22 Mart 2017 Çarşamba

Sebzeli Kedi Maması

Kedi maması alacaksanız normal mamalar yerine sebzeli olanları tercih etmeniz daha iyidir. Çünkü sebzelerde bulunan vitaminler oldukça fazladır ve kedinizin daha iyi beslenmesini sağlarlar. Ancak bu mamaları alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer unsurda mamada kısırlaştırıcı maddelerin olup olmayışıdır, birçok mamanın içerisinde kedinizi kısırlaştıracak maddeler bulunabilmektedir. Eğer kediniz için en iyisini istiyorsanız bir uzmana danışarak tavsiye alabilirsiniz, hem tavsiye hemde kedi maması almak için epet.com.tr'yi ziyaret edin

Köpek Neden Traş Edilir?

Köpek traşı yapılmasının gerekli olmayışına rağmen birçok hayvan sahibi bunu yaptırmaktadır ancak köpek bu durumdan hoşnut olmayabilir. Uzun tüye sahip köpeklerde bit, kene gibi böcekler daha fazla bulunur ayrıca köpeğinizin temizliği de bir hayli zorlaşabilir. Bu yüzden köpekleri traş edecek iseniz sadece belirli bir seviyeye kadar kısaltmanız onlar için daha iyi olacaktır, eğer kendinizi bu konuda pek kararlı bulamıyor iseniz iyi bir veterinere başvurarak köpek traşı yaptırabilirsiniz.

Zeytinyağlı Köpek Şampuanı

Köpek şampuanı genelde kimyasal maddeler kullanılarak üretilmektedir. Ancak yeni üretilen bu zeytinyağlı şampuanlar hem köpeğin cildine zarar vermiyor hemde mis gibi kokular yayıyor. Fiyat olarak bakıldığında da normal şampuanlara kıyasla biraz daha pahalılar ancak bu köpeğiniz için en iyisini istiyorsanız bu şampuanlar hem cins fark etmeksizin köpeğinizi tertemiz yapıyorlar. Bu ürünlerden satın almak için hemen internet sitemiz üzerinden zeytinyağlı köpek şampuanı sipariş verebilirsiniz.

Kaldırma Araçları Periyodik Kontrolleri

Periyodik kontrol yapılmasının önem taşıdığı araçlardan biriside kaldırma araçlarıdır. Bu araçlar elektrik ve basınç ile çalışmasından dolayı oldukça büyük tehlikeler arz edebilmektedir. Periyodik kontrolü yapılmayan araçlarda arıza olma ihtimali bir hayli de fazladır, bunu en aza indirgemek için yapmanız gereken ise iyi bir ortak sağlık ve güvenlik birimi firmasına danışarak yapılmasını istediğiniz araçlar için periyodik kontrol yaptırmaktır.

2 Katlı Fuar Stand

2 katlı fuar stand sayesinde hem çok dikkat çekici bir yere sahip olursunuz hemde üst kata görüşme yapmak için bir düzen yapabilirsiniz. Bu tip standlar normallere göre daha pahalıdır ancak yapacağınız reklam ve tanıtım size bu ek masrafı karşılayabilir ancak bu ihtimal biraz düşük olduğundan genelde fazla kullanılmazlar. Sizde markanıza güveniyorsanız ve git gide büyümek istiyorsanız hemen bir 2 katlı fuar stand yaptırın.

Forklift Yük Taşıma Ataşmanı

Forklift ataşmanları sayesinde forklift, farklı işler içinde kullanılabilmektedir. Bu ataşmanlardan bir tanesi de yük taşıma ataşmanıdır. Bu ataşman sayesinde aracınızı tıpkı bir vinç gibi yük taşımak için kullanabilirsiniz ayrıca ucunda bulunan kancasını değiştirerek yine farklı biçimlerde de kullanmanız mümkündür. Asimato kalitesindeki diğer ataşmanlara göz atmak için yapmanız gereken asimato.com.tr'ye girip forklift ataşmanları sayfasına gitmektir.

Florya Kombi Servisi

Florya kombi servisi sayesinde kışın oluşan sorunları hızlıca giderebilirsiniz. Kombiler özellikle kış aylarında yoğun olarak çalışmaktadır buda arızaların önünü açmaktadır, hem fazla yakıt harcamalarından dolayı hemde evin veya iş yerinin içerisindeki bütün suyu ısıtması gerekmektedir buda bir hayli enerji harcamaktadır. Evinizde tasarruf yapmak, iyi bir ısıtma sağlamak istiyorsanız kombinizi düzenli olarak kontrol ettirmeli ve çok soğuk havalarda kombiyi kapamak yerine düşün derecelerde açmalısınız daha ayrıntılı bilgi için; florya kombi servisi.

21 Mart 2017 Salı

Basınçlı Kapların Periyodik Kontrolü

Periyodik kontrol elektrikli veya basınçlı yani tehlike arz eden her türlü alet için yapılmaktadır. Basınçlı kaplarda oldukça riskli ve tehlikelidirler,  bu yüzden düzenli periyodik kontrol yapılmaya ihtiyaç duyarlar. Basıncın aniden oluşturabileceği ani etkiler patlama etkisi yaratabilir ve bu etki binanın çökmesine ve araçların, insanların ciddi zararlar görebilmesine sebep olabilir. Bu sebepten iyi bir teknik kontrol firmasına başvurarak periyodik kontrol yaptırabilirsiniz.

