15 Mart 2017 Çarşamba

Kurye İçin Scooter

Scooter araçları genelde kurye hizmeti tercih edilmektedir. Bunun sebebi ise ortalama bir hıza sahip olması, az yakıt ile fazla yol alabilmesi ve trafikte sıkışmadan kolayca sıyrılarak siparişleri zamanında yetiştirmesidir. Bu hizmeti sağlayan firmaların yüzde 98'i yemek firmalarıdır. Scooter motorları ortalama 150cc motora sahip olup elektrik ile de çalışmaktadır. Hero Motor kalitesindeki bu araçlara sahip olmak ve aynı fiyatta yüksek kalite ve performans elde etmek için hemen bir scooter alın.

Beylikdüzü Web Site Hizmeti

Beylikdüzü web site ile kendinize en uygun paketi seçerek web sitesi tasarımı, hosting, seo, reklam, mobil uygulama gibi hizmetlere sahip olabilirsiniz. 2006 yılından bu yana hizmet vermekte olup birbirinden farklı işler yaptık ve bu doğrultuda birçok marka ve firma ile çalışmalar yaptık ve gitgide ailemizi büyütmeyi amaçladık. Sizde bizimle çalışarak ailemizin bir parçası olabilir ve ailemizi gitgide büyütebilme katkısında bulunabilirsiniz. Sizinle birlikte çalışmaktan memnun olmakta ve sizleri bir çay içmeye beklemekteyiz. Beylikdüzü web site hizmeti için bizleri arayın, memnuniyetle kalın!

Periyodik Kontrol Raporları Hakkında Bilgi

Periyodik kontrol yapılmasının ardından yapıldığına dair rapor hazırlanmalı, ilgili kişiler ve firma tarafından onaylanmalıdır. Kontrolleri düzenli olarak yapılmalıdır ancak bu kontrollerin belirli aralıklara sahip olması gerekmektedir; örneğin forklift için yapılacak kontrollerin 6 ayda bir sağlanması, buhar basınçlı aletlerin 3 ayda bir kontrol edilmesi gerekmektedir. Bu tip düzenlemeler devlet tarafından belirlenmiş ve kanuna uymayan firmalara bu sebepten ötürü ceza verilecektir. İyi bir güvenlik firması tarafından periyodik kontrol yaptırarak işinizi sağlama alabilirsiniz.

Avm Stand Tasarım ve Fuar Stand Tasarım

Tıpkı fuar stand tasarım gibi alışveriş merkezlerinde de stand tasarımı yapmaktayız. Bu tip ürünleri malzeme seçerek ve tasarımını yaptıktan sonra sizler için hazırlayıp monte ediyoruz. Malzeme seçimi oldukça önemli bir nokta olmaktadır; ahşap, alüminyum, metal, plastik gibi farklı malzeme çeşitlerinden oluşturabileceğiniz gibi tasarımı ve malzeme seçimini bize de bırakabilirsiniz. Tecrübemiz ve gözlemlerimiz doğrultusunda sizin için en uygun olanı yaratmaya çalışıyoruz, sizde hemen avm stand tasarım veya fuar stand tasarım için bizi arayın.

Forklift Operatörü Ne İş Yapar?

Forklift operatörü; fabrikalarda, işletmelerde koli, malzeme, paket, eşya gibi şeyleri forklift aracı ile taşımakta görev alırlar. Bunun için operatörlük belgesine sahip olması gerekmektedir, aksi taktirde kullanan kişiler ceza alırlar. Bu araç dar alanda kullanıldığı için çalışanlara ve malzemelere zarar verebilme yani kaza yapma riski yüksektir, bu sebepten sürüş eğitimine sahip olunması hem işin kalitesi açısından hemde güvenlik açısından önemli bir unsurdur. Forklift ile ilgili herhangi bir konuda bilgi sahibi olmak için Asimato.

14 Mart 2017 Salı

Küçükçekmece Hermetik Kombi Servisi

Küçükçekmece kombi servisi bütün kombi tiplerindeki arızaları giderebilmektedir. Yoğuşmalı, bacalı kombiler gibi hermetik kombilerinde yedek parçaları mevcuttur ayrıca bu tip kombiler diğer kombi tipleri kadar kullanılmaktadır. Özellikle fiyat bakımından yoğuşmalı kombilere oranla daha uygundur, ancak bu kombilerde verim daha azdır, yaktığı doğal gaza oranla yoğuşmalı kombilerde yüzde 17 daha fazla verim alınmaktadır. Evinizde veya iş yerinizde hermetik kullanıyor ve arıza aldıysanız hemen çağrı merkezimiz üzerinden küçükçekmece kombi servisi arayabilirsiniz.

