11 Temmuz 2015 Cumartesi

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

İş sağlığı ve güvenliği yalnızca yapılan çalışmalara değil çalışanlarında elindedir her birey çalıştığı ortamda tehlikeye uğratabilecek olumsuz tehlikeleri ortadan kaldırmalıdır . iş sağlığı ve güvenliği açısından firmalar bu konudaki her türlü çalışmadan kaçınmamalı ve özen göstermelidir .

10 Temmuz 2015 Cuma

Osgb

Yeterli personele sahip kuruluşlar tarafından iş sağlığı ve güvenliği sağlayan  bir ortak sağlık güvenlik birimidir . osgb çalışma bakanlığı tarafından yönlendirilir . teknik kontrol iş yeri güvenliği gibi işlerde  önlemler alır .

Bilge İş Güvenliği, İş Sağlığı ve güvenliği

Ülkemizde iş güvenliği konusunda çıkan kayıpları önlemek için bazı tedbirler alınmaktadır .Eğer tehlike kaynaklarını ortaya çıkarıp bunu en aza indirebilirsek olabilecek kazaları azaltabiliriz. iş sağlığı ve güvenliği birkaç amacından bahsedebiliriz. Çalışanların korunması işletmenin korunması ve üretimin korunmasıdır. 

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Osgb hizmetleri, ortak sağlık ve güvenlik birimi hizmetleri anlamına gelmektedir.  iş sağlığı ve güvenliği konusunda oldukça büyük hizmetlere sahiptir.  İşlerinizdeki güvenliği sağlamak istiyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Transpalet

Transpalet, Kontrol mekanizması hidrolik ve elektrik sistemi olabilmektedir. Depo içinde hafif palet hareketlerini sağlamakta özellikle fazla yer kaplamadığı için ve esnek harekete sahip olduğu için depolarda mağaza raflarında ürün sevkiyatında ya da ağırlığın bir yerden başka bir yere taşınması için kullanılır . 

Forklift

forktif yalnızca yük taşımak için dizayn edilmiştir. Gereksiz kullanmayın yük korkuluğu olmadan kullanmanız durumunda yükleriniz zarar görebilir ve aynı zamanda yüksek hızlı ani manevralardan kaçının . 

Katalog Fiyatı

Katalog baskısı tecrübe, kaliteli baskı makinesi ve iyi grafik tasarım istemektedir ve basım tesisinin tecrübesi sayladığı uygun katalog fiyatı ile firmanız daha çok saygınlık kazanacaktır.

Matbaacılar Sitesi

   Firmaların reklam yapmak, ürünlerini pazarlamak, maliyetlerini artırmak için kullandıkları kataloglar, broşürler, kartvizitler, karton çantalar matbaacılar sitesi ayrıcalığı ile en uygun, en kaliteli ve isteğe en uygun yapılan yerlerdir.

Kartvizit Fiyatları

Günümüzde ister günlük hayatta olsun ister iş dünyasında olsun kartvizitler insanlar için önemlidir ve kartvizit fiyatları da basılan kartvizit çeşitlerine kullanılan her malzemelere göre fiyat değişikliği göstermektedir.

Karton Çanta Fiyatı

En etkili reklam aracı olan karton çantalar alışveriş yapılan mağazalardan alınan malın içine koyulduğu üzerinde firmanın amblemi ve iletişim bilgileri olan gereçtir. Karton çanta fiyatı ile uygun fiyatlara sizlerleyiz.

Karton Çanta Fiyatı

En etkili reklam aracı olan karton çantalar alışveriş yapılan mağazalardan alınan malın içine koyulduğu üzerinde firmanın amblemi ve iletişim bilgileri olan gereçtir. Karton çanta fiyatı ile uygun fiyatlara sizlerleyiz.

CMY AJANS- Ucuz Katalog

Kataloglar firmaların ürünlerini pazarlamak, maliyetlerini arttırmak iş dünyasındaki yerlerini daha çok artırmak için kullandıkları basılı yayın tarzında olan reklam şeklidir. Ucuz Katalog fiyatları da kaç adet sayfa içerdiğine göre fiyatları değişkenlik gösterir.

Avcılar Airfel Servisi » 0212 591 10 52

Avcılar airfel servisi olarak sektörde edinmiş olduğumuz tecrübe ile fark yaratmaya devam ediyoruz. Tüm beyaz eşya, elektronik eşya ve diğer ürünlerde bakım ve onarım yapıldıktan sonraki ilk yıl garantimizi veriyoruz. Parça değişimlerde orjinal parça kullanılarak ürünün uzun ömürlü çalışmasını sağlıyoruz.

