3 Mayıs 2017 Çarşamba

Transfer Baskının Avantajları

Transfer baskı yaptırmak normal baskı işlemlerine göre oldukça kalitelidir. Bin dokuz yüz ellili yılların sonlarına doğru keşfedilen bu araçlar dünya üzerinden gitgide yaygınlaştılar. Özellikle geleneksel baskılara göre daha hızlı, düzgün ve renkli görüntü elde edebilirsiniz. Ayrıca hızlıca kopyalama işlemleri yapabilir ve doğru bir biçimde kopyalama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Sizde kaliteli ve hızlı işlemler için transfer baskı makinesi alabilirsiniz.

Kubbeli Çadır Kiralama

Kiralık çadır firmaları tarafından kiralayabileceğiniz kubbeli çadırlarımıza göz atabilirsiniz. Bu çadırları diğerlerinden ayıran en önemli özelliği: Kötü hava şartlarında(yağmur, tipi, kar, dolu) gibi etmenler tarafından bozulmaz veya çadır zarar görmez. Fiyat olarak diğerlerinden biraz daha fazladır ancak verilenin karşılığını alırsınız. Özellikle kış ve bahar aylarında tercih edilen bu ürünleri kullanmak için yapmanız gereken şey kiralık çadır firması ile anlaşmaktır.

Asimato Forklift Kataloglar

Asimato Forklift in birbirinden kaliteli ve sağlam modellerine göz atmanın en kolay yolu kataloglara bakmaktır. İnternet sitemizin dökümanlar sayfasında bulabileceğiniz e-katalog sayesinde bütün ürünleri bir arada inceleyebilirsiniz. Birbirinden farklı modellerde bulabileceğiniz personel yükseltici, istif makinası, makaslı yük platformu, transpalet, forklift araçlarından işinize en uygun olanı seçmeniz durumunda daha detaylı bilgi için bizleri arayabilirsiniz.

2 Mayıs 2017 Salı

Led Ekran Taktırmak

Led ekran taktırmak için yapmanız gereken şey ilk olarak ekrana ne yazılacağına veya ne gösterileceğine karar verilmesidir. Buna karar verildikten sonra ise bütçeye uygun olarak seçilen boyuttaki panellerden birisi tercih edilir ve buna göre hareket edilir. Montaj işlemleri tamamlandıktan sonra ise bilgisayara bağlanılarak ekran ayarlamaları yapılır ve değiştirmek yapılması gerekenler anlatılır. Sizde reklam ve gösterge için led ekran taktırın.

Genel Periyodik Kontrol

Periyodik kontrol yapılan araçlar oldukça fazladır bunlardan bazıları ise şunlardır; forklift, basınçlı kaplar, kompresör, vinç, elektrik tesisatı, trafo gibi. Birbirinden daha tehlikeli olan bu araçların düzenli olarak kontrol edilmesi ve olası tehlike durumlarının tespit edilip giderilmesi gerekmektedir. Özellikle iş yerlerindeki büyük makinelerin yarattığı kazalar sonucu birçok insan hayatını kaybetmiş veya ağır yaralanmıştır. Bunun önüne geçmek için yapmanız gereken iyi bir periyodik kontrol yaptırmaktır.

Uygun Fiyatlara Scooter

Scooter fiyatları oldukça uygundur bu yüzden motosiklet sürmek isteyen kişilerin çoğu öğrenim aşaması olarak bunları kullanmaktadır. B veya A1 ehliyeti ile kullanabileceğiniz bu araçlar hem fazla yakıt yakmazlar hemde kolayca manevra yapabilirler. İkinci el satışını da kolayca yapabilirsiniz bu yönden de piyasadan düşmeyen bir araçtır. Sizde başlangıç için uygun fiyatlarda kaliteli ve işlevsel bir scooter almak için internet sitemize göz atın.

