3 Şubat 2014 Pazartesi

DİZAYN MİMARLIK

Dizayn Mimarlık ekibi, mimarlık eyleminin yoktan var etme süreçlerini işveren-işlev, işlev-biçim, biçim-mekân, mekân-kullanıcı uyumu arayışını temel almak kaydıyla konumun yerel dilini tasarımın evrensel doğasına tercüme ederek yürütmektedir.

Dizayn Mimarlık, binaları ve diğer fiziki yapıları (okul, gökdelen...vb.) tasarlama ve kurma sanatı ve bilimidir. İnsanların yaşamasını kolaylaştırmak ve barınma, dinlenme, çalışma, eğlenme gibi eylemlerini sürdürebilmelerini sağlamak üzere gerekli mekânları, işlevsel gereksinmeleri ekonomik ve teknik olanaklarla bağdaştırarak estetik yaratıcılıkla inşa etme sanatı; başka bir tanımlamayla, yapıları ve fiziksel çevreyi uygun ölçülerde tasarlama ve inşa etme sanatını kendi portföyü olarak belirlemiştir. İnsan barınmak için yaşamak ve doğa şartlarından korunmak için bir mekân ihtiyacı duyar ve bu mekânı kendine özgü kültürel, fonksiyonel, teknik ve farklı zevklerde yaratmak için siz değerli müşterilerimize en iyiyi vermek şirketimizin en önemli değerleridir.


Celal Mah. Cumhuriyet Caddesi 
58/102 60300
Turhal/Tokat


AKBULAK OSGB

AKBULAK  OSGB, gelişen zaman dilimiyle beraber hizmet çıtasını daima yükseltmek ve çalışan sayısını artırmak düşüncesiyle faaliyet gösteren tüm işletmelere hizmeti bir amaç edinmiştir.
AKBULAK ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ, 4857 Sayılı İş Kanunun 81. Maddesi ve bu maddeye dayanılarak hazırlanan “İş sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliği” gereği kurumların oluşturması gereken “SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ” yapılanma yükünü üzerine almak amacıyla kurulmuştur.AKBULAK OSGB, Uzman İSG Danışmanları, İşyeri Hekimleri, eğitmenler ve profesyonel operasyon ekibiyle kurumlara yurtiçi ve yurtdışından en hızlı, kaliteli hizmeti vermeyi hedeflemektedir.Hedefimiz Misyonumuzdur.
 İkbal Caddesi No: 1 Ümraniye / İSTANBUL

EVLA TEKSTİL

Yeniliklerin öncülüğünü yaparak, teknolojik alt yapımızı, hizmet ve ürün kalitemizi sürekli geliştirmek, ulusal ve uluslararası düzeyde kalıcı bir saygınlık kazandırarak dünya tekstil sektöründe lider bir firma konumuna gelmektedir. 




0212 438 02 48


info@evlatekstil.com.tr


www.evlatekstil.com.tr

BERA YAZILIM REKLAM & DANIŞMANLIK

Bera Yazılım bilgi ve birikimini internet ortamına hem yatırım hem de paylaşım olarak aktarmak isteyen genç ve tecrübeli beyinlerden oluşan bir ekiptir. Faaliyetlerini yıllardır devam ettiren ekip, müşterilerini daima memnun edip taleplerini karşılamaktır. Bunların haricinde ise en önemlisi satış sonrası desteğini sürdürerek diğer firmalardan farklı bir konuma geçmeyi başarmıştır. Bera Yazılım ekibi olarak daima geleceğe doğru yol almaktayız..



0 212 596 40 44


www.berayazilim.com