2 Kasım 2016 Çarşamba

Köpek Mama Kabı Temizlenmesi

Köpek mama kabı, köpeğinizin yiyeceklerini yemesi için bir araçtır ancak bunun temizlenmemesi köpeğin etraftaki tozdan mikrop veya virüs kapmasına yol açar. Bu tür hastalıklardan köpeğinizi koruyun. Sadık dostlarımız köpeklerde bizim gibi canlılar onlara kendinize davrandığınız gibi davranın. Hastalandıklarında veterinere götürün. Köpek mama kabı temizliğini de günlük olarak yapın, aksatmayın!

Kedi Şampuanları Ucuz mudur?

Kedi şampuanları, tıpkı insanların kullandıkları gibi çeşitlidir. İnsanlardaki saç tipi gibi kedilerin de tüy tipleri bulunmaktadır, bu kedinin cinsine göre değişiklik gösterir. Kedi şampuanlarının fiyatları da normal şampuanlar gibi markaya göre farklılık göstermektedir. Farklı şampuan markaları farklı fiyatlarla satılmaktadır. Sizde kediniz için iyi olanı tercih etmelisiniz çünkü ucuz ve çakma şampuanlar kedinizin derisine ve tüylerine zarar verebilir, kedi şampuanları almadan önce bize danışın.

Köpek Şampuanları Ucuz mudur?

Köpek şampuanları, tıpkı insanların kullandıkları gibi çeşitlidir. İnsanlardaki saç tipi gibi köpeklerin de tüy tipleri bulunmaktadır, bu köpeğin cinsine göre değişiklik gösterir. Köpek şampuanlarının fiyatları da normal şampuanlar gibi markaya göre farklılık göstermektedir. Farklı şampuan markaları farklı fiyatlarla satılmaktadır. Sizde köpeğiniz için iyi olanı tercih etmelisiniz çünkü ucuz ve çakma şampuanlar köpeğinizin derisine ve tüylerine zarar verebilir, köpek şampuanları almadan önce bize danışın.

Köpek Deri Hastalıkları Riski

Köpek deri hastalıkları yüzünden köpeğinize zarar gelebilir. Dünya üzerindeki en evcil ve sadık hayvanlar olarak bilinen köpekler de bizler gibi hasta olmaktadırlar, bu hastalıkların başında gelen deri hastalıkları ise köpeğinizin cildinde izlere yol açmaktadır ayrıca bununla da kalmayıp köpeğinizin kaşınmasına ve rahatsız olmasına yol açar. Farklı farklı deri hastalıkları da mevcuttur, bunlar ağır veya hafif olabilirler. Köpek deri hastalıkları için veterinere götürmeniz gerekmektedir.

Pet Kuaförüne Götürülebilecek Petler

Pet kuaförü, petinizin tırnak, tüy gibi bakımlarını yaparak onları daha temiz, düzgün ve sevimli hale getirmektedirler. Dünya üzerinde fazla yaygın olmasa pet kuaförleri mevcuttur. Buna nazaran buralara götürülen petlerinde çeşitleri vardır tabiki. İlk olarak insanlığın en sadık dostu olarak bilinen köpekler başta gelir, ardından ise kediler, bunların haricindeki petlerden sık olarak rastlanılanlar ise kuş türleridir. Örneğin papağanlar, muhabbet kuşları gibi çeşitli evcil petler mevcuttur. Pet kuaförü hayvanınızın temizliği için önemlidir.

1 Kasım 2016 Salı

Köpek Traşı Kazaları

Köpek traşı köpeklerin olmak zorunda olduğu bir şey değildir ancak traş edilen köpeklerin tüyleri hem daha parlak hemde daha yumuşak olmaktadır ayrıca köpeklerin tüy dökmelerini azaltmak içinde köpekler traş edilmelidir. Köpeğinize yapışan kene, bit gibi böcekleri tespit edip köpeğinizi temizlemek için traş iyi bir yöntemdir. Ancak acemi insanlar köpeklerini traş ederken kendisine veya köpeklerine de kazaran zarar verebiliyor. Köpeğinizin tüylerini kesmeye çalışırken kullanılan aletler kesici olduğundan kazalara yol açmaktadır. Köpek traşı hakkında bilgi almak için bizi arayabilirsiniz.

Köpek Bakım Ürünleri Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz

Köpek bakım ürünleri, dünya üzerindeki en sadık dostlarımız olan köpekler için üretilmektedir. Ancak biz insanlardan farklı olarak köpeklerinde diğer hayvanlar gibi farklı cinsleri bulunmaktadır. Buda demek oluyor ki köpeğinizin cinsine göre bakım ürünlerini seçmek zorundasınız aksi taktirde köpeğinizin cildine ve tüylerine zarar verebilir. Bunların haricinde ise çakma ve ucuz ürünlerde kimyasal yönden fakir olduklarından dolayı hem yanlış seçimlerdir hemde zararlı. Köpek bakım ürünleri alırken bir daha düşünün!

Pet Şampuanında İndirim

En uygun pet şampuanı en uygun fiyatlarla mağazalarımız da bulunmaktadır. Dilerseniz internet sitemiz üzerinden ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilir ve fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Petinizin cinsine ve tüy yapısına en uygun şampuanı seçmenizde size yardımcı olabiliriz, bunun için sitemizdeki form üzerinden bize danışabilir veya telefon numaramızı arayarak da bilgi alabilirsiniz. Pet şampuanı uygun olmalıdır!

Kedi Şampuanında İndirim

En uygun kedi şampuanı en uygun fiyatlarla mağazalarımız da bulunmaktadır. Dilerseniz internet sitemiz üzerinden ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilir ve fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Kedinizin cinsine ve tüy yapısına en uygun şampuanı seçmenizde size yardımcı olabiliriz, bunun için sitemizdeki form üzerinden bize danışabilir veya telefon numaramızı arayarak da bilgi alabilirsiniz. Kedi şampuanı uygun olmalıdır!

Köpek Şampuanında İndirim

En uygun köpek şampuanı en uygun fiyatlarla mağazalarımız da bulunmaktadır. Dilerseniz internet sitemiz üzerinden ürünlerimiz hakkında bilgi sahibi olabilir ve fırsatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Köpeğinizin cinsine ve tüy yapısına en uygun şampuanı seçmenizde size yardımcı olabiliriz, bunun için sitemizdeki form üzerinden bize danışabilir veya telefon numaramızı arayarak da bilgi alabilirsiniz. Köpek şampuanı uygun olmalıdır!

Metrobüslerde Panel Çit

Panel çit hem güvenlik açısından hem de uyumluk açısından oldukça fazla kullanım alanına sahiptir, bunlardan biriside metrobüslerdir. İstanbul'un en popüler toplu taşıma aracı olan metrobüslerde çevresinde oluşabilecek kazalara karşı koruma için panel çitler tarafından korunmaktadır. Yeni yapılması beklenen ulaşım araçlarında da panel çit koruması olması olasıdır.

Bilge Teknik Kontrol Akredite Firma

Bilge Teknik Kontrol Ltd. Şti. ailesi olarak akredite firmaları arasındaki yerimizi almış bulunmaktayız. Tamamıyla kurumsal bir firma olmamız ve profesyonel ekibimizle beraber uzun yıllardır hizmet vermemiz bizi bir adım öne taşımaktadır. Hizmetlerinizi tamamıyla kaliteli ve onaylanmış bir şekilde yaptırmak istiyorsanız sizi firmamıza bir görüşmeye bekleriz. Bütün teknik kontrollerinizi doğru bir biçimde yapıp güvenliğiniz için çalışmaktayız. Bu sebeple akredite firmaları arasındaki yerimizi de almış bulunmaktayız.

Periyodik Kontrolün Adresi

Periyodik kontrol yapılmasının nedeni işçilerin hayatlarını ve sağlıklarını olumsuz etkileyecek olayları tespit edebilmektir. Her gün 5000 işçi hayatını kaybetmektedir, bu rakam ülkemizde ise 1400'e yakın.
Dünya ülkeleri arasında en çok işçi kazalarının yaşandığı 3. ülke Türkiye'dir. Bilinçsiz işçiler ve önlemsiz yapılan işler yüzünden her gün insanlar hayatlarını kaybetmektedir, bu sadece işçilerin dikkatine de bağlı değildir. İş yerlerinde işçilerin güvenliği için gerekli önlemlerin alınmaması, periyodik kontrol yapılmaması da bunların sebepleri arasındadır.

