23 Aralık 2015 Çarşamba

Modüler Stand Tasarım

Piyasada bir çok  Stand tasarım modelleri  bulunsa da  en çok tercih edilen modüler standlar dikkati üzerine çekmeyi başarmıştır.Parçalarının  bir çok defa kurulup sökülebilmesi nedeniyle montajı kolaydır.Modüler Stand tasarım  diğer stand modellerine göre daha pahalı bir fiyata satılsa da  şık görünümü nedeniyle daha çok tercih edilmektedir.

Polinorm Fuar Stand Tasarım Hizmeti

Polinorm  Fuar stand tasarım  ile fuarlarda kurumsal kimliğinizi  en iyi şekilde yansıtacak tasarımlarla hizmet vermektedir. Standlarınızı görsel anlamda zengin kılabilmek amacıyla  uzman kadromuz ile   çalışmaktayız.Sizlerde Fuar stand tasarım hizmetimizden yararlanarak   en beğeniceğiniz standları daha  makul fiyatlara  satın alabilir veya kiralayabilirsiniz.

Asimato Transpalet

Asimato  Transpalet en dar alanlarda bile yüksek manevra kabiliyeti sağlar ve en ağır çalışma koşullarında üstün performansı  ile kendisinin modellerine göre  her zaman farklı olduğunu gösterir.Toz girişini engelleyen uzun ömürlü rulmanlar kullanılması Transpalet  aracının  sağlığı için önemlidir.

22 Aralık 2015 Salı

Asimato Forklift

Forklift operatörü emniyetli bir şekilde  yükleri taşıma ve istifleme yapan kişidir.İş makinasının  günlük bakımlarını da aksatmadan ve periyodik bir biçimde yaparak makinanın her zaman  yeni ve sağlam kalmasını sağlar, yani makinanın ömrünü uzatır da diyebiliriz. Sizleri de müşterilerine her tip Forklift makinası sunan Asimato’ ya  bekleriz.