4 Nisan 2015 Cumartesi

Bilge Teknik Kontrol - Forklift Kontrolü

Forklift (istif makinesi), bir yükü çatallı kolları vasıtasıyla alıp kaldıran, belirli bir mesafeye taşımaya, yüklemeye veya taşıyıp istif etmeye yarayan, elektrik motoru ve/veya içten yanmalı motor ile tahrik edilen hareketli kaldırma makineleridir. Forklift kontrolü yapılırken dinamik ve statik test ağırlığı çok önemlidir. Zira bu araçlar genelde yanlış yükleme sonucu devrilmektedir.Forklift kontrolü yapılırken geri vites sireni, tepe lambası aynalar gall zinciri tilt silindirleri, kabin korkuluk demirleri gibi birçok husus değerlendirilmektedir. Forkliftler güç kaynağı yönünden dizel, benzinli, LPG’ li(Likit Petrol Gazı) ve akülü (bataryalı) olarak sınıflandırılmaktadır. Forklift kontrolü yapılırken bu husus dikkate alınmalıdır.

Bilge Teknik - Vinç Kontrolü

Kaldırma ve iletme araçları kapsamında değerlendirilen vinç kontrolü için ayrıca süre belirtilmemişse yılda en az bir defa yapılır. TS EN 10116, TS EN 280 gibi bir çok standartı taşıyan yönetmelik vinç kontrolü konusunu Gezer köprülü vinç, monoray vinç, portal vinç, transpalet, hidrolik ve pnömatik kaldırıcılar ve ceraskal gibi başlıklar altında incelemiştir. Vinç Kontrolü yapılırken halat çapı, kanca tipi, makara tambur ve mandal durumu gibi birçok değişken incelenir. Vinç kontrolü yapılırken statik ve dinamik deneyler de yapılır. ikaz ve uyarı levhaları da vinç kontrolü esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar içindedir.

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

18.11.2008 Tarihli Resmi Gazetede Yayınlanarak yürürlüğe giren Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği gereği; Asansörler devreye alındıktan 2 yıl sonra başlamak üzere her yıl düzenli olarak asansör kontrolü (Muayene) yapılmalıdır.. (Muayene, Bakım çalışması değildir). Asansör kontrolünün ( muayenenin) amacı Asansörün kullanıcılar ve bakım personeli için güvenli bir şekilde çalışıp çalışmadığının tespit edilmesi ve Asansörle ilgili sorumluluğu olan tarafların (yöneticiler ve bakım firmaları) görevini yerine getirip getirmediğinin tespitidir.

3 Nisan 2015 Cuma

Makaslı Platform

Asimato makaslı platform serisi sağlam ve esnek yaylı sistemi sayesinde taşıma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz.

Transpalet


Asimato transpalet Güçlü tutacağı ve sağlam kaldıracı sayesinde yüklerinizi rahatlıkla kaldırıp istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Asimato ayrıcalıklarından yararlanmak için sizleri mağazamıza bekliyoruz.

Forklift


Asimato Forklift ; Yücelen Grup bünyesinde İthalatını yaptığı ASİMATO marka forkliftlerin bayii olarak satış , servis ve yedek parça hizmetlerini sunmaktadır. Yücelen grup güvencesi ve ASİMATO marka kalitesiyle, İkitelli OSB Güngören Bağcılar Sanayi Sitesi satış & servis ofisimizde müşterilerimize ulaşmanın gurunu taşımaktayız. Firmamız, İstanbul avrupa yakası bölgesinde faaliyet göstermekte olup, satış, servis ve yedek parça hizmetlerini titizlikle yürütmektedir. Profosyonel kadrosuyla müşteri ve çözüm odaklı çalışma felsefesi ile hareket eden Asimato ; kaliteli ve hızlı hizmet sunmayı prensip edinmiştir. Asimato olarak; forklift lere ait yedek parça ihtiyaçlarınızı geniş stoklarımızdan derhal gidermekte ve tüm ürünleri firmamız garantisi altında satışa sunmaktayız.

Transpalet


Asimato transpalet modelleri yükleme ve indirmeler kolay gerçekleşsin diye özel imal edilmiştir. İstifleme özelliği sayesinde sektörün fark yaratan kurumu olan Asimato tonlarca ağırlığındaki yükleri transpalet ayrıcalığıyla kaldırmaktadır.

