5 Nisan 2017 Çarşamba

Forklift Atık Toplama Aracı ile Atıklardan Kurtulun

Forklift atık toplama aracı hem kolay takılıp çıkarılabilir hemde kolayca temizlenebilir. İş yerinde bulunan atıklar ve çöpler için araç almaktansa bu araç sayesinde kolayca atık ve çöp toplanılabilir. Bu aracı özel boyutlarda siparişte edebilirsiniz, taşıma kapasitesi ortalama 1000 kilogram kadardır. Bu kapasite kullanılan aracın gücüne göre değişiklik gösterir eğer çok fazla yük taşıyacak iseniz Asimato'nun üst düzey ve güçlü forklift araçlarına bakabilirsiniz.

Forklift Ataşmanları

Forklift ataşmanları sayesinde forklift birden çok biçimde kullanılabilmektedir. Bunlar vinç, kaldıraç gibi farklı araçların işlevlerini yapmak için kullanılır ancak o araçlar ile aynı etkiyi sağlayamaz tek farkı çalışma mekanizmasıdır. Bu ataşmanlar hidrolik ve mekanik olmak üzere ikiye ayrılırlar mekanik olan ataşmanlar forkliftin çatalına takılarak kullanılır ve hidrolik güce ihtiyaç duymazlar, hidrolik olanlarda ise hem takılır hemde hidrolik güç için gereken bağlantılar forklift üzerine bağlanır.

Kentsel Dönüşüm Gaziosmanpaşa

Kentsel dönüşüm gaziosmanpaşa ilçesinde sürmektedir. Bu kapsamda bulunan her ev ve iş yeri bundan etkilenecektir. Mülk sahiplerinin hepsi yapıyı denetlettirmek ve yıkılıp yıkılmaması konusundaki kararı alacaktır. Eğer yapı belli bir yaşın üzerinde ve dayanıksız ise yıkılacak, değilse de mülk sahibinin isteğine göre yapılacaktır. Sizde yapınızı denetlettirmek veya yeni bir yapı inşa ettirmek için hemen bizimle iletişime geçin böylece sizlere yardımcı olabilir, kentsel dönüşüm gaziosmanpaşa ilçesinde bulunabiliriz.

Kombi Yanma Odası

Küçükçekmece kombi servisi ile kombide oluşan arızalar giderilir ve bozulan parçaları tamamı orjinal yedek parçaları ile değiştirilir. Ancak bu parçalardan bazıları için durum biraz farklıdır çünkü bu parçalar kombinin ana bütünlüğünü oluşturur ve bozulması durumunda etkilediği diğer parçalarda bundan hasar görmüş olabilir. Bunlardan biride yanma odasıdır, bu odaya gelen su ısıtılarak kalorifer ve sıcak su olarak iki ayrı bölüme gönderilir. Eğer bu parçanız bozulmuş ise sizde hemen küçükçekmece kombi servisi arayarak teslim alabilirsiniz.

Profine Kedi Maması

Profine kedi maması ile kedinizin sağlıklı bir besin almasını sağlayın. İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde kedinizin sağlığını korur ve ona enerji dolu bir gün sağlar. Gün boyu enerjik ve tok olması için ona en iyisini almalısınız, içerisinde kesinlikle domuz yağı veya katkı maddesi bulunmaz. Her türlü zararlı kimyasal ve maddeden uzak tamamen doğal ve sağlıklı besinler kullanılır. Kediniz için en iyisini tercih edin ve profine kedi maması alın.

Transfer Baskı ile Tişört Baskısı

Transfer baskı sayesinde birçok materyalin üzerine yazı, logo, resim gibi şeyler baskılanıyor. Sevdiklerinize verebileceğiniz güzel hediyelerden birisi olan tişörtlere baskı yaptırabilir ve güzel hediyeler ortaya koyabilirsiniz. Baskıya koyulacak şeyi ilk olarak grafik tasarım ile tasarlayarak görebilir ve ardından baskı yaptırabilirsiniz. Her türlü renkte ayarlayabilir, dilediğiniz boyutta basım yaptırabilirsiniz, sizde sevdikleriniz için güzel bir hediyeyi transfer baskı ile yaptırmak istemez misiniz?

