20 Kasım 2015 Cuma

Araç Kiralama Hizmeti

Boğaziçi car rental   Araç kiralama   ile ekonomik fiyatlara üstün özellikli araç modellerinin,üstün sürüş keyfini deneyebilirsiniz.Sizlerde  otomobil meraklısıysanız ve  zamanınızı daha keyifli geçirmek istiyorsanız Araç kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Osgb Hizmetleri

Osgb hizmetleri içerisinde, çalışma ortamı gözetimleri, isg eğitimi, risk analizleri ,acil durum planının hazırlanması,rehberlik ve danışmanlık hizmeti verilmektedir.Sizlerde  Bilge iş güvenliği Osgb hizmetleri ile   kendinizi güvende hissedin.

19 Kasım 2015 Perşembe

Osgb

Bilge iş güvenliği Osgb hizmetlerini  bakanlık  tarafından yetkili ve bu konuda yeterli bilgiye sahip uzman kadro tarafından vermektedir.Bilge iş  güvenliği ile daha az bir maliyete Osgb hizmetlerini  yürütmek mümkündür.

Transfer Baskı Makinası Avantajı

Transfer baskı makinası  ile bir çok kumaşa desenler kolayca basılabilir.Baskı  işleminin  hızlı sürmesi nedeniyle de sonucu  kısa bir süre sonra görmeniz  mümkündür.Tural makina Transfer baskı makinası kullanılabilirlik ve uygulanabilirlik bakımından   avantajlı bir makinamızdır.

Transfer Baskı Makinaları

Transfer baskı makinaları ile ince detaylı desenlerin basılması mümkündür.Enerji ve su tasarrufu yapar,atık su problemi olmadığından çevreye zararı yoktur.Sizlerde sektörünüzde fark yaratmak istiyorsanız,Tural makina Transfer baskı makinaları  satın alabilirsiniz.

Transfer Baskı İşlemi

Transfer baskı ile diğer baskı yöntemlerinde kullanılan,rulo ve  şablon baskılar gibi başka bir işleme gerek duyulmaz.İşlemin maliyetinin ucuz ve hızlı olması müşterilerin daha fazla dikkatini çekmeyi başarmıştır.Transfer baskı hakkındaki detaylı bilgiyi Tural makina sitemizden alabilirsiniz.

Engin Rezistans Silikon Kablo

Silikon kablo genellikle  yüksek ısıya maruz kalan makinelerde  kullanılırlar.Engin rezistans kaliteli ve dayanma gücü daha  yüksek kablolar  üretmektedir.Engin rezistans  piyasada   Silikon kablo üretiminde ve satımında  fark yaratmıştır.

Rezistans Teli

Rezistans ,kullanım alanı çok geniş bir metal alaşımdır .Bir diğer anlamı ise elektrik enerjisini ısı enerjisine dönüştüren direnç tellerine verilen addır.Direnci yüksek olduğu için Rezistans asla sigortayı arttırmaz.

18 Kasım 2015 Çarşamba

Fuar Stand Tasarım Hizmetimiz

Modern Stand Tasarım

Amacımız   Stand tasarım ile müşterilerimizin beklentilerini en doğru şekilde karşılayacak tasarımları oluşturmaktır.Firmamız her zaman modern tasarımlar oluşturarak  standlarınızın ilgi çekmesini daha kolay bir hale getirmiştir.Polinorm  Stand tasarım ile  diğer firmalardan farkınızı gösterin.

Dekoratif Panel Çit Sistemleri

Özgür tel  Panel çit sistemlerini  her zaman en uygun  fiyatları sunarak  binaların,arsaların,spor sahalarının  çevresinin  daha dekoratif bir görünüme sahip olmasını,daha kolay ve hızlı montaj tekniğiyle sizlere sunmuştur.Özgür tel müşterileri için en kaliteli Panel çit sistemlerini piyasaya sunmaktadır.

Tel Örgü Sistemleri

Tel örgü  sektöründe deneyimlerimiz ve uzman kadromuzla,en kaliteli  tel üretimini gerçekleştirmekteyiz.Dayanıklı olma sebebiyle  spor sahaları,binalar  ve daha bir çok geniş kullanım alanıyla ,sizleri daha güvende hissettirecektir.Özgür tel  Tel örgü sistemlerinin  üretimi ve satımında piyasada bir numaradır.

Transpalet Kullanımı

Transpalet aracının önündeki iki demir çubuk paletlerin altına yerleştirilir, makine yükü  hidrolik pompa gücüyle kaldırır ve malzeme istenilen yere  taşınılır.Asimato   elektrikli ve manuel Transpalet üretmektedir.

Makaslı Platformlar

Makaslı Platformlar  satın alırken dikkat ediceğiniz özellikler,  platformun çalışma yüksekliği ve  platformun gerekli maksimum  ağırlık kapasitesidir.Bu özelliklerin iyi hesaplanmaması sonucunda  kazalar kaçınılmaz olur .Sizlerde istediğiniz özelliklerde Makaslı platformlar satın almak için  Asimato’ya geliniz.

Asimato Akülü İstif Makinası

Akülü istif makinası daha az enerji tüketimi yaparak diğer  makine çeşitlerine göre  az yakıt tüketir.Asimato bu özelliğiyle  fark yaratan  ve  kullanım alanı ve amacına göre  farklı  seçenekleri bulunan, bu aracı daha makul fiyatlara satmaktadır.Akülü istif makinası hakkındaki diğer bilgilere ve çeşitlere ,Asimato sitemizden bakabilirsiniz.

Kaliteli İstif Makinası

İstif makinası ile  depolarınızdaki düzensiz  dizilmiş ve görüntü bakımından dağınık olan  malzemelerinizi, daha  düzenli bir şekilde istifleyebilirsiniz.Genellikle en çok tercih edilen makinemiz forklif olmuştur.Sizlerde çalışma alanınızı genişletmek için Asimato İstif makinası ile  ortamı daha düzenli hale getirmekten başlayabilirsiniz.

Personel Yükseltici

Personel yükseltici ile fabrikalardaki işçiler daha yüksek yerlere ulaşabilme  kapasitesine sahip olacaktır.Genellikle depolarda malzemelerin istiflenmesinde kullanılır.Sizde  Personel yükseltici ile ,daha yükseğe ulaşmak için Asimato’ya geliniz.

17 Kasım 2015 Salı

Sağlam Ve Kaliteli Forklift

Forklift  önündeki  yüksekliği ayarlanabilir iki  demir çubuk sayesinde  malzemeleri taşıyan iş aracıdır.Genellikle fabrikalarda, yük taşıma amaçlı kullanılan bu makinelerin, sürekli arızalanmamaları için   periyodik  bakımlarının yaptırılması   gereklidir.Sizlerde kaliteli ve sağlam Forklift  satın almak istiyorsanız Asimato’ya gelebilirsiniz.