Forklift


Asimato forklift ile yükünüzü kaldıralım. Sizde en yakın şubemize gelerek Asimato ürünlerin farkına varın.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

25 Nisan 2013 tarihinde 28628 sayılı resmi gazete de İş Ekipmanlarının kullanımında sağlık ve güvenlik şartları yönetmeliği adı altında yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Yönetmeliğin amacı İş ekipmanlarının kullanımı ile ilgili sağlık ve güvenlik yönünden uyulması gerekli asgari şartları belirlemek olup; işveren iş ekipmanının çalışanlara sağlık ve güvenlik yönünden zarar vermemesi için gerekli tüm tedbirleri almakla yükümlüdür.Bu çerçeve de periyodik kontrol ve test hizmetlerinde TSE Standartlarında; tarafsızlık, bağımsızlık ve gizlilik ilkelerine uyan; tamamıyla müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı hedef olarak belirlemiş olan firmamız,  butik hizmet verme hedefi ile yola çıkmıştır. Ayrıca Muayene metot ve prosedürleri TÜRKAK tarafından belirlenen TS EN ISO IEC 17020:2012 standartlarında akredite olarak periyodik kontrol yapılmaktadır. Periyodik kontrol yapılacak cihazların kontrol periyotları mevzuatta belirlenmiş olup, belirlenmemiş olanlar için imalatçının belirlemiş olduğu aralık ve TSE standartları esas alınır.

Bilge Teknik Kontrol - Teknik Kontrol

İş ekipmanları Yönetmeliğine göre;  İşveren yılda en az bir kere iş ekipmanlarına teknik kontrol yaptırması ve gerekli önlemleri alması yasal bir zorunluluktur. Teknik Kontrol işleminde yük ve personel asansörleri vinçler ceraskallar, çeşitli kaldırma liftleri, transpalet, platform, forklift, yürüyen merdiven ve diğer iletme ve kaldırma araçlarının teknik kontrol işlemleri ile kompresör hava tanklarının, boyler, otoklav, hidrofor ve genleşme tankları kalorifer, buhar ve sıcak su kazanlarının teknik kontrol ve muayeneleri yapılmakta; Ayrıca  Yetkili Elektrik Mühendislerimiz tarafından; Topraklama Ölçümü, Elektrik İç Tesisat Kontrolü, Paratoner Kontrolü, Katodik Koruma Ölçümü, Yalıtım Direnci Ölçümü,  Harmonik ve Enerji Analizi,  Exproff Tesisat Kontrolü, Kaçak Akım Rölesi testi ve diğer ölçümler yapılmaktadır. Bunların yanında Paratoner Kapsama ( Yıldırımdan Korunma ) Alanı hesaplanmakta ve krokisi çizilmektedir. Acil Durum Krokileri profesyonel bir şekilde çizilmektedir. Ortam Ölçümlerinden Aydınlatma Ölçümü, Gürültü Ölümü ve Termal Konfor Ölçümü yapılmaktadır. Teknik Kontrol çalışması yapıldıktan sonra Elektrik Tesisat Kontrol Raporu ( Elektrik Uygunluk Raporu ) hazırlanmaktadır. Elektrik Kontrolü aşamalarından en önemlilerinden biriside Termal Kamera Kontrolü’dür. Elektrik Mühendislerimiz Elektrik Mühendisleri Odası ( EMO ) ‘ya üyedir.