İstanbul Kiralık Çadır

İstanbul'da kiralık çadır arıyorsanız sizinde adresiniz burasıdır. Yeni ve sağlam çadırlarımız bulunmaktadır, istediğiniz boyutu belirterek size uygun çadırları sunarız. Yaz aylarında ince ve hafif çadırlarımızı kiralıyoruz ancak dilerseniz kışlık kalın ve ağır çadırları da kiralayabilirsiniz orası size kalmış. Kamp çadırları, yemek çadırları, indirim çadırları gibi birbirinden farklı amaçlarda kullanabileceğiniz tipleri İstanbul kiralık çadır arayarak bulabilirsiniz.

Fişek Rezistans

Rezistans malzemeleri yüksek ısıya dayanabilen maddelerdir, bu malzemeler farklı maddeler ile üretilebilir. Eğer paslanmaz, yüksek ısıya dayanıklı ve uzun ömürlü malzemeler arıyorsanız bunun adı fişek rezistanstır. Bu malzemelerin yapısında demir ve nikel kullanılmaktadır bu sayede istediğiniz özellikleri karşılar. Genel kullanım alanları ise fırınlar, fabrikalar gibi yüksek sıcaklığın bulunduğu yerlerdir. Fişek rezistans almak için mağazalarımıza gelebilirsiniz.

Kompresör Periyodik Kontrolü

Periyodik kontrol önemli bir şeydir ve bu kapsama alınabilecek araçlardan birisi de kompresör'dür. Çünkü kompresör içerisinde yüksek hava basıncı bulunduran ve bunu dar bir alandan dışarıya çıkaran bir alettir. Eskidiği zaman daha tehlikeli bir hal alan bu araçların kontrolleri düzenli bir biçimde yılda en az 2 defa olarak yapılmak zorundadır. Ani bir hasar durumunda düşük bir ihtimalde olsa patlama etkisi yaratabilmektedir bu yüzden periyodik kontrol yapılmalıdır.

Motosiklet Fiyatları

Motosiklet fiyatları birçok etmene göre değişiklik gösterebilir bunlar; motorun sahip olduğu güç, konfor, fonksiyonlar, teknoloji gibi özellikleridir. Ancak bu sadece bunlarla sınırlı olmamaktadır bunların haricinde motorun tipide önemlidir, örneğin sport motorlar yol içindir ve lastikleri gibi iskeleti de farklıdır. İstediğiniz motor tipine göre fiyat araştırıyor iseniz heromotor.com.tr üzerinden fiyatlara bir göz atmalısınız, en uygun motosiklet fiyatları ile kaliteyi hissedeceğinize eminiz.

En İyi Fuar Stand Firması

Fuar stand firması olarak hedefimiz en iyi olmaktır. Sizlerle beraber her geçen gün daha da büyüyor ve ailemizi genişletiyoruz. Yaptığımız çalışmalar bizi gittikçe tecrübeli bir hale getiriyor, her yeni çalışmamız yeni bir artı getiriyor ve bu geleceğimizi şekillendiriyor. Sizde geleceğinizi en iyi şekilde sağlama almak için kendinizi tanıtmalısınız. Bu tip tanıtım yerlerinin başında gelen yerler ise fuarlardır, fuardaki yerinizi iyi bir fuar stand firması ile dizayn edin.

