15 Mayıs 2015 Cuma

Transpalet

Size yük olan ne varsa çözümü Asimato'da ! uygun transpalet avantajlarını asimatoyu ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

14 Mayıs 2015 Perşembe

LED EKRAN

Ledsun Led Ekran ile firmanızın tanıtımını en dogal yoldan ve en dikkat edici yöntemler ile yapabilirsiniz.

LED TABELA

Firmanızın tanıtımını Ledsun Led Tabela ayrıcalıkları ile tanıtım hedeflenen kitleyi çekmeyi başarabileceksiniz.

Köpek şampuanı

Animology Köpek Şampuanı diger şampuanlarından ayıran yeri dünyada en çok ödül almış kaliteli köpek şampuanıdır.

Synergy labs Köpek Şampuanı

Synergy Labs köpek şampuanı köpeğinizin derisi besleyerek derinin ilk günkü gibi canlılığını kazanmasına ve tüylerin hür ve canlı olmasına olanak sağladığı için kaliteli köpek şampuanıdır.

Engin Rezistans - Isıtıcı Kablo - Yanmaz Kablo

Engin Rezistans , ısıtıcı kablo, py-100 kablosu, Silikon kablo, Sıcaklık ölçüm ve Kontrol Kabloları ve rezistans satışlarını yapıp aynı zamanda üretimini yapmaktadır.

Araç Kiralama

Bogaziçi Car Rental son model araç kiralama hizmeti ile arabaları olabildiğince uygun fiyatlara kiralayarak farkını ortaya koymaya devam ediyor.

Bilge işyeri hekimi

İş yeri hekimi, iş yerindeki çalışanların sağlık sorunları ile ilgilenerek gerek ruhsal sağlık gerekse bedensel sağlıkları ile çalışanlara destek olmaya çalışırak çalışanların bir hekim gözetimi altında güvende çalıştıklarını hissettirerek çalışma verimliliği arttırmaktadır.

Bilge iş güvenliği uzmanı

İş güvenliği uzmanı , sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak üzere işin normal akışını aksatmamak şartıyla ve verimli ve güvenilir bir çalışma ortamının sağlanmasına katkıda bulunmak amacındadır.

Bilge iş sağlığı ve güvenliği

İş yerlerindeki İş sağlığı ve Güvenliği önlemleri hayatınızı kurtarır. Tam 1 sene önce bugün yüzlerce kişi Soma 'da iş kazasında hayatını yitirdi.

Osgb

Osgb  , sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak üzere işin normal akışını aksatmamak şartıyla ve verimli bir çalışma ortamının sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla verilen hizmettir.

Bilge İş Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği

İş yerlerindeki İş sağlığı ve Güvenliği önlemleri hayatınızı kurtarır. Tam 1 sene önce bugün yüzlerce kişi Soma 'da iş kazasında hayatını yitirdi. 

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Osgb Hizmetleri , sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak üzere işin normal akışını aksatmamak şartıyla ve verimli bir çalışma ortamının sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla verilen hizmettir.

Elektrik Tesisat Kontrolü

Elektrik Tesisat Kontrolü  (tesisat) kapsamında; elektrik tesisatının durumu aşağıda belirtilen yönetmeliklere göre incelenmektedir.
-İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği
-Elektrik kuvvetli akım tesisleri yönetmeliği

Topraklama Tesisat Kontrolü

Bilge Teknik Kontrol firması olarak Elektrik Mühendisleri Odası tarafından topraklama ölçümü konusunda sertifikalandırılmış mühendislerimizle TSE Standartları, “İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık Ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği” ve ‘’Elektrik Tesislerinde Topraklama Yönetmeliği’’ gereğince işletme, koruma ve paratoner tesisatı topraklamanız kalibrasyon belgeli cihazlarımızla kontrol edilerek Topraklama Ölçüm raporunuz hazırlanmaktadır. Topraklama tesisat ölçümü yapılırken işletmede bulunan bütün makinelerin topraklamalarının ölçümünün yapılması esas alınır.