Bilge Teknik Kontrol - Kompresör testi

Sektörde kompresör testi olarak bilinen kompresör hava tankı fenni muayenesi; yetkin ve tecrübeli makine mühendislerimiz tarafından yönetmeliklere uygun olarak yapılmaktadır. Sadecekompresör testi değil, aynı zamanda uyarı ve ikaz levhalarının eksikliği, hava tankının konumu, separatör ve titreşim durumu gibi bir çok husus birlikte değerlendirilmektedir. Ayrıca sicil kartı bakım defteri periyodik kontrol dosyası da incelenmektedir. Kompresör testi yapılırken tankın bütün bağlantıları kapatılır 20 C derecede  ½  saat teste tabi tutulur. Yönetmeliğin belirttiği tüm bu işlemler, eksiksiz ve tam olarak yapılır ve sonrasında kompresör testi onay raporu verilir.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Kompresör hava tankı basınçlı hava sistemlerinin daha verimli çalışmasını ve sistem basıncında oluşabilecek talep dalgalanmalarını dengelemeyi sağlar. Kompresör hava tankı sistemde sağlıklı bir şekilde kullanmak için kompresör testi ve kontrolü ile birlikte aşağıdaki hususların dikkate alınması gerekir:
• Uygulamanın mümkün olduğu durumlarda, hava tankları kompresöre yakın konumlandırılmalıdır.
• Yükte/boşta çalıştırma yapısıyla kontrol edilen vidalı hava kompresörü kullanan pek çok işletme için dakika bazında kompresör kapasitesinin her 1 m3’ü için yaklaşık 14 litrelik bir tank kapasitesi eklenmesi basınçlı hava sisteminin verimini maksimize eder.
• Hava tanklarının dondurucu ortamlarda kullanılması durumunda kondensat tahliyelerinin donmaması için gerekli önlemler alınmalı, mümkünse daha düşük ortam sıcaklıklarına göre tasarlanmış tank tipleri tercih edilmelidir.
• Hava tankı seçimi yaparken hesaplanan ihtiyaçtan biraz daha büyük tank tercih edilmesi, sistem basıncının dengelenmesine ve ani talep artışlarının karşılanmasına önemli katkılar yapar.
• Basınçlı havanın kurutulması gerektiği durumlarda, biri kurutucudan önce biri de kurutucudan sonra olmak üzere iki hava tankı kullanılması ile kurutucu kaynakları debi ve basınç düşümleri gibi sıkıntıların ortadan kaldırılması açısından yararlıdır.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Elektrik kontrolü (tesisat) kapsamında; elektrik tesisatının durumu aşağıda belirtilen yönetmeliklere göre incelenmektedir.
-İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği
-Elektrik kuvvetli akım tesisleri yönetmeliği
-Elektrik iç tesisleri yönetmeliği
-Elektrik tesislerinde topraklama yönetmeliği
-Yangın yönetmeliği
Elektriğin tesise girişinden itibaren son tüketici noktaları; ana dağıtım panoları ve tali dağıtım panoları ile sigortalar, termik manyetik şalterler, kaçak akım röleleri parafudrlar ve bunlara bağlı kablo tesisatları incelenerek elektrik kontrolü ve ölçümü yapılmaktadır.

2 Nisan 2015 Perşembe

Küçükçekmece Rubenis Servisi 0212 852 52 28

TÜM RUBENİS ÜRÜNLERİNİZİN BAKIM VE ONARIM İŞLEMLERİ KÜÇÜKÇEKMECE RUBENİS SERVİSİ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR ...

Büyükçekmece Eca Servisi - 0212 852 52 28

TÜM ECA ÜRÜNLERİNİZİN BAKIM VE ONARIM İŞLEMLERİ BÜYÜKÇEKMECE ECA SERVİSİ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR ...

Bakırköy Eca Servisi - 0212 852 52 28

TÜM ECA ÜRÜNLERİNİZİN BAKIM VE ONARIM İŞLEMLERİ BAKIRKÖY ECA SERVİSİ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR ...

Büyükçekmece Bosch Servisi - 0212 852 52 28

TÜM BOSCH ÜRÜNLERİNİZİN BAKIM VE ONARIM İŞLEMLERİ BÜYÜKÇEKMECE  BOSCH SERVİSİ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR ...

Beylikdüzü Bosch Servisi - 0212 852 52 28

TÜM BOSCH ÜRÜNLERİNİZİN BAKIM VE ONARIM İŞLEMLERİ BEYLİKDÜZÜ BOSCH SERVİSİ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR ...

Avcılar Auer Servisi - 0212 852 52 28

TÜM AUER ÜRÜNLERİNİZİN BAKIM VE ONARIM İŞLEMLERİ AVCILAR AUER SERVİSİ TARAFINDAN YAPILMAKTADIR ...

Avcılar Bosch Servisi - 0212 852 52 28

TÜM BOSCH ÜRÜNLERİNİZİN BAKIM VE ONARIM İŞLEMLERİ AVCILAR BOSCH SERVİSİ  TARAFINDAN YAPILMAKTADIR ...

Engin Rezistans Silikon Kablo

Silikon kablo seri üretimine geçen  Engin rezistans , sektörün fark yaratan kurumu olmaya devam ediyor...

Cast Ajansı | BROKOLY

Oyuncu ya da model, manken olmak isteyen pek çok insan bulunmaktadır. Bir çok oyuncunun yeteneği olsa da doğru koşullarda eğitim alamayıp, yanlış adımlar attıklarından, yanlış yönlendirildiklerinden hayallerine ulaşamamaktadırlar. Oyuncular açısından doğru cast ajansı ya da oyuncu ajansı ile çalışmak bu nedenle çok önemlidir. Doğru ajansa yazılan insanların şansı diğerlerine göre daha fazla artmaktadır.Bu bağlamda oyuncular profesyonel alana da kendilerini en doğru şekilde atmış olurlar. Oyunculara ya da oyuncu adaylarına tavsiye edebileceğimiz en önemli şey kendi beklentileri doğrultusunda cast ajansı aramaya  başlamalarıdır. Oyunculuk ajansları sizi hedefinize götürmek noktasında size yardımcı olabilecek en önemli araçtır. Bu noktada gideceğiniz ajans sizi anlayabilen, beklentilerinizi karşılayabilecek profesyonellikte, kalitede bir ajans olmak durumundadır. Doğru cast ajansı ile kariyerinizi doğru yönde şekillendirebilir, reklam, dizi , sinema sektöründe kalıcılığı yakalayabilirsiniz. 

