6 Kasım 2015 Cuma

Forklift Kontrolü

Forklift kontrolü yılda en az bir defa yetkili kişiler tarafından yapılmalıdır.Yapılan kontrol sonucunda aracın kullanılmasının,her hangi bir soruna yol açmayacağına dair rapor ve bilgi verilmesi gereklidir.Bilge teknik kontrol uzmanlar tarafından
Forklift kontrolü yapmaktadır.

Asansör Kontrolü

Asansör kontrolü ile asansörlerde belirlenen uygunsuzluklar giderilir,insan can ve mal güvenliğini tehdit etmeyecek şekilde  kullanımları sağlanılır.Böylece yasalara uygun şekilde asansörlerin kullanılması 
 Asansör kontrolü ile  sağlanabilir.

Periyodik Kontrol

Periyodik  kontrol   İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği  tarafından  zorunlu  hale getirilmiştir.İş aletlerinin arızalanmaması için Periyodik Kontrol yapılmalıdır.

Kompresör Hava Tankı

Kompresör hava tankı  kompresörün dinlenmesi anında basınç farklılığını düşürmek için kullanılır, yani sistemin ihtiyacı olan havayı depolar  ve dinlenme anındaki havayı,hava  tüpünden karşılar.Kompresör hava tankı kontrollerini Bilge teknik kontrol yapmaktadır.

Kompresör Testi

Kompresör testi kompresörlerin montajından sonra ve çalıştırılmasından sonra yılda bir kez olmak  üzere kontrol edilmesi  ve iyi gözlemlenilerek gerekli bakım ve onarımın yapılmasıdır. Kompresör testi  hizmeti veren Bilge teknik kontrol  bu hizmette  alanının öncüsüdür.

Tel Örgü

Jiletli Tel örgü genellikle korkuluk ve çit üzerlerine bağlanılarak güvenliği sağlamda kullanılır.Genellikle  spor komplekslerinde ve arazilerde sınır belirlemek için kullanılır.Ucuz fiyatlara Tel örgü alabilmek için Özgür tel hizmetinizdedir.

Panel Çit

Panel çit  sınır belirleyici özelliğiyle genellikle çevre güvenliğini sağlamada kullanılan malzemedir.Dekoratif olarakta villa ve sitelerin çevresinde bulunurlar.Sağlam ve kaliteli Panel çit almanız için Özgür tel her zaman hizmetinizdedir.

Köpek Bezleri

Köpek bezleri ile köpeklerinizin ev içinde  rahat dolaşması artık canınızı sıkmayacak bir hale geliyor.Bezin rahat ve kaliteli olması sayesinde  köpeğinizin şikayet etme gibi bir durumu olmuyacak.Köpek bezleri ile hem sizin içiniz hemde köpeğiniz rahat olucak.

Oyuncu Ajansı

Brokoly Oyuncu ajansı son derece yetenekli bireylerden oluşmaktadır.Ajansımızdaki oyuncularımızdan bazıları dizilerde rol almıştır ve yönetmenler tarafından beğinilmişlerdir.Eğer kendinizi iyi bir  oyuncu olarak görüyorsanız, Brokoly Oyuncu ajansı sizi emin olun ki değerlendirecektir.

Cast Ajansı

Brokoly Cast ajansı  gelecek vaad eden oyuncular bünyesinde bulundurmakta ve yetiştirmektedir bunun yanında  menarjerlik hizmeti de vermektedir.Bir çok reklam ve dizi bölümlerinde oynuyan oyuncularımız vardır.Brokoly 
Cast ajansı oyunculuklarıyla  son derece iyi,yeni yüzlerden oluşmaktadır.

Truss Kiralama

Truss kiralama ile konser ve stand  tasarımlarında fark yaratabilirsiniz.Bu hizmeti müşterilerimizi memnun etmek için daha makul fiyatlarda piyasaya sürdük.Sizlerde Truss kiralama ile  sağlam yapılar oluştarabilirsiniz.

Fuar Stand Tasarım

Fuar stand tasarım için hizmet vermekte olan şirketimiz ürünlerinizin fuarlarda daha çok ilgi çekmesini ve şık  stand tasarımları ile  bir adım daha öne geçmenizi sağlayacak.Sizlerde  ürünlerinizi daha iyi ifade edebilecek  Fuar stand tasarım için Polinorm’a geliniz.

Estetik Stand Tasarım

Stand tasarım sektöründe  gerçek bir fark yaratmış olan şirketimiz  herzaman ürünlerinizi en iyi şekile tanıtmanız ve sergilemeniz için  gerekli olan ortamı  sizler için  en iyi şekilde  tasarlar  ve standlarınızın estetiksel bir yapıya  kavuşmasını sağlar.Sizlerde göz alıcı Stand tasarım seçenekleri  için Polinorm’a geliniz.

Yük Platformu

Yük platformu kullanım alanı çok geniş bir sahaya yayılır.Başlıca kullanıldığı alanlar;demir-çelik,otomotiv,inşaat ve şantiyelerdir.Tek makaslı çeşitleri de bulunur fakat  daha yükseğe, daha ağır yükler taşıyabilen çok makaslı Yük platformu daha fazla kullanılmaktadır.

Terazili Transpalet

Terazili transpalet  çatalların üstüne oturtulan malzemenin ağırlığını ölçerek,aracın yük taşıma kapasitesinin üstüne çıkılmamasını sağlar.Bu özelliği ile çok tercih edilen Terazili transpalet Asimato tarafından satılmaktadır.

