşanıyordu. Forklift olarak adlandırılan araçların hayatımıza sağladığı artılardan bahsedelim. Yıllar önce kişiler,kurumlar yada depolar için ağır yüklerin taşınması yada düzenlenmesi çok zor biri süreç ve uzun zaman almaktadır. Şuanda ise bir kişinin kontrol ile en ağır yüklerin taşınması yada istiflenmesi forkliftler için basit hale gelmiştir. Sadece yük kaldırmak için tercih edilmiyor, bu cihazların farklı yapıları ile bizlere her konuda yardımcı olmaktadır. Yüksekte çalışan personeller için personel yükselticisi olarak adlandırılan araçlar bir çok kişiyi güvenli bir şekilde yerden belli metre yükseğe kaldırarak işlerini yapmakta yardımcı olmaktadır. Çok dar alanlarda bile kesin manevra yapa bilen bir çok boyutta forklift mevcuttur. Yakın seçeneği olarak elektirikli,benzinli ve mazotlu çeşitleri kullanıcılarının hizmetine sunulmuştur. Bu gibi yardımcı araçların en çok tercih edilen yerler genelde depo,fabrika yada ambarları dır. Nedenlerinin başlarında ise ağır yüklerin en kısa sürede nakledilecek araca konulması içindir. Sizlerde asimato markalı en iyi forkliftlere sahip olmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Bilge Hadımköy Osgb

Bilge İş Güvenliği olarak Hadımköy OSGB Hizmeti ve Hadımköy OSGB Eğitimi alanında uzman kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz...

Bilge esenyurt osgb

Bilge İş Güvenliği olarak Esenyurt OSGB Hizmeti ve Esenyurt OSGB Eğitimi alanında uzman kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz...

Bilge beylikdüzü osgb

Bilge İş Güvenliği olarak Beylikdüzü OSGB Hizmeti ve Beylikdüzü OSGB Eğitimi alanında uzman kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz...

Bilge işyeri hekimi

İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş işyeri hekimliği belgesine sahip hekimi ifade eder. Bilge işyeri hekimi olarak bizimle irtibata geçebilirsiniz...

Bilge iş güvenliği uzmanı

İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş, iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip mühendis, mimar veya teknik elemanını ifade eder.

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülükleri için iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgiler verilmektedir...

Bilge İş Güvenliği, OSGB

Bilge İş Güvenliği olarak OSGB Hizmeti ve OSGB Eğitimi alanında uzman kadromuzla hizmet vermeye devam ediyoruz...

Teknik Kontrol

Bilge İş Güvenliği adının hakkını vermeye devam ediyor. Teknik kontrol muayeneleri ile sektörün öncüsü olan Bilge Teknik Kontrol ve Bilge İş Güvenliği tüm teknik kontrol muayenelerini yapmaktadır...

Bilge İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği

İş Sağlığı ve güvenliği Yasa Tasarısı, Alt Komisyon’da önergelerle değişti. Değişiklikle iş sağlığı ve güvenliği uzmanı bulundurmayan kurumlar cezalandırılacak. Tasarı ile iş güvenliğine uymayan işverenler de çeşitli teşviklerden yararlanamayacak.

Bilge Teknik - Teknik Kontrol ve Ölçümler

Bilge iş güvenliği farkıyla, teknik kontrol ve ölçümler uzman ekiplerce yapılmaktadır. Güvenliğiniz için teknik kontrol ve ölçümleri aksatmayınız... 

Bilge İş Güvenliği, OSGB

Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi ( OSGB )  ile iş sağlığı ve güvenliği hizmeti tek elden yürütülecek, oluşturulacak iş sağlığı ve güvenliği kurulunun alacağı kararlar daha kolay uygulanacaktır. OSGB hizmetleri yükünüzü hafifletecektir.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

 Bilge Teknik Kontrol firması olarak Elektrik Mühendisleri Odası tarafından topraklama ölçümü konusunda sertifikalandırılmış mühendislerimizle topraklama ölçümü kontrollerini yapmaktayız...

Bilge Teknik - Forklift kontrolü

Bilge forklift kontol,yükünüzü hafifleten forkliftlerin forklift kontrolünü uzman ekiplerce itina ile yapmaktadır.

