22 Mayıs 2015 Cuma

Engin Rezistans - Isıtıcı Kablo - Yanmaz Kablo

Engin Rezistans Merkez. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Demirciler San. Sit. A-1 blok No:4/2 İkitelli - K.Çekmece / İSTANBUL. Telefon : +90 (212) 671 53 64 - 66. Fax : +90 (212) ... sizi bekliyoruz...

Panel Çit

Özgürtel ile kendinizi güvende hissedin, gözünüz arkada kalmasın, hayatı korkmadan yaşayacaksınız. Panel çit ile güvenliğiniz Özgürtele emanet...

Jiletli tel

Hayatı korkmadan yaşamak için özgürtel jiletli tel ile tanışmanızı tavsiye ederiz . Evinizde bahçenizde ve daha bir çok alanda kullanabileceğiniz jiletli tel üstelik şuan %10 indirimde !

Örgülü Tel

Kendinizi güvende hissedin, sevdiklerinizi kollayın özgürtel örgülü tel ile güvenliğinizi sağlayalım.

Dikenli tel

Kendinizi güvende hissedin, sevdiklerinizi kollayın özgürtel dikenli tel ile güvenliğinizi sağlayalım.

Tural Makina Transfer Baskı Makinaları

Transfer baskı makinaları , tural makina ayrıcalıkları ile onlarca çeşit ile istediğiniz şekilde sizlerle. 

Tural Makina

Transfer Baskı Kullanmanın Bazı Avantajları
Transfer Baskı , Baskı Kalitesi Diğer tekstil baskılarında kullanılmayan Rotogravüre tekno-lojisi ile transfer baskı çok karışık dizaynları bile mükemmel ve gerçek kopya-lama olarak sunar.

İndirimli Transpalet

Asimato , indirimli transpalet satışlarını sağlam transpalet seçenekleri ile hizmetinize sunmanın mutluluğunu yaşamaktadır. Yükünüzü azaltarak çalışma verimliliğinizle beraber kazancınızıda arttıralım.

Forklift

Asimato , indirimli forklift satışlarını sağlam forklift seçenekleri ile satışlara sunmaktadır. Yükünüzü bizimle azaltın kazancınız bizimle artsın.

21 Mayıs 2015 Perşembe

Örgülü Tel

Özgürtel örgülü tel - tel örgü ile kendinizi güvende hissederek hayatı korkmadan yaşayacaksınız...

Dikenli tel

Özgürtel Dikenli tel ile kendinizi güvende hissederek hayatı korkmadan yaşayacaksınız...

Engin Rezistans Silikon Kablo

Engin rezistans, silikon kablo satışlarına devam etmektedir ayrıca kablo içerisindeki tel adedi sayı farklılığıda bulunmaktadır.

Engin Rezistans - Isıtıcı Kablo - Yanmaz Kablo

Engin Rezistans ; ısıtıcı kablo, yanmaz kablo, silikon kablo, fiberglass kablolar, teflon kablo, kelepçe rezistanslar gibi ürünler satışları yapmaktadır. Ayrıca rezistans çeşitlerini istediğiniz ebatlarda üretmekteyiz.

Tural Makina Transfer Baskı

Transfer Baskı Kullanmanın Bazı Avantajları
 
Transfer Baskı Zaman Geleneksel yaş baskılarda istenilen tuşenin elde edilmesi,apreleme v.b. gibi işlemlerin hiçbiri transfer baskıda kesinlikle yoktur.Bundan dolayı üre-tim zamanı yarı yarıyadır.

Tural Makina Transfer Baskı Makinaları

Transfer Baskı Kullanmanın Bazı Avantajları

Transfer baskı Zaman Geleneksel yaş baskılarda istenilen tuşenin elde edilmesi,apreleme v.b. gibi işlemlerin hiçbiri transfer baskıda kesinlikle yoktur.Bundan dolayı üre-tim zamanı yarı yarıyadır.

20 Mayıs 2015 Çarşamba

Jiletli tel

Bina askeri alan... vb gibi alanlarda Güvenliğinizi üst düzeye çıkarmak ve doğabilecek hırsızlık, kaçak kişi vb gibi tehlikeleri önlemek adına jiletli tel ile güvenliğinizi sağlayabilirsiniz. 

Panel Çit

Özgürtel panel çit imalatının yanı sıra istediğiniz ürünün edatları doğrultusunda en - boy ahengini sağlayarak sizlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyor. Özgürtel ayrıcalıklarından yararlanmak için http://ozgurtel.com.tr/14-Panel-Cit.html bize ulaşınız.

Bağcılar Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Bağcılar Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Yenibosna Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Yenibosna Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Bahçelievler Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Bahçelievler Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Beylikdüzü Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Beylikdüzü Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

19 Mayıs 2015 Salı

Avcılar Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Avcılar Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Başakşehir Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Başakşehir Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Büyükçekmece Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Büyükçekmece Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Küçükçekmece Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Küçükçekmece Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Beşiktaş Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Beşiktaş Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Levent Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Levent Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Etiler Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Etiler Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Ulus Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Ulus Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Mecidiyeköy Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Mecidiyeköy Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız.

