3 Temmuz 2015 Cuma

Özgür Tel - Panel Çit

Özgür Tel tel sektörünün vazgeçilmez markası olmaya devam ediyor. Onlarca çeşit ürün yelpazesi ile satışlarını dikenli tel, panel çit, tel örgü, örgülü tel, jiletli tel ve daha bir çok tel çeşidi ile sürdüren özgürtel tel sektörünün vazgeçilmez birer parçası olmaya devam ediyor.

Özgür Tel - Dikenli tel

Özgür Tel tel sektörünün vazgeçilmez markası olmaya devam ediyor. Onlarca çeşit ürün yelpazesi ile satışlarını dikenli tel, panel çit, tel örgü, örgülü tel, jiletli tel ve daha bir çok tel çeşidi ile sürdüren özgürtel tel sektörünün vazgeçilmez birer parçası olmaya devam ediyor.

Transpalet

Transpalet motor gücüyle ya da insan gücüyle alışan paletlere yüklenmiş  yükleri  hidrolik   pompa gücüyle kaldırarak yatay olarak taşımaya yarayan   alettir . transpaletler insan gücünün kullanımını en aza indirmeyi amaçlar .

Forklift

Forklift genel anlamda paletlerin üzerine yüklü ağırlıkları taşımak ve kaldırmak istif etmek için kullanılırlar. Kullandıklar  mekanlara  yakıtlara  ve kaldırıp indirebildikleri ağırlıklar göre gruplanırılabilirler. Kullandıkları yakıtlara göre sınıflandırırsak eğer  dizel , benzinli  ,ve  LPG  forkliftler olarak kullanılırlar.

Bilge işyeri hekimi

Bakanlıkça yetkilendirilmiş iş yerlerindeki çalışanların motivasyonunu , sağlığını kontrol eden iş yeri hekimi ile çalışma verimliliğinizi arttırarak, çalışanların kendilerini daha rahat hissedebilecek bir ortamda çalışmalarını sağlayabilirsiniz.

Bilge İş Sağlığı ve Güvenliği

İş yerlerindeki güvenliği sağlıyarak çalışanların motivasyonunu arttırabilirsiniz. Çalışanların motivasyonunun artması iş gücünün daha sağlıklı ve aktif ilerlemesini sağlamaktadır. İş sağlığı ve güvenliği önlemlerini alarak kurumununuz gelirini arttırabilir çalışanlarınızı güvenli bir çalışma ortamında üretim yapmasını sağlayabilirsiniz.

Osgb

Osgb ekipmanlarının iş yerinde sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturmaları için gerekli işlemler, 
*İşe giriş ve periyodik muayene
*Çalışma ortamı gözetimleri
*Acil durum planının belirlenmesi
*Rehberlik ve danışmanlık hizmetleri
*Kana, yangın ve doğabilecek diğer unsurarda önlemlerin alınması bilincine sahip olmak.

iş sağlığı ve güvenliği

iş yerinde üretim güvenliğinin sağlanması beraberinde verimin artmasınıda sağlar . Hızlı sanayileşme ve teknolojik gelişmeler ile iş yerlerinde çalışan bireylerin güvenliği ile ilgili sorunlar çıkmıstır. Bu sebeple olası faciaları önlemek için iş sağlığı ve güvenliği önlemlerini almanızı öneririz. İş sağlığı ve güvenliği için Bilge iş gvenliğiniz tercih ediniz.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Ortak sağlık güvenlik birimi ( OSGB ) çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı tarafından yönlendirme ile kurulmuştur. Bilge iş güvenliği ile osgb hizmetleri ile karşılayabilirsiniz.

30 Haziran 2015 Salı

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

Bilge teknik kontrol , teknik kontrol uzmanları eşliğinde iş yerlerindeki tüm kontrolleri inceleyerek raporlar halinde sizlere sunmaktadır. fenni muayene hizmetleri vermektedir. 

Topraklama Ölçümü

Topraklama ölçümü, Bir işyeri veya fabrikanın enerjisini sağlamak için çalışan trafonun veya alternatörün yıldız noktalarının topraklanmasıdır. Jeneratörlerde ve trafolarda uygulanır. İşletme topraklama ölçümü yapılarak sınır değerlerde tutulmalıdır.

Forklift Kontrolü

Yükünüzü hafifleten iş gücünüzü arttıran ağır yük taşıma aracı olan forkliftlerin forklift kontrolü muayenelerini yapınız.

