14 Aralık 2016 Çarşamba

Tel Örgü Fiyatları

Tel örgü kullanımı geçmiş dönemlere göre azalmakta ancak fiyatları oldukça uygundur. Düşük bütçeli koruma sistemi olan tel örgüler hem evinizi hemde iş yerinizi oldukça iyi koruyabilmektedir. Üretimi kolay ve hızlı olan bu telleri firmamızdan temin edebilirsiniz, fabrikamızda özenle pişirerek istediğiniz uzunluğa göre üretelim. Sizde hemen bu ürünlerden almak için Özgürtel'in web sitesi üzerinden iletişim kurun ve tel örgü alın.

Özel Boyutlarda Panel Çit Üretimi

Panel çit, gerek sitelerde gerek iş yerlerinde güvenlik amacıyla kullanılan çitlerin başına gelmektedir. Fiyat olarak uygun ve malzeme olarak kaliteli olan bu çitlerin boyunu ve eninin özel olarak üretmekteyiz. Sizin belirlediğiniz veya sizler için belirleyeceğimiz çitlere uygun fiyatlarda sahip olabilirsiniz. Evinizin veya iş yerinizin güvenliği için sizde hemen panel çit ördürün. İsterseniz 10 metre isterseniz 100 metre uzunluğundaki çitleri fabrikamızda makineler ile üretiyoruz. Panel çit alın içiniz rahat olsun.

Dayanıklı Rezistans Ürünleri

Dayanıklı rezistans ürünleri ile güvenli kalın! Yüksek ısılara karşı dayanan bu ürünler sayesinde olası yangınlarda kablonun yanmasına engel olur ve daha güvenli bir şekilde yaşarsınız. Kablolarda olan aşırı yükleme ile çıkabilecek yangınlar önlenmesi gibi birçok yangınında önüne geçebilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı kablolar ile evinizde iş yerlerinizde daha güvenli bir yaşam sürün, tehlikeleri küçültün. En kaliteli ve dayanıklı rezistans ürünleri için mağazalarımıza bekleriz.

13 Aralık 2016 Salı

Sade Fuar Stand

Fuar stand için sade ve şık tasarımlar arıyorsanız web sitemiz üzerinden daha önce yapmış olduğumuz tasarımlarımıza bakabilirsiniz veya isteğinize göre yeni tasarımları sizin için yapabiliriz. Birçok ünlü marka ile birlikte yapmış olduğumuz fuar stand tasarımlarımız mevcuttur, her zaman kaliteyi ve şıklığı standınıza taşımaktan gurur duyarız. Ayrıca truss sistem gibi farklı yapı sistemlerimiz sayesinde standınız sağlam ve dikkat çekici olacaktır, fuar stand için Polinorm.

Forklift Lastik Taşıma Ataşmanı

Forklift lastik taşıma ataşmanı sayesinde farklı ölçülerdeki araç lastikleri kolayca taşınabilmektedir. Bu ataşman üçlü kumanda kolu olan her forklifte takılabilir ayrıca hidrolik sistem üzerinden çalıştığından basınç istendiği gibi ayarlanabilir. Jaklı hidrolik bağlantı aparatları sayesinde forklift üzerinde sorunsuzca takılıp kullanılabilir. Tekerleri sıkıştırarak taşıyabilir ve forklift ile bu tip işleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Asimato güvencesi ile forklift ataşmanları alın, güvenli ürünler kullanın.

Bahçeşehir İçinde Kombi Servisi

Bahçeşehir kombi servisi hizmeti ile kombide oluşan bütün teknik arızaları çözmek için çalışmaktayız. Hızlı servisimiz sayesinde bizi arayıp bildirdiğiniz an yola koyulup oraya geliriz, çağrı merkezimin yedi gün yirmi dört saat aktif olup hizmetimizi gece gündüz demeden sağlamaktayız. Ayrıca yılda en az bir defa olmak üzere kombiye kontrol yapılmalıdır, bu sayede kombinin verimi artar ve fazla yakıt harcamalarından kurtulup daha iyi ısıtma sağlar. Sizde bahçeşehir kombi servisi için bizi arayın.