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

Yönetmeliğe göre işveren yılda en az bir defa iş ekipmanlarına fenni muayene yaptırıp genel kontrollerini yapmak zorundadır.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Topraklama Ölçümü Raporunuz neticesinde topraklama tesisatınız yönetmelikte belirtilen sınır değerlerinde görülmez ise topraklama noktanızı güçlendirebileceğiniz tavsiyelerle raporunuz hazırlanır.

13 Mayıs 2015 Çarşamba

Bilge Teknik Kontrol - Forklift Kontrolü

Yükünüzü azaltan forkliftlerin forklift kontrolü Bilge Teknik Kontrol uzman ekibi eşliğinde yürütülebilmektedir.

Bilge Teknik - Vinç Kontrolü

Bilge Teknik Kontrol , senede en az bir defa olmak üzere gerektiği takdirdede yapılan vinç kontrolü nü uzman ekibi eşliğinde yürütmektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Bina, iş yeri ve alışveriş merkezlerindeki asansörlerin asansör kontrolü senede en az bir defa ve gerektiği durumlarda yapılması gerekmektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Bilge Teknik Kontrol uzmanları iş yerleriniz için periyodik kontrol muayenelerini raporlar halinde şirketlere sunarak bilinçlenmeyi ve gerektiği durumlarda önlemlerin anılmasını sağlamaktadır.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Kompresör Hava tankı seçimi yaparken hesaplanan ihtiyaçtan biraz daha büyük tank tercih edilmesi, sistem basıncının dengelenmesine ve ani talep artışlarının karşılanmasına önemli katkılar yapar.

Köpek şampuanı

Animology Köpek Şampuanı Kaliteli olmasının yanında %20 indirim yaparak müşterilerin memnüniyetini kazanmaya devam ediyor.

FUAR STAND TASARIM

İlk etaptan son basamağa kadar gerek fuar stand tasarım  gerekse fuar stand kurulumunda uzman ekiplerimiz projeleri son dakikaya kadar takip edip, müşteriye anahtar teslimini gerçekleştirdikten sonra fuar alanından ayrılmaktadır.
Stand tasarım konusunda her zaman kendini yenileyen ve dünya tasarım çizgilerinden geri kalmayan mimarı düşüncemizle fuar stand tasarım anlamında da adından sıkça bahsettiren Polinorm, müşterinin isteklerini de göz önünde bulundurarak ürün tanıtım ve reklam önyüz çalışmalarıyla çalıştığı firmaların prestijini katlayarak fuardan mutlu ayrılmalarını sağlamıştır

Polinorm Stand Tasarım - Fuar Stand Tasarım - Alüminyum Truss Kiralama

Polinorm sloganı: TASARIMIN SINIRSIZLIĞI; YARATMANIN GÜCÜ…
imajınızı kavramak ya da imaj yaratmak: fuarlarda sergilenen kurumsal kimliği ve şirket imajını kavramak ya da sizi ‘anlayarak’ imaj yaratmak…
Stand Tasarım ile sizlerleyiz...

Beylikdüzü Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Beyaz eşyalarınızın tamirine 1 yıl garantinin yanında onarımda çıkan her hangi bir sebepten dolayı doğabilecek aksaklıklarında garantisini vermekteyiz. Beylikdüzü Bosch Servisi uzman teknik ekibi ile sizlerle...

Büyükçekmece Eca Servisi - 0212 852 52 28

Beyaz eşyalarınızın tamirine 1 yıl garantinin yanında onarımda çıkan her hangi bir sebepten dolayı doğabilecek aksaklıklarında garantisini vermekteyiz. Büyükçekmece Eca Servisi uzman teknik ekibi ile sizlerle...

Bakırköy Eca Servisi - 0212 852 52 28

Beyaz eşyalarınızın tamirine 1 yıl garantinin yanında onarımda çıkan her hangi bir sebepten dolayı doğabilecek aksaklıklarında garantisini vermekteyiz. Bakırköy Eca Servisi uzman teknik ekibi ile sizlerle...

