11 Ekim 2016 Salı

Mekanik ve Hidrolik Forklift Ataşmanları

Mekanik forklift ataşmanı, forklift çatalına kolayca takıp çıkarılabilir ve hiçbir hidrolik güç kullanmaz. Hidrolik forklift ataşmanı ise kolları sayesinde her forklifte monte edilebilir. Aparatları sayesinde kurulumu kolaylaşan hidrolik ataşman hidrolik sistem üzerinden çalışır ve ciddi şekilde güç sağlar. Aynı işi yapabilen mekanik ve hidrolik ataşmanları karşılaştırırsak aralarında bir çok farklılıklar oluşacaktır. Forklift ataşmanları için Asimato güvencesi her daim yanınızda.

Modüler Fuar Stand Tasarım

Fuar stand tasarım için bir çok yöntem bulunur, bunlardan birisi de modüler fuar stand tasarımıdır. Modüler olarak yapılan stand tasarımları lego mantığıyla kurulur. Sökülüp takılabilen bu standlar hem maliyet açısından daha uygun olurlar hemde kurulumu kolaydır. Modüler sistemin en önemli özelliklerinden birisi ise standın sağlamlığını sağlaması ve hoş bir görünüm katması nedeniyle de tercih edilir. Fuar stand tasarım için profesyonel hizmeti Polinorm size sağlar.

Auto Show Fuar Stand Tasarımı

Auto show fuar stand tasarım uygulamalarımız ile göz kamaştırmaya devam ediyoruz. Ferrari, Maserati, Mazda gibi bir çok marka ile birlikte yaptığımız çalışmalarımıza referanslarımız sayfasından göz atabilirsiniz. Fuarlarda standınızı en iyi şekilde gösterip zarifliği ve güzelliği en doğru şekilde gözler önüne serelim. Polinorm ayrıcalıklarıyla dolu bir standa sahip olmak istiyorsanız bize web sitemiz üzerinden veya telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz. Fuar stand tasarım da bir numara Polinorm.

10 Ekim 2016 Pazartesi

Forklift Kiralama

Asimato forklift kiralama hizmeti için gerekenli bilgiler sırasıyla; Firma ünvanı, Ad-soyad, E-posta, Telefon, Adet, Kiralama süresi, Taşıma kapasitesi, Asansör yüksekliği, Motor tipi, Günlük ortalama kullanım saatidir. Size uygun fiyatlarda yüksek performans için formumuzu doldurup bize gönderin. Asimato ayrıcalıklarıyla dolu bir dünyaya yelken açın, sizde kalitemiz ile beraber çalışın, Forklift kiralama adresiniz Asimato.

Garantili Forklift ve Teknik Servis

Forklift için yedek parça ve teknik servis sağlayan Asimato, marka güvencesiyle arızalı, hasarlı veya bakım yapılması gereken forkliftlere profesyonel ekip sayesinde ilk günkü gibi sağlam olması için çalışır. Asimato forkliftler uzun yıllar kullanım sağlar ve garantilidir. Firmamız uzun yıllar boyunca kazanılan tecrübeler sayesinde istenilen hizmeti sağlar. Garantili forklift satışı için bize ulaşın.