2 Ekim 2014 Perşembe

ozgurtel , tavlıtel

Uygun fiyat olanağı ve kaliteli #tavlıtel  ürünleri ile Özgürtel , tel konusunda önde gelen firmalardan birisi olduğunu gösteriyor. Özgürtel 'i ziyaret etmeyi unutmayın...
Tavlıtel



1 Ekim 2014 Çarşamba

asimato , transpalet

Transpaletler günümüz iş yerlerinde olmazsa olmaz dediğimiz araçlardan sadece bir tanesidir. Çatalları sayesinde forklift ler kadar olmasada ağır eşyaların kaldırılması ve bir yerden bir yere götürülmesinde taşınmasında kullanılır. Transpalet itilerek değil çekilerek kullanılar bir araçtır. Üzerinde ağır bir yük varken ani dönüşlerden kaçınılmalı eşyanın olduğu kadar kendimizinde güvenliğini düşünmemiz gerekmektedir. Asimato 'da uygun fiyatlarda kaliteli ve kullanışlı transpalet çeşitlerine ulaşabilirsiniz.


Asimato standart transpalet

Asimato , forklift

Ağır eşyaların kaldırılmasının yapıldığı bir iş yerinde " olmazsa olmaz dediğiniz şey nedir ? " diye sorucak olursak akla ilk gelen şey " forklift " tir. Forklift ler insan gücüyle kaldırılamayacak kadar ağır eşyaların kaldırılmasında ve raflara yada bir yerden başka bir yere eşyanın taşınmasında bizlere yardımcı olan iş makineleridir. Birçok çeşitleriyle Asimato size kaliteli ve konforlu forklift ler sunmakta. İşinizde kalite ve konfor istiyorsanız Asimato'yu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz... 
Forklift
Asimato Forklift        

Özgür Tel , Tavlı Tel , Dikenli Tel , Jiletli Tel , Panel Çit

Özgür Tel sizlere daha güvenli ve huzurlu bir yaşam sunuyor. tavlı tel dikenli tel , jiletli tel , ve panel çit ürünlerinde öncü olmaya devam ediyor !  Özgür Tel’i ziyaret ederek sizde güvenli bir yaşamı tercih edin.

asimato forklift , transpalet , istif makinası

Asimato her geçen gün sizlere daha iyi bir iş keyfi sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Forklift , transpalet , istif makinası ürünlerinde size bir çok seçenek sunan asimato , ürünlerinde konforun ve güvenliğin de garantisini vermekte. Asimato 'yu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz..