17 Mayıs 2017 Çarşamba

Yeni Kiralık Çadır

Kiralık çadır arıyorsanız sizde en yeni ve kalitelisini bulmak istersiniz. Profesyonel ve kaliteli çadırlarımız sayesinde sizleri en güvenli ve sağlıklı bir biçimde kullanıma yöneltiyoruz. Birbirinden farklı modellerdeki çadırlarımıza internet sitemiz üzerinden göz atabilirsiniz, bunlardan bazıları ise şunlardır; hi-tech çadır, kubbeli çadır, şeffaf çadır. Sizde en uygun fiyatlara en iyisine sahip olmak istiyorsanız hemen bizi arayarak kiralık çadır alabilirsiniz.

Asimato Forklift Ağır Yük Taşıma Araçları

Asimato Forklift olarak ağır yük taşıma araçları üretmekteyiz. Tonlarca ağırlıklara karşı dayanabilen ve dilediğiniz taşıma işlerini yapabileceğiniz bu araçlarımıza göz atmak için mağazalarımıza bekleriz. Ayrıca mekanik ve hidrolik ataşmanlarımız sayesinde araçlarınıza farklı özellikler ekleyebilirsiniz, bu sayede birden fazla araç almak yerine tek ve güçlü bir aracı kullanarak bütçeniz ve iş sahanız rahatlar. Daha kaliteli ve iyi ağır yük taşıma araçları için Asimato Forklift.

15 Mayıs 2017 Pazartesi

Asimato Otomotiv Servis Ekipmanları

Asimato Forklift olarak ürettiğimiz araçlarımız otomotiv sektöründe oldukça tercih edilmektedir. Bu araçlar sayesinde arabaları çok rahat biçimde taşıyabilir, aküsünü çıkartabilir ve birçok işte kullanabilirsiniz. Yüksek ağırlıkları çok rahata bir biçimde kaldırabilmenin yanında taşıma işlemini de aynı rahatlık ile yapabilirsiniz, güvenlik için yapılması gereken talimatları uygulamanız durumunda hiçbir sorun çıkmayacaktır. Sizde ihtiyacınız olan Asimato Forklift araçları için hemen arayın.

Asimato Forklift - Akülü Çekici

Asimato Forklift kalitesindeki akülü çekiciler, çok aşırı ağırlıkları bile kolayca taşıyabilmektedir. Düz veya engebeli zeminlerde bile kolayca hareket edebilme özelliği sayesinde ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla karşılayabilecektir. AC motoru kullanılmasından dolayı uzun sürelerde bozulmadan kullanılabilir ve sürekli bir bakıma ihtiyaç duymaz. Sizde en kaliteli ve yüksek güç sağlayan akülü çekiciler için hemen Asimato Forklift ürünlerini inceleyin.