Avcılar Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Beyaz eşyalarınızın tamirine 1 yıl garantinin yanında onarımda çıkan her hangi bir sebepten dolayı doğabilecek aksaklıklarında garantisini vermekteyiz. Avcılar Bosch Servisi uzman teknik ekibi ile sizlerle...

Büyükçekmece Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Beyaz eşyalarınızın tamirine 1 yıl garantinin yanında onarımda çıkan her hangi bir sebepten dolayı doğabilecek aksaklıklarında garantisini vermekteyiz. Büyükçekmece Bosch Servisi uzman teknik ekibi ile sizlerle...

Avcılar Bosch Servisi - 0212 852 52 28

Beyaz eşyalarınızın tamirine 1 yıl garantinin yanında onarımda çıkan her hangi bir sebepten dolayı doğabilecek aksaklıklarında garantisini vermekteyiz. Avcılar Bosch Servisi uzman teknik ekibi ile sizlerle...

Avcılar Auer Servisi - 0212 852 52 28

Beyaz eşyalarınızın tamirine 1 yıl garantinin yanında onarımda çıkan her hangi bir sebepten dolayı doğabilecek aksaklıklarında garantisini vermekteyiz. Avcılar Auer Servisi uzman teknik ekibi ile sizlerle..

Milano Kalemlik - Beslenme Çantası - Kalemlik Kutusu

Milano Kalemlik kırtasiye malzemeleri ile sektörün öncüsü konusumda olmaya devam ediyor. Ayrıca Beslenme Çantası ve Kalemlik Kutusu kampanyaları ile indirimler devam ediyor.

Milano Kalemlik - Beslenme Çantası - Kalemlik Kutusu

Milano Kalemlik kırtasiye malzemeleri ile sektörün öncüsü konusumda olmaya devam ediyor. Ayrıca Beslenme Çantası ve Kalemlik Kutusu kampanyaları ile indirimler devam ediyor.

Cast Ajansı | BROKOLY

Tiyatro, Oyunculuk ya da reklam dizi sinema oyunculuğu gibi meslekler pek çok insanın hayalini süslemeye devam ediyor. Eğer siz de bu hayalleri paylaşıyorsanız ve kendinize güveniyor, oyunculuğa yeteneğinizin olduğuna inanıyorsanız, belki de doğru bir cast ajansı ile irtibata geçmenizin vakti gelmiştir. Kafanızda en iyi cast ajansı hangisi, istanbul cast ajansı, cast ajans nedir, menajerlik hizmetini kim iyi verir tarzında sorular olması normaldir.
Sektörde çok fazla ajans bulunmakta ve bunların pek çoğu beklentileri karşılama noktasında yetersiz kalmaktadır.Size gerçekçi bir şekilde yaklaşan , hayallerinizi anlayan , sizi doğru reklam, dizi , sinema projelerine yönlendiren bir oyuncu ajansı ise sizi bu sektörde fazlasıyla ileri taşıyabilir. Brokoly cast ajans, brokoly cast ajansı olarak biz oyuncularımızın tamamı ile özel olarak ilgilenmekte ve onları castlarının en çok uyduğu doğru işlere yönlendirme noktasında tecrübemizi, bilgimizi sonuna kadar kullanmaktan çekinmiyoruz,çekinmeyeceğiz. Siz de sizleri reklam, dizi , sinema , oyunculuk noktasında doğru şekilde yönlendirebilecek, profesyonel, bilgili , büyük beğeni toplamayı başaran bir cast ajansı ile anlaşın ve hedefinize giden yolda size yardım etmekten çekinmeyecek bir ajans bulmuş olmanın verdiği huzuru yaşayın.Cast direktörlüğü, casting , oyunculuk ajansı, cast ajansları hakkında daha fazla açıklamaların , makalelerin geleceği ilerleyen günlerimizde , sorularınızı internet sitemizdeki başvuru maili üzerinden yapabilirsiniz(www.brokoly.com)

LED EKRAN

LEDSUN led teknology ile Led Ekran, Led tabela, Kayan yazı, Led Kasa, Led Panel ve daha bir çok led teknolojisi imalatını yaparak reklam ile sizi bir adım önde kılıyoruz...