Tiyatro, Oyunculuk ya da reklam dizi sinema oyunculuğu gibi meslekler pek çok insanın hayalini süslemeye devam ediyor. Eğer siz de bu hayalleri paylaşıyorsanız ve kendinize güveniyor, oyunculuğa yeteneğinizin olduğuna inanıyorsanız, belki de doğru bir cast ajansı ile irtibata geçmenizin vakti gelmiştir. Kafanızda en iyi cast ajansı hangisi, istanbul cast ajansı, cast ajans nedir, menajerlik hizmetini kim iyi verir tarzında sorular olması normaldir.
Sektörde çok fazla ajans bulunmakta ve bunların pek çoğu beklentileri karşılama noktasında yetersiz kalmaktadır.Size gerçekçi bir şekilde yaklaşan , hayallerinizi anlayan , sizi doğru reklam, dizi , sinema projelerine yönlendiren bir oyuncu ajansı ise sizi bu sektörde fazlasıyla ileri taşıyabilir. Brokoly cast ajans, brokoly cast ajansı olarak biz oyuncularımızın tamamı ile özel olarak ilgilenmekte ve onları castlarının en çok uyduğu doğru işlere yönlendirme noktasında tecrübemizi, bilgimizi sonuna kadar kullanmaktan çekinmiyoruz,çekinmeyeceğiz. Siz de sizleri reklam, dizi , sinema , oyunculuk noktasında doğru şekilde yönlendirebilecek, profesyonel, bilgili , büyük beğeni toplamayı başaran bir cast ajansı ile anlaşın ve hedefinize giden yolda size yardım etmekten çekinmeyecek bir ajans bulmuş olmanın verdiği huzuru yaşayın.Cast direktörlüğü, casting , oyunculuk ajansı, cast ajansları hakkında daha fazla açıklamaların , makalelerin geleceği ilerleyen günlerimizde , sorularınızı internet sitemizdeki başvuru maili üzerinden yapabilirsiniz(www.brokoly.com)

Araç Kiralama

Acil durumlarda veya ihtiyacınızın olduğu bir anda kapınızın önünde aracınızın olması paha biçilemez bir hissiyat uyandırır. Boğaziçi Car Cental araç kiralama hizmetini kapınıza kadar getiriyor . Sizde Boğaziçi Car Rental farkına varıp araç kiralamanın tadını çıkarın.

Cast Ajansı | BROKOLY

Oyuncu ya da model, manken olmak isteyen pek çok insan bulunmaktadır. Bir çok oyuncunun yeteneği olsa da doğru koşullarda eğitim alamayıp, yanlış adımlar attıklarından, yanlış yönlendirildiklerinden hayallerine ulaşamamaktadırlar. Oyuncular açısından doğru cast ajansı ya da oyuncu ajansı ile çalışmak bu nedenle çok önemlidir. Doğru ajansa yazılan insanların şansı diğerlerine göre daha fazla artmaktadır.Bu bağlamda oyuncular profesyonel alana da kendilerini en doğru şekilde atmış olurlar. Oyunculara ya da oyuncu adaylarına tavsiye edebileceğimiz en önemli şey kendi beklentileri doğrultusunda cast ajansı aramaya  başlamalarıdır. Oyunculuk ajansları sizi hedefinize götürmek noktasında size yardımcı olabilecek en önemli araçtır. Bu noktada gideceğiniz ajans sizi anlayabilen, beklentilerinizi karşılayabilecek profesyonellikte, kalitede bir ajans olmak durumundadır. Doğru cast ajansı ile kariyerinizi doğru yönde şekillendirebilir, reklam, dizi , sinema sektöründe kalıcılığı yakalayabilirsiniz. 