Doğa Dostu Akülü Forklift

Akülü forklift elektrik  ile çalışmasının önemli avantajları vardır.Avantajlarından biri  motorlu çeşitlerine göre  hiç ses çıkarmaması,gürültü kirliliğini önlemesidir.Elektrik akımı  ile çalışmasından dolayı,egzoz bulunmadığından doğaya herhangi bir gaz salmaz.Doğa dostu Akülü forklift için Asimato’ya geliniz.

Makaslı Platformlar

Makaslı platformlar, makaslı liflerden oluştuğu için çok fazla yükseklik gerekmeyen yerlerde  kullanılır.En büyük avantajı ağırlık kaldırma kapasitesinin diğer çeşitlerine göre daha yüksek olmasıdır ve   çalışma platformunun daha büyük olması Makaslı platformlar  ile daha kolay  yönlendirilme yapılmasını sağlar.

Akülü İstif Makinası

Akülü istif makinası işçilerin oturarak kullandığı tiplerdendir.İş gücünü yarı yarıya indirerek  verimliliği arttırır.Akü gücüyle çalıştığı için  benzinli ve dizel motorlu  çeşitlerine göre daha az enerji harcar.Asimato Akülü istif makinasıalımında müşterilerinin ilk tercihi olmuştur.

Ucuz İstif Makinası

İstif makinası yükleri taşımak ve istiflemek için kullanılan makinadır.Operatörün yaya olarak kullandığı  çeşitleri bulunduğu gibi, oturarak kullandığı dizel motorlu çeşidi de vardır.Ucuz fiyatlara İstif makinası satın almak için Asimato’ya geliniz.

Sağlam Personel Yükseltici

Personel yükseltici ile depolarınızda  ki  yüksek raflara erişebilirsiniz .Bakım ve onarımda da kullanılması,şantiyelerde ve inşaatlarda   çok sık kullanılan bir araç haline gelmesini  sağlamıştır.Sizlerde daha kaliteli  Personel yükseltici için Asimato’ya geleniz.

5 Kasım 2015 Perşembe

Transfer Baskı Makinaları

Transfer baskı makinaları hızlı ve  baskı kalitesi yüksek makinelerdir.Baskı kalitesinin yüksek olması ile  tesktil sektöründe fark yaratmıştır, bu yüzden büyük ilgi görmüştür .Tural  makina, Transfer baskı makinaları  alımında her zaman müşterilerin  önceliği durumundadır.

Hızlı Transfer Baskı



Transfer baskı daha önceden tasarlanmış bir tasarımın başka bir yüzeye aktarılması  veya yüzeye işlenmesidir,bir başka deyişle transfer edilmesidir.İşlemin hızlı olması,kullanımını  yaygınlaştırmış ve kullanım alanı oldukça fazlalaşmıştır.Transfer baskı hakkındaki detaylı bilgiyi Tural makina sitemizden öğrenebilirsiniz.

İşyeri Hekimi Hakkında Bilgilendirme

İşyeri hekimi işyerlerinde sağlık gözetimi,rehberlik ve danışmanlık,eğitim ve bilgilendirme olmak üzere üç temel görevi yerine getiren bakanlık tarafından yetkilendirilmiş kişilerdir.İşyeri hekimi hakkında detaylı bilgiyi  Bilge iş güvenliği sitemizden alabilirsiniz.

İş Güvenliği Uzmanı



İş güvenliği uzmanı  işyerlerindeki  tehlikeli ve sağlıksız  ortamı düzeltmek veya riski en aza indirmek için,bakanlık tarafından yetkilendirilmiş  kurumlarda çalışır.Çalışma alanını değerlendirmek için az tehlikeli,tehlikeli ve çok tehlikeli olarak sınıflandırır.İş güvenliği uzmanı hakkındaki diğer bilgilere  Bilge iş güvenliği  sitemizden ulaşabilirsiniz.

Bilge İş Güvenliği Osgb Hizmetleri

Osgb hizmeti,çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kurumlar tarafından  hizmete sunulmaktadır.Bilge iş güvenliği  bu mevzuat doğrultusunda  kendi alanlarında profesyonelleşmiş bireylerden oluşmaktadır  ve bakanlık tarafından bu hizmeti vermek için yetkilendirilmiştir.Bilge iş güvenliği müşterilerine Osgb hizmetini sunmaktadır.

Forklift Makinesi

Forklift günümüz taşımacılığının vazgeçilmez araçlarındandır.Benzinli,lpg ve dizel motorlu çeşitleri bulunmaktadır.Doksan tona kadar taşıma kapasitesi olan bu aracın  kullanımı operatörler tarafından yapılmalıdır.Asimato sizlere bünyesinde bulundurduğu her çeşit Forklift ile hizmet vermektedir.

4 Kasım 2015 Çarşamba

Akülü Transpalet

Elle kullanılan Transpalet çeşidi  iki adet çatalın tekerlek üstüne oturtulmasıyla oluşmaktadır.Kullanımı kolay olmasına rağmen  yeni  çeşitleri piyasaya sürülmüştür ve  akülü ile elektrikli çeşitleri büyük ilgi görmüştür.Transpalet satın almak içn Asimato’ya geliniz.

Güvenli Araç Kiralama

Araç kiralama sürecini daha kolaylaştırmak için Boğaziçi car rental sizlere hizmetlerini sunmaktadır.Sizlerde kiralama sürecindeki gerekli bilgileri ve Araç kiralama hakkındaki bilgiyi  sitemizden alabilirsiniz.

Kadıköy Araç Kiralama

Kadıköy araç kiralama sizlere bol seçenekli araç alternatifleri sunar.Araçlarımız arasında  her türlü marka mevcuttur ve  son model sportif araçlarımız bulunmaktadır.Sizlere daha güvenli ve ucuz maliyetli  araç kiralamak için Kadıköy araç kiralama  her zaman hizmetinizdedir.