2 Eylül 2015 Çarşamba

kedi spreyi

Bunun için özel kedi spreyleri mevcut. kedi spreyi çünkü kedilerin derisinin ph değeri insanlardan farklıdır, insanlarda kullanılan şampuanlar önerilmez. kedi spreyi yıkamada şampuanların köpürtülüp durulanması gerekiyor.  Yıkama sıklığı yazın duruma göre iki haftada bir veya haftada bir olmalıdır, derinin yapısına göre ayarlanır. kedi spreyi kışın da ayda bir önerilir. 

Köpek mama kabı

Köpek mama kabı köpeklerin için yapılan tavuklu, balıklı, karışık gibi çeşitleri olan ve beslenmelerinde önemli rol oynayan, içerisinde pek çok  vitamin barındıran kuru ya da yarı kuru yiyecek. Köpek mama kabı genellikle yavru kediler için ayrı, yetişkin kediler için ayrı üretim yapılır.Çünkü yavru köpeklerin dişleri, yetişkin mamaları parçalayacak kadar güçlü değildir ve kedinin dişlerine zarar verebilir. Köpek mama kabı ayrıca yavru ve yetişkin kedilerin vitamin ve besin ihtiyaçları farklıdır. 

Köpek bezleri

Bunun için özel köpek bezleri mevcut. Köpek bezleri çünkü kedilerin derisinin ph değeri insanlardan farklıdır, insanlarda kullanılan şampuanlar önerilmez. Köpek bezleri yıkamada şampuanların köpürtülüp durulanması gerekiyor.  Yıkama sıklığı yazın duruma göre iki haftada bir veya haftada bir olmalıdır, derinin yapısına göre ayarlanır. Köpek bezleri kışın da ayda bir önerilir. 

Kedi şampuanları

Bunun için özel kedi şampuanları mevcut. Kedi şampuanları çünkü kedilerin derisinin ph değeri insanlardan farklıdır, insanlarda kullanılan şampuanlar önerilmez. Kedi şampuanları yıkamada şampuanların köpürtülüp durulanması gerekiyor.  Yıkama sıklığı yazın duruma göre iki haftada bir veya haftada bir olmalıdır, derinin yapısına göre ayarlanır. Kedi şampuanları kışın da ayda bir önerilir. 

Köpek şampuanı

Bunun için özel köpek şampuanları mevcut. Köpek şampuanı çünkü köpeklerin derisinin ph değeri insanlardan farklıdır, insanlarda kullanılan şampuanlar önerilmez. Köpek şampuanı yıkamada şampuanların köpürtülüp durulanması gerekiyor.  Yıkama sıklığı yazın duruma göre iki haftada bir veya haftada bir olmalıdır, derinin yapısına göre ayarlanır. Köpek şampuanı kışın da ayda bir önerilir. 

Köpek maması

köpek maması köpeklerin için yapılan tavuklu, balıklı, karışık gibi çeşitleri olan ve beslenmelerinde önemli rol oynayan, içerisinde pek çok  vitamin barındıran kuru ya da yarı kuru yiyecek. köpek maması genellikle yavru kediler için ayrı, yetişkin kediler için ayrı üretim yapılır.Çünkü yavru köpeklerin dişleri, yetişkin mamaları parçalayacak kadar güçlü değildir ve kedinin dişlerine zarar verebilir.köpek maması ayrıca yavru ve yetişkin kedilerin vitamin ve besin ihtiyaçları farklıdır. 

Kedi maması

Kedi maması kediler için yapılan tavuklu, balıklı, karışık gibi çeşitleri olan ve beslenmelerinde önemli rol oynayan, içerisinde pek çok  vitamin barındıran kuru ya da yarı kuru yiyecek. Kedi maması genellikle yavru kediler için ayrı, yetişkin kediler için ayrı üretim yapılır.Çünkü yavru kedilerin dişleri, yetişkin mamaları parçalayacak kadar güçlü değildir ve kedinin dişlerine zarar verebilir. Kedi maması ayrıca yavru ve yetişkin kedilerin vitamin ve besin ihtiyaçları farklıdır.

Transfer baskı makinası

Transfer baskı makinası kumaşa uygulandığında desen dokunarak hissedilebilir ancak sublimasyon baskı yöntemi sayesinde boya kumaşın içine nüfuz eder ve kumaşa dokunulduğunda deseni hissetmez ancak deseni yüksek kalitede görürsünüz. Transfer baskı makinası sublimasyon baskının kumaşa uygulanabilmesi için kumaşın polyester bir katman içermesi gerekir çünkü sublimasyon baskıda kullanılan mürekkebin özelliği 180-220 derece ısıda gaz haline geçerek polimer kaplı yüzeyleri veya polyester dokuları boyamasıdır.Transfer baskı makinası eğer kumaş polyester katman içermiyorsa, boya kumaşa nüfuz etmez. 

Transfer baskı makinaları

Transfer baskı makinaları kumaşa uygulandığında desen dokunarak hissedilebilir ancak sublimasyon baskı yöntemi sayesinde boya kumaşın içine nüfuz eder ve kumaşa dokunulduğunda deseni hissetmez ancak deseni yüksek kalitede görürsünüz. Transfer baskı makinaları sublimasyon baskının kumaşa uygulanabilmesi için kumaşın polyester bir katman içermesi gerekir çünkü sublimasyon baskıda kullanılan mürekkebin özelliği 180-220 derece ısıda gaz haline geçerek polimer kaplı yüzeyleri veya polyester dokuları boyamasıdır.Transfer baskı makinaları eğer kumaş polyester katman içermiyorsa, boya kumaşa nüfuz etmez. 