Forklift Mekanik Varil Kapma Kıskacı

Forklift varil kapma kıskacı ile plastik ve metal varilleri kolayca taşıyabilirsiniz. Ucundaki kıskaç ile varili tutar ve yukarı kaldırabilirsiniz ayrıca bu ataşman mekanik olarak çalışmaktadır yani forklift çatalına takmanız durumunda çalışacak ve kolayca kullanılabilecektir. Bu ürünün ağırlığı 56 kilogramdır, taşıma kapasitesi ise 300 kilogram, ürünün çatal aralığı ise 340 milimetredir. Sizde bu ve bunun gibi diğer forklift ataşmanlarına sahip olmak istiyorsanız Asimato'ya bekleriz.

4 Nisan 2017 Salı

Kombi Eşanjör Tamiri

Beylikdüzü kombi servisi ile eşanjör tamiri yaptırabilirsiniz. Kombinin en temel parçalarından birisi olan bu parçanın görevi pompa ile gelen suyu içinden geçerken ısıtmaktır. Yüksek derecede ısı yaydığından ötürü hızlıca suyu ısıtabilir ve bu su 2 ayrı bölüme gider bunlardan birisi kalorifer diğeri ise sıcak su hattıdır. Ancak bu parçanın bozulması durumunda suyu ya ısıtamaz yada çok az ısıtabilir. Eğer kombi suyu ısıtmıyor ise beylikdüzü kombi servisi arayarak eşanjör kontrollerini yaptırabilirsiniz.

Transfer Baskı Nerede Yaptırılır?

Transfer baskı yaptırmak için birçok yer mevcuttur, bu yerler yapacağınız işin büyüklüğüne göre fiyatlandırma yapmaktadır. Eğer kaliteli ve renkli baskılar yapacak iseniz öncelikli olarak yapılacak baskının çizimi ve renklendirmesi yapılmalıdır, yapılan dosya firmaya teslim edilmeli ve baskı makinesi kullanılarak baskı yapılmalıdır. İstenilen adette baskı yapılarak paketlenir ve adrese teslimat yapılır, sizde transfer baskı için hemen bizi arayın.

Yük Platformları

Yük platformu yaygın olarak ağır sanayide kullanılan yükleri kaldırmak için kullanılır. Bu platformların farklı ağırlıkları kaldırmak için farklı şekillerde dizayn edilirler. En hafif ağırlıktan 4 tona kadar kaldırabilen yük platformları mevcuttur. Kullanacağınız yere, malzeme cinsine, maruz kalacağı korozyon kuvvetine göre en uygun olanı seçip satın alabilirsiniz. Yük platformu hakkında daha detaylı bilgi almak ve test etmek için sizi de merkezimize bekleriz.

Kombi Fanı Tamiri

Avcılar kombi servisi arayarak kombinizin bozulan parça ve arızalarını tespit ettirebilirsiniz. Eğer bir kombinin fanı bozulmuş işe bu kombinin içerisinde oluşan sıcak havayı dışarıya atmasına engel olur ve kombinin içerisindeki buhar basıncı gitgide artmaya başlar. Bu olay oldukça tehlikeli haller alabilmektedir ancak yeni nesil kombiler basıncın artmasını tespit ettiğin anda sistemi durduracaktır. Sizde arıza tespiti ve tamiri için avcılar kombi servisi arayabilirsiniz.

Güneşli Yemek Firmaları

Güneşli yemek firmaları arasında bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler. Yemeklerimiz tamamen hijyenik ortamlarda hazırlanmakta ve en taze biçimde meyve ve sebzeler kullanmaktayız. Firma olarak günlük, aylık veya yıllık yemek üyeliği alabilirsiniz, böylece firmanızın yemek ihtiyacını karşılamış olursunuz. Yemeğinizi günlük ve sıcak servis ile sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz, her gün farklı yemekler ile damak tadınızı renklendiriyoruz, güneşli yemek firmaları arasında tercihiniz olalım.

Konserve Kedi Maması Güvenilir mi?

