10 Nisan 2015 Cuma

Panel Çit

Yol kenarlarında , bahçelerde, kümeslerde ve daha bir çok alanda güvenliğiniz için tercih ettiğiniz panel çit şimdi özgürtel farkıyla sizlerle. Sizde kaliteli panel çit için bizi seçiniz.

Dikenli Tel

DİKENLİ TEL ÇEVRE GÜVENLİĞİ AMAÇLI MEVCUT ÖRGÜ TELLERİNİN ÜZERİNE 2 SIRA YA DA 3 SIRA ÇEKİLMESİ İLE UYGULANMAKTADIR

Araç Kiralama

Kadıköy, İstanbul ‘da araç kiralama alanında araba kiralamak isteyenlere geniş araç portföyü ile şoförlü ve şoförsüz; olarak ekonomik oto kiralama, vip minibüs kiralama, lüks jeep kiralama, lüks araç kiralama alanında kurumsal araba kiralama hizmetleri sunan firmadır.
Boğaziçi Araç Kiralama; Kadıköy ve civarı ilçelerde 7/24 uygun ve cazip kiralama koşulları ile ekonomik,orta sınıf ve lüks araç seçenekleri geniş müşteri portföyüne ve kiralık araç filosuna sahip lider kurumsal oto kiralama kiralama şirketidir.
Kiralama konusunda soru ve seçenekleriniz için web sayfamızdan yada iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir.Bilgi ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Tural Makina

Transfer baskı yani,sıcak ve kuru baskı olarakta bilinen ,son dönemlerde baskı teknikleri için bir sanatsal teknoloji haline gelmiştir. Dünyada 1950´li yılların sonlarında keşfedilen transfer baskı, endüstriyel uygulamalar için son on yılda dahada ileri bir teknoloji ile geliştirildi. O zamandan günümüze kadar transfer baskı teknolojisi dünyada çok yaygın hale geldi.
Tekstil endüstrisindeki transfer baskı kağıtçıları, transfer baskı baskıcıları ve kullanıcıları olağan üstü hızlı büyüyen ve ilerleyen sürece tanık olmuştur. Transfer baskı, tekstil baskısıyla ilişkili olarak sürekli artmakta olduğu günümüzde bir gerçektir.
Transfer baskının,geleneksel yaş baskı tekniklerine nazaran çok büyük avantajları vardır.

Milano Kalemlik - Beslenme Çantası - Kalemlik Kutusu

Çocuklarınızın organik beslenmesini istiyorsanız okul kantinlerinden uzak durmasını sağlayın. Ev yiyeceklerini okula Milano beslenme çantası ile taşıyın...

Milano Kalemlik - Beslenme Çantası - Kalemlik Kutusu

Okulda öğrencilerin en çok kaybettiği araç kalemlerdir. Kalemlerin kaybolmaması ve silgi ,kalemtraş gibi okul araç gereçlerinin bir arada olması ve kaybolmaması için kalemlik kullanınız. Milano Kalemlikle kalemlik çeşitleri bulnmaktadır sizleride bekleriz...

Fuar Stand Uygulama 0212 476 9998

Müşterilerimizin istekleri ve tasarımcılarımızın hayal gücünü birleştirip Fuar Stand Uygulama için uygun çözümlemeler yapılır. Fuar Stand Uygulama ile ürünleriniz sergilenmeye hazır. Fuar Stand Uygulama sektörünün bir numaralı Fuar Stand Uygulama Tasarımcıları tarafından tasarlanmaktadır.

Truss Sistem 0212 476 9998

Tasarımcılarımızın hayal gücü ile tasarladıkları tasarımlar taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış durumda. Polinorm olarak şimdide truss sistem tasarımlarını isteğiniz ve hayal gücünüzle tasarlamaktayız.

Truss Kiralama 0212 476 9998

Polinorm truss kiralama kurumu olarak sektörde farkımızı ortaya koymaya devam ediyoruz. Kaliteli alüminyüm truss çeşitleri ile truss kiralama yanında kurulumunuzuda yapmaktayız.

POLİNORM FUAR STAND TASARIM

Müşteri istikrarı ile fuar stand tasarım ve fuar stand kurulum anlamında giderek uzmanlaşan firmamız; kurucumuz Cihan Beyazay’ın patentli projesi Poliprofil Sistemle de endüstriyel anlamda diğer rakiplerinden bir adım önde yer alır.