Beylikdüzü Bosch Servisi

Beylikdüzü Bosch servisi olarak evlerinizdeki Bosch marka buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın ve diğer beyaz eşyaların tamirini yapıyor ve sizlere güvenceli hizmet sunuyoruz. Evinizdeki beyaz eşyalarınızda oluşan sorunlar ve arızalar doğrultusunda bizleri arayıp bilgilendirirseniz hemen yola çıkarak size ulaşırız. 0212 591 10 52 numaralı çağrı merkezimiz 7/24 aktif olup hizmet vermektedir. Çalışanlarımız ve ustalarımız tecrübe sahibi olup sizlere çözüm üretmekte bir numaradır. Sizde arıza olaylarında Beylikdüzü Bosch servisi arayarak sorunu giderebilirsiniz.

Periyodik Kontrol Hangi Araçlarda Uygulanır

Periyodik kontrol esasında iş yerlerine, fabrikalarda, şantiyelerde kullanılan araçların test ve kontrolleridir. Bu kontrollerin yapıldığı araçlardan birkaçı; vinç, asansör, yürüyen merdiven, buhar kazanı, forklift, hidrofor gibi araçlardır. Bu araçların kontrol edilmesindeki ortak nokta ise basınç, elektrik, yangın gibi zarar ve felaket oluşturabilecek kaynakları kontrol altında tutmak ve olası kazaları engellemektir. Birçok kaza bu kontrollerden sonra önlenmiş ve ihtimaller azaltılmıştır, bunun sayesinde işçilerin hayatları daha güvenli bir biçimde devam etmektedir, sizde periyodik kontrol yaptırın, insanların sağlığıyla oynamayın!

13 Mart 2017 Pazartesi

Forkliftin Kullanım Amaçları

Forklift, iş aracı olarak en çok kullanılan araçlardan birisidir, bu aracın bu kadar kullanılmasının nedenleri ise şunlardır; boyut açısından ortalama bir boyutta olup çoğu kapıdan kolayca geçiş yapabilmesi, güçlü bir kaldıraca sahip olması, farklı ataşmanlar takılarak vinç tarzı araçlar gibi kullanılabilmesi. Ve daha birçok farklı sebepten ötürü bu araçların kullanımı fazladır. Özellikle fabrikalarda yoğunlukla kullanılan bu aracı kullanabilmek için ehliyete sahip olunmalıdır. Sizde forklift hakkında daha fazla bilgi için asimato.com.tr'ye göz atın.

Beylikdüzü Yoğuşmalı Kombi Servisi

Beylikdüzü kombi servisi ile yoğuşmalı kombilerde bile tamir ve bakım hizmeti yapılabilmektedir. Yoğuşmalı kombiler sayesinde kullanılan yakıtın verimi artar ve fazla kullanılan yakıt yoğuşma boruları sayesinde geri döndürülerek kullanılır bu sayede hem tasarruf yapılmış olur hemde evinizi daha verimli bir şekilde ısıtır. Özellikle villalarda, konaklarda ve büyük evlerde tercih edilen bu tip kombiler daha hızlı bir biçimde ısıtır. Neredeyse bütün markalara ait yedek parça, tamir ve bakım yapan bu hizmet için beylikdüzü kombi servisi arayabilirsiniz.

Transfer Baskı ile Baskı Ücreti

Transfer baskı yaptıracak iseniz ücretini belirlemedeki etmenler genel olarak basım sayısı, kartuş kalitesi, kartuş rengi, baskı malzemesi, kullanılan malzemenin türü gibi etmenlere bağlı olarak değişmektedir. Eğer transfer baskıyı kendi makineniz ile yapacak iseniz uygun fiyatlarda kartuş ve malzeme alarak yapabilirsiniz. En kaliteli baskı malzemeleri ve makineleri için bizi arayarak bilgi edinebilirsiniz, ayrıca mağazamıza da gelerek bizzat kendiniz transfer baskı makinesi bakabilirsiniz.

Kedi Maması İçin Epet'e Danışın

Kedi maması alacaksanız ve kediniz için en iyisini arıyorsanız sizinde uzman bir danışmana ihtiyacınız vardır. Profesyonel bir veterinere danışmadan, kendi görüşleriniz doğrultusunda mama satın almamalısınız! Farklı seçeneklerdeki mamaların farklı besinler içermesi kediniz için rahatsızlık yaratabilir. Bunun yanında önemli olan bir nokta ise bazı mamaların kısırlaştırma için kullanılmasına dikkat edilmelidir çünkü bu mamalar kedinizi kısırlaştırır. Sizde bize danışarak en uygun kedi maması için bilgi alabilirsiniz.

Köpek Traşı Yapılması Zorunlu Mudur?

Köpek traşı ile köpeğinizin fazla tüylerini kısaltarak rahatsız edici olmasını engelleyebilirsiniz. Ancak köpeğinizin tüylerini belirli bir düzeyden fazla kesmeniz onu rahatsız edebilir, olduğu haliyle fazla tüy dökmüyor ve rahatsızlık vermiyorsa kesinlikle traş yapmamalısınız. Doğal hali ile uzaması onun için daha iyi olacaktır, sizde iyi bir veterinere göstererek köpeğiniz için iyi olan tercihi belirlemekte yardım alabilirsiniz böylece köpek traşı sorunsuz yapılabilir.

Köpek Kokusu Nasıl Gider?

