13 Aralık 2014 Cumartesi

MİLANO KALEMLİK Kalemlik

Kalemlik için en doğru adres Milano Kalemlik.

BİLGE TEKNİK KONTROL Periyodik Kontrol

25 Nisan 2013 tarihinde 28628 sayılı resmi gazete de İş Ekipmanlarının kullanımında sağlık ve güvenlik şartları yönetmeliği adı altında yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmeliğin amacı İş ekipmanlarının kullanımı ile ilgili sağlık ve güvenlik yönünden uyulması gerekli asgari şartları belirlemek olup; işveren iş ekipmanının çalışanlara sağlık ve güvenlik yönünden zarar vermemesi için gerekli tüm tedbirleri almakla yükümlüdür.Bu çerçeve de periyodik kontrol ve test hizmetlerinde TSE Standartlarında; tarafsızlık, bağımsızlık ve gizlilik ilkelerine uyan; tamamıyla müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı hedef olarak belirlemiş olan firmamız, butik hizmet verme hedefi ile yola çıkmıştır.

BİLGE TEKNİK KONTROL Teknik Kontrol

İş ekipmanları Yönetmeliğine göre; İşveren yılda en az bir kere iş ekipmanlarına teknik kontrol yaptırması ve gerekli önlemleri alması yasal bir zorunluluktur.

BİLGE TEKNİK KONTROL Kompresör Testi

Sektörde kompresör testi olarak bilinen kompresör hava tankı fenni muayenesi; yetkin ve tecrübeli makine mühendislerimiz tarafından yönetmeliklere uygun olarak yapılmaktadır.

BİLGE TEKNİK KONTROL Kompresör Hava Tankı

Kompresör hava tankı basınçlı hava sistemlerinin daha verimli çalışmasını ve sistem basıncında oluşabilecek talep dalgalanmalarını dengelemeyi sağlar.

BİLGE TEKNİK KONTROL Elektrik Kontrolü

Elektriğin tesise girişinden itibaren son tüketici noktaları; ana dağıtım panoları ve tali dağıtım panoları ile sigortalar, termik manyetik şalterler, kaçak akım röleleri parafudrlar ve bunlara bağlı kablo tesisatları incelenerek elektrik kontrolü ve ölçümü yapılmaktadır

LEDSUN LED EKRAN

Özellikle büyük şehirlerde uzun mesafeli yollar ve yolda geçirilen zaman çok fazladır.Yolda geçen süre zarfında hiç şüphesiz ki etrafta dikkat çeken şeylere bakıyoruz.Özellikle rengarenk olan  Led Ekran'lar çok fazla dikkat çekip firma tanıtımı için çok verimli bir reklam kaynağıdır.

Küçükçekmece Rubenis Servisi

Küçükçekmece rubenis servisi olarak klima servisi konusunda sizlere daha kaliteli hizmet sunmak için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Klima servisi ve tamir işlerimizde klimalarınızı komple gözden geçirip tüm temizliğini ve bakımını tamamladıktan sonra klimanızdan en iyi performansı almanız için gereken tüm ayarları yapıyor size yepyeni bir klima bırakıyoruz. Üstelik bakım için extra herhangi bir ücret almıyoruz.

Boğaziçi Car Rental

Boğaziçi Car Rental günümüzün hızlı büyüyen ve aynı oranda gelişen sektörlerden biridir, Bünyesinde barındırdığı çok çeşitli araç kiralama ve minibüs kiralama seçenekleri  geçici veya uzun vadede araç ihtiyacı olan birey veya kurumlara araç kiralama hizmeti veren firmalardır.

12 Aralık 2014 Cuma

Bahçeşehir Rubenis Servisi

Bahçeşehir rubenis servisi olarak klima servisi konusunda sizlere daha kaliteli hizmet sunmak için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Klima servisi ve tamir işlerimizde klimalarınızı komple gözden geçirip tüm temizliğini ve bakımını tamamladıktan sonra klimanızdan en iyi performansı almanız için gereken tüm ayarları yapıyor size yepyeni bir klima bırakıyoruz. Üstelik bakım için extra herhangi bir ücret almıyoruz

ÖZGÜRTEL PANEL ÇİT

Dekoratif anlamda kullanılan panel çit uygulamaları, bir çok avantajı vardır .Bunların bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz.
  • Üretimi kolaydır
  • Estetik görünümlüdür
  • Farklı renklerde yapılabilir
  • Yüksekliği standart olup, kalınlık ve aralık ebatları çok değişken değildir
  • Diğer tel çeşitlerine göre daha sağlamdır.

ASİMATO FORKLİFT SERVİSİ

Eski zamanlarda insanlarımızın çektiği sıkıntıların başında taşıma hizmetleri geliyordu. Bu çoğu zaman bel fıtıklarına neden olmakla beraber genellikle vucüt ağrılarına neden oluyordu. Bu nedenle üretilen forklift ürünleri bizi bu zahmetten kurtarmıştır. Ama bu ürünleri iyi bir şekilde kullanabilmek için ürünlerimizi forklift servisi firmalarına sık sık götürmemiz gerekmektedir. Bu servis hizmeti için asimato firması sizlere kaliteli hizmet vermek için hazırdır. Forklift servisi hizmetimizden memnun kalarak devamlı müşterimiz olmanızı diliyoruz.

ASİMATO PERSONEL YÜKSELTİCİ

Personel Yükseltici kategorisi olarak Boom Platformlar, Makaslı Platformlar, Dikey Platformlar ve Sipariş Toplayıcılar ürün pörtföyümüzde bulunan çeşitlerdir.Personel yükseltici hakkında daha fazla bilgi almak için bize uğrayın.

ASIMATO İSTİF MAKİNALARI

Artık Yükünüz daha hafif Manuel,Yarı Akülü ve Akülü istif makinaları asimato ile kolaylık sağlamaya devam ediyor .

Asimato,Transpalet

Transpalet insan kontrollü manuel transpalet veya akülü transpalet motor gücüyle çalışan paletlere yüklenmiş yükleri hidrolik pompa gücüyle kaldırarak yatay olarak taşımaya yarayan araçlardır. Asimato olarak sizlere Manuel Transpalet ve Tam Akülü Transpalet seçenekleri sunmaktayız.

Asimato,Forklift

Sanayi kesimlerinde; depolama, gümrük, stoklama, ambarlama gibi iş yerlerinde ekonomik olarak iş yapan forklift.Malzemelerin yükleme, boşaltma ve taşıma hizmetlerini yapmaktadır.Forklift seçenekleri için en ideal adres olarak bizleri seçiniz.

Bakırköy Rubenis Servisi

Bakırköy rubenis servisi olarak yıllardır klima servisi konusunda sizlere daha kaliteli hizmet sunmak için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Klima servisi ve tamir işlerimizde klimalarınızı komple gözden geçirip tüm temizliğini ve bakımını tamamladıktan sonra klimanızdan en iyi performansı almanız için gereken tüm ayarları yapıyor size yepyeni bir klima bırakıyoruz. Üstelik bakım için extra herhangi bir ücret almıyoruz.

Büyükçekmece Eca Servisi

Büyükçekmece Eca Servisi alanında deneyimli ekip ve profesyonel kadrosuyla Büyükçekmece Eca kombi bakımı, Eca Kombi montaj, Eca Kombi arıza, Eca Kombi tamir, Eca teknik servis hizmeti vermekteyiz. İstanbul ‘un en iyi teknik servisi olan Eca Kombi yüksek kalitede ve müşteri memnuniyetini birebir yaşatan ve ilke edinen lider adres olmuştur.

Büyükçekmece Bosch Servisi

Bosch markalı beyaz eşya modelleri üzerine büyükçekmece ilçesi ve çevresinde Yetkili büyükçekmece bosch servisi olarak hizmet sunmaktayız.

11 Aralık 2014 Perşembe

Bakırköy Eca Servisi

Bakırköy Eca Servisi alanında deneyimli ekip ve profesyonel kadrosuyla Bakırköy Eca kombi bakımı, Eca Kombi montaj, Eca Kombi arıza, Eca Kombi tamir, Eca teknik servis hizmeti vermekteyiz. İstanbul 'un en iyi teknik servisi olan Eca Kombi  yüksek kalitede ve müşteri memnuniyetini birebir yaşatan ve ilke edinen lider adres olmuştur.

Beylikdüzü Bosch Servisi

Bosch markalı beyaz eşya modelleri üzerine Beylikdüzü ilçesi ve çevresinde Yetkili Beylikdüzü Bosch  Servisi olarak hizmet sunmaktayız.

Avcılar Auer Servisi

Klimayı verimli bir şekilde kullanmıyorsanız, hem cebiniz hem sağlığınız tehlikeye girebilir.Bu yüzden avcılar auer servisine gelmeden klima almayınız.

Avcılar Bosch Servisi

Demirbaş teknik, avcılarda bosch ürünlerinin yetkili servisidir. Özellikle satış sonrası desteğiyle nam salmış demirbaş teknik sizlere avcılar bosch servisi olarak hizmet vererek müşteri memnuniyetine her geçen gün yenisini katmaktadır.