28 Temmuz 2015 Salı

Küçükçekmece Airfel Servisi » 0212 591 10 52

Satış sırası desteğin önemli olduğu kadar satış sonrası desteğinde önemli olduğunu bilen airfel yetkili servisi küçük ev aletleri, beyaz eşyaların temizliği ve bakımı için airfel servisini arayabilir, ürününüzdeki ciddi bir teknik sorunu gidermek için de online servis kaydı oluşturabilirsiniz ve 24 farklı airfel servisi talebinize en kısa sürede cevap verecektir . Küçükçekmece airfel servisi olarak daima sizlerleyiz.

Küçükçekmece Daikin Servisi - 0212 591 10 52

Satış sırası desteğin önemli olduğu kadar satış sonrası desteğinde önemli olduğunu bilen daikin yetkili servisi küçük ev aletleri, beyaz eşyaların temizliği ve bakımı için daikin servisini arayabilir, ürününüzdeki ciddi bir teknik sorunu gidermek için de online servis kaydı oluşturabilirsiniz ve 24 farklı daikin servisi talebinize en kısa sürede cevap verecektir . Küçükçekmece daikin servisi olarak daima sizlerleyiz.

Büyükçekmece Rubenis Servisi 0212 852 52 28

Satış sırası desteğin önemli olduğu kadar satış sonrası desteğinde önemli olduğunu bilen rubenis yetkili servisi küçük ev aletleri, beyaz eşyaların temizliği ve bakımı için rubenis servisini arayabilir, ürününüzdeki ciddi bir teknik sorunu gidermek için de online servis kaydı oluşturabilirsiniz ve 24 farklı rubenis servisi talebinize en kısa sürede cevap verecektir . Büyükçekmece rubenis servisi  olarak daima sizlerleyiz.

Büyükçekmece Eca Servisi - 0212 591 10 52

Satış sırası desteğin önemli olduğu kadar satış sonrası desteğinde önemli olduğunu bilen Bosh yetkili servisi küçük ev aletleri, beyaz eşyaların temizliği ve bakımı için Bosch servisini arayabilir, ürününüzdeki ciddi bir teknik sorunu gidermek için de online servis kaydı oluşturabilirsiniz ve 24 farklı Bosch servisi talebinize en kısa sürede cevap verecektir.Büyükçekmece Bosch Servisi olarak daima sizlerleyiz.

Beylikdüzü Bosch Servisi - 0212 591 10 52

Satış sırası desteğin önemli olduğu kadar satış sonrası desteğinde önemli olduğunu bilen Bosh yetkili servisi küçük ev aletleri, beyaz eşyaların temizliği ve bakımı için Bosch servisini arayabilir, ürününüzdeki ciddi bir teknik sorunu gidermek için de online servis kaydı oluşturabilirsiniz ve 24 farklı Bosch servisi talebinize en kısa sürede cevap verecektir.Beylikdüzü Bosch Servisi olarak daima sizlerleyiz.

Avcılar Bosch Servisi - 0212 591 10 52

Satış sırası desteğin önemli olduğu kadar satış sonrası desteğinde önemli olduğunu bilen Bosh yetkili servisi küçük ev aletleri, beyaz eşyaların temizliği ve bakımı için Bosch servisini arayabilir, ürününüzdeki ciddi bir teknik sorunu gidermek için de online servis kaydı oluşturabilirsiniz ve 24 farklı Bosch servisi talebinize en kısa sürede cevap verecektir.Avcılar bosch servisi olarak daima sizlerleyiz.

Bilge işyeri hekimi

İşyeri hekimi, işyerinde bulunması halinde diğer sağlık personeli ile birlikte çalışır ve iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri kapsamında çalışanların sağlık gözetimi ve çalışma ortamının gözetimi ile ilgili işverene rehberlik yapmak zorundadır.

Bilge iş güvenliği uzmanı

İş güvenliği uzmanı, işyerinde yapılan çalışmaları, yapılacak değişikliklerle ilgili planlama ve organizasyon yapan iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim almış, gerekli sınavlardan geçen ve iş sağlığı ve güvenliğini sağlamak için görev almış mühendis, mimar ya da teknik elemandır.