LED TABELA

LEDSUN led teknology ile Led Ekran, Led tabela, Kayan yazı, Led Kasa, Led Panel ve daha bir çok led teknolojisi imalatını yaparak reklam ile sizi bir adım önde kılıyoruz...

Fuar Stand Uygulama 0212 476 9998

Polinorm stand tasarım, fuar stand tasarım , truss kiralama , fuar stand uygulaması ve Truss sistem ihtiyaçlarınızdada daima sizlerle.

Truss Sistem 0212 476 9998

Polinorm stand tasarım, fuar stand tasarım , truss kiralama , fuar stand uygulamasının yanında Truss sistem ihtiyaçlarınızdada daima sizlerle.

Truss Kiralama 0212 476 9998

Polinorm profesyonel ekibi ile siz değerli müşterilerine Truss Kiralama hizmetini vermekten mutluluk duyuyor.

Araç Kiralama

Boğaziçi Car Rental İstanbul Bağdat caddesinde Lüks araç kiralama,Spor araç kiralama,4x4 Jeep kiralama,Vip minibüs kiralama,uzun dönem araç kiralamada kaliteli bir hizmet vermek amacı doğrultusunda Siz değerli müşterilerimizin isteklerinide göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Bu amaçla yola çıkarak Araç filomuzu her geçen gün yenilemekteyiz.Özel dizayn tasarlanarak yapılmış araçlarımız misafirlerinizi karşılamada,İş görüşmelerinizde,özel günlerinizde,Nişan ve Düğünlerinize gelin aracı olarak Şöför’ünüzle hazır bulunmasında GÜVENLİ ve KALİTELİ bir hizmetin SİZE katacağı Prestiji bir düşünün.Geriye sadece aracınızı seçmek kalacaktır.

Makaslı Platform

Asimato disbirütörü olduğu ürünlerin hem yetkili servisi hemde direk türkiye satıcısıdır. Yük platformu seçeneklerimizi inceleyebilir dilerseniz makul tekliflerimizden sizde faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Makaslı Platform ile ilgili bilgi alabilir ya da firmamızda bizleri ziyaret edebilirsiniz..

Transpalet

Asimato İstanbul kiralık transpalet ve gebze kiralık transpalet başta olmak üzere ülke geneline transpalet satış ve kiralama hizmetini Şubelerince vermektedir. Sizde Asimato ayrıcalıklarından yararlanmak ve iş gücünüzü iyileştirmek için bizi seçiniz.

Forklift

Asimato İstanbul kiralık forklift ve gebze kiralık forklift başta olmak üzere ülke geneline forklift satış ve kiralama hizmetini Şubelerince vermektedir. Sizde Asimato ayrıcalıklarından yararlanmak ve iş gücünüzü iyileştirmek için bizi seçiniz.

12 Mayıs 2015 Salı

Engin Rezistans - Isıtıcı Kablo - Yanmaz Kablo

Engin Rezistans, ısıtıcı kablo, yanmaz kablo ve rezistans üretmektir ve ısıtıcı kablo, yanmaz kablo ve rezistans ürünlerine garanti vermektedir.

Panel Çit

Özgürtel kaliteli tel çeşitleri ile sizlere çok uygun fiyatlara tel çeşitlerini sunmaktadır. Kaliteli Özgürtel Panel Çit için bizlerle irtibata geçebilirsiniz. Yapmış olduğumuz uygulamalar en büyük referansımızdır.

Jiletli tel

Özgürtel kaliteli ucuz tel çeşitleri ile sizlere hizmet etmekten mutluluk duyuyor. Çok uygun fiyatlara jiletli tel ile hizmetlerine devam etmektedir.

Örgülü Tel

Özgürtel tel çeşitleri ile farkındalığını hissettirmeye devam ediyor. Örgülü Tel - Tel Örgü sizler için çok uygun fiyatlara sizlerle...

Dikenli tel

Dikenli tel inşaat, bina, tarla gibi alanları ve sınırları belirleyen tellerdir. Bu hizmetleri en iyi şekilde sunmaya çalışan Özgürtel sizlerle...