Bakırköy Philips Servisi - 0212 442 37 75 - 91

Bakırköy Philips Servisi olarak sektörün öncü markası olan Philips marka ürünlerinin tamir ve onarım işlerini uzman ekibimiz eşliğinde istanbul genelinde yapmaktayız. 

Panel Çit

Projelerinizde güvenle kullanabileceğiniz Özgürtel panel çit şimdide %20 indirim ile sizlerle.

Jiletli tel

Jiletli tel daha çok üstün güvenlik hizmetleri gerektiren alanlarda kullanılmaktadır. Jiletli tel üstün koruma sağladığı gibi karşıdakilerin psikolojik caydırıcılık hissiyatının doğmasınada sebebiyet veriyor.

Örgülü Tel

Örgülü tel çit sistemleri arasında en çok kullanılanıdır. Üstelik şimdi çit çeşitlerindeki %20 Özgürtel indirimleri devam etmektedir.

Dikenli tel

Çevre güvenliğiniz ve sınırları belirlemek amacıyla dikenli tel kullanabilirsiniz. 

Köpek şampuanı

köpeğinizin tüylerinin daha parlak gözükmesi için kullanabileceğiniz bir şampuan. İçerisinde ki aromalar ile kötü kokuları engeller ve küçük dostlarımızın daha güzel kokmasını sağlar. pH değeri sadık dostlarımızın deri sağlığına zarar vermeyecek şekilde formüle edilmiştir. Dostlarımızın sağlığı için belirli aralıklarda düzenli olarak duş aldırınız.Sağlıklı köpekler için Animology köpek şampuanı tek tercihiniz olsun.

Synergy labs Köpek Şampuanı

Synergy Labs Köpek Şampuanı köpeğinizin derisini yumuşatarak köpeğinizin sağlığını korumaya  devam ediyor.

Truss Sistem 0212 476 9998

POLİNORM Truss Sistem olarak
DÜNYANIN HER YERİNDEYİZ!
Oktanorm ve poliprofil sistemde her türlü stand konstrüksiyonu ve özel tasarımlarla katılacağınız tüm fuarlarda dünyanın her yerinde sizinleyiz. İtalya, Almanya, İspanya ve tüm Avrupa ülkeleri, Rusya ve Uzakdoğu’da, tüm fuarlarda.

Fuar Stand Uygulama 0212 476 9998

Fuar Stand Uygulama ile DÜNYANIN HER YERİNDEYİZ!
Oktanorm ve poliprofil sistemde her türlü stand konstrüksiyonu ve özel tasarımlarla katılacağınız tüm fuarlarda dünyanın her yerinde sizinleyiz. İtalya, Almanya, İspanya ve tüm Avrupa ülkeleri, Rusya ve Uzakdoğu’da, tüm fuarlarda.

Ucuz Transpalet - Kaliteli Transpalet - Kiralık Transpalet

Asimato istif makinası sektörünün 1 numaralı firması ve müşteri memnuniyetini prensip edinen çalışma anlayışı ile ayrıcalıklarını ortaya koymaya devam ediyor. Asimato yükünüzü hafifleten , çalışma verimliliğinizi arttıran ve gerek depolardaki düzen gerekse taşıma işlemlerinde sizlere yardımcı olan transpaletlerde ucuz transpaletkaliteli transpalet ve kiralık transpalet ayrıcalığınıda sizlere sunmaktadır.

Forklift

Asimato istif makinası sektörünün 1 numaralı firması ve müşteri memnuniyetini prensip edinen çalışma anlayışı ile ayrıcalıklarını ortaya koymaya devam ediyor. Asimato yükünüzü hafifleten , çalışma verimliliğinizi arttıran ve gerek depolardaki düzen gerekse taşıma işlemlerinde sizlere yardımcı olan forlifterde ucuz forkliftkaliteli forklift ve kiralık forklift ayrıcalığınıda sizlere sunmaktadır.

işyeri Hekimi !

İşyeri hekimi: İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş işyeri hekimliği belgesine sahip hekimi ifade eder. İşyeri hekimlerinin nitelikleri ve görevlendirilmeleri MADDE 7 -(1) İşverence işyeri hekimi olarak görevlendirilecekler, bu Yönetmeliğe göre geçerli işyeri hekimliği belgesine sahip olmak zorundadır. (2) İşyeri hekimlerinin görevlendirilmesinde, bu Yönetmeliğe göre hesaplanan çalışma süreleri bölünerek birden fazla işyeri hekimine verilemez.