Vinç Kontrolü

Vinç kontrolü yaparak iş yerlerindeki teknik önlemleri sağlamış olacaksınız.  ikaz ve uyarı levhaları vinç kontrolü esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar içindedir.

Asansör Kontrolü

Asansör kontrolü  yeşil etiket verilerek yapılmakta; eksik durumlar giderilinceye kadar kırmızı etiket verilmektedir. Ülkemizdeki asansörlerinin yarıdan fazlası yapılan test ve kontrollerde güvensiz olduğu görülmekte olup bu da asansör kontrolünün ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

29 Haziran 2015 Pazartesi

Periyodik Kontrol

periyodik kontrol ve test hizmetlerinde TSE Standartlarında; tarafsızlık, bağımsızlık ve gizlilik ilkelerine uyan; tamamıyla müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı hedef olarak belirlemiş olan firmamız,  butik hizmet verme hedefi ile yola çıkmıştır. 

Bilge Teknik Kontrol - Teknik Kontrol

Firmaların yani iş yerlerinin teknik kontrol muayeneleri senede en az 1 defa olmak üzere + gerektiği takdirde yapmak iş sağlığı ve güvenliği açısından çok önemlidir.

Kompresör Hava Tankı

Bilge Teknik kontrol kompresör hava tankı muayeleri ile iş yerindeki teknik kontrol ve ölçümleri kompresör hava tankı uzmanları eşliğinde kontrol ederek raporlar ve gereki önlemlerin alınması sağlanır.

Elektrik Kontrolü

Tesiste var olan problemler öğrenilerek öncelikle bu konularda inceleme ve kontroller yapılır.
Elektrik kontrolü (İç tesisat ölçüm ve incelemeleri), tesisin elektriksel ekipmanlarının bir röntgeni gibidir. Tesisat içerisinde arızaya sebep olabilecek zayıf noktalar ve riskler tespit edilmiş olmaktadır.

Engin Rezistans - Isıtıcı Kablo - Yanmaz Kablo

Engin Rezistans, Kaliteye önem veren uzman kadrosuyla teknolojisini yenileyip üretim kapasitesini her geçen gün daha da artıran firmamız, Kırklareli organize sanayi bölgesinde kurulu 2000 m2 kapalı alan fabrikamızda üretilen ürünleri ikitelli organize sanayi bölgesinde bulunan merkez ofis ve satış departmanı aracılığıyla yurt içi ve yurt dışı müşterilerimize sevk etmekteyiz.

Özgür Tel - Dikenli tel

Özgürtel kaliteli dikenli tel ile kafes, kümes, ekili alan ve daha yüzlerce alanın çevresini sarabilirsiniz. Sizde kalite ile tanışmak istiyorsanız Özgürtel ayrıcalıkları ile tanışınız.

Kaliteli Jiletli Tel

Özgürtel kaliteli jiletli tel ile güvenliğinizi en üst düzeyde sağlayarak geçişlere engen olabilirsiniz. Özgürtel jiletli tel üstelik şuan indirimde sizi bizi yakından tanımanız için ofisimize davet ediyoruz.

Kaliteli Panel Çit

Özgürtel kaliteli panel çit çeşitleri ile yol düzergahlarını değiştirebilir, bahçelerinizin çevresini sarabilir, karşıdan karşıya alt ve üst geçitlerin zorunlu kullanılmasını sağlayabilirsiniz.

Transpalet

Söz konusu transpalet ise Asimato kaliteli transpalet ile siz değerli müşterilerine hizmet vermekten mutluluk duyar. Sektörün 1 numaralı markası olan Asimato ayrıcalıkları ile markanın hakkını veren dünya çapındaki bir markadır.

Forklift

Asimato yenilikler ile yükünüzü hafifletmeye devam ediyor. Yükünüzü asimato forklift ile hafifleterek iş gücünüzü arttırabilirsiniz.

28 Haziran 2015 Pazar

Panel Çit

Tranvay, metrobüs, bahçe çevresi ve daha yüzlerce kullanım alanı ihtiyaçlarını özgürtel Panel Çit ile giderebilirsiiniz...

Özgür Tel - Dikenli tel

Güvenliğiniz için gerekli olan dikenli tel çeşitleri özgürtel ayrıcalıkları ile sizlerle... Sizde avantajlardan yaralanmak istiyorsanız Özgürtel ile tanışınız...