2 Temmuz 2016 Cumartesi

Kapalı Alanlarda Forklift Kullanımı

Forklift araçları kapalı alanlarda kullanılırken   daha dikkatli olunmalıdır.Çünkü kapalı alanlarda  daha az görüş alanı ve daha dar sürüş alanları olan  mekanlardır.Özellikle  depolarda  Forklift araçları  belirlenen  hız sınırı olan 5 km’yi geçmemelidirler.

Forklift Araçlarında Görüş Alanı

Forklift  makinaları bir depo veya limanda kullanılırken  çalışılacak yerde görüş alanını kısıtlamamak için  mekanın aydınlatma  lambaları gerekli ışığı verecek kadar açık  olmalıdır. Eğer  çalışılacak yerin ışığı  görüş alanını kısıtlıyor ise  Forklift araçlarının lambalarından ve flaşörler den yararlanılmalıdır.

Forklift Operatörlerinin Dikkat Etmesi Gerekenler

Operatörler Forklift araçlarını kullanırken  emniyetleri için asla vücutlarını makinanın dışına çıkartılmamalıdır. .Bu istif makinalarında  önde bulunan çatalların üzerine  kimse bindirilmemelidir çünkü operatör bu kişi ile ilgilenirken dikkatini kaybedip bir yere çarpabilir veya kişinin çatallardan kayması ile   ölümle sonuçlanabilecek kazalar yaşanabilir.Sizlerde bu gibi olaylarda kaza riskini en aza indirebilecek  Asimato forklift makinalarından satın alabilirsiniz.

30 Haziran 2016 Perşembe

Stand Tasarım

Stand tasarım çalışmalarımızda her zaman firmaların kendi kimliklerine özgün mekanlar oluşturur ve her firmaya ayrı özel çözümler sunarız.Böylece firmalar daha iyi kendilerini tanıtabilirler ve belirledikleri ziyaretçi kitlesine daha çabuk ulaşabilirler.Sizlerde stand tasarım uygulamalarına Polinorm’u tercih ederek rakiplerinizden bir adım öne geçiniz.

Yüksek Güvenilirlikte Transpalet Araçları

Transpalet makinaları ile işin hızlıca halledilebilmesi için yükün emniyetli bir şekilde istiflenebilmesi gerekir.Yük transpalet ile alınırken yükün kapasitesi ölçülmeli ve araçlardaki yük merkezine tam olarak oturtulmalıdır.Böylece iş yapılırken her hangi bir aksama olmayacak ve hızlıca halledilecektir.Sizlerde Asimato dan yüksek taşıma kapasiteli ve yüksek emniyet özelliklerine sahip transpalet araçlarından satın alabilirsiniz.

Forklift Araçlarında Kaldırma Mekanizması

Forklift araçlarının önünde bulunan iki demir çubuk kaldırma mekanizmasına bağlıdır böylece operatör bu mekanizmaya bağlı kolu hareket ettirince çubuklar aşağı ve yukarı götürülebilir.Aracın önüne bulunan çatalların rahat hareket ettirilebilmesi palette bulunan malzemenin daha kolay istiflenebilmesini ve forklift  ile işin daha çabuk halledilmesini sağlar.