16 Kasım 2016 Çarşamba

Beylikdüzü Füzyon Yemek

Beylikdüzü yemek firmaları içerisinde bulunan Füzyon yemek ailesi olarak sizlere her daim temiz ve lezzetli yemekler sunmayı amaçlıyoruz. Firmanıza veya ofisinize günlük sıcak olarak çıkardığımız yemeklerimiz için bizlere ulaşın. Beylikdüzü yemek firmaları arasındaki yerimizdeyiz...

Füzyon Yemek Güneşli

Güneşli yemek firmaları arasında bulunan hizmetlerimiz ile ofislere, firmalara yemek hizmeti sağlamaktayız. Ürünlerimiz düzenli olarak sağlık kontrollerinden geçmektedirler. Lezzetli ve güzel yemekler için bizleri arayın, sağlığınız için seçeceğiniz yemek firmasını iyi seçin. Güneşli yemek firmaları içerisindeki yerimizde sizleri bekliyoruz.

İndirimli Köpek Maması için Epet

Köpek maması, büyük indirimler ile birlikte mağazalarımızda. Tamamıyla orjinal olan ürünlerimize internet sitemiz üzerinden de göz atmanız mümkün. Ürünlerimiz tamamıyla TSE tarafından onaylanmıştır. Onaysız, çakma ve ucuz ürünleri asla mağazımızda bulundurmayız. Sizde köpeğinizin sağlığı için orjinal köpek maması tercih edin.

Epet ile Orjinal Kedi Maması

Kedi maması alırken ürünün orjinal olmasına ve besin içeriklerine dikkat edilmesi gerekir. Kedinize zarar verebilecek ucuz ve çakma ürünleri kullanmamalısınız. Bunlardan dolayı kediniz zehirlenebilir ve kalıcı sağlık sorunlarına da yol açabilir. Epet olarak sizlere her daim orjinal ve güvenilir ürünler sunmaktayız. Kedi maması seçiminizi bizden gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.

Kedinizin Sağlığı İçin Şampuanlarda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kedi şampuanları alacak iseniz kedinizin sağlığına zarar verebilecek olası şampuanlardan kaçınmanız ve sağlıklı ürünler almanız gerekiyor. Kedinizin vücudu da sizin vücudunuz gibi tahriş olup zarar görebilir. Ucuz ve onaysız kedi şampuanları yüzünden de kedinizin vücudu zarar görebilir. Bunun önüne geçmek için kedi şampuanları alırken onaylı olmasına dikkat etmelisiniz.

Kaliteli Köpek Şampuanı

Köpek şampuanı alırken kalitesiz ve ucuz şampuanlar tercih edilmemelidir. Çünkü bu şampuanların yapısındaki kimyasallar ucuz ve kalitesiz olduğundan dolayı köpeğinizin cildine zararlı halde olabilirler. Bu şampuanlar köpeğinizin cildini tahriş edebilir ve ona ciddi zararlar verebilir. Ancak köpeğiniz için alacağınız şampuanını onaylı olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Köpek şampuanı alırken dikkatli olun!

En Uygun Fiyatlarla Katalog Fiyatı

Katalog fiyatı araştırması yapmanıza hiç gerek yok. Aradığınız kalitede birbirinden farklı çeşitlere sahip kataloglar sayesinde firmanızı renklendirmeye ne dersiniz? CMY Ajans web sitesi üzerinden veya telefon numarası ile bizlere ulaşabilirsiniz. Grafik tasarım hizmeti sayesinde de hayalinizdeki ürünü yapalım. Katalog fiyatı ucuz olması sebebiyle de paranız cebinizde kalsın.

15 Kasım 2016 Salı

Forklift Çatal Vinç Kancası (MK-10)

Forklift çatal vinç kancası (MK-10), mekanik bir ataşman olmakla beraber çift çatal üzerine geçen taşıma aparatı yükün güvenle taşınmasını da sağlamaktadır. Bu aparat sayesinde forkliftinizi adeta bir vinç gibi kullanabilirsiniz. 1000kg'a kadar taşıma kapasitesi sayesinde ihtiyacınız olan gücü karşılayabilmektedir. Vinç kadar güçlü olmamasına rağmen adeta bir mobil vinç halinde kullanabileceğiniz forklift aparatı için Asimato.

Ucuz Karton Çanta Fiyatı Aramayın!

Ucuz karton çanta fiyatı aramaktan vazgeçin çünkü CMY Ajans sizlere üstün kalitede hizmetle beraber uygun fiyatlar sunmakta. Fabrikamızda ürettiğimiz ürünlerimizi grafik tasarım ile beraber istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Sizlere renkli bir dünya sunmak ve marka değerinizi arttırmak amacı ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Karton çanta fiyatı bizden sorulur.

