20 Ocak 2016 Çarşamba

Forklift Ataşman Seçimi

Forklift   taşımacılıkta  en çok kullanılan makina olup   bir çok ataşman ile de daha çok işlevli hale gelebilir.Ataşmanlar  belirli yükleri  taşımada kullanılır, çünkü bu yükün taşımacılığı için üretilmiş aletlerdir. Ataşmanlarla  taşınabilecek ürünler genellikle  paletlerle taşınamazlar. Sizlerde  Forklift  makinalarınızı ataşmanlarınaza uygun seçip istediğiniz her ürünü kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Modaya Uyumlu Transfer Baskı

Transfer baskı kağıdıyla baskı yapmak tekstil endüstrisi için daha basittir.Çünkü  bu baskı çeşidi  özel bir bilgi gerektirmediğinden  kullanımı kolaydır.Bu baskı çeşidinin daha çok tercih edilmesinin sebebi ise   kullanım alanının geniş  olmasıdır.Sizlerde  artık  Transfer baskı  yöntemini kullanarak modaya daha uyumlu ürünler üretebilirsiniz.

Sağlam ve Ucuz Tel Örgü

Tel örgü , spor sahaları,  araziler,  bahçeler, binaların  ve sitelerin çevrelerinde kullanılmaktadır.Kullanım alanı   çok olduğu gibi farklı çeşitleri de bulunmaktadır.Örnek olarak daha yüksek güvenlik sağlayan  jiletli ve dikenli teli  gösterebiliriz.Özgür tel de Tel örgü fiyatları daha  ekonomik  olduğundan   ve   teller daha sağlam bir yapıda olduğundan daha fazla tercih edilmektedir.

Periyodik Kontrol

Periyodik kontrol zamanla eskiyen ve arızalanma veya bozulma  riskleri yüksek olan  makinalar için önemlidir.Çünkü  bu kontroller kapsamında günlük, haftalık, aylık ve yıllık bakımları yaptırılarak  makina  sürekli yenilenmiş olur.Sizlerde makinalarınızın  yıllar geçse bile  işlevlerini aksatmadan yapmasını istiyorsanız  araçlarınızın Periyodik kontrol  kapsamında bakımlarını yaptırınız.

Frenli Transpalet

Frenli Transpalet  araçlarında  aracı sabitleyebilen ve rampalarda  kolaylık sağlayan frenler bulunmaktadır.Araçlardaki sürüş ve park  sistemlerinde bulunan frenler  aracın güvenliğinin  üst seviyelere çıkartmaktadır.Frenli  Transpalet  makinalarının yük kapasitesi  2500 kg’dır.

19 Ocak 2016 Salı

Forklift Kullanma Talimatları

Forklift  aracı ile  daha güvenli hızlı ve kolay  taşımacılık yapmak  için bazı kullanma talimatları vardır.Bu talimatlara uyulduğu sürece araçlarda herhangi bir arıza ve bozulma durumları yaşanmaz.Bu talimatlardan bazıları araçlar da   yük taşınılması sırasında  malzeme yerden 15-20 cm  yukarıda olmalıdır  ve yükler  tek çatalla taşınmamalıdır.Sizlerde Forklift araçlarını kullanmadan öne kullanım talimatlarına bakınız.