Küçükçekmece Airfel Servisi » 0212 591 10 52

Küçükçekmece Airfel servisi olarak sektörde edinmiş olduğumuz tecrübe ile fark yaratmaya devam ediyoruz. Tüm beyaz eşya, elektronik eşya ve diğer ürünlerde bakım ve onarım yapıldıktan sonraki ilk yıl garantimizi veriyoruz. Parça değişimlerde orjinal parça kullanılarak ürünün uzun ömürlü çalışmasını sağlıyoruz.

Küçükçekmece Daikin Servisi - 0212 591 10 52

Küçükçekmece Daikin Servisi olarak sektörde edinmiş olduğumuz tecrübe ile fark yaratmaya devam ediyoruz. Tüm beyaz eşya, elektronik eşya ve diğer ürünlerde bakım ve onarım yapıldıktan sonraki ilk yıl garantimizi veriyoruz. Parça değişimlerde orjinal parça kullanılarak ürünün uzun ömürlü çalışmasını sağlıyoruz.

Esenyurt Rubenis Servisi

Esenyurt Rubenis servisi olarak sektörde edinmiş olduğumuz tecrübe ile fark yaratmaya devam ediyoruz. Tüm beyaz eşya, elektronik eşya ve diğer ürünlerde bakım ve onarım yapıldıktan sonraki ilk yıl garantimizi veriyoruz. Parça değişimlerde orjinal parça kullanılarak ürünün uzun ömürlü çalışmasını sağlıyoruz.

Büyükçekmece Eca Servisi - 0212 591 10 52

Büyükçekmece Eca servisi olarak sektörde edinmiş olduğumuz tecrübe ile fark yaratmaya devam ediyoruz. Tüm beyaz eşya, elektronik eşya ve diğer ürünlerde bakım ve onarım yapıldıktan sonraki ilk yıl garantimizi veriyoruz. Parça değişimlerde orjinal parça kullanılarak ürünün uzun ömürlü çalışmasını sağlıyoruz.

Beylikdüzü Bosch Servisi - 0212 591 10 52

Beylikdüzü bosch servisi olarak sektörde edinmiş olduğumuz tecrübe ile fark yaratmaya devam ediyoruz. Tüm beyaz eşya, elektronik eşya ve diğer ürünlerde bakım ve onarım yapıldıktan sonraki ilk yıl garantimizi veriyoruz. Parça değişimlerde orjinal parça kullanılarak ürünün uzun ömürlü çalışmasını sağlıyoruz.

Avcılar Bosch Servisi - 0212 591 10 52

Avcılar bosch servisi olarak sektörde edinmiş olduğumuz tecrübe ile fark yaratmaya devam ediyoruz. Tüm beyaz eşya, elektronik eşya ve diğer ürünlerde bakım ve onarım yapıldıktan sonraki ilk yıl garantimizi veriyoruz. Parça değişimlerde orjinal parça kullanılarak ürünün uzun ömürlü çalışmasını sağlıyoruz.

9 Temmuz 2015 Perşembe

Protez Diş

Protez diş ile sağlıklı ve güzel gülümsemelere ile hayatı gülümseyerek yaşayacaksınız.

Porselen Diş

Porselen diş ile sağlıklı ve güzel gülümsemelere ile hayatı gülümseyerek yaşayacaksınız.

Laminate Diş

Laminate diş  ile sağlıklı ve güzel gülümsemelere ile hayatı gülümseyerek yaşayacaksınız.

İmplant Diş

İmplant Diş ile sağlıklı ve güzel gülümsemelere ile hayatı gülümseyerek yaşayacaksınız.

Estetik Diş Hekimliği

Estetik Diş Hekimliği ile sağlıklı ve güzel gülümsemelere ile hayatı gülümseyerek yaşayacaksınız.

Tural Makina Transfer Baskı

Büyük Kolaylık Transfer baskı kağıdıyla baskı yapmak çok kolaylık sağlar.Bunu bizimle deneyip görebilirsiniz.
İmalat Süreci Transfer baskı kağıdıyla, baskı yapmak tekstil endüstrisi için daha basit olmasınarağmen yaratıcı ve teknik hazırlık transfer kağıt manifaturacıları için karışık geniş çaplı ve pahalıdır.
Dizaynı gerçekleştirdikten ve baskı formunu hazırladıktan sonra bir çok değişiktekniği kullanarak istenen dizayn bir kağıt ağına basılır.

Yanmaz Kablo

Günümüzde hayata veya iş kazasına neden olan yangınlardan korunmak için yangının söndürülmesini bir nevi kolaylaştırılmak üzere tasarlanan yanmaz kablo yangına dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve yanmaz kablolar yapıları gereği yapıda ortaya çıkacak bir yangın sırasında alevi geciktirebilirler. Yanmaz kablolar genellikle hastaneler, okullar, alışveriş merkezleri, sinema ve tiyatro salonları, metro ve karayolu tünelleri, hava alanı terminal binaları, oteller, yüksek binalar, toplu konutlarda kullanılır.