31 Ekim 2016 Pazartesi

Transpalet Çeşitleri

Transpalet günümüzün ticaret hayatını oluşturan fabrikalardaki taşıma işleri için kullanılan hem yük hafifletmede hem de uzun sürelidir kullanıma uygundur. Farklı işler için farklı çeşitlerde transpaletler yapılmaktadır bunlardan bazıları ise akülü transpaletler, manuel transpaletler, terazili transpaletler, makaslı transpaletler, galvaniz/paslanmaz transpaletler, kısa/uzun transpaletler, özel transpaletler, alçak şase transpaletlerdir. Size uygun hem kaliteli hemde uygun fiyat seçenekleriyle transpalet satın almak için Asimato'nun resmi web sitesi üzerinden veya telefon üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Uygun Fiyata Karton Çanta

Karton çanta fiyatı ile kalitenin birleştiği yer CMY Ajans ailesi olarak sizler için en uygun seçenekleri sunmaktayız. Giyim mağazaları, kırtasiyeler ve daha birçok işletmenin tercihi olan karton çantalar hem fiyat olarak uygundur hem de kalite anlamında. Karton olmasının dezavantajlarından biri ise yağmurlu havalarda biraz sıkıntı çıkarmasıdır. Uygun karton çanta fiyatı için bizi arayın.

Uygun Bloknot Fiyatları

Bloknot fiyatları firma, dükkan, ofis gibi birçok yerde oldukça fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Gerek reklamları açısından gerek ise küçük notlar almak için bulundurulur. En uygun bloknot fiyatları için bizi arayın. Her bloknot çeşidinin ayrı fiyatları mevcuttur, sizlere uygun fiyat seçenekleri sunmaktayız. Bloknot çeşitlerimiz; Küp bloknot, ayaklı bloknot, spiralli bloknot, kapaklı bloknot, tutkallı bloknot, masa sümeni gibi çeşitli bloknot fiyatları için bizi arayın. CMY AJANS

Elektrik Tesisat Kontrolü Yapılmamasının Sonuçları

Elektrik tesisat kontrolü yapmak için şeyden önce elektrik günlük hayatımızın her anında kullandığımız ve oldukça tehlikeli bir kaynaktır. Dünya üzerinde elektrik çarpmaları yüzünden ölen milyonlarca insan mevcuttur, bunların başlıca sebepleri ise elektriğin iletken olmasından dolayı akımın geçtiği yerlerde oluşan kaçaklara temas edilmesinden dolayıdır. Bunlarının yapılmaması durumunda ise elektrik çarpmaları, aşırı yüklemeden oluşabilecek patlamalar gibi işçi hayatını tehlikeye sokacak durumlar oluşabilir. Elektrik tesisat kontrolü yaptırmayı unutmayın.

Basınçlı Kapların Periyodi Kontrolleri

Periyodik kontrol yapılması gereken araçlardan bazıları da basınçlı kaplardır. Diğer araçlara nazaran basınçlı olan kaplar içerisinde bulundurdukları basınçtan dolayı patlama riskini de bulundurmaktadır. Bu araçlardan bazıları şunlardır; Kompresör hava tankı, hidrofor tankı, kalorifer(sıcak su) kazanı, buhar kazanı, otoklav, Basınçlı Kap (Genleşme tankı, boyler tankı, boya kazanı, amonyak tankı, soğutma sistemi tankı ve akümülasyon tankı) gibi çeşitli basınç bulunduran araçlar mevcuttur. Bunlar için periyodik kontrol yapılması gerekmektedir.

30 Ekim 2016 Pazar

Dizel Forkliftler Neden Tercih Edilir?

Günümüzde bir çok forklift çeşidi bulunmasına rağmen bunlar arasında çokça tercih edilen dizel modellerin tercih edilme sebepleri; Öncelikle dizel ekonomi açısından uygun olmaktadır, diğer modeller bu konuda bir adım geride kalırlar. Forklift alırken önemli şeylerden biriside kullanım ömrümün uzun olmasıdır. Dizel motorlarda aracın ömrü hem uzun olmaktadır hem de istenilen kaldırma gücüne sahiptir. Kısacası tercihi yaparken genel olarak dizel forklift tercih edilmektedir.