Tiyatro, Oyunculuk ya da reklam dizi sinema oyunculuğu gibi meslekler pek çok insanın hayalini süslemeye devam ediyor. Eğer siz de bu hayalleri paylaşıyorsanız ve kendinize güveniyor, oyunculuğa yeteneğinizin olduğuna inanıyorsanız, belki de doğru bir cast ajansı ile irtibata geçmenizin vakti gelmiştir. Kafanızda en iyi cast ajansı hangisi, istanbul
cast ajansı, cast ajans nedir, menajerlik hizmetini kim iyi verir tarzında sorular olması normaldir.
Sektörde çok fazla ajans bulunmakta ve bunların pek çoğu beklentileri karşılama noktasında yetersiz kalmaktadır.Size gerçekçi bir şekilde yaklaşan , hayallerinizi anlayan , sizi doğru reklam, dizi , sinema projelerine yönlendiren bir oyuncu ajansı ise sizi bu sektörde fazlasıyla ileri taşıyabilir. Brokoly cast ajans, brokoly
cast ajansı olarak biz oyuncularımızın tamamı ile özel olarak ilgilenmekte ve onları castlarının en çok uyduğu doğru işlere yönlendirme noktasında tecrübemizi, bilgimizi sonuna kadar kullanmaktan çekinmiyoruz,çekinmeyeceğiz. Siz de sizleri reklam, dizi , sinema , oyunculuk noktasında doğru şekilde yönlendirebilecek, profesyonel, bilgili , büyük beğeni toplamayı başaran bir cast ajansı ile anlaşın ve hedefinize giden yolda size yardım etmekten çekinmeyecek bir ajans bulmuş olmanın verdiği huzuru yaşayın.Cast direktörlüğü, casting , oyunculuk ajansı, cast ajansları hakkında daha fazla açıklamaların , makalelerin geleceği ilerleyen günlerimizde , sorularınızı internet sitemizdeki başvuru maili üzerinden yapabilirsiniz(www.brokoly.com)

Transpalet


Asimato yükünüzü ortadan kaldırarak çalışma verimliliği arttırır. Ayrıca iş gücünüde arttırdığını düşünürsek Asimato sizin kolunuz kanadınız . Sizde yükünüzü Asimato farkıyla taşıyıp güvenli taşımanın ve hızlı çalışma verimliliğinin tadına varın. Asimato transpalet çeşitleri sizlerin hizmetinde...

Makaslı Platform



Asimato yükünüzü hafifletmeye devam ediyor. İhtiyaç doğrultusunda farklı çeşit makaslı platform larımızdan yararlanabilirsiniz. Makaslı Platform kategorisi altında sabit ve hareketli makaslı platform satışı hizmeti vermekteyiz.

Forklift


Asimato forklift güçlü tutacağı sayesinde yükleri rahatlıkla kaldırıp istediğiniz raf a yerleştirebilirsiniz.

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

Fenni Muayene işleminde yük ve personel asansörleri vinçler ceraskallar, çeşitli kaldırma liftleri, transpalet, platform, forklift, yürüyen merdiven ve diğer iletme ve kaldırma araçlarının Fenni Muayene işlemleri ile kompresör hava tanklarının, boyler, otoklav, hidrofor ve genleşme tankları kalorifer, buhar ve sıcak su kazanlarının teknik kontrol ve fenni muayeneleri yapılmakta; Ayrıca Yetkili Elektrik Mühendislerimiz tarafından; Topraklama Ölçümü, Elektrik İç Tesisat Kontrolü, Paratoner Kontrolü, Katodik Koruma Ölçümü, Yalıtım Direnci Ölçümü, Harmonik ve Enerji Analizi, Exproff Tesisat Kontrolü, Kaçak Akım Rölesi testi ve diğer ölçümler yapılmaktadır. Bunların yanında Paratoner Kapsama ( Yıldırımdan Korunma ) Alanı hesaplanmakta ve krokisi çizilmektedir. Acil Durum Krokileri profesyonel bir şekilde çizilmektedir. Ortam Ölçümlerinden Aydınlatma Ölçümü, Gürültü Ölçümü ve Termal Konfor Ölçümü yapılmaktadır.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

E.M.O ya üye elektrik elektronik mühendislerimiz eşliğinde topraklama ölçümü yapmaktayız. 

Bilge Teknik Kontrol - Forklift Kontrolü

Yükünüzü kaldıran iş kolaylığı sağlayan forklift lerin forklift kontrolü iş yerlerinde, depolarda ve diğer çalışma alanlarında çok önemlidir. İşlerinizin aksamasını istemiyorsanız forklift kontrolü nü yaptırınız...

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Asansör kontrolü yapılırken, gergi makaraları, kumanda butonları, kılavuz rayları gibi birçok parça incelenmekte ve makine dairesine özel önem verilmektedir. Hidrolik hortum bağlantıları, sınır kesiciler, durak kapıları talimatlar ve etiketlemeler vs.. normlara uygun olması durumunda  Asansör kontrolü  yeşil etiket verilerek yapılmakta; eksik durumlar giderilinceye kadar kırmızı etiket verilmektedir. Ülkemizdeki asansörlerinin yarıdan fazlası yapılan test ve kontrollerde güvensiz olduğu görülmekte olup bu da asansör kontrolünün ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Teknik kontrol muayenelerini belirli periyotlarda yaptırmanız siz ve çalışanlarınız için çok öenmlidir. Periyodik kontrol leri aksatmayınız...