Özgür Tel - Örgülü Tel

Bahçenizi yeniden dekore etmek, kullanıma açmak için öncelikle sınırları belirlemek gerekmektedir ve bu koduna tel örgü bize yardımcı olacak çünkü tel örgü kullanışlılıkla beraber şıklık da kazanmıştır.

Özgür Tel - Jiletli tel

Yaşanılan alanların kişisel mülk ve geniş arazilerin güvenliğini tam anlamı ile sağlayabilmek zordur ve araziye giriş-çıkışların önlene bilmesinde jiletli teller büyük olanak sağlar bu nedenle jiletli tellerin de desteği ile de güvenli bir ortam sağlanmış olur. 

Özgür Tel - Dikenli tel

Dikenli tel, ilk olarak ABD’de de üretilmiş olup sıcak daldırma galvaniz telden yapılan tellerin birbirleriyle sarılmasıyla oluşur. Maliyet değerini az olması ve dikenli tellerin her yerde kolayca kullanımından dolayı günümüzde hem üretimini hem de çeşitliliğini hızla arttırmaktadır.

Özgür Tel - Panel Çit

Güvenlik açısından kullanılan panel çitler, doğa olaylarına karşı dayanıklı olarak üretilmiştir ve dekoratif açıdan da mekânlarda da kullanılan panel çit, bir tel örgü modelindedir. 

7 Temmuz 2015 Salı

Bağcılar Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Bağcılar philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Yenibosna Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Yenibosna philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Beylikdüzü Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Beylikdüzü philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Avcılar Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Avcılar philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Başakşehir Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Başakşehir philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Büyükçekmece Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Büyükçekmece philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Büyükçekmece Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Büyükçekmece philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Küçükçekmece Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Küçükçekmece philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Ortaköy Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Ortaköy philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Bebek Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Bebek philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Levent Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Levent philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Ulus Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Ulus philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Mecidiyeköy Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Mecidiyeköy philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

Bakırköy Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Arsel elektronik ve beyaz eşya tamir merkezi güvenilir, hızlı, kaliteli ve ürettiği çözümlerde garanti vermesi ile alanında uzmanlaşmış teknik ekibi eşliğinde sizlere hizmet vermektedir. Bakırköy philips servisi olarak ayrıcalıklardan yararlanmanız için sizleridende bizlere takılmasını istiyoruz.

İş yeri hekimi

İş yeri hekimi en az on kişi çalıştıran işyerlerinde zorunlu olmaktadır. İşyerindeki sorunları ve olabilecek problemleri önceden önlemek işçileri dikkatli olmaları ve bazı konularda bilgilendirmek için vardır . bir iş yeri hekimi bazen acil durumlarda olabilecek tehlileri de durdurabilir.

Bilge iş güvenliği uzmanı

Öncelikle İş sağlığı ve güvenliliği konusunda bir çok uzman gelmiştir. bu uzmanlar bütün işyerlerini ve kuruluşları ele almışlardır  . böylece daha fazla koruma ve önlem gerçekleştirilmiştir . iş güvenliği uzmanı bir eğitimden geçmektedirler ve sınavdan geçmeleri gerekmektedir. 

iş sağlığı ve güvenliği

Aniden olabilecek iş kazalarına karşı önlem almak ve bu konuda çalışmalar yapmak oluşabilecek olan kayıpları ve güvensizlikleri ortadan kaldırarak daha rahat konforlu bir iş sunar. Bu sayede iş sağlığı ve güvenliği korunmuş olur . 

Osgb

Osgb ortak sağlık güvenlik birimi anlamına gelir. osgb iş yerinde iş sağlığı ve iş güvenliğini korumak üzere yapılır. osgb için işyerinin gerekli donanım ve personele sahip olması gerekir. Bakanlıkça yönlendirilen bir birimdir.  İş sağlığı ve güvenliği çısından oldukça önemi vardır .

6 Temmuz 2015 Pazartesi

Teknik Kontrol

iş sağlığı ve güvenliği konusunda önemli unsurlardan biride Teknik kontrol 'dur. Güvenliğin alınmasıyla makinalarda doğabilecek aksaklıklar önceden tespit edilerek gerekli önlemler alına bilir .Teknik kontrollerin zamanında yapılması şarttır aksatılmamalıdır. Bu konuda şirketlerin dikkatli olması gerekir 

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

İş sağlığı ve güvenliği en önemli konular arasında yer almaktadır .iş kazaları daha çok işçilerin eğitimsiz olmalarından ve dikkatli çalışmamalarından kaynaklanmaktadır.  İşverenlerin iş sağlığı ve güvenlik önlemlerini almaları gerekmektedir. 

