11 Mart 2016 Cuma

Otogazcılar Lpg Sistemleri Montajı

Otogazcılar burada portalı ile sizlere en yakın ve kolay ulaşabileceğiniz otogaz bayiilerini birarada bulunduruyoruz.Portalımızda bulunan tüm bayiilerde lpg sıralı otogaz sistemlerinin montajı ustalar tarafından gerçekleşmektedir. Otogazcılar burada portalının amacı bayiilere ulaşabilirliği kolaylaştırmak ve en çevreci,ekonomik yakıt türü olan lpg’nin kullanımını arttırmaktır.

Teknik Kontrol ve Ölçümler

Teknik kontrol ve ölçümlerin periyodik olarak belirli zaman aralıklarında yapılması araçların performanslarının artmasına sebep olur.Çünkü zamanla eskiyen ve belirli çevre koşullarına maruz kalan makinaların yenilenmesi gerekmektedir aksi halde araçlar işlevlerini yerine getirmeyebilir işte bunun içinde bir nevi restorasyon işlevi olan Teknik kontrol   ve ölçümlerin yapılması gerekmektedir.

Periyodik Kontrol ile Makina Bakımı

Periyodik kontrol ve bakımların yaptırılma amacı iş makinalarının güvenli çalışmalarını sağlamaktır.Böylece makinaların düzgün çalışması operatörlerinde araçları rahatlıkla kullanmasını sağlamaktadır.Aynı zamanda bu kontrollerin yapılması araçlarda
yaşanabilecek kaza ve arıza benzeri ortama ve operatöre zarar verebilecek risklerin en aza indirilmesini sağlar.Sizlerde araçlarınızın günlük, haftalık, aylık ve yıllık Periyodik kontrol ve bakımlarını yaptırınız.

Osgb İş Sağlığı ve Güvenliği

Osgb kuruluşları iş yerlerinde iş sağlığı ve güvenliği hizmeti verebilmek için çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş olmalıdırlar.Bu kuruluşlar içlerinde en az bir iş güvenliği uzmanı,bir iş yeri hekimi ve diğer sağlık personelinden oluşmalıdırlar.Sizlerde kolayca Bilge iş güvenliği  Osgb hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

İş Güvenliği Uzmanı Yıllık Çalışma Planı

İş güvenliği uzmanı iş yeri hekimi ile birlikte yıllık çalışma planını hazırlayarak yapılacak çalışmaları sıralamaktadır.Böylece bir düzen içerisinde yapılan düzeltmeler yıllık değerlendirme raporuna kolayca eklenebilir.İş yerlerinde ki makinenin ve teçhizatın durumu ve bakımı ile ilgili yapılacak testlerin iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına uygun olması için İş güvenliği uzmanı işin planlamasını yapmaktadır.

İşyeri Hekimi Sağlık Gözetimi

İşyeri hekimi bir diğer sağlık personeli ile iş yerlerinde yapılacak gözetimleri planlamalıdır.İş yerlerindeki çalışanlara sağlık gözetimi hakkında rehberlik ederek acil müdahale gerektiren durumlarda çalışanların ne yapması gerektiğini anlatır.İş yerlerinde çalışanların sağlık gözetimini ve çalışma ortamının gözetimini İşyeri hekimi yapmaktadır.

Akılda Kalıcı Fuar Stand Tasarım

Fuar stand tasarım çalışmalarımız ile fuarlarda tanıttığımız firmaları estetik ve şık bir yapıyla sektörlerinde güçlü şirketlere dönüşmelerine katkıda bulunuyoruz.Firmaların kurumsal kimliklerini dikkate alarak oluşturduğumuz tasarımların şirketleri anımsatmasını sağlıyor ve böylece Fuar stand tasarım çalışmalarımız ile standların ilgi çekici ve akılda kalıcı  olmasını sağlıyoruz.

Özgün Stand Tasarım

Stand tasarım çalışmaları yapılır iken firmanın tanıtılacak ürün veya hizmetlerini ön plana çıkarabilen bir tasarım  oluşturulmalıdır.Yapılacak tasarımlar uzman kişiler tarafından hazırlanmalı farklı, ilgi çekici ve özgün olmalıdırlar.Sizlerde yapılacak Stand tasarım çalışmalarınızı sektöründe oldukça tecrübeli olan Polinorm firmasının özel çözümlerine bırakınız.

Yengeç Transpalet

Yengeç Transpalet  depolarda bulunan dar alanlar arasında uzun yüklerin daha kolay taşınabilmesini ve istiflenebilmesini sağlar.Direksiyonlarının her yöne dönebilmesi araçların yatay hareket ettirilebilmesini sağlamıştır.3 tona kadar yük  taşıyabilen bu araçlarının özel kullanım yeri yoktur normal Transpalet makinalarının kullanılabildiği her yerde kullanılabilir.

Forklift Araçlarına Uygun Ataşmanlar

Forklift makinalarının daha fazla görev yerine getirilebilmesi için araçlara uygun ataşmalar üretilmiştir.Balya ataşmanı,varil taşıma ataşmanı ve rulo taşıma ataşmanı sadece bunlardan bazılarıdır.İşte bu makinalara ek olarak geliştirilen araçlar sayesinde yapılacak iş en az zamanda ve güvenli bir şekilde bitirilir.Sizlerde her türlü ataşmana uyumlu Forklift araçlarını Asimato dan alabilirsiniz.

10 Mart 2016 Perşembe

Rezistans Türleri

Rezistans oldukça yüksek bir ısıl dayanım gösterir.Çünkü içinde bulunan demir, nikel,alüminyum ve krom alaşımları dirençli yapıdadırlar.Isıya yüksek  direnç göstermesi sebebiyle ısıtma elemanlarında sıklıkla kullanılırlar.Kullanım amaçlarına ve yerlerne göre bir çok türü mevcuttur.Sizlerde tüm  rezistans türlerini Engin rezistans dan kolayca ucuz fiyatlara satın alabilirsiniz.

Osgb İşletmeleri

Osgb işletmeleri yetkili müdürlük tarafından onaylamış ve yetkilendirilmiş olmalıdır.Bu birimler en az iş güvenliği uzmanı işyeri hekimi ve bir diğer sağlık personelinden oluşmalıdır.Görevleri en az 50 kişi çalıştıran iş yerlerinde Osgb hizmetleri ile güvenlik ve sağlık hizmeti vermektir.

İşyeri Hekimi ve Sağlık Personeli

İşyeri hekimi bir diğer sağlık personeli ile işyerlerinde sağlık ile ilgili yapılması gerekenlerin raporunu tutmalıdır ve yapılan her çalışmayı  kayıt altına almalıdır.İşçilerin kaza geçirmesi durumunda ilk müdahaleyi sağlık personeli ve İşyeri hekimi yapmalıdır.