İş sağlığı ve güvenliği

İş sağlığı ve güvenliği ne önem verilmesinin nedeni; yaş, cinsiyet, ırk ve meslek farkı gözetilmeksizin herkesin yaşama hakkının en yüksek düzeyde garanti altına alınması ve iş sağlığı ve güvenliğinin amacı en iyi koşulları hedefleyerek iş yerlerinin mevcut durumunun sürekli iyileştirilmesini sağlamaktır.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

OSGB kuruluşları ile anlaşma yapan ve İSG hizmetlerini dışardan alan firmalar kaza olması durumunda sorumluluk iş güvenlik uzmanına ya da OGBS firmasına ait olarak biliyor maalesef bilgi eksikliğinden dolayı montaj firmaları üzerindeki sorumluluğun farkında değil olası her kazada sorumluluk montaj firmasına aittir. Osgb hizmetleri için bizi seçiniz.

Epet kedi Maması - Köpek Maması - Köpek Şampuanı alışveriş sitesi

http://epet.com.tr/ adresinde köpek şampuanıköpek mamasıköpek spreyiköpek koku gidericiköpek bezleriköpek mama kabıkedi mamasıkedi şampuanıkedi spreyikedi - köpek tasması çeşitlerini onlarca ödüllü marka arasından seçebilirsiniz.

Araç Kiralama

Araç kiralama da dünyanın önde gelen araç kiralama acentalarından olan Boğaziçi araç kiralama çeşitli sınıf araçları harika fiyata müşterilerine sunar ve her dilde servis veren arama merkezimiz haftanın 7 günü açıktır.

Tural Makina

Transfer baskı da zaman kaybına neden olan işlemler yoktur bu bedenle üretim süresi yarı yarıyadır ve baskı yönteminde zararsız maddeler kullanarak hem insan sağlığına hem de doğamıza zarar vermemektedir.

Synergy labs Köpek Şampuanı

Su ile oynamayı seven köpeklerimizi yıkarken ılık su ile köpeğimize uygun köpek şampuanı ile yıkmalı ve sahipleri köpek şampuanı alırken kimyasal madde içermeyen şampuanları almaya özen göstermelidirler

Köpek şampuanı

Köpekler yıkanırken önce vücudu ıslatılır sonra kuyruğundan başlanarak başına doğru devam edilip köpek şampuanı ile ılık suda yıkanır ve kulakları pamukla tıkanıp gözlerine şampuan kaçmamasına dikkat edilmelidir.

Engin Rezistans – Isıtıcı Kablo – Yanmaz Kablo

Rezistans, elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştüren dayanıklı tellere verilen ad olup yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklılık gösteren rezistansın içinde nikel, demir, krom ve alüminyum bulunur ve rezistans telinin birçok kullanım alanı olup bu tel elektrik akımına karşı dayanıklılık gösterir.

Engin Rezistans Silikon Kablo

Silikon kablolar özellikle güç santrallerinde kullanımı uygun olup demirhaneler, çelik tesisleri, dökümhaneler uçak ve gemi üretiminde çimento, cam, seramik fabrikalarında ve her tür ısıtma cihazlarında  silikon kablolar en iyi şekilde kendini ispatlamıştır.

Transpalet

Transpalet , yaya veya motor gücüyle paletlere yüklenmiş olan yükleri yatay olarak taşımaya yarayan ve hemen hemen her yerde kullanılan iş makinasıdır. Transpaletlerin kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta transpaletler yük taşıma amaçlı olarak üretilmiş olup asla canlı taşımak için üretilmemiştir 
Forklift, insanların kaldıramayacağı ağır yükleri çatalları yardımıyla bir yere kaldırmak ya da bir yere taşımak için kullanılan bir iş ekipmanıdır. Günümüzde limanlarda büyük depolarda zamandan ve işten kazanç sağlamak amacıyla kullanılan forkliftler asimatonun yüksek kalite ve uygun fiyatlarla hizmetinizdedir.