En Uygun Bloknot Fiyatları

Bloknot fiyatları araştırmakla uğraşmayın CMY Ajans ailesi olarak sizlere kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunuyoruz. Bloknot baskılarının kaliteli olması önemlidir aksi taktirde istediğinizi alamazsınız. En uygun fiyatlarda bloknot almak için bizi arayın veya internet sitemiz üzerinden bize ulaşın. Ürünlerinizi teslim aldıktan sonra bize yorumlarınızı bildirmeniz oldukça önemlidir, uygun bloknot fiyatları için bizi seçin.

Özgür Tel Panel Çit Hizmeti

Panel çit, modern şehirlerde en sık rastlanılan çit tipidir. Bunun sebebi hem sağlam olmasıyla beraberinde getirdiği modern görünümdür. Fiyat yönünden bakıldığında da gayet uygun olan panel çitlerin bir çok kullanım alanı mevcuttur. Bunlara örnek olarak; siteler, ulaşım yolları, özel mülk gibi alanlar örnek verilebilir. Panel çit kullanın, zarar görmeyin.

Tel Örgü'de Tecrübe

Tel örgü, günümüzün güvenlik duvarlarından birisi olmaktadır. Hem ekonomik yönden hemde kalite yönünden oldukça fazla kullanım alanı olması tel örgü kullanımının artmasında önemli rol oynamaktadır. Sizlerde mülkünüzü modernleştirmek ve güvenliğini sağlamak adına adımlar atmak istiyorsanız Özgür tel, tel örgü hizmetine bir göz atın.

Tarihi Geçen Kedi Mamaları

Kedi maması alırken birçok kişi tarihine bakmaz bunun örneğini market alışverişinde de görmekteyiz. Küçük yaştan itibaren çocuklukta verilen eğitimlerde hep tarihi geçmiş ürünler hakkında uyarılmaktayız çünkü bir ürünün tarihinin geçmesi ürünün bozulması ve vücutta hastalık olmasına sebep olur. Bu hastalık en normalinden en kötüsüne kadar uzanmaktadır. Bu uyarıları dikkate almayıp hem kendimize zarar veririz hemde hayvanlarımıza. Kedi maması alırken tarihine bakmaya özen gösterin!

Köpek Traşı Ürünleri

Köpek traşı, köpeğinizin rahatlaması ve iyi görünmesi için önemlidir. Ayrıca köpeklerin tüylerine ve vücutlarına yapışabilecek kene gibi böceklerin riskini de azaltabilirsiniz. Köpekler insanların en sadık dostu olarak bilinirler, zeki ve eğlenceli oluşları sayesinde hem kolayca eğitilebilirler hem de evde beslenebilmesi diğer hayvanlara nazaran biraz da olsa az zahmetlidir. Köpek traşı evde beslenilen köpekler için oldukça önemli bir yere sahiptir.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik Tesisat Kontrolü Hizmeti

Elektrik tesisat kontrolü, günümüzde en ciddi hasarların önüne geçebilecek kontrollerden birisidir. Elektrik çarpmaları ve kaçakları sonucunda milyonlarca insan hayatını kaybetmiş ve milyonlarca insan evsiz kalmıştır. Kaçaklar sonucunda oluşan yangınlara karşı alınmayan önlemler(topraklama gibi.) insan hayatını tehlikeye sokmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalığı ile elektrik tesisat kontrolü yapın başka hayatlar bitmesin.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol Hizmeti

Periyodik kontrol yasada yapılan değişiklikler nedeni ile yılda en az 2 kere yapılmak zorundadır. Bilge Teknik Kontrol ailesi olarak uzun yıllara dayanan tecrübelerimizle bu işin içerisinde bulunuyoruz. Periyodik kontrolün sadece bu hizmeti sağlayan firmalar tarafından yapılması zorunluluğu bulunmaktadır bu sebepten dolayı iyi bir firmaya baş vurup iyi hizmete iyi ücretlerde sahip olmanız mümkün. Periyodik kontrol hizmeti için Bilge Teknik Kontrol.

Forklift Parke Taşı Ataşmanı

Forklift parke taşı ataşmanı ile blok halindeki hemen hemen tüm ürünleri taşıyabilirsiniz. Bu ürün hem forklifte kolayca takılıp çıkarılabilmektedir. Hidrolik olarak çalışmasından dolayı oldukça güçlü yüklerin üstesinden gelebilir. Paletsiz blok halindeki inşaat malzemeleri, beton kalıplar, tuğlalar bu ataşman ile taşınabilecek malzemelerden birkaç tanesidir. Uzun ömürlü olması için kol kaydırma yatağı kullanılmıştır, forklift ataşmanları için Asimato.