Bilge Teknik Kontrol - Kompresör testi

Kompresör hava tankı kontrolleri için gerekli olan kompresör testi Bilge Teknik Kontrol farkıyla yürütülmekedir.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Sistem basıncında oluşabilecek talep dengesinin sağlanmasında kompresör hava tankı nın önemi çok fazladır.Dengenin sağlanamaması gibi durumlarda patlamalar söz konusu olabilir.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Yeni yasal yönetmeliğe göre elektrik kontrolü muayenelerinde düzenlemeye gidilmiştir. Tesisat raporları ve alt yapılarında göz önünde bulunduğu bu yönetmelikte özellikle kurumların güvenliği için belirli periyotlar belirlenip kontroller yapılmaktadır.

1 Nisan 2015 Çarşamba

Transpalet

Asimato farklı çeşitteki transpalet leri siz değerli müşterilerin hizmetine sunarak ihtiyaç doğrultusunda tercih yapılmasını sağlıyor. Sizde ihtiyacınız doğrultusunda transpalet seçiminizi yapabilirsiniz.

Forklift

Asimato yükünüzü yüke göre taşıma yapabilecek forklift çeşitlerini huzurunuza sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Sizde yük kapasitesine göre forklift seçimi için Asimato yu seçiniz...

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

Bilge İş Güvenliği olarak yüzlerce kurumun iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini kusursuzca inceleyip kurumları bilinçlendirerek rapaorlar halinde sunmaktayız. Sizde iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri için bizi seçiniz.

OSGB

Yüzlerce kurumun osgb hizmetlerini hazırlayarak raporlar halinde kurumlara sunduk. Şimdi sizi sizde ,sizde osgb hizmetleri için Bilge İş Güvenliği ile iletişime geçebilirsiniz.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

İş yerlerinde güvenli ortamda kurallara uyarak çalışmak ve güvenliğinizin olduğu bir ortamda çalıştığınızın oldusu hiç şüphe yok ki güzel bir olgudur. İş sağlığı ve güvenliği için bilge iş güvenliğini seçiniz.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Özellikle fabrikalar olmak üzere kurumlar senede en az bir defa teknik kontrol ve ölçümler yapmak zorundalar. İş güvenliği için teknik kontrol ve ölçümler inizi aksatmayınız.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Bilge İş Güvenliği ekibi olarak kurumunuzun tüm iş güvenliği ekipmanlarını osgb hizmetleri adı altında gerçekleştirmekteyiz.

31 Mart 2015 Salı

Bilge Teknik Kontrol - Teknik Kontrol

Yasal yönetmeliğe göre iş yerlerinde senede en az bir defa olmak üzere gerektiği takdirde ise bir haftalık zaman diliminde teknik kontrol muayeneleri yapılması zorunludur. Bİlge Teknik Kontrol ekibi olarak sektörün uzman ekibiyle teknik kontrol hizmeti vermekteyiz.

30 Mart 2015 Pazartesi

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Kompresörlerin gaz basıncını dengelemebilmek ve kompresör patlamalarına meal vermemek için kompresör hava tankı kontrollerini yaptırınız.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Günümüzde bir çok iş yeri ve kurumda aksatılan elektrik kontrolü iş yeri çalışanlarını tehdit etmektedir. Güvenliğiniz için teknik kontrol muayenelerini aksatmayınız.

Fuar Stand Uygulama 0212 476 9998

Polinorm stand tasarım olarak fuar stand uygulama hizmetlerini vermekteyiz. 

Truss Sistem 0212 476 9998

Organizasyonlarda rahat hareket edebileceğiniz ve çökme riski olmayan truss sistem in kurulum , tasarım ve görsel efektleri kurumumuz tarafınca yapılmaktadır.

Truss Kiralama 0212 476 9998

Sektörün en yaratıcı stand tasarım firması olan polinorm şimdi truss kiralama hizmetide vermektedir. Farklı dizany ve istenilen modele uyarlana bilen truss ebatlarıyla truss kiralama hizmeti vermekteyiz...

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

Bilge Teknik Kontrol farkıyla fenni muayene çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz…

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Elektrik Elektronik Mühendisleri eşliğinde teknik kontrol muayenelerini yapmaktayız. Topraklama ölçümü için bizi seçiniz...

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Her yıl yüzlerce insan asansör faciaları sonucu ölmektedir. Bu faciaların önüne  geçmek için Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıkla asansör kontrolü yaptırınız.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Bilge Teknik Kontrol farkıyla periyodik kontrol çok daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Sizde Bilge Teknik Kontrol ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi seçiniz…

Bilge Teknik Kontrol - Teknik Kontrol

İşyerlerinde doğabilecek olası kazaları önlemek için iş yeri güvenliği ve teknik kontrol muayenelerinin yapılması çok önemlidir. İş sağlığı ve işçi güvenliği için teknik kontrol muayenelerini aksatmayınız...