Uluslar arası platformlarda gerek ahşap, gerekse Oktonorm ve Poliprofil sistemlerimizle ihtiyacınız olan fuar standının kurulumunu dünya normlarına göre gerçekleştirirken, kendi alanında dünyanın en iyi markalarıyla çalışmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

POLİNORM - AHŞAP STAND

Oluşumunda; sunta, suntalam ve mdf malzemeler kullanılan ahşap stand, tasarım anlamında estetiksel çizgiyi yakalayan projelerde oldukça sık tercih edilmektedir. Kullanım ve görsel bakımdan müşteriyi memnun eden bu sistem, de-montaj esnasında temiz işçilik kullanıldığı takdirde ikinci defa da kullanılabilmektedir. Ahşap stand diğer fuar stand kurulum malzemelerinden ayıran bir özellikte statik anlamda sağlamlığıdır. Zeminde kullanılan sunta-lam, parke, halı ya da karolaj üzerine her şekilde uygulanabilen ahşap stand dekoratif anlamda prestiji yakalarken, ergonomik ve ekonomik anlamda da müşterilerimizin beklentisine olumlu cevap vermektedir.

Polinorm Stand Tasarım - Fuar Stand Tasarım - Alüminyum Truss Kiralama

Polinorm Şirketi olarak, 1980 yılından bu yana ulusal ve uluslararası ticari fuar alanları için stand tasarımı ve özel dekorasyon uygulamaları konusunda başarılı bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.

Müşterilerimizin stand tasarım projeleri için her zaman kalite ve şıklığı sağlamak için çalışmaktayız..

Tasarımcılarımız, hayalinizdeki sunum alanlarına ulaşmak için, yenilenen dünya teknoloji trendlerini takip ederek en mükemmel tasarımlarını ortaya çıkarmak adına kendilerini sürekli geliştirmektedirler.

Transpalet

Ağır yük taşıma sektörünün tartışılmaz bir numaralı markası Asimato , Transpalet seri üretimine başlamıştır. Kaliteli transpalet için Asimato yu seçiniz.

Forklift

Onlarca insanın kaldıramayacağı yükü tek seferde kaldırıp düzenlemek ve yükü raflara yerleştirmek Asimao Forklift ile çok basit . Sizde Asimato forklift ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz. İş yükünüz azalsın çalışma verimliliğiniz artsın...

9 Nisan 2015 Perşembe

Köpek şampuanı

Animology Türkiye distribitörü Animology Türkiye köpek şampuanı satışlarını türkiye genelinde başlatmıştır. Kaliteli köpek şampuanı için bizi seçiniz.

Cast Ajansı | BROKOLY

Tiyatro, Oyunculuk ya da reklam dizi sinema oyunculuğu gibi meslekler pek çok insanın hayalini süslemeye devam ediyor. Eğer siz de bu hayalleri paylaşıyorsanız ve kendinize güveniyor, oyunculuğa yeteneğinizin olduğuna inanıyorsanız, belki de doğru bir cast ajansı ile irtibata geçmenizin vakti gelmiştir. Kafanızda en iyi cast ajansı hangisi, istanbul cast ajansıcast ajans nedir, menajerlik hizmetini kim iyi verir tarzında sorular olması normaldir.
Sektörde çok fazla ajans bulunmakta ve bunların pek çoğu beklentileri karşılama noktasında yetersiz kalmaktadır.Size gerçekçi bir şekilde yaklaşan , hayallerinizi anlayan , sizi doğru reklam, dizi , sinema projelerine yönlendiren bir oyuncu ajansı ise sizi bu sektörde fazlasıyla ileri taşıyabilir. Brokoly cast ajans, brokoly cast ajansı olarak biz oyuncularımızın tamamı ile özel olarak ilgilenmekte ve onları castlarının en çok uyduğu doğru işlere yönlendirme noktasında tecrübemizi, bilgimizi sonuna kadar kullanmaktan çekinmiyoruz,çekinmeyeceğiz. Siz de sizleri reklam, dizi , sinema , oyunculuk noktasında doğru şekilde yönlendirebilecek, profesyonel, bilgili , büyük beğeni toplamayı başaran bir cast ajansı ile anlaşın ve hedefinize giden yolda size yardım etmekten çekinmeyecek bir ajans bulmuş olmanın verdiği huzuru yaşayın.