Kedi maması alacaksanız konserve ile açık mama arasında seçim yapmalısınız. Bu konuda fiyat olarak değerlendirilirse açık mamalar daha uygun fiyatlara gelmektedir peki ya konserve neden pahalı? Bu sorunun cevabı ise konservelerin daha uzun süre bozulmadan durabilmesidir bu sayede uzun süre rafta durabilir ve kedinizin midesini doyurur. Sizde bu konu hakkında daha fazla bilgi almak ve kedinize en uygun kedi maması almak için sitemize bir göz atın.

Köpek Spreyi

Köpek spreyi ile köpeğinizin kokusunun eve sinmesini engelleyebilirsiniz. Bu spreyleri haftada 1 defa sıkmanız evinize sinen kötü kokuları yok ederek ferah bir ev ortamı sağlar. Köpek kokusu çoğu insanı rahatsız etmektedir ve bu ciddi bir sorun haline de gelmektedir eğer sizde evinizdeki kokuları yok edip farklı kokularda bulunan şişeleri kullanabilirsiniz. İstediğiniz kokuları farklı boyuttaki şişelerde satın alabilmek için sizde internet sitemize göz atıp köpek spreyi satın alabilirsiniz.

Köpek Bakım Ürünleri Alınmalı mıdır?

Köpek bakım ürünleri ile köpeğinizin tüylerine ve cildine uygun bakım yapabilirsiniz. Her cinsin kendine has özellikleri bulunduğundan alacağınız ürünlerin uygun olup olmadığına dikkat etmeniz gerekmektedir. Ve bu ürünlerin kalitesiz olanlarını tercih etmemelisiniz çünkü içerisinde bulunabilecek zararlı kimyasallardan dolayı bu bakım ürünleri köpeğinize ciddi zararlar verebilir. Sizde en kaliteli ve güvenilir köpek bakım ürünleri için mağazalarımıza gelebilirsiniz.

Gıda Fuar Standı

Fuar stand yaptıracak gıda firmalarının tasarımları oldukça alternatif fikre sahiptir. Örneğin tavuk satan bir firmanın standında tavuk teması veya bir kümesi teması kullanılabilir buda oldukça güzel görüntüler ortaya çıkarabilmektedir. Bundan başka olarak bir jelibon satışı yapan firmada büyük jelibon maketleri bulundurarak ortamı renkli ve eğlenceli bir hale getirebilir. Sizde en güzel fikir ve fuar stand tasarımları için bizi arayın, konuşalım.

Kiralık Çadır

Kiralık çadır arıyorsanız doğru adrestesiniz, en kaliteli çadırları sizler için kiralıyor ve uygun fiyatlar sunuyoruz. 8-10-15-20-25-30 metre gibi farklı boyutlarda bulunan yüzlece çeşit çadırdan istediğinizi seçerek kiralamanız mümkündür. Çadır seçimi genellikle kullanılacak arazinin iklimi ve coğrafi yapısına bağlı olarak seçilir, kış zamanında kışlık yaz zamanında ise yazlık çadırlarımız bulunmaktadır. Sizde kiralık çadır için hemen bizi arayın.

3 Nisan 2017 Pazartesi

Çift Palet Taşıma Ataşmanı ile Daha Fazla Yük

Forklift çift palet taşıma ataşmanı ile geniş ölçüde paletler veya standart paletleri ikili olarak takabilirsiniz. Bu sayede geniş çalışma alanına sahip olan yerlerde daha fazla işi bir arada yapabilir bu sayede hem yakıt tasarrufu hemde zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz. Ancak bu ataşmanı kullanmak için belirli bir düzeyin üzerinde yük kaldırılmaması gerekir, bu sınır forklift gücüne bağlı olarak değişmektedir.

Genleşme Tankı Tamiri

Bahçeşehir kombi servisi ile birlikte bozulan genleşme tankını tamir ettirebilirsiniz. Genleşme tankları sistemdeki ısının artması ile birlikte genleşmeye başlarlar, buda hacminin artmasını ve basıncın azalıp dengelenmesini sağlar. Eğer basınç ciddi oranda artmış ise bu sistem tarafından tespit edilerek çalışmasını durdurur ve hata mesajı verir. Özellikle soğuk kış günlerinde durdurulup başlatılan kombilerde oluşan bu sorunu çözmek için sizde bahçeşehir kombi servisi arayın.