Kentsel Dönüşüm Projesi

Kentsel dönüşüm gaziosmanpaşa ilçesinde devam etmektedir. Büyüyen ve gelişen şehirlerde bulunan kötürüm, dayanıksız binaların yerine yeni ve sağlam binaların yapılması daha uygundur. Özellikle İstanbul gibi gelişmekte olan bir şehirde bu tip yapılar oldukça göze çarpmaktadır. Daha öncelerde deprem gibi doğal afetler yüzünden hasar almış ancak yıkılmamış binalar mevcuttur ancak bu yapıların kontrolünün sağlamlaştırılması ve yeniden yapılandırılması gerekmektedir. Kentsel dönüşüm gaziosmanpaşa için bilgi sahibi olun.

Fuar Stand Yaptırın

Fuar stand sayesinde kendinizi fuarlarda tanıtırken daha çok insana ulaşabilirsiniz. İyi ve kaliteli bir görünüm sayesinde insanların dikkatini çekebilir böylece satış rakamlarınızı arttırma olanağını yakalayabilirsiniz. Kalitemiz ve bilgimiz ile ürettiğimiz tasarımlarımız sayesinde her zaman olumlu sonuçlar sağlamışızdır. Büyük firmalar ile yaptığımız çalışmalarımız sayesinde referanslarımızı da güçlendiriyoruz. Hemen bize ulaşabilir ve bu olanaklardan yararlanarak fuar stand yaptırabilirsiniz.

Kiralık Çadır Araçları

Kiralık çadır araçları ile ihtiyacınıza yönelik her türlü malzemeleri temin edebilme olanağına sahipsiniz, buna ek olarak isteyeceğiniz bir şey olursa bu konuda da yardımcı oluyoruz. Kaliteli ve temiz malzemelerimiz sayesinde gönül rahatlığı ile ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Büyük, küçük fark etmeksizin kiralayabilirsiniz, her türlü boyutta çadırlarımız bulunmaktadır. En kaliteli ve sağlam kiralık çadır için bizi arayın.

Doğal Gaz Kombi Servisi

Küçükçekmece kombi servisi sayesinde doğal gaz kullanan kombilerin tamiri yapılmaktadır ve bu tamirleri yaparken ihtiyacı olunan yedek parçaları orjinal olarak temin ediyoruz. Özellikle yaz aylarında kombiyi kapamak tozlanmasına sebep olmaktadır, kış ayı yaklaştığı zamanda çalıştırıldığında kombi arızalanır bu sebepten dolayı temizliğinin düzenli olarak yapılması gerekir. Sizde küçükçekmece kombi servisi arayarak temizlik yaptırabilirsiniz.

1 Mayıs 2017 Pazartesi

Forkliftlerin Amaç ve Görevleri

Forklift araçlarının üretim amacı yüksek ağırlıkları kolayca taşımayı sağlamaktır. Yüzlerce insanın gücünde çalışan bu araç sayesinde yüklerinizi daha kolay ve hızlı bir biçimde taşıma olanağı sağlamaktadır. Ancak bu araçların tek görevi taşıma değildir, birbirinden farklı ataşmanlar sayesinde adeta bir vinç gibi veya bir lastik aracı gibi de kullanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ve kampanyalarımız hakkında bilgi almak için Asimato Forklift telefon hattına bağlanabilirsiniz.

Kiralık Etkinlik Çadırı

Kiralık çadır ile istediğiniz etkinlik için zemin hazırlamanız mümkündür, ayrıca bu tip etkinliklerde istediğiniz büyüklükte seçeceğiniz çadır ile yer sıkıntısı da çekmezsiniz. Bizi arayarak bu konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz, fiyatlarımız hakkında ise genel bir araştırma yaptıktan sonra en uygun fiyatları bizde bulabileceğinize eminiz. Ayrıca bunun haricinde yemek veya yardım etkinlikleri içinde bulabileceğiniz özel kiralık çadır mevcuttur.

Forklift Operatörünün Güvenliği

Forklift araçlarının güçlü ve sağlam olmasının yanında önemli bir nokta da güvenlikli olmasıdır. Özellikle kullanan kişinin dikkati ve tecrübesinin yanında bir de kullanılan aracın donanımları önemli bir ayrıntı olmaktadır. Uzun süre dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilen araçlarda paslanma, çürüme gibi tehlikeli olaylar olmaz ve bu sayede uzun süre boyunca güvenli olarak iş yapabilirler. Sizde dayanıklı ve uzun ömürlü forklift araçları için Asimato kalitesini tercih edin.