Bilge iş güvenliği uzmanı

İş sağlığı ve güvenliği alanında görev yapmak üzere Bakanlıkça yetkilendirilmiş, iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip mühendis, mimar veya teknik elemana iş güvenliği uzmanı denir. İşverence iş güvenliği uzmanı olarak görevlendirilecekler, bu Yönetmeliğe göre geçerli işgüvenliği uzmanlığı belgesine sahip olmak zorundadır.

Osgb

Osgb  sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak üzere işin normal akışını aksatmamak şartıyla ve verimli bir çalışma ortamının sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla verilen hizmettir. Bilge İş Güvenliği , çalışma verimliliğini arttıracak  osgb hizmetini vermektedir.

Bilge İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği

Bilge İş Güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim görmüş mühendisler sayesinde işyerindeki tüm ekipmanların incelemesini yaparak doğabilecek iş kazalarının önüne geçerek çalışma devamlılığını güvenlik doğrultusunda devam ettirmektedir.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Osgb Hizmetleri,  sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak üzere işin normal akışını aksatmamak şartıyla ve verimli bir çalışma ortamının sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla verilen hizmettir. Bilge İş Güvenliği , çalışma verimliliğini arttıracak  osgb hizmetini vermektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

İşyerinizin güvrnliği sizinde güvenli bir ortamda çalışmanıza sebebiyet veriyor. İş sağlığı ve güvenliğiniz için fenni muayene lerini aksatmayınız. Senede en az 1 defa olmak üzere gerektiği takdirdede teknik kontrolleri yapmak iş güvenliğiniz için önemlidir.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

İşyerinizin güvenliği sizinde güvenli bir ortamda çalışmanıza sebebiyet veriyor. İş sağlığı ve güvenliğiniz için topraklama ölçümü muayenelerini aksatmayınız. Senede en az 1 defa olmak üzere gerektiği takdirdede teknik kontrolleri yapmak iş güvenliğiniz için önemlidir.

18 Mayıs 2015 Pazartesi

Bilge Teknik Kontrol - Forklift Kontrolü

Bilge Teknik Kontrol , yükünüzü hafifleten iş gücünüzü arttıran forkliftlerin forklift kontrolü muayenelerini yaparak verimli ve işinizin aksamadan çalışmasına olanak sağlar. 

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

İşyerinizin güvrnliği sizinde güvenli bir ortamda çalışmanıza sebebiyet veriyor. İş sağlığı ve güvenliğiniz için asansör kontrolü muayenelerini aksatmayınız. Senede en az 1 defa olmak üzere gerektiği takdirdede teknik kontrolleri yapmak iş güvenliğiniz için önemlidir.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

İşyerinizin güvrnliği sizinde güvenli bir ortamda çalışmanıza sebebiyet veriyor. İş sağlığı ve güvenliğiniz için periyodik kontrol muayenelerini aksatmayınız. Senede en az 1 defa olmak üzere gerektiği takdirdede teknik kontrolleri yapmak iş güvenliğiniz için önemlidir.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

İşyerinizin güvrnliği sizinde güvenli bir ortamda çalışmanıza sebebiyet veriyor. İş sağlığı ve güvenliğiniz için kompresör hava tankı muayenelerini aksatmayınız. Senede en az 1 defa olmak üzere gerektiği takdirdede teknik kontrolleri yapmak iş güvenliğiniz için önemlidir.

LED EKRAN

Ledsat led ekran  son model tasarımlarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Reklam bizim işimiz .

LED TABELA

Ledsat Led merkezi Led Tabela ile reklamlarınızı en doğal şekilde yaparak müşterileri kapınıza çekiyor.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Periyodik Kontrol yapılacak cihazların kontrol periyotları mevzuatlarda belirlenmiş olup , belirlenmemiş olanlar için imalatçını belirlemiş olduğu aralık ve TSE standartları esas alınır.

Panel Çit

Özgürtel kaliteli ve sağlam panel çit satışlarını devam ettirmektedir. Üstelik Şimdi % 20 indirim ile tel çeşitleri ile sizlerleyiz.

Jiletli tel

Özgürtel kaliteli ve sağlam jiletli tel satışlarını devam ettirmektedir. Üstelik Şimdi % 20 indirimli tel çeşitleri ile sizlerleyiz.

Örgülü Tel

Özgürtel kaliteli ve sağlam örgülü tel , tel örgü satışlarını devam ettirmektedir. Üstelik Şimdi % 20 indirim ile tel çeşitleri ile sizlerleyiz.

Dikenli tel

Özgürtel kaliteli ve sağlam dikenli tel satışlarını devam ettirmektedir. Üstelik Şimdi % 20 indirim ile tel çeşitleri ile sizlerleyiz.

Transpalet

Asimato 'da transpalet , forklift seçenekleri göz kamaştırmaya devam etmekte. Sizde Asimato 'ya gelin sizde kazanın.

Forklift

Artık Yükünüz daha hafif   Akülü ve Dizel forklift makinaları  asimato ile kolaylık sağlamaya devam ediyor