Bakırköy Rubenis Servisi 0212 852 52 28

Bakırköy Rubenis  servisi olarak Beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için 1 yıl garanti vermekteyiz. Orijinal yedek parça ve sağlam montaj ile Rubenis Markalı ürünlerinizi Bakırköy Rubenis Servisi ayrıcalıkları ile onarabilir ve alabilirsiniz.

Bahçeşehir Rubenis Servisi - 0212 852 52 28

Bahçeşehir Rubenis servisi olarak Beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için 1 yıl garanti vermekteyiz. Orijinal yedek parça ve sağlam montaj ile Rubenis Markalı ürünlerinizi Bahçeşehir Rubenis Servisi ayrıcalıkları ile onarabilir ve alabilirsiniz.

Küçükçekmece Rubenis Servisi 0212 852 52 28

Küçükçekmece Rubenis servisi olarak Beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için 1 yıl garanti vermekteyiz. Orijinal yedek parça ve sağlam montaj ile Rubenis Markalı ürünlerinizi Küçükçekmece Rubenis Servisi ayrıcalıkları ile onarabilir ve alabilirsiniz.

Büyükçekmece Eca Servisi - 0212 852 52 28

Büyükçekmece Eca  servisi olarak Beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için 1 yıl garanti vermekteyiz. Orijinal yedek parça ve sağlam montaj ile Eca Markalı ürünlerinizi Büyükçekmece Eca Servisi ayrıcalıkları ile onarabilir ve alabilirsiniz.

Bakırköy Eca Servisi - 0212 852 52 28

Bakırköy Eca servisi olarak Beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için 1 yıl garanti vermekteyiz. Orijinal yedek parça ve sağlam montaj ile Eca  Markalı ürünlerinizi Bakırköy Eca Servisi ayrıcalıkları ile onarabilir ve alabilirsiniz.

Büyükçekmece Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Büyükçekmece bosch servisi olarak Beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için 1 yıl garanti vermekteyiz. Orijinal yedek parça ve sağlam montaj ile Bosh Markalı ürünlerinizi Büyükçekmece Bosch Servisi ayrıcalıkları ile onarabilir ve alabilirsiniz.

Beylikdüzü Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Beylikdüzü bosch servisi olarak Beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için 1 yıl garanti vermekteyiz. Orijinal yedek parça ve sağlam montaj ile Bosh Markalı ürünlerinizi Beylikdüzü Bosch Servisi ayrıcalıkları ile onarabilir ve alabilirsiniz.

Avcılar Auer Servisi - 0212 852 52 28

Avcılar auer servisi olarak Beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için 1 yıl garanti vermekteyiz. Orijinal yedek parça ve sağlam montaj ile Auer Markalı ürünlerinizi Avcılar Auer Servisi ayrıcalıkları ile onarabilir ve alabilirsiniz.

Avcılar Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Avcılar bosch servisi olarak Beyaz eşyalarınızın tamir ve onarım işlemleri için 1 yıl garanti vermekteyiz. Orijinal yedek parça ve sağlam montaj ile Bosh Markalı ürünlerinizi Avcılar Bosch Servisi ayrıcalıkları ile onarabilir ve alabilirsiniz.

Araç Kiralama

Gün içinde onca işiniz var ve minübüs veya otobüslere binerek zaman kaybediyorsunuz üstelik işleriniz gecikiyor cebinizdeki para ise gel git yapmakla geçiyor . Kendi aracınız olsa işlerinizi çabucak halleder zamandan kazanırdınız. Boğaziçi Car Rental araç kiralama ile aracın size ait olduğu hissedeceksiniz. Araç kiralama yanında güleryüzlü personelleri ile aracın size ait olduğu hissini sizde yaratıyoruz.

Engin Rezistans – Isıtıcı Kablo – Yanmaz Kablo

Engin rezistans  ısıtıcı kablo, yanmaz kablo, silikon kablo, kapı rezistans kablo ve daha bir çok kapı çeşitleri ile sizlerle. Kablo ve rezistans sektörünün öncüsü Engin rezistans sektördeki farkını gün geçtikçe göstermektedir.