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Basınçlı hava sistemlerinin daha iyi çalışması için ve basınç dengesini kompresör hava tankı ile yapabilirsiniz. Teknik kontroller için önemli olan kompresör hava tankı kontrolü nü aksatmayınız çünkü olası kazalar mal ve can kaybına neden olabilir.

Bilge Teknik Kontrol - Elektrik kontrolü

Bİlge Teknik kontrol ekibi olarak uzman ekibimiz eşliğinde elektrik kontrolü yaparak tesisat analizini çıkarmaktayız. Elektrik kontrolü ciddiye alınması gereken Teknik Kontrollerden biridir. 

Panel Çit

Bahçe,giriş kapısı,yol kenarları ve yada bir çok alanda kullanılan panel çit özgürtel ayrıcalıklarıyla sizlerle. Sizde özgürtel ile irtibata geçerek söz konusu alana uygun panel çit ler ile değişimin farkına varın.

Dikenli tel

Dikenli tel komşu parsellerle sınırlarınızı belirleyebilir ve güvenliğinizi arttırabilirsiniz...

Engin Rezistans Silikon Kablo

Engin rezistans , sektörün en önemli kurumu olmakla yetinmeyip gün geçtikçe üstüne katarak ilerliyor. Farklı kablo çeşitleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Silikon kablo satışlarımızdaki arttışlardan dolayı sizlere teşekkür ederiz.

Oyuncu Ajansı | BROKOLY

Cast ajansı ya da oyuncu ajansı seçme noktasında oyuncu, oyuncu adayları, reklam, dizi, sinema oyuncularının dikkat etmesi gereken, bu konularda en kaliteli hizmeti almak ve hayalleri gerçekleştirme noktasında etkili bir adım atmak isteyen oyuncuların ihtiyacı olan şey kaliteli, sektörde adını duyurmuş , oyuncuların dilinden anlayan bir oyuncu ajansıdır. Kalitesi ile  televizyon, casting sektöründe adından saygı ve sevgili ile söz ettiren alanında uzman, profesyonel çalışanları olan bir cast ya da oyuncu ajansı ile anlaşarak mesleğinize doğru giden bu uzun süreçte kaliteli, doğru bir adım atabilirsiniz. Saygın bir oyuncu ajansı size pek çok konuda yardımcı olacaktır.Örneğin bu cast ajansı sizin için dizi sinema reklam sektöründe sizi en iyi şekilde temsil ederek sizin tanıtımınızı kendinizi sunmanızı en iyi şekilde yapacak ve kariyerinizde doğru adımları atmanız için sizin yerinize çalışacaktır. Siz de hayalini kurduğunuz, istediğiniz oyunculuk mesleğini yapma adına en iyi cast ajansı, en güvenilir casting şirketi hangisi diye araştırmalı ve sizi en iyi şekilde temsil edeceğini inandığınız bir oyuncu ajansı ile sözleşme imzalayarak kariyerinizi şekillendirebilirsiniz. Oyunculuğunuzu geliştirme noktasında ise oyuncu ajansının , sizin için oluşturduğu eğitimler, oyunculuk workshopları, oyuncu koçluğu hizmetleri olabilir. Oyunculuk yolunda sizin gelişiminizi düşünen oyuncu ajansınız bu noktada sizin eğitim almanız gerektiğine inanıyor ve sizi bu noktada yönlendiriyorsa onları dinlemeniz sizin açınızdan iyi olacaktır. Oyuncular ajans kurumuna bir iş bulma kapısı olarak bakmamalıdır ve sürekli kendilerini geliştirmelidirler. Yeni bir imaj oluşturmak istedikleri zaman, oyunculuk olarak yeni bir yerden eğitim aldıkları , alacakları zaman, kafalarında nasıl bir kariyer oluşturmak istedikleri konusunda netleştikleri zaman, oyuncular,  bu fikir ve düşüncelerini oyuncu ajansı ile paylaşmalı ve bu konuda ajans ile sürekli diyalog halinde olunmalıdır. Saygın bir oyuncu model host hostes olmak isteyen adaylar meslekleri ile ilgili sürekli bir gelişim içerisinde olmak durumundadır. Bu noktada oyuncu, iş alamaması durumunda suçu ajansta aramamalı kendini geliştirmeye sürekli devam etmeli , sürekli bir büyüme içerisinde olmalıdır. Model ajansı ya da oyuncu ajansı denildiğinde kalitesinden ve bilinirliğinden ödün vermeyen anlayışıyla diğer ajansların önüne geçmeyi başaran bir cast ajansı ya da diğer bir deyişle oyuncu ajansı ile anlaşın ve en iyi şekilde temsil edilmenin huzurunu yaşayanlar arasında oyuncu olarak siz de yerinizi alın.