Bilge işyeri hekimi

Bilge İş Güvenliği olarak Osgb Hizmetleri, Teknik Kontrol ve Ölçümler, İş Sağlığı ve Güvenliği, Teknik Kontrol, Osgb, İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi hizmetlerini uzman iş güvenliği ekibi eşliğinde yürütmektedir.
Bilge İş Güvenliği olarak Osgb Hizmetleri, Teknik Kontrol ve Ölçümler, İş Sağlığı ve Güvenliği, Teknik Kontrol, Osgb, İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi hizmetlerini uzman iş güvenliği ekibi eşliğinde yürütmektedir.

Osgb

Bilge İş Güvenliği olarak Osgb Hizmetleri, Teknik Kontrol ve Ölçümler, İş Sağlığı ve Güvenliği, Teknik Kontrol, Osgb, İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi hizmetlerini uzman iş güvenliği ekibi eşliğinde yürütmektedir.

Teknik Kontrol

Bilge İş Güvenliği olarak Osgb Hizmetleri, Teknik Kontrol ve Ölçümler, İş Sağlığı ve Güvenliği, Teknik Kontrol, Osgb, İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi hizmetlerini uzman iş güvenliği ekibi eşliğinde yürütmektedir.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Bilge İş Güvenliği olarak Osgb Hizmetleri, Teknik Kontrol ve Ölçümler, İş Sağlığı ve Güvenliği, Teknik Kontrol, Osgb, İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi hizmetlerini uzman iş güvenliği ekibi eşliğinde yürütmektedir.

Teknik Kontrol ve Ölçümler

Bilge İş Güvenliği olarak Osgb Hizmetleri, Teknik Kontrol ve Ölçümler, İş Sağlığı ve Güvenliği, Teknik Kontrol, Osgb, İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi hizmetlerini uzman iş güvenliği ekibi eşliğinde yürütmektedir.

Bilge İş Güvenliği, OSGB Hizmetleri

Bilge İş Güvenliği olarak Osgb Hizmetleri, Teknik Kontrol ve Ölçümler, İş Sağlığı ve Güvenliği, Teknik Kontrol, Osgb, İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi hizmetlerini uzman iş güvenliği ekibi eşliğinde yürütmektedir.

Elektrik Tesisat Kontrolü

Bİlge Teknik Kontrol uzman ekibiyle periyodik kontrol, fenni muayene, elektrik kontrolü, kompresör testi, teknik kontrol, asansör kontrolü, vinç kontrolü, forklift kontrolü, topraklama ölçümü, kompresör hava tankı, topraklama tesisat kontrolü ve elektrik tesisat kontrolü nü raporlar halinde yürütmektedir.

Topraklama Tesisat Kontrolü

Bİlge Teknik Kontrol uzman ekibiyle periyodik kontrol, fenni muayene, elektrik kontrolü, kompresör testi, teknik kontrol, asansör kontrolü, vinç kontrolü, forklift kontrolü, topraklama ölçümü, kompresör hava tankı, topraklama tesisat kontrolü ve elektrik tesisat kontrolü nü raporlar halinde yürütmektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Fenni Muayene

Bİlge Teknik Kontrol uzman ekibiyle periyodik kontrol, fenni muayene, elektrik kontrolü, kompresör testi, teknik kontrol, asansör kontrolü, vinç kontrolü, forklift kontrolü, topraklama ölçümü, kompresör hava tankı, topraklama tesisat kontrolü ve elektrik tesisat kontrolü nü raporlar halinde yürütmektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Topraklama Ölçümü

Bİlge Teknik Kontrol uzman ekibiyle periyodik kontrol, fenni muayene, elektrik kontrolü, kompresör testi, teknik kontrol, asansör kontrolü, vinç kontrolü, forklift kontrolü, topraklama ölçümü, kompresör hava tankı, topraklama tesisat kontrolü ve elektrik tesisat kontrolü nü raporlar halinde yürütmektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Forklift Kontrolü

Bİlge Teknik Kontrol uzman ekibiyle periyodik kontrol, fenni muayene, elektrik kontrolü, kompresör testi, teknik kontrol, asansör kontrolü, vinç kontrolü, forklift kontrolü, topraklama ölçümü, kompresör hava tankı, topraklama tesisat kontrolü ve elektrik tesisat kontrolü nü raporlar halinde yürütmektedir.