Başakşehir Kombi Teknik Servisi

Başakşehir kombi servisi ile teknik servis hizmeti vermekteyiz, kombide oluşabilecek teknik arıza veya düşük verimler ile ilgili her türlü sorun için bizi aramanız yeterlidir. Profesyonel kadromuz ile sizlere hizmetlerimizi sunmaktayız. 7/24 açık olan çağrı merkezimiz üzerinden bizlere ulaşıp sorununuzu bildirin bizde hemen yola çıkalım. Özellikle kış mevsiminde en çok ihtiyaç duyulan şeylerden birisi olan kombiye düzenli olarak kontrol de yaptırmalısınız, başakşehir kombi servisi hizmetleri.

12 Aralık 2016 Pazartesi

Periyodik Kontrol Nerelerde Yapılır?

Periyodik kontrol yapacak iseniz bunu bir araç veya genel olarak yapmalısınız. Bu kontrolleri her iş yerinin yılda en az 2 kere yapması gerekmektedir. Periyodik kontrol kaldırma, iletme araçları gibi farklı araçlar üzerinde yapılabilmektedir, ayrıca periyodik kontrol'ün içerisinde elektrik kontrolü, tesisat kontrolleri, basınçlı kaplar gibi kontrollerde bulunmaktadır. Sizde firmanız ve güvenliğiniz için iyi bir firma tarafından periyodik kontrol yaptırın.

Fuar Stand Hizmeti

Fuar stand hizmeti ile fuarlarda standınızı gözler önünde göstermeye çalışıyoruz. Birbirinden farklı yapılarımız ve tasarımlarımız sayesinde dilerseniz sadelikten dilerseniz gösterişten tasarladığımız standlarımıza web sitemiz üzerinden bakabilirsiniz. Truss sistem ile daha sağlam bir standa sahip de olabilirsiniz veya ahşap standlarımıza göz atıp takıp çıkartılabilen ve uygun standlarda bulabilirsiniz. Sizinde fuardaki yerinizi en iyi şekilde fuar stand dizayn etmemiz için bize ulaşın.

11 Aralık 2016 Pazar

Forklift Bobin Taşıma Ataşmanı

Forklift bobin taşıma ataşmanı sayesinde merkezinde delik olan bobin tipindeki eşyalar kolayca taşınabilir, ayrıca bu ataşman forklift üzerine kolayca takılıp çıkarılabilmektedir. Bu ataşman forklift üzerinde mekanik olarak çalıştığından dolayı hidrolik güç ihtiyacı da bulunmamaktadır. Ancak bu ürün sadece 3 ton kapasiteli forklift tarafından kullanılabilmektedir. Birbirinden farklı forklift ataşmanları için Asimato.

Bakırköy Kombi Servisi

Bakırköy kombi servisi hizmeti sayesinde kombinizi yıl içerisinde kontrol ettirerek verim ve tasarruf sağlayabilirsiniz. En hızlı kombi servisi hizmeti ile yedek parça garantisi veriyoruz, ayrıca 7/24 açık olan çağrı hattımız üzerinden bizlere ulaşabilir ve kombinizi tamir ettirebilirsiniz. Böylece kombinizi daha az yakıtla daha yüksek ısı sağlamasını gerçekleştirirsiniz. Hemen web sitemiz üzerinden veya 0212 689 64 86 nolu hattımızdan bize ulaşın, bakırköy kombi servisi.

Büyükçekmece Kombi Servisi ile Kombi Verimini Arttırın

Büyükçekmece kombi servisi ile beraber yaptıracağınız bakımlar sayesinde hem kombinin ömrü uzayacaktır hemde kombinin veriminde 30%'a kadar verim sağlayabilirsiniz. Yaktığı yakıtı düzgün bir şekilde kullanmayarak israf yapan aynı zamanda yeteri kadar ısı sağlamayan kombinizi, profesyonel bir kombi servisi tarafından yılda 1 defa olmak üzere bakım yaptırmanız yeterlidir böylece tasarruf etmiş olursunuz ve iş yerinde, evinizde daha sıcak bir ortam sağlamış olursunuz. Hemen büyükçekmece kombi servisi web sitemiz üzerinden bize ulaşın.