Bloknot Fiyatları

Bloknot fiyatları araştırması yaparken bizi bulacağınıza eminiz. En kaliteli ve ucuz baskılar ile hem az ücret ödeyebilir ve yüksek kalitede matbaa ürünlerini alabilirsiniz. Grafik tasarım hizmeti sayesinde istediğiniz şekilde baskılar üretebilir ve bu ürünleri firmanız için yaptırabilirsiniz. Ayrıca kağıt üzerine yapabileceğiniz reklamları da ekletebilirsiniz. Kısacası görerek yapacak ve uygulanan bir örneği görerek devamını yaptırabileceksiniz, bloknot fiyatları için bizi arayın.

Florya Web Tasarım Arama Motoru Optimizasyonu

Florya web tasarım ile sitenizin arama motoru optimizasyonu yaptırabilirsiniz. Her site için önemi bulunan bu optimizasyon sayesinde google aramalarında yukarı çıkabilirsiniz. Belirleyeceğiniz kelimelerde yapılan çalışmalar 2 ayrı kısımda çalışılmaktadır. Bunlardan birisi iç bir diğeri ise dış optimizasyondur. İşlem başlamadan önce ilk olarak iç kısım yapılır, ardından dış kısım sürekli bir devamlılık ile yapılarak yukarı çıkmanıza yardımcı olur. Ancak bu işlemin sizi istediğiniz yere getirmesi belki 1 gün belki 1 hafta belki de 1 yılda olabilmektedir. Sizde hem seo takibi hemde çalışmaları için florya web tasarım arayın.

Ulus Philips Servisi

Ulus philips servisi ile bütün philips marka ürünlerin tamiri için bizleri arayabilirsiniz. Her türlü orjinal yedek parça ve garantili ürünlerdeki arızaları gideriyoruz, bakımlarını yapıyoruz. En acil durumlarda bile 7/24 açık olan hattımız sayesinde bizlere ulaşabilirsiniz, bizde hemen yola koyularak sizlere ulaşırız. Profesyonel teknisyenlerimiz sayesinde sorununuzu bırakın da biz çözelim, hemen arayarak ulus philips servisi ne ulaşabilirsiniz.

Transfer Baskı Makinası

Transfer baskı makinası ile ihtiyacınız olan 3 boyutlu veya 2 boyutlu baskıyı, renkli veya renksiz olarak çıkarabilirsiniz. Her türlü kağıda baskı yapabilir hatta ve hatta kopyalama işlemi kapabilirsiniz. Ancak bu makinaların maliyeti yüksek olduğundan bu işi bir firmaya yaptırabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan baskı yapılacak çizimi veya yazıyı doğru bir biçimde oluşturulmuş dosyalar ile teslim etmektir, ardından yapmanız gereken tek şey oturup transfer baskı makinası beklemektir.

Fırın Rezistansı Ne İşe Yarar?

Rezistans fırın ile kolayca ısıtma yapabilirsiniz ancak bu fırınlar tehlikelidirler. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bu tip fırınların kullanımı da gitgide azalmaktadır. Ancak bu fırınların maliyeti az olduğundan birçok kişi tarafından tercih edilebilmektedir, bu fırınların çalışma mantığı ise elektriğe karşı direnç verip ısı çıkışı ve bu ısıyla fırının içerisini ısıtmaktır. Sizde güvenilir ve uygun fiyatlarda rezistans içeren fırınlardan almak için mağazalarımıza gelebilirsiniz.