11 Mayıs 2015 Pazartesi

Bilge Teknik - Vinç Kontrolü

Bİlge Teknik Kontrol uzman ekibiyle periyodik kontrol, fenni muayene, elektrik kontrolü, kompresör testi, teknik kontrol, asansör kontrolü, vinç kontrolü, forklift kontrolü, topraklama ölçümü, kompresör hava tankı, topraklama tesisat kontrolü ve elektrik tesisat kontrolü nü raporlar halinde yürütmektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Asansör Kontrolü

Bİlge Teknik Kontrol uzman ekibiyle periyodik kontrol, fenni muayene, elektrik kontrolü, kompresör testi, teknik kontrol, asansör kontrolü, vinç kontrolü, forklift kontrolü, topraklama ölçümü, kompresör hava tankı, topraklama tesisat kontrolü ve elektrik tesisat kontrolü nü raporlar halinde yürütmektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Periyodik Kontrol

Bİlge Teknik Kontrol uzman ekibiyle periyodik kontrol, fenni muayene, elektrik kontrolü, kompresör testi, teknik kontrol, asansör kontrolü, vinç kontrolü, forklift kontrolü, topraklama ölçümü, kompresör hava tankı, topraklama tesisat kontrolü ve elektrik tesisat kontrolü nü raporlar halinde yürütmektedir.

Bilge Teknik Kontrol - Teknik Kontrol

Bİlge Teknik Kontrol uzman ekibiyle periyodik kontrol, fenni muayene, elektrik kontrolü, kompresör testi, teknik kontrol, asansör kontrolü, vinç kontrolü, forklift kontrolü, topraklama ölçümü, kompresör hava tankı, topraklama tesisat kontrolü ve elektrik tesisat kontrolü nü raporlar halinde yürütmektedir.

Bilge Teknik - Kompresör Hava Tankı

Bİlge Teknik Kontrol uzman ekibiyle periyodik kontrol, fenni muayene, elektrik kontrolü, kompresör testi, teknik kontrol, asansör kontrolü, vinç kontrolü, forklift kontrolü, topraklama ölçümü, kompresör hava tankı, topraklama tesisat kontrolü ve elektrik tesisat kontrolü nü raporlar halinde yürütmektedir.

Gebze Kiralık Transpalet

Asimato Gebze Kiralık Transpalet hizmeti ile müşterilerinin memnuniyetini kazanmaya devam ediyor. Sizde Asimato ayrıcalıklarından yararlanmak için bizi takip ediniz...

Forklift

Asimato Gebze kiralık forklift ile yükünüzü azaltarak gebze kiralık forklift hizmetini vermekteyiz. Sizle ağır yüklerinizi Asimato güvencesi ile gerçekleştiriniz. 

Panel Çit

Uygun panel çit uygulamaları için Özgürtel yetkilileri ile görüşerek bilgi alabilir yada uygulamaları bizzat yerinde inceleyebilirsinzi...

Jiletli tel

Askeri alanlar, sınırlar  kısacası yüksek güvenlik gerektiren yüksel alanlar için jiletli tel paha biçilmez bir güvenlik sistemidir. Özgürtel ayrıcalıkları ile jiletli tellere sahip olabilirsiniz. Bize ulaşın güvenliğinizi sağlayalım...

Örgülü Tel

Örgülü tel ve tel örgü benzer sistemlere göre daha uygun ve daha kullanışlıdır. Özgürtel ayrıcalıkları ile bu sistemlere çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Dikenli tel

Özgürtel tel sektörünün öncü markası olmaya devam ediyor. Çevre güvenliği için var olan örgü tellerinin 2 , 3 yada daha fazla üst üste çekilmesi ile dikenli tel elde edilmekyedir.