Cast Ajansı | BROKOLY

Brokoly Cast Ajansı reklam, dizi, sinema sektörüne casting, cast direktörlüğü, menajerlik,oyuncu koçluğu hizmeti veren, bünyesinde kadın, erkek,çocuk yetenekli yeni yüzler, devlet tiyatroları,şehir tiyatroları, konservatuar mezunu, konservatuarda okuyan, oyuncu, manken, model, hostes, bulunduran, bir cast ajansıdır. Bünyesinde barındırdığı oyuncu, manken, modellerle birebir ilgilenen, oyuncuyu istediği kariyer noktasında tecrübe ve iş birliği ve bilirliğiyle yönlendiren,onlara yol gösteren,reklam, dizi , sinema sektöründe güvenirliği ve kalitesiyle bilinen bir cast ajansı dır.

Milano Kalemlik - Beslenme Çantası - Kalemlik Kutusu

Milano Kalemlik , beslenme çantası satışlarına devam etmektedir. Sizde beslenme çantası için bizi seçiniz.

Milano Kalemlik - Beslenme Çantası - Kalemlik Kutusu

Her kesime ifade eden Milano kalemlikler Milano ayrıcalıklarıla sizlerle. Sizde Milano'ya uğrayarak kalemlik siparişlerini veriniz...

Animology - Köpek şampuanı

Animology köpek şampuanı köpeğiniz için en ayrıcalıklı şampuandır. Köpek şampuanları arasında farklı bir yere sahip olan Animology evcil hayvanınızın yıkanırken en yakın dostudur. Animology köpek şampuanı köpeğinizin cildini korumakla kalmaz onun dermatolojik sıkıntılarını da giderir.Ayrıca köpeğinizin tüylerinin daha parlak gözükmesi için kullanabileceğiniz bir şampuan. İçerisinde ki aromalar ile kötü kokuları engeller ve küçük dostlarımızın daha güzel kokmasını sağlar. pH değeri sadık dostlarımızın deri sağlığına zarar vermeyecek şekilde formüle edilmiştir. Dostlarımızın sağlığı için belirli aralıklarda düzenli olarak duş aldırınız.Sağlıklı köpekler için Animology köpek şampuanı tek tercihiniz olsun.

Synergy labs Köpek Şampuanı

Dünya üzerinde sizi karşılık beklemeden sevecek, en sadık dostlarımız olan köpeklerimizin beslenmesi kadar bakımı da son derece önemlidir. Bu yüzden köpek şampuanı çok dikkat edilmesi gereken birşeydir. Köpeğinizin ve sizin sağlığınız için kaliteli ürünler kullanmanız ve bunu alışkanlık haline getirmeniz gerekmektedir.Köpek şampuanı seçerken sahte ürünlerden korunmaya özen göstermekle beraber kullanacağınız ürünlerin yan etkilerinin az olması gerekmektedir. Aksi takdirde yarar sağlamak yerine köpek şampuanı kullanarak evcil hayvanınıza istemeden en büyük kötülüğü yapmış olursunuz. Ürünlerimize garanti veriyor ve evcil hayvanınızı şampuanlarımızla korumamız altına almak istiyoruz.

Araç Kiralama

İstanbul ve çevresi olmak üzere genellikle kadıköy ve çevresine son model araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Sizde İstanbul anadolu yakası başta olmak üzere istanbulun her yerinden araç kiralama için bizi seçiniz.

Transpalet

Asimato transpalet ile yükünüzü kaldırarak iş gücünüzü arttırıyoruz. Sizde Asimatoya uğrayarak transpalet çeşitlerimizi inceleyebilirsiniz.

İstif Makinası - Akülü İstif Makinası

Asimato istif makinası ayarlanabilir tutacağı sayesinde çok tercih edilen bir kaldıraç biçimidir. Sizde ağır yük taşımaları için Asimato istif makinası nı seçiniz.

Forklift

Ucuz iş gücü ile iş gücünüzü arttırarak çalışma verimliliğinizi arttırın. Asimato yük kaldırma araçlarıyla yükünüzü hafifletmeye devam ediyor. Özellikle forklift satışlarında tavan yapan asimato siz değerli müşterileri için ihtiyaç doğrultusunda farklı çeşitlerde forklift üreterek sizlere yardımcı olmak için uğraşıyor.