Bilge Teknik - Vinç Kontrolü

Bilge teknik kontrol farkıyla vinç kontrolü uzman ekiplerce yapılmaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

İş sağlığı ve güvenliği için asansör kontrollerini yaptırınız...

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

GÜVENLİ İŞ ORTAMI İÇİN PERİYODİK KONTROL 
İş ekipmanları Yönetmeliğine göre;İşveren yılda en az bir kere iş ekipmanlarına periyodik kontrol yaptırması ve gerekli önlemleri alması yasal bir zorunluluktur.

26 Ocak 2015 Pazartesi

Bilge Teknik Kontrol - Teknik Kontrol

Teknik kontrol muayeneleri çalışma verimliliğini artırır. Ayrıca en önemli nokta ise işçi ve iş verenin güvenliği için teknik kontrol muayeneleri aksatılmamalıdır.

Bilge Teknik Kontrol - Kompresör testi

Bilge Teknik Kontrol uzman ekibiyle sizlere daha iyi hizmet verme adına gün geçtikçe gücüne güç katmaya devam ediyor. Uzman ekibiyle kompresör testi muayenelerini titizlikle yapmaktadır. Kompresör hava tankının verimli çalışabilmesi için kompresör testi muayenelerine ihtiyaç vardır.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Basınçlı sistemlerin verimli çalışabilmesi için kompresör hava tankı muayenelerini yaptırınız...

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Bilge Teknik Kontrol olarak uzman ekiplerimizle elektrik kontrolü yapmaktayız...

Bilge İş yeri Hekimi

Bilge işyeri hekimi, müşterilerine işyeri hekimi hizmeti vererek işyeri hekimi hizmeti sunmaktadır.

Bilge iş güvenliği uzmanı

Bilge iş güvenliği uzmanı, müşterilerine kaliteli iş güvenliği uzmanı hizmeti vererek iş güvenliği uzmanı hizmeti sunmaktadır

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

Bilge iş sağlığı ve güvenliği, müşterilerine kaliteli iş sağlığı ve güvenliği hizmeti veren bir iş sağlığı ve güvenliği firmasıdır.

Bilge OSGB

Bilge Osgb, ortak sağlık ve güvenlik birimi hizmeti vererek osgb sektörüne öncülük veren bir osgb şirketidir.

Tteknik Kontrol

Bilge iş güvenliği, sizlere kaliteli teknik kontrol hizmeti sunarak teknik kontrol hizmeti sunmaktadır.

Bilge İş Güvenliği, İş Güvenliği

Bilge iş güvenliği, osgb alanında uzman kadrosuyla iş güvenliği alanında güvence sağlar. Osgb hizmetlerimiz için iş güvenliği uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Bilge İş Güvenliği, Teknik Kontrol ve Ölçümler

Bilge İş Güvenliği güvencesi ile teknik kontrol ve ölçümler sağlıklı bir şekilde yapılır.

Bilge İş Güvenliği, OSGB

Bilge iş güvenliği, osgb alanında uzman kadrosuyla iş güvenliği alanında güvence sağlar. Osgb hizmetlerimiz için iş güvenliği uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Topraklama ölçümü yılda en az bir kere yapılması gereken ölçüm türüdür. Firmamız topraklama ölçümü hizmetini profesyonel olarak sizlere sunmaktadır.

Bilge Teknik - Forklift kontrolü

Forklift kontrolü hizmetini belli periyotlarla yapan firmamız sizlere uzman kadrosuyla forklift kontrolü hizmeti sunmaktadır.

Bilge Teknik - Vinç Kontrolü

Vinç kontrolü ayrıca süre belirtilmemişse yılda en az bir defa yapılması gerekir. Bilge Teknik vinç kontrolü hizmetini uzman kadrosuyla müşterilerine sunmaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Bilge Teknik, Asansör kontrolü hizmetinizi düzenli ve kaliteli şekilde yaparak sizlere garantili asansör kontrolü hizmeti sağlamaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Periyodik kontroller, sürekli yapılması gereken zorunlu denetlemelerdir. Periyodik kontrolleri bilge teknik kalitesiyle yaptırabilirsiniz.