Transfer Baskı

Transfer baskı kumaşa uygulandığında desen dokunarak hissedilebilir ancak sublimasyon baskı yöntemi sayesinde boya kumaşın içine nüfuz eder ve kumaşa dokunulduğunda deseni hissetmez ancak deseni yüksek kalitede görürsünüz. Transfer Baskı sublimasyon baskının kumaşa uygulanabilmesi için kumaşın polyester bir katman içermesi gerekir çünkü sublimasyon baskıda kullanılan mürekkebin özelliği 180-220 derece ısıda gaz haline geçerek polimer kaplı yüzeyleri veya polyester dokuları boyamasıdır. Transfer Baskı eğer kumaş polyester katman içermiyorsa, boya kumaşa nüfuz etmez. 

Kadıköy Araç Kiralama

Kadıköy Araç Kiralama , günlük kiralama ve uzun dönem kiralama olarak ikiye ayrılabilir. Günlük kiralamada havalimanları ve turistik amaçlar ağırlıklı olmaktadır. Kadıköy Araç Kiralama Uzun dönemde ise firma kullanımları ağırlıklıdır. Uzun dönem Kadıköy Araç Kiralama getirdiği mali avantajlar ve uygulama kolaylıkları, firmalar tarafından yaygın bir şekilde filo kiralama yönteminin benimsenmesine neden olmuştur. 

Araç Kiralama

Araç Kiralama , günlük kiralama ve uzun dönem kiralama olarak ikiye ayrılabilir. Günlük kiralamada havalimanları ve turistik amaçlar ağırlıklı olmaktadır. Araç Kiralama Uzun dönemde ise firma kullanımları ağırlıklıdır. Uzun dönem Araç Kiralama getirdiği mali avantajlar ve uygulama kolaylıkları, firmalar tarafından yaygın bir şekilde filo kiralama yönteminin benimsenmesine neden olmuştur.

Tel örgü

Tel örgü , benzersiz özellikleriyle daha uzun yıllar, yaşam alanlarının güvenliğinden sorumlu olmaya devam edecek gibi görünüyorlar. Tel örgüsağlamlığının yanısıra, çevre güvenlik ihtiyaçlarında, dekoratif tasarımı ile tüm mekanlarınızda uyum içerisinde kullanabileceğiniz bir sistemdir. Tel örgü toplu konut alanlarından tarla ve bahçelere kadar çok farklı alanlarda kullanılmaktadır.

Panel Çit

Panel Çit, benzersiz özellikleriyle daha uzun yıllar, yaşam alanlarının güvenliğinden sorumlu olmaya devam edecek gibi görünüyorlar. Panel çitsağlamlığının yanısıra, çevre güvenlik ihtiyaçlarında, dekoratif tasarımı ile tüm mekanlarınızda uyum içerisinde kullanabileceğiniz bir sistemdir. Panel çit toplu konut alanlarından tarla ve bahçelere kadar çok farklı alanlarda kullanılmaktadır.

TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ

TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ şimdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ cihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır 

ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ

ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜsağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ şimdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız.ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ cihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır

Fenni Muayene

Fenni Muayene yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. Fenni Muayene sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Fenni Muayene şimdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. Fenni Muayene  cihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır 

Topraklama Ölçümü

Topraklama Ölçümü yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. Topraklama Ölçümü sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Topraklama Ölçümü şimdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. Topraklama Ölçümücihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır 

Elektrik Kontrolü

Elektrik Kontrolü yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. Elektrik Kontrolü sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Elektrik Kontrolü şimdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. Elektrik Kontrolü cihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır. 

Forklift Kontrolü

Forklift Kontrolü yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. Forklift Kontrolü sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Forklift Kontrolü şimdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. Forklift Kontrolü cihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır

Vinç Kontrolü

Vinç Kontrolü yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. Vinç Kontrolü sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Vinç Kontrolü şimdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. Vinç Kontrolü cihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır. 

Asansör Kontrolü

Asansör Kontrolü yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. Asansör Kontrolü sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Asansör Kontrolü şimdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. Asansör Kontrolü cihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır. 

Periyodik Kontrol

Periyodik Kontrol yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. Periyodik Kontrol sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Periyodik Kontrol şimdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. Periyodik Kontrol cihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır. 

Teknik kontrol

Teknik kontrol yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. Teknik kontrol sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Teknik kontrol simdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. Teknik kontrol  cihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır.

Kompresör Hava Tankı

Kompresör Hava Tankı yapmadan önce lütfen  cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. Kompresör Hava Tankı sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız  cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Kompresör Hava Tankı simdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. Kompresör Hava Tankıcihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır. 

Kompresör testi

Kompresör testi yapmadan önce lütfen kompresyon cihazınızı kontrol ediniz. Eğer hasar görmüşse kullanmayınız. Kompresör testi sağlıklı sonuç elde edebilmek için kullandığınız kompresyon cihazının sağlıklı olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Kompresör testi simdi ilk silindire test cihazımızı yerleştirelim. Elle cihazı çevirerek buji deliğine cihazı takıyoruz. Boşluk almanız yeterli çıkartırken zorlanmamak için aşırı sıkmayınız. Kompresör testi cihazı taktıktan sonra bir kişi kontak başına geçmeli ve gaz pedalına sonuna kadar ayağı basılı şekilde marşa basmalıdır.