Köpek şampuanı veya köpek koku giderici ile evdeki kokuyu azaltabilirsiniz. Ancak bu koku tam olarak yok edilemez sadece örtülebilir. Evlerinize alacağınız kokulardan rahatsız oluyor ve köpek kokusunun gitmesini istiyorsanız yapılabilecek en mantıklı şey köpek koku giderici sprey kullanmaktır, günde bir kaç defa sıkmanız yeterli olacaktır bu kokuyu gidermekte. Synergy labs kalitesi ile hazırlanmış bu spreylerden satın almak veya koku giderici köpek şampuanı almak için internet sitemiz üzerinden ürünlerimize göz atabilir ve destek alabilirsiniz.

Esenyurt OSGB Hizmetleri

Esenyurt osgb ile ilçe içerisinde veya çevresinde bulunan bütün firmalara, işletmelere veya fabrikalara güvenlik hizmeti sağlanabilmekte ve işi daha sağlıklı bir hale getirebilmektedir. Bu hizmet ile iş yerinizin ihtiyacı olan periyodik kontrol, teknik kontrol gibi birçok kontrol yapılabilmektedir. Sizde ihtiyacınız olan profesyonel güvenlik önlemleri ile hem çalışanı hem iş yerini daha güvenli bir hale getirebilirsiniz hemen bir esenyurt osgb firmasına ulaşın.

periyodik kontrol

Periyodik kontrol hizmetleri sayesinde firmalar, fabrikalar iş yerleri gibi işletmelerde çalışanların sağlığı amacı ile iş alanındaki makine ve elektrikli aletlerin kontrolü yapılmakta ve bu sayede birçok iş kazasının önüne geçilmektedir. Bu kontrolleri yaptırmayan veya geciktiren firmalar ceza yemekte ve kanunen suçlu sayılmaktadır. Hem işçilerin sağlığı için hemde mal güvenliği amacıyla sizde kontrolleri eksiksiz bir biçimde yaptırarak bu tip kazaların önüne geçin, profesyonel bir periyodik kontrol yaptırın.

Motosiklet Fiyatlarında ÖTV

Motosiklet fiyatları tıpkı araba fiyatları gibi artıp azalmaktadır. Buna etken olan nedenler ise Türk lirasının değeri ve vergilerin artıp azalmasıdır. Araçlarda kdv vergisinden daha çok etki olarak ötv vergisinin etkisi bulunmaktadır, bu vergi araç piyasasına kıyasla motosiklet piyasasında daha alınabilir bir halde olmaktadır. Özellikle 250cc ve altındaki motorlar için düşük ötv bulmaktadır. Bu açıdan birçok kişi motosiklet almakta ve kullanmaktadır. Sizde heromotor.com.tr üzerinden motosiklet fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Stand Tasarım Neden Önemlidir?

Stand tasarım neden önemli sorusuna cevap arıyorsanız bunu öğrenmenin en iyi yolu bir fuara gidip gözlem yapmaktır. Örneğin bir fuara gittiğiniz zaman gözünüze çarpan ilk standa baktığınızı göreceksiniz ve dikkatiniz ister istemez oraya gidecektir. Bu sebepten dolayı fuara katılan firmalar için en önemli unsurlardan birisi standın görüntüsüdür. Sizde iyi bir stand tasarım firması ile yaptırarak gözleri üzerinize çekebilirsiniz, polinorm olarak yıllar boyunca edindiğimiz tecrübeler sayesinde birçok ünlü marka ile çalışmalarımızda bulunmaktadır. Stand tasarım için bizi arayın!

Forklift Karton Sıkıştırma Ataşmanı

Forklift karton sıkıştırma ataşmanı sayesinde iş yerinde bulunan atık karton kağıt gibi malzemeler kolayca sıkıştırılarak hacimce küçültüp çalışma alanında daha fazla yer açılabilir veya bu ataşman sayesinde balya şeklinde bulunan hemen hemen her şey kolayca taşınabilir. Ataşmanın gücü ve sağlamlığı yüksek kuvvet uygulanarak kanıtlanmıştır. Ayrıca hidrolik olarak çalışmasından dolayı basıncı ayarlanabilir ve istenilen kadar güç kullanabilirsiniz. Sizde bu ataşmana sahip olmak için hemen asimato.com.tr üzerinden forklift ataşmanlarına göz atın.

12 Mart 2017 Pazar

Avcılarda Bozulan Kombi Tamiri

Avcılar kombi servisi sayesinde bozulan kombilerin tamiri yapılmakta olup profesyonel bir bakım da sağlanmaktadır. Bu bakımları düzenli yaptırarak kombinin bozulma riskini azaltabilir bu sayede ek ücret ödemekten veya yeni kombi almaktan kurtulmuş olursunuz. Orjinal yedek parçalar ile garantili hizmet sağlayabilir ve bozulan kombiyi eskiden olduğu gibi yepyeni bir şekilde kullanabilir, ömrünü uzatabilirsiniz. Sizde bizi arayarak ihtiyacınız olan avcılar kombi servisi hizmetine erişebilirsiniz.