8 Ocak 2016 Cuma

Tekerliklerine Göre Forklift

Forklift    makinası  bir çok özelliğine göre  sınıflandırılabilir.Bu sınıflandırmalardan birisi ise tekerleklerine göredir.Katı tekerlikli  ve  hava dolu pnömatik  tekerlikli  olmak üzere ikiye ayrılır.Katı tekerlikli olanları kapalı alanlarda  temiz ve kuru zeminlerde kullanılmalıdır, hava dolu pnömatik tekerlikli Forklift ise  her türlü zeminde kullanılmaya uygundur.

7 Ocak 2016 Perşembe

Forklift Kaldırma Kapasitesi

Forklift makinesinin sınıfı yük merkezi kapasitesi ve  taşıyıcı gövde ağırlığı  gibi bilgilerine erişmek için data  plakaları vardır.Bu plakalarda araçla ilgili  önemli bilgiler bulunur.Bu iş makinesinin  kullanım alanlarına göre farklı  özellikleri bulunduğu için  satın alınacak   Forklift  aracının nerede kullanılacağı ve  ne kadar yük  taşıyacağını bilmek gerekir.Çünkü belirlenen  yük ağırlığı  aracın kapasitesinden fazla geldiğinde   makinenin  arızalanması söz konusudur.Sizlerde  gerekli bilgilendirmeler dahilinde  Asimato dan  Forklift  aracını satın alabilirsiniz.

6 Ocak 2016 Çarşamba

İş Güvenliği Uzmanı

İş güvenliği uzmanı çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı tarafından   iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinde görevlendirilen kişilerdir.İş yerindeki  gerekli risk analizlerini  ve testlerini yapar  çıkan sonuçlar  doğrultusunda işvereni bilgilendirerek  gerekli düzeltmeleri yapar.İş güvenliği uzmanı  osgb  dahilinde iş yeri hekimi ve bir diğer sağlık personeli ile bir uyum ve düzen içerisinde çalışır.

Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

Osgb  firmalara iş sağlığı ve iş güvenliği hizmeti veren genel birimdir.Belirlenen kriterlere göre  iş verenlerin  iş yerlerinde ortak sağlık ve güvenlik birimi  bulundurması  gerekir.Böylece  iş yerlerinde içi sağlığı ve işçi güvenliğini tehdit eden  durumlar Osgb ile  düzeltilir  ve bu düzenlemeler   kayıt altında tutularak gerekli kurumlara iletilir.Sizlerde   çalışanlarınızın daha güvenli bir ortamda çalışmasını istiyorsanız  Bilge iş güvenliği Osgb hizmetlerinden  faydalanabilirsiniz.

Sublimasyon Baskı

Transfer baskı  kanserojen madde içermeyen mürekkepler sayesinde sağlığa zararsızdır.Baskı kalitesinin yüksek olması  tercih edilmesinin  en büyük sebeplerindendir.Baskıyı yapabilmek için  sisteme uygun püskürtmeli yazıcı gerekmektedir.Böylece bilgisayar üzerinden hazırlanan görsel yazıcıya gönderilir ve görselin kağıda aktarılması beklenilir.Transfer baskı yapılacak ürünlerin sublimasyona uygun olması gerekmektedir.

Transfer Baskı Makinası

Transfer baskı makinası  her türlü bay ve bayan giyiminde kullanılabildiği için  kullanım alanı çoktur.Teknolojinin ilerlemesiyle  kalite ve hızı da artan makinanın   modaya uyumlu hale  gelmesi   kendisini tekstil sektöründe  vazgeçilmez yapmıştır.Eski baskı çeşitlerine  göre  Transfer baskı makinası israf ve kirliliği de azaltmıştır.

Kaliteli Rezistans Teli

Rezistans teli elektrik akımına karşı direnç göstermektedir.Başta ısı teknolojisi olmak üzere   sanayi ve bir çok alanda kullanılır.Kullanım alanın geniş olması  üreticilerin daha çok çoğalmasını sağlamış  fakat    buda  piyasaya kalitesiz ve zararlı Rezistans  teli girmesini sağlamıştır  ve müşterilerin güvensizlik duygusu artmıştır.Firmamız ise tel   üretiminde ve satımında  uzman çalışanlarımız sayesinde  bu güveni müşterilerine  vermektedir.Kaliteli ve dayanıklı Rezistans  telimiz  uzmanlarımız tarafından onaylanmıştır

Silikon Kablo Üretimi

Engin rezistans piyasaya sunduğu  Silikon kablo ile sektöründe fark yaratmıştır  çünkü  kaliteli bir ürünü  daha ucuz fiyatlara satarak   müşterilerin  memnuniyetini kazanmıştır ve müşterilerinin de düşüncelerini önemsemiştir..Böylece hem iyi bir üretici  hemde iyi bir satıcı olmayı başarmıştır.Engin rezistans  ısıya  ve iklim şartlarına daha dayanıklı Silikon kablo üretmektedir.

Fuar Stand Tasarım Hizmetimiz

Fuar stand tasarım  hizmetimiz ile  firmanızı fuarlarda en şık gösterebilecek  ve dikkati üzerine çekebilecek  tasarımları oluşturuyoruz.Böylece  hem sektördeki diğer  firmalarla rekabetinizi arttırıyor  hemde  kazancınızın  artmasını sağlayarak  hem size kazandırıyor hem de kendimiz kazanıyoruz.Sizlerde  sektörünüzdeki firmaların rekabetine bir sıfır önde başlamak istiyorsanız Fuar stand tasarım çalışmalarında  Polinorm’u tercih ediniz.

Polinorm Stand Tasarım

Polinorm Stand tasarım çalışmalarında   firmanızı en iyi şekilde tanıtabilecek  ve müşteri kitlenize direk etkide bulunabilecek  tasarımlar oluşturmaktadır.Böylece  uzman kadromuzun   doğru çalışmaları  ile kendi alanımızda ne kadar iyi olduğumuzu ispatlıyoruz. Polinorm Stand tasarım çalışmaları ile firmanızın   daha fazla ilgi çekmesini  sağlıyarak müşteri kitlesi ve sürekliliğini  arttırmaktadır.

5 Ocak 2016 Salı

Transpalet Kullanımı

Transpalet  genellikle paletli taşıma için kullanılan bir iş makinesidir.Günümüzde depolardaki her türlü istifleme ve taşıma işleminde kullanılmaktadır.Kullanımı ise önündeki iki çatalın paletlerin altına geçirilip, hidrolik güç sistemiyle kaldırılıp, istenilen yere götürülmesiyle olur.Sizlerde  Transpalet alımında  daha  güvenli bir alıveriş için Asimato’yu tercih ediniz.

Asimato Forklift

Forklift dünya çapında taşımacılık alanında  önemli bir yere sahiptir. Genellikle depo düzenlemelerinde ve inşaat,şantiye alanlarında kullanılırlar. Asimato  iş makinelerini   daha ucuz fiyatlara  satarak    müşterilerinin  memnuyeti için elinden geleni yapmaktadır.Sizlerde daha  güvenli  bir satış deneyimi için Forklift alımında Asimato’yu tercih ediniz.