Periyodik Kontrol Yapmaya Yetkili Kişiler

Periyodik kontrol herkes tarafından yapılamaz, bunu yapacak kişinin ilk olarak devlete bildirim yapması gerekmektedir. Bu bildirimde teslim edilmesi gereken belli başlı belgeler bulunmaktadır, kimlik vs. gibi ancak bu belgeleri götürmenin ardından yetkili kişi olamazsınız. Öncelikle eğitime girilip belirli sınavlardan geçmeniz gerekmektedir ancak bu zaman yetkili kişi olabilirsiniz. Bundan sonra yapacağınız periyodik kontrol imzanız geçerli sayılacaktır.

Motosiklet Fiyatları Farkı

Motosiklet fiyatları birbirinden farklı olup markadan markaya değişiklik göstermektedir. Bazı markalar aynı kalitedeki ürünü daha yüksek fiyatlara sunabilmektedir. Bunun içerisinde hem teknik servisleri, marka adı gibi unsurlar yer almaktadır. Eğer bir motosiklet alacaksanız ilk baktığınız şeylerden birisi fiyat performans uyumudur. Sizde fiyat performans yönünden uygun ve bütçenize göre yüksek kalite sunan motorlara sahip olmak istiyorsanız iyi bir motosiklet fiyatları araştırmasının ardından bizleri bulacağınıza eminiz.

Yapı Denetim Eyüp

Yapı denetim Eyüp ilçesinde devam etmektedir. Tahminlere göre 3 yıl içerisinde bitmesi beklenen kentsel dönüşüm projesi dahilinde bulunan bütün binalar önce yapı denetiminden geçecek eğer sağlam bulunmaz ise yıkılıp yerine yeni yapılar inşa edilecektir. Eğer sizde bu proje dahilinde olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız bize danışarak bir görüşme ayarlayabilir ve istediğiniz bir zamanda gelip yapı denetim Eyüp ilçesinde gerçekleştirebiliriz.

3 Boyutlu Fuar Stand Tasarım

Fuat stand tasarım yaparken oluşturduğunuz standı 3 boyutlu olarak görebilir ve yapabileceğiniz değişiklikleri kolayca anlatabilirsiniz. İlk olarak tasarımı taslak halinde oluşturur ardından renklendirir ve sunuma hazır hale getiririz. Eğer kişi bunu beğenmez ise üzerinde değişiklikler yapabilir böylece fuarın konusu ile ilgili bir stand ortaya çıkarılır tasarımı biten stand istenilen malzeme türü ile birlikte hazırlanır ve kurulur. Sizde 3 boyutlu fuar stand tasarım için Polinorm'a bir göz atın.

2 Nisan 2017 Pazar

Galvaniz-Paslanmaz Transpaletler

Transpalet seçerken dayanıklılık, hareketliliğin yanı sıra bakılması gereken önemli bir noktada uzun ömürlü olmasıdır. Seçeceğiniz modellerimiz arasında bulunan galvaniz kaplamalı transpaletler ile tamamen paslanmaz ve uzun kullanıma dayanıklı araçlara sahip olabilirsiniz. Böylece birkaç yıl sonra yenisini almak için vereceğiniz para yerine sağlam ve uzun ömürlü bir tane alarak hem daha ekonomik hemde daha güvenli iş yapmış olursunuz. En kaliteli ve uzun ömürlü transpalet araçları için Asimato Forklift.

Bakırköy Kombi Servisi

Bakırköy kombi servisi ile bütün arızaların tespiti yapılabilir. Her arızanın kendine ait bir kodu bulunmaktadır ancak bu kodlar her markada aynı değildir. Birden çok kombi markası bulunduğundan kendi kombinizin markası ve modeline uygun kodları keşfedip ona göre hata kodunu doğru bildirmelisiniz. Bildirilen hata ve arızaların ardından hemen sizlere bir teknik servis elemanı gönderip kombinizin sorunu hakkında detaylı bilgi ve arıza tamiri yaptırabileceğiniz hizmetler için sizde bakırköy kombi servisi arayınız.