Bilge İş Güvenliği, Teknik Kontrol ve Ölçümler

İş yerlerinde iş güvenliği sağlamak amacı ile makine ve aletlerin yılda bir kez yapılan kontrolleridir. Teknik kontrol ve ölçümler iş sağlığı ve güvenliği açısından oldukça faydalıdır. Kazaların önceden önlem alınmasını ve kayıpların en aza indirilmesini sağlar. 

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Osgb hizmetleri gerek iş sağlığı gerekse iş güvenliği konusunda oldukça kapsamlı çalışmalar yaparak yararlılığını sürdürmektedir . her iş yerinde iş sağlığını ve güvenliğini korumak adına ihtiyaç vardır. İş yerinde her an her durumla karşılaşılabilir. 

Özgür Tel - Jiletli tel

Yüzlerce kullanım alanı genişliği ve milyonlarca uygulamalarda uygulamalarda tercih edilen jiletli tel şimdi özgürtel ayrıcalıkları ile sizlerle. Sizde panel çit ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz üstelik şimdi %10 a varan indirimlerde sizlerle...

Özgür Tel - Dikenli tel

Yüzlerce kullanım alanı genişliği ve milyonlarca uygulamalarda uygulamalarda tercih edilen dikenli tel şimdi özgürtel ayrıcalıkları ile sizlerle. Sizde panel çit ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz üstelik şimdi %10 a varan indirimlerde sizlerle...

Özgür Tel - Panel Çit

Yüzlerce kullanım alanı genişliği ve milyonlarca uygulamalarda uygulamalarda tercih edilen panel çit şimdi özgürtel ayrıcalıkları ile sizlerle. Sizde panel çit ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz üstelik şimdi %10 a varan indirimlerde sizlerle...

LED EKRAN

Led ekran sektöründe faaliyetlerini sürdüren ledsat araştırmacı ve yenilikçi anlayışı ile sizlere hizmet sunmaktadır. Uzun yıllardan bu güne farklı sektörlerde elektrik ile mekaniği birleştiren çalışmalarımız ile Kontrol sistemleri konusunda uzmanlaşan kadromuz ile bir çok konuda ilkleri gerçekleştirdik.

Dikenli Tel

Dikenli tel çevre güvenliği amaçlı örgü tel üzerine 2 sıra yada 3 sıra çekilmesi ile oluşan uygulamadır. Özgürtel dikenli tel ayrıcalıklarında yararlanmak için bizlerle irtibata geçebilirsiniz...

LED TABELA

Led tabela ile şirketinizin profilini belirleyebilir, doğal yollar ile etrafa ışık saçabilirsiniz. Kurumunuza özel Led tabela seçenekleri ile ledsat daima sizlerle...

Yanmaz Kablo

Günümüzde hayata veya iş kazasına neden olan yangınlardan korunmak için yangının söndürülmesini bir nevi kolaylaştırılmak üzere tasarlanan yanmaz kablo yangına dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve yanmaz kablolar yapıları gereği yapıda ortaya çıkacak bir yangın sırasında alevi geciktirebilirler

Engin Rezistans - Isıtıcı Kablo - Yanmaz Kablo

 Elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştüren tellere Rezistans, denir. Rezistans yüksek sıcaklıklara karşı içerisindeki nikel, krom ve alüminyum ile dayanıklılık gösterir. Rezistans telinin birçok kullanım alanları vardır ve bu tel elektrik akımına karşı dayanıklılık gösterir.

Engin Rezistans Silikon Kablo

Silikon, kapsamlı kullanım alanı olan bir buluştur ve sentetik bir kauçuk olup, silisyum elementlerinden bir seri kompleks reaksiyonlar sonucu elde edilir. Silikon kablo hem düşük sıcaklığa hem de yüksek sıcaklığa dayanıklılığı yanı sıra düşük duman yoğunluğu ve alev geciktirici özelliğe de sahiptir ve insan sağlığına verilen değerden dolayı kablolar RoSH talimatlarına uygun üretilmektedir. Sıcaklık değişimlerinde problem yaratmayan izolasyon malzemesi olan silikon, silikon kabloya esneklik sağlamaktadır ve iyi bir yalıtıma sahip oldukları için akım taşıma oranı yüksektir. Silikon kablolar Makine Sanayi, Elektronik Sanayi, İnşaat Sanayi, Ev Aletleri, Elektrik Sanayi, Otomotiv Sanayi gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.

Transpalet

Transpalet depolarda kullanılan önemli istif araçlarından birisidir. Fabrikalarda süpermarketlerde çok fazla kolaylık sağlaması açısından fazlasıyla tercih edilen bir makinadır.

Forklift

Forklift güvenli olmayan alanlarda kullanmayınız kullanma kurallarını güvenlik önlemlerini mutlaka alın , tüm uyarıları dikkate alın ve koltuğa oturmadan kullanmayın . kollarınız bacaklarınız gibi bedeninizi kabinin dışına çıkartmayın.