Hadımköy Kombi Servisi Ücretleri

Hadımköy kombi servisi ile uygun fiyatlarda tamir yaptırmanız mümkündür. Örneğin bir bakımın ücreti ortalama 50 lira gibi bir ücret iken bir kazan değişimi ücreti 100 lirayı aşabilmektedir. İşçilik ücretinin yanında bide yedek parça ücreti alınmaktadır bu sebepten dolayı yaptıracağınız tamir veya bakımın arızasına, kombinin modeline, markasına bağlı olarak değişmektedir. Sizde ihtiyacınız olan  hadımköy kombi servisi için bizi arayın.

Forklift Periyodik Kontrolü

Forklift araçları oldukça fazla kullanıma sahiptir bu sebepten dolayı düzenli olarak periyodik kontrol yapılması ve bunun sonucunda oluşabilmesi muhtemel bütün arızalar giderilmelidir. Bu arızaları gidermek için Asimato Teknik Servise danışmanız yeterlidir. Kaliteli ve güvenilir hizmeti sayesinde arızanızı en kısa sürede giderir, aracınızı eskisi gibi kullanmanızı sağlar. Sizde kaliteli ve güvenceli forklift sahibi olmak için asimato.com.tr'ye bir göz atın.

20 Mart 2017 Pazartesi

Kaliteli Forklift ve İstif Makineleri

Forklift ve istif makinesi alacaksanız ilk önce araştırma yapmalısınız. En uygun fiyatlarda ürünlere sahip olmak için yapılan araştırmalar sonucunda bizi bulacağınızdan eminiz. Asimato kalitesi ve güvencesi ile alacağınız bu araçlarda garanti ve teknik servis hizmeti de verilmektedir. Sizde en kaliteli araçları kullanarak işinize kalite ve değer kazandırabilirsiniz. Yaptığınız işin kalitesi de kullandığınız ürün ve araçlardan belli olur. En kaliteli ve sağlam forklift, istif makineleri için asimato.com.tr.

Jeneratörlerde Periyodik Kontrol

Periyodik kontrol yapılması gereken en önemli tehlike kaynaklarından biriside jeneratördür. Özellikle elektrikli makinelerin çokça kullanıldığı yerlerde bulunan bu araçlar elektrik kesintilerinde, depoladığı elektriği kullanarak belirli bir süreliğine elektrik sağlamaya devam ederler. Ancak aşırı yükleme, elektrik kaçağı, kısa devre gibi oluşabilmesi muhtemel şeylere karşı önlem almak ve kontrol etmek gerekmektedir. Ölüm ve yaralanma riskini en aza indirgemek için sizde hemen jeneratörünüze periyodik kontrol yaptırın.

2.El Scooter Satışı

2.El scooter alacaksanız, alacağınız scooter'a iyi bir kontrol yaptırıp öyle almalısınız. Hero motor güvencesinde alacağınız scooter da ise böyle bir kontrole gerek kalmadan güvence ile satın alabilmeniz mümkündür. Scooter'a ait yedek parça bakım vs gibi eksiklikler giderilerek olağan bir sıkıntı veya sorunu varsa açıklama kısmında belirtilmektedir. Sizde sorunsuz bir şekilde alışveriş yapmak, dolandırılmamak adına güvenebileceğiniz Hero motor dan 2.el scooter alabilirsiniz.

Fuar Stand Kiralama

Fuar stand kiralama denince akla ilk gelen standı kiralamadır ancak kiralama bu şekilde değildir. Yaptığınız tasarıma uygun malzemeleri kiralamakla beraber tasarımınızı oluşturabilir ve fuardaki yerinizi daha uygun fiyatlar ile yapılandırabilir, gözleri ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Sizde Polinorm ile bu olanaklara sahip olabilir, işinizi en iyi kalitede ve uygun fiyatlar ile yaptırabilirsiniz. Fuarda ne kadar iyi bir görünüm elde ederseniz insanların dikkatini o kadar fazla çekersiniz fuar stand sayesinde satış rakamları elde edebilir, iyi bir reklam yapabilir, tanınabilirsiniz.

19 Mart 2017 Pazar

Esenyurt Kombi Servisi Uyarıyor Gaz Kaçaklarına Dikkat!

Esenyurt kombi servisi olarak her zaman sizlerin güvenliğinin de önemsiyoruz. Kombiler doğalgaz ile çalışmasından dolayı büyük ölçüde tehlike arz etmektedirler. Olası bir gaz kaçağında oluşacak küçük bir kıvılcım bile yangına veya patlamaya sebep olabilmektedir, bu şekilde ölen ve yaralanan bir hayli insan var sizde bunlardan birisi olmamak için kendinizi güvene almalısınız. Düzenli olarak kombi ve doğalgaz kontrolü yaptırarak olası tehlikelerin önüne geçebilir, hayatınızı daha risksiz bir biçimde yaşayabilirsiniz sizde hemen esenyurt kombi servisi arayarak kontrol yaptırın.