Engin Rezistans Silikon Kablo

Engin Rezistans yüksek ve düşük ısılarda kullanışlı olan ve yüksel elektroniksel izolasyona sahip silikon kablo satışlarını siz müşterilerine sunmaktan mutluluk duyuyor.

Bilge işyeri hekimi

İşyeri hekimi :İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş işyeri hekimliği belgesine sahip hekimi ifade eder.

Bilge iş güvenliği uzmanı

İş güvenliği uzmanı: İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş, iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip mühendis, mimar veya teknik elemanını ifade eder.
İşverence iş güvenliği uzmanı olarak görevlendirilecekler, bu Yönetmeliğe göre geçerli işgüvenliği uzmanlığı belgesine sahip olmak zorundadır.
(2) İş güvenliği uzmanlarından; (C) sınıfı belgeye sahip olanlar az tehlikeli sınıfta, (B) sınıfı belgeye sahip olanlar az tehlikeli ve tehlikeli sınıflarda, (A) sınıfı belgeye sahip olanlar ise bütün tehlike sınıflarında yer alan işyerlerinde çalışabilirler.

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

İşçilerin iş  kazalarına uğramalarını önlemek amacı ile güvenli çalışma ortamını oluşturmak için alınması  gereken   tedbirler iş sağlığı ve güvenliği olarak geçer. 
İş sağlığı ve güvenliği birimi;çalışanların sağlıklarını sosyal, psikolojik ve fiziksel olarak en üst seviyede tutmak, çalışma şartlarını ve üretim araçlarını sağlığa uygun hale getirmek, çalışanları zararlı etkilerden koruyarak işin ve işçinin birbirine uyumunu sağlamak üzere kurulmuş bir alandır.

İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenlemek amacıyla yayımlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Yasasında işverenin iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri ile ilgili yükümlülükleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

OSGB

6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununa Göre OSGB (Ortak sağlık ve güvenlik birimi)
Ortak sağlık ve güvenlik birimi (OSGB): Kamu kurum ve kuruluşları, organize sanayi bölgeleri ile 13/1/2011tarihli ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanununa göre faaliyet gösteren şirketler tarafından, işyerlerine iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini sunmak üzere kurulan gerekli donanım ve personele sahip olan ve Bakanlıkça yetkilendirilen birimi,
OSGB kurulabilmesi ve hizmet sunabilmesi için tam süreli iş sözleşmesiyle çalışan en az bir;
a) İşyeri hekimi, b) İş güvenliği uzmanı, c) Diğer sağlık personeli, istihdamı zorunludur.
(2) OSGB’lerde tam süreli görevlendirilenler, başka bir OSGB’de veya işyerinde aynı unvanla veya Bakanlıkça yetkilendirilen eğitim kurumlarında eğitici unvanıyla görev alamaz.
(3) OSGB’ler, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin yürütülmesine ve personel sayısına yetecek asgari büyüklükte; işyeri hekimi tarafından kullanılmak üzere en az 10 metrekarelik bir muayene odası, 15 metrekarelik ilkyardım ve acil müdahale, 10 metrekarelik iş güvenliği uzmanı odaları ile 12 metrekarelik bekleme yeri, uygun büyüklükte arşiv odası ve en az bir tuvalet ve lavabodan oluşur.
(4) OSGB’ler, sözleşme yaptıkları işyerlerine sunulacak iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini, işyerinin tehlike sınıfı ve çalışan sayısına göre belirlenen sürelerden az olmamak kaydı ile yürütür.
(5) OSGB’lerin yetki aldıkları adresin bulunduğu il sınırları dışında hizmet verebilmeleri için o ilde şube açmaları zorunludur. Şube açmak istediklerinde bu Yönetmelikte belirtilen şartları sağlarlar. Ancak niteliği gereği birden fazla ilde yürütülmesi gereken raylı sistem, yol ve nakil hattı inşası veya bakımı ve onarımı gibi işlerde hizmet alınan OSGB’nin işin yapıldığı illerden herhangi birisinde yetkilendirilmiş olması yeterlidir.
(6) OSGB’ler yetkilendirildikleri il sınırı içerisinde izinsiz şube açamayacağı gibi herhangi bir şekilde irtibat bürosu da açamazlar. Şube açmak istediklerinde bu Yönetmelikte belirtilen şartları sağlarlar.
(7) OSGB’lerin, işyerlerine hizmet verdikleri sürece yetki aldıkları adreste, açık ve faaliyette bulunması esastır. Günlük çalışma süresi içinde verilen hizmet ve faaliyetler konusunda yetkili bir kişinin OSGB’de hazır bulunması sağlanır.
(8) OSGB, 10/2/2004 tarihli ve 25369 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İşyeri Bina ve Eklentilerinde Alınacak Sağlık ve Güvenlik Önlemlerine İlişkin Yönetmelikte belirtilen niteliklere uygun şekilde oluşturulur ve Ek-1’de belirtilen araç ve gereçlerle donatılır. OSGB’ lerin iş merkezi, iş hanı ve alışveriş merkezleri gibi binalarda kuruluyor ise binaların, İşyeri Bina ve Eklentilerinde Alınacak Sağlık ve Güvenlik Önlemlerine İlişkin Yönetmeliğin acilçıkış düzenlemesine ilişkin hükümlerine uygunluğu yeterli kabul edilir.

8 Nisan 2015 Çarşamba

Teknik Kontrol

Bilge İş Güvenliği sizlere teknik destek sunarak teknik kontrol muayenelerini yüretmenize olanak sağlar.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

İş yerlerinde doğabilecek olası kazaların önceden tedbirinin alınması ve işçilerin çalışma alanlarında güvenliğini sağlayarak , ayrıca çalışanlara psikolojik destek vererek iş yerinin verimli üretimini sağlaması için İş sağlığı ve Güvenliği muayenelerini aksatmayınız. İş yerinde işin yapılması sırasında iş yeri fiziksel çevre koşullarına maruz kalınan sağlık sorunlarının ortadan kaldırılması veya azaltılması İş sağlığı ve Güvenliği alanına girmektedir.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

İş yerlerinde çalışma verimliliği ve üretimi arttırmak adına senede en az bir kez olmak üzere düzenli olarak iş yeri Teknik Kontrol ve Ölçümleri yapılmalıdır. Güvenli bir çalışma alanının sağlanması ve bereketli bir üretim için  Teknik Kontrol ve Ölçümleri aksatmayınız. 

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Bilge iş güvenliği,sektörün öncü iş güvenliği  uzmanları ile osgb hizmetleri ,teknik kontrol ve ölçümler,iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini vermektedir.  

Köpek şampuanı

Söz konusu kaliteli köpek şampuanı ise Animology köpek şampuanı daima sizlerle. Şimdi Animology ürünlerinin online satışı için sitesimze uğrayınız...

Transpalet

Asimato yükünüzü kaldırmakla yetinmeyip şimdide transpalet ürünlerinde büyük indirimler ile cebinizi rahatlatıyor. Sizde indirimli transpalet çeşitlerinden yararlanmak için bizi seçiniz.

Forklift

Yükünüzü kucaklayan Asimato şimdide paranızın cebinizde kalmasını sağlıyor. İndirimli forklift ile Asimato fark yaratmaya devam ediyor.

7 Nisan 2015 Salı

Makaslı Platform

Asimato makaslı platform ağır platformları profesyonelce yer değiştirme işlemine tabii tutarak işlerinizi düzenlemenize yardımcı olur. Platformların yer değiştirilmesi kaldırılması Asimato makaslı platform ile çok basit gerçekleştirilebilir.

Transpalet

Asimato , transpalet olarak bilinen ağır yük taşıma aracı ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Şimdide uygun fiyata kampanyalı transpalet satışları asimatoda.

Forklift

Asimato sektörün en kaliteli forklift firması olmakla beraber en uygun forklift fiyatlarıylada farkını ortaya koyuyor.

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

Fenni Muayene: İş ekipmanları Yönetmeliğine göre; İşveren yılda en az bir kere iş ekipmanlarınaFenni Muayene yaptırması ve gerekli önlemleri alması yasal bir zorunluluktur. Fenni Muayene işleminde yük ve personel asansörleri vinçler ceraskallar, çeşitli kaldırma liftleri, transpalet, platform, forklift, yürüyen merdiven ve diğer iletme ve kaldırma araçlarının Fenni Muayene işlemleri ile kompresör hava tanklarının, boyler, otoklav, hidrofor ve genleşme tankları kalorifer, buhar ve sıcak su kazanlarının teknik kontrol ve fenni muayeneleri yapılmaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Bilge Teknik Kontrol firması olarak Elektrik Mühendisleri Odası tarafından topraklama ölçümü konusunda sertifikalandırılmış mühendislerimizle TSE Standartları, “İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği” ve ‘’Elektrik Tesislerinde Topraklama Yönetmeliği’’ gereğince işletme, koruma ve paratoner tesisatı topraklamanız kalibrasyon belgeli cihazlarımızla kontrol edilerek Topraklama Ölçüm raporunuz hazırlanmaktadır. Topraklama ölçümü yapılırken işletmede bulunan bütün makinelerin topraklamalarının ölçümünün yapılması esas alınır.
Topraklama Ölçümü Raporunuz neticesinde topraklama tesisatınız yönetmelikte belirtilen sınır değerlerinde görülmez ise topraklama noktanızı güçlendirebileceğiniz tavsiyelerle raporunuz hazırlanır.

Bilge Teknik Kontrol - Forklift Kontrolü

Yükünüzü kaldıran forkliftlerin forklift kontrolü nü yaparak iş akışınızın devamını sağlayabilirsiniz. Sizde forklift kontrolü ile üretim bereketinden yararlanın.

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Asansör kontrolü ile güvenliğinizi sağlayın nasıl mı ? Şu şekilde olası bir asansörde halatların kopması ölümlere sebep olabilir tıpkı maslakta ki asansör faciasında 18 kişinin hayatını kaybetmesi gibi. Asla güvenliğinizden taviz vermeyin . Bilge Teknik Kontrol farkıyla Asansör kontrolü nü yapmaktayız. 

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

İş sağlığı ve güvenliği için senede en az bir defa olmak üzere periyodik kontrolü muayenelerinin yapılması gerekmektedir. Sağlıklı iş yaşamı ve bereketli üretim içinperiyodik kontrolü önemi çok fazladır.

Bilge Teknik Kontrol - Teknik Kontrol

Sağlıklı ve huzurlu çalışma alanı  ,berebetli bir üretim ve iş güvenliğiniz için teknik kontrol muayenelerini aksatmayınız. ...

6 Nisan 2015 Pazartesi

Bilge Teknik Kontrol - Kompresör testi

Kompresör hava tankı basıncı kontrolleri için kompresör testi yapılr. Güvenliğiniz için tedbirleri elden bırakmayınız.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Kompresör hava tankı sistem basıncının dengede durmasını sağlar ayrıca sistem basıncındaki dengelemelerle düzen sağlanmış olur , kompresör hava tankı kontrolü için kompresör testinin yapılmasıda gerekmektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Elektrik kontrolü yapılarak kaçak akım problemleri, gereksiz şalter açmaları araştırılarak sebebi bulunur ve çözüm raporlanır.
Ölçüm ve incelemeler sonucunda İşçi sağlığı ve iş güvenliği açısından problem oluşturulabilecek eksiklikler raporlanarak, firmalara iş güvenliği açısından kapsamlı bir rapor sunulmuş olacaktır.
Tesiste tüm noktaların elektrik kontrolü ile tesis sahibi firmalar, elektriksel periyodik kontrollerde İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği kapsamındaki tüm sorumlulukları yerine getirmiş olmaktadırlar.
Bilge elektrik kontrolü , elektrik kontrolü hizmetlerini elektrik kontrolü uzmanları eşliğinde yapmaktadır.

Transpalet

Matbaa ve depolar başta olmak üzere ağır yük kaldırma araçlarına ihtiyaç olan heryerde kullanılan transpalet Asimato ayrıcalıklarıyla siz değerli müşterilerin hizmetinde...

Forklift

Çalışma verimliliği ve iş gücünüz Asimato istif makinalarıyla arttırın. Sizde Asimato forklift ile ağır yükleri kolaylıkla yer değiştirebilirsiniz.