18 Ağustos 2015 Salı

Köpek koku giderici

Köpek koku giderici arasındaki farklılıklardan bahsetmek için önce mamaları tanımak ardından neden belirli dönemlere özgü olarak üretildiğini bilmek gerek. Köpek koku giderici temel olarak üç farklı döneme göre ayrılmışlardır bunlar yavru Köpek koku giderici  . Köpek koku giderici bunlar ayrıca kısır köpek, tüyleri hassas kedi ve hassas sindirim sistemine sahip kedi mamaları olarak da ayrılmaktadırlar. Köpek koku giderici ayrılmasındaki en önemli faktör yaş faktörüdür. 

Kedi spreyi

Kedi spreyi arasındaki farklılıklardan bahsetmek için önce mamaları tanımak ardından neden belirli dönemlere özgü olarak üretildiğini bilmek gerek. Kedi spreyi temel olarak üç farklı döneme göre ayrılmışlardır bunlar yavru Kedi spreyi Kedi spreyi  . Kedi spreyi bunlar ayrıca kısır köpek, tüyleri hassas kedi ve hassas sindirim sistemine sahip kedi mamaları olarak da ayrılmaktadırlar. Kedi spreyi ayrılmasındaki en önemli faktör yaş faktörüdür. 

Köpek mama kabı

Köpek mama kabı arasındaki farklılıklardan bahsetmek için önce mamaları tanımak ardından neden belirli dönemlere özgü olarak üretildiğini bilmek gerek. Köpek mama kabı temel olarak üç farklı döneme göre ayrılmışlardır bunlar yavru Köpek mama kabı , yetişkin Köpek mama kabı  . Köpek mama kabı bunlar ayrıca kısır köpek, tüyleri hassas kedi ve hassas sindirim sistemine sahip kedi mamaları olarak da ayrılmaktadırlar. Köpek mama kabı ayrılmasındaki en önemli faktör yaş faktörüdür. 

Köpek bezleri

Köpek bezleri arasındaki farklılıklardan bahsetmek için önce mamaları tanımak ardından neden belirli dönemlere özgü olarak üretildiğini bilmek gerek. Köpek bezleri temel olarak üç farklı döneme göre ayrılmışlardır bunlar yavru Köpek bezleri , yetişkin Köpek bezleri  . Köpek bezleri bunlar ayrıca kısır köpek, tüyleri hassas kedi ve hassas sindirim sistemine sahip kedi mamaları olarak da ayrılmaktadırlar. Köpek bezleri ayrılmasındaki en önemli faktör yaş faktörüdür.

Kedi şampuanları

Kedi şampuanları arasındaki farklılıklardan bahsetmek için önce mamaları tanımak ardından neden belirli dönemlere özgü olarak üretildiğini bilmek gerek. Kedi şampuanları temel olarak üç farklı döneme göre ayrılmışlardır bunlar yavru Kedi şampuanları , yetişkin Kedi şampuanları  . Kedi şampuanları bunlar ayrıca kısır köpek, tüyleri hassas kedi ve hassas sindirim sistemine sahip kedi mamaları olarak da ayrılmaktadırlar. Kedi şampuanları ayrılmasındaki en önemli faktör yaş faktörüdür. 

KÖPEK ŞAMPUANI

Köpek şampuanı arasındaki farklılıklardan bahsetmek için önce mamaları tanımak ardından neden belirli dönemlere özgü olarak üretildiğini bilmek gerek. Köpek şampuanı temel olarak üç farklı döneme göre ayrılmışlardır bunlar yavru Köpek şampuanı , yetişkin Köpek şampuanı Köpek şampuanı ve yaşlı Köpek şampuanı Köpek mamasıdır  . Köpek şampuanı bunlar ayrıca kısır köpek, tüyleri hassas kedi ve hassas sindirim sistemine sahip kedi mamaları olarak da ayrılmaktadırlar. Köpek şampuanı ayrılmasındaki en önemli faktör yaş faktörüdür.

Köpek maması

Köpek maması arasındaki farklılıklardan bahsetmek için önce mamaları tanımak ardından neden belirli dönemlere özgü olarak üretildiğini bilmek gerek. Köpek maması temel olarak üç farklı döneme göre ayrılmışlardır bunlar yavru Köpek maması , yetişkin Köpek maması ve yaşlı Köpek mamasıdır  . Köpek maması bunlar ayrıca kısır köpek, tüyleri hassas kedi ve hassas sindirim sistemine sahip kedi mamaları olarak da ayrılmaktadırlar. Köpek maması ayrılmasındaki en önemli faktör yaş faktörüdür. 

Kedi maması

Kedi maması arasındaki farklılıklardan bahsetmek için önce mamaları tanımak ardından neden belirli dönemlere özgü olarak üretildiğini bilmek gerek. Kedi maması temel olarak üç farklı döneme göre ayrılmışlardır bunlar yavru kedi maması, yetişkin kedi maması ve yaşlı kedi mamasıdır. Kedi maması bunlar ayrıca kısır kedi, tüyleri hassas kedi ve hassas sindirim sistemine sahip kedi mamaları olarak da ayrılmaktadırlar. Kedi maması ayrılmasındaki en önemli faktör yaş faktörüdür. 

17 Ağustos 2015 Pazartesi

Transfer baskı makinaları

Transfer baskı makinaları sadece polimer kaplı polyester ürünlere baskı yapan bir sistem değildir. Transfer baskı makinaları şuanda penye üzerine kağıt izi olmadan baskı yapılabilir, plotter kullanarak koyu zemin kağıtlarını da kullanarak penye üzerine beyaz yazıları baskı olarak verebilirsiniz. Transfer baskı makinaları bu sistemle beyaz baskı yapamıyoruz diyen arkadaşlara küçük bir örnektir. Transfer baskı makinaları  ayrıca hazır baskı kalıpları alarak baskı yapabilirsiniz. Transfer baskı makinaları bu arada t-shirt üzerine promosyonel baskılarda flatbed kullanmak maliyetlidir. Transfer baskı makinaları şimdi buna itiraz eden arkadaşlarda olacaktır. Transfer baskı makinaları tekstil açısından bu pahalı bir sistemdir. Eğer amacınız t-shirt üzerine yazı ve logo baskısı ise etching sistemini uygulayabilirsiniz. Transfer baskı makinaları hem kalıplarınızı da ömür boyu kullanarak serigrafideki gibi ipek maliyetleriniz olmayacaktır.Transfer baskı makinaları kalem çakmak gibi ürünlere baskı yapmak etching sistemi ile daha kalıcı sonuçlar verir. Transfer baskı penye üzerine baskı yapabilen transfer kağıtları ile de deri ve çanta üzerine baskı yapabilirsiniz. 

Transfer baskı

Transfer baskı sadece polimer kaplı polyester ürünlere baskı yapan bir sistem değildir. Transfer baskı şuanda penye üzerine kağıt izi olmadan baskı yapılabilir, plotter kullanarak koyu zemin kağıtlarını da kullanarak penye üzerine beyaz yazıları baskı olarak verebilirsiniz. Transfer baskı bu sistemle beyaz baskı yapamıyoruz diyen arkadaşlara küçük bir örnektir. Transfer baskı ayrıca hazır baskı kalıpları alarak baskı yapabilirsiniz. Transfer baskı bu arada t-shirt üzerine promosyonel baskılarda flatbed kullanmak maliyetlidir. Transfer baskı şimdi buna itiraz eden arkadaşlarda olacaktır. Transfer baskı tekstil açısından bu pahalı bir sistemdir. Eğer amacınız t-shirt üzerine yazı ve logo baskısı ise etching sistemini uygulayabilirsiniz. Transfer baskı hem kalıplarınızı da ömür boyu kullanarak serigrafideki gibi ipek maliyetleriniz olmayacaktır. Transfer baskı kalem çakmak gibi ürünlere baskı yapmak etching sistemi ile daha kalıcı sonuçlar verir. Transfer baskı penye üzerine baskı yapabilen transfer kağıtları ile de deri ve çanta üzerine baskı yapabilirsiniz. 

Kadıköy araç kiralama

Kadıköy araç kiralama , günlük kiralama ve uzun dönem kiralama olarak ikiye ayrılabilir. Kadıköy araç kiralama  günlük kiralamada havalimanları ve turistik amaçlar ağırlıklı olmaktadır. Kadıköy araç kiralama uzun dönemde ise firma kullanımları ağırlıklıdır. Kadıköy araç kiralama uzun dönem oto kiralamanın getirdiği mali avantajlar ve uygulama kolaylıkları, firmalar tarafından yaygın bir şekilde filo kiralama yönteminin benimsenmesine neden olmuştur. Kadıköy araç kiralama hizmeti veren kuruluşlar, uyguladıkları rezervasyon sistemleri ile hemen hemen dünyadaki tüm havalanlarına ve şehirlerine yayılmış bir ağa sahiptir. 

Araç kiralama

Araç kiralama , günlük kiralama ve uzun dönem kiralama olarak ikiye ayrılabilir. Araç kiralama  günlük kiralamada havalimanları ve turistik amaçlar ağırlıklı olmaktadır. Araç kiralama uzun dönemde isefirma kullanımları ağırlıklıdır. Araç kiralama uzun dönem oto kiralamanın getirdiği mali avantajlar ve uygulama kolaylıkları, firmalar tarafından yaygın bir şekilde filo kiralama yönteminin benimsenmesine neden olmuştur. Araç kiralama hizmeti veren kuruluşlar, uyguladıkları rezervasyon sistemleri ile hemen hemen dünyadaki tüm havalanlarına ve şehirlerine yayılmış bir ağa sahiptir. 

Beslenme çantası

Beslenme çantası  okul öncesi çocuk ile okul dönemi çocuğun beslenmesinin özellikleri fark gösterir. Beslenme çantası çünkü çocukların beslenme alışkanlıkları o yaşlarda hala şekillenmeye devam eder ve çocukların çok hareketli olduğu ve en hızlı büyüdüğü bu dönemlerde enerji ihtiyacı çok iyi şekilde karşılanmalı. Beslenme çantası hareketli oldukları bu dönemde minik midelerini de düşündüğümüzde az ve sık yeme prensibi yerine konulması gereken enerji olarak kritik bir nokta. Beslenme çantası bu yüzden temel enerji kaynağımız karbonhidrat önemli. Beslenme çantası ancak bulgur ve ekmek gibi şeker ve meyve de karbonhidrat kaynağı. İşte bu noktada karbonhidrat seçiminin önemi ortaya çıkıyor 

Kalemlik

Kalemlik kalemlerin yıpranmaması için kullanılan küçük kutu.  Kalemlik  ilkokul çocuklarının ilgisini çeker. Genelde kullanan kesim ilk okul ve orta okuldur.  Kalemlik hem dağınık bir görüntü yaratmaz hemde kalemlerin kırılmasını engeller. Kalemlik çocukların ilgsini çok çeker.

Tel örgü

Tel örgü simetri yapısı itibarıyla tüm yükseklikteki panellerin bir bütün içerisindeki uyumu ve kolay kullanımı dolayısıyla panel çit tercih edilen güvenlik çitidir.
Örgülü tel  kolay montajı ve demonte olması  itibarı ile beton zemin ve toprak zemin üzerinde uygulanması sade ve şık olması, Tel örgü doğa şartlarına karşı dayanıklı olması tercih sebebidir.

Örgülü tel

Örgülü tel   simetri yapısı itibarıyla tüm yükseklikteki panellerin bir bütün içerisindeki uyumu ve kolay kullanımı dolayısıyla panel çit tercih edilen güvenlik çitidir.
Örgülü tel  kolay montajı ve demonte olması  itibarı ile beton zemin ve toprak zemin üzerinde uygulanması sade ve şık olması, Örgülü tel doğa şartlarına karşı dayanıklı olması tercih sebebidir.

Dikenli tel

Dikenli tel  genellikle boş arazilerin veya tarlaların istenmeyen hayvanlardan korunması amacı ile kurulan tel çit sistemidir. Dikenli tel  diğer tel sistemlerine göre daha az maliyetlidir. Dikenli teller, ağaç, boru ve beton direkler üzerini çekilir. Dikenli tel  fiyatları telin kalınlığına, dikenlerin sıklığına/sayısına ve metraja (uygulanacak alanın büyüklüğüne) göre değişikli göstermektedir. 

Panel çit

Panel çit  simetri yapısı itibarıyla tüm yükseklikteki panellerin bir bütün içerisindeki uyumu ve kolay kullanımı dolayısıyla panel çit tercih edilen güvenlik çitidir.
Panel çit  kolay montajı ve demonte olması  itibarı ile beton zemin ve toprak zemin üzerinde uygulanması sade ve şık olması, panel çit doğa şartlarına karşı dayanıklı olması tercih sebebidir.

TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ

TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ  atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ     , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.
TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ  havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ    bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir.  TOPRAKLAMA TESİSAT KONTROLÜ  kontrol  bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır.

ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ

ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ   atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ     , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.
ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ  havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ    bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. ELEKTRİK TESİSAT KONTROLÜ kontrol  bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır.

Fenni Muayene

Fenni Muayene    atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. Fenni Muayene     , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.
Fenni Muayene  havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. Fenni Muayene    bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. Fenni Muayene   kontrol  bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır.

Topraklama Ölçümü

Topraklama Ölçümü    atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. Topraklama Ölçümü     , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.
Topraklama Ölçümü  havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. Topraklama Ölçümü    bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. Topraklama Ölçümü   kontrol  bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır. 

Elektrik kontrolü

Elektrik kontrolü    atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. Elektrik kontrolü     , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.


Elektrik kontrolü  havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. Elektrik kontrolü    bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. Elektrik kontrolü   kontrol  bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır. 

Forklift Kontrolü

Forklift Kontrolü   atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. Forklift Kontrolü    , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.


Forklift Kontrolü  havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. Forklift Kontrolü    bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. Forklift Kontrolü   kontrol  bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır. 

Vinç Kontrolü

Vinç Kontrolü  atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. Vinç Kontrolü   , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.


Vinç Kontrolü havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. Vinç Kontrolü   bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. Vinç Kontrolü  kontrol  bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır. 

Asansör kontrolü

Asansör kontrolü atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir Asansör kontrolü  , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.


Asansör kontrolü    havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. Asansör kontrolü  bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. Asansör kontrolü  kontrol  bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır. 

16 Ağustos 2015 Pazar

Periyodik kontrol

Periyodik kontrol    atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. Periyodik kontrol   , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.


Periyodik kontrol    havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. Periyodik kontrol   bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. Periyodik kontrol  bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır. 

Teknik kontrol

Teknik kontrol   atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. Teknik kontrol  , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.


Pozitif deplasmanlı kompresörler, Teknik kontrol   havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. Teknik kontrol  bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. Teknik kontrol  bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır. 

KOMPRESÖR HAVA TANKI

Kompresör hava tankı  atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. Kompresör hava tankı , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.
Pozitif deplasmanlı kompresörler, Kompresör hava tankı  havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. Kompresör hava tankı  bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. Kompresör hava tankı bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır.

Kompresör testi

Kompresör testi  atmosferden aldığı havayı sıkıştırarak basıncını arttıran makinalara hava kompresörü denir. Kompresör testi , hava basıncını arttırmakta kullanılan yöntem bakımından pozitif deplasmanlı ve dinamik olmak üzere iki ana gruba ayrılır.


Pozitif deplasmanlı kompresörler, Kompresör testi  havanın belli bir hacim içinde sıkıştırılmasıyla basıncın arttırılması ilkesine dayanır. Kompresör testi  bu sıkıştırma, silindir içinde pistonun yer değiştirmesiyle ya da çeşitli şekillerdeki gövde ve içindeki rotor veya rotorların dönmesiyle gerçekleşir. Kompresör testi bu gruptaki kompresörler piston, silindir, rotor ve gövde şekillerine veya adetlerine